![]() |
#1021 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Nagrix napisz tego posta na forum tibia.com, zabij tego reppusa i bedzie ql;p |
|
![]() |
|
![]() |
#1022 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zauwaz, ze nie tylko ja jestem w tej gildi - są równiez vice liderzy. Btw nie jestem Duchem Świętym i nie jestem przy nich 24/7. Szybko potrzebowalm ludzi więc zarzadzilem nabór, a teraz poprawiam sklad... nie jestem nieomylny.
|
![]() |
![]() |
#1023 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Węgorzewo
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Selena
Poziom: 60
Poziom mag.: 15
|
![]() A ja myslalem ze Kuropatva jest rowny gosc a tu nic widze jednak valoria schodzi na psy
Pozdro dla Smokiego i Huch'neta >.< chociaz oni tacy nie byli Wstydził bys sie Kuro~ |
![]() |
![]() |
#1024 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie.
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Valoria
![]() |
![]() Dokładnie napisz tego posta na tibia.com i bedzie git
![]() Dzisiaj wpadł już mlvl i zaraz wpadnie lvl ![]() ![]()
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
![]() |
![]() |
#1025 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm, moze mi sie tylko zdaje, ale czy ten reppus to nie jest new char misia korargola? ... poprzegladalem kilka charow na community i doszedlem do tego wniosku ;p nie wie ktos?
|
![]() |
![]() |
#1026 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Poziom: 71
Skille: 100/100
|
![]() @up
Może i masz racje ponieważ ja miałem Sir'Simaolka i mi go hakli z 5 dni temu a mi Reppus pisał ze go miał z jakis czas temu. A Tenemap mi pisał że to char Mis'Korargola, że on nim grał. Ale ja sam nnie wiem ![]() Papa! |
![]() |
![]() |
#1027 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2005
Lokacja: In the land of Mordor, where the shadows lie.
![]() |
![]() @up Jeżeli to wszystko prawda to ten koleś nie pogra sobie na tym serverze ... Właśnie on mnie hacknął i zapłaci za to jeżeli to on ...
Teraz coś extra : ![]()
Gdy emocje już opadną, jak po wielkiej bitwie kurz. Gdy nie można mocą żadną wykrzyczanych cofnąć słów ... "Taaa..." - Przejdzie do Historii I will stand my ground. Copyright by Metal, All rights reserved. |
![]() |
![]() |
#1028 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2005
|
![]() Cytuj:
Mówiłem, że to thief... Ale mniejsza z tym. Do końca czerwca raczej nie pogram, muszę poprawić 2 przedmioty. Nagix, napisz na tibia.com, zabij go, ja z chęcią pomogę i wogóle.... Michał, tobie tak jak w smsie wiekie dzięki... Ja pier**le sary mi skasował wszystkie moje ss'y i wogole wszystko co z Tibia...I jak taki człowiek może istnieć?? Xsairox, zapłace ci żebyś go zaje**ł...Oczywiście starego...
"Dla ziomów szacunek, dla frajerów pogardę" Semper Paratus !!! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Domis - 21-05-2006 o 16:09. |
|
![]() |
![]() |
#1029 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Węgorzewo
Świat: Selena
Poziom: 60
|
![]() Ja zabijam za pieniadze
![]() |
![]() |
![]() |
#1030 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Imię: Master The Darks
Profesja: Sorcerer
Gildia: Teraz Polska
Poziom: 41
Skille: 19/24
Poziom mag.: 47
|
![]() Cytuj:
@edit Tak po za tym wszystkim, tzn. huntowaniem itd. to bys chociaż se przypomniał kto Ci kiedyś Monki stawiał w ab, dla Monnaroca ![]() Ostatnio edytowany przez Spiders Master - 21-05-2006 o 16:33. |
|
![]() |
![]() |
#1031 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Name: Rethav
Sex: male Profession: Sorcerer Level: 13 Real name: Rethav Location: Russia Banished: until May 26 2006, 14:26:46 CET because of excessive unjustified player killing Master, ale nie tylko za to jesteś hunted... EDIT: Cytuj:
"Dla ziomów szacunek, dla frajerów pogardę" Semper Paratus !!! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Domis - 21-05-2006 o 16:23. |
|
![]() |
![]() |
#1032 |
Użytkownik forum
|
![]() Więc może mnie oświecisz, i powiesz za co?
![]() |
![]() |
![]() |
#1033 |
Użytkownik forum
|
![]() Czy ja taki kozak jestem to wątpie -.- że biłem 18 sorca to od razu kozak, lols? A jak naprzykład mnie tłukło jakiś 5 kolesi z 25lvl+ to co też kozacy?
|
![]() |
![]() |
#1034 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak,
A jak mnie lal Ciroc, to też kozak? Tak Ale jak Floody lał kiedyś Simora to nie kozak, tylko hunted...
"Dla ziomów szacunek, dla frajerów pogardę" Semper Paratus !!! ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Domis - 21-05-2006 o 16:28. |
![]() |
![]() |
#1035 |
Użytkownik forum
|
![]() ojj, coś widzę że nie łapiesz tego, Ciroc 100+ MS, to jest kozak, Zuro też był kozak, Huch'net też był kozak tylko jacy oni mieli lvl-.-
|
![]() |
![]() |
#1036 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Piotrków Trybunalski
Imię: Nagrix
Profesja: Paladin
Poziom: 49
Skille: 75/62
![]() ![]() |
![]() Mam propozycje... może gdzieś tak za tydzień zapolujemy na Reppusa ?
![]() ![]() Co do tego posta nw forum.tibia.com to się zastanowie @Domis \/ Szkoda... Ja muszę się troche pozbierać Ostatnio edytowany przez Nagrix - 21-05-2006 o 16:40. |
![]() |
![]() |
#1037 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1038 |
Użytkownik Forum
|
![]() A jak 8 lvl pod dp mówi wszyskim: Hunted All!!! Zabije was!!! Kto się ze mna zmierzy? I jak ktoś chce to on mówi: joke - to on kozak
Albo w RL, ktoś się buja, wyzywa all a jak ktoś mu je**ie za to że on kozak. Ok idę oglądać film... @Nagrix. Ja niestety nie pomogę bo mam karę...
#1039 |
Użytkownik Forum
|
![]() Reppus to Mis ~~ ? Jezeli tak to znaczy ze popelnilem jeden z najwiekszych bledow jakie moglem zrobic (chodzi tu o to ze kiedys byl w St Anger).
|
![]() |
![]() |
#1040 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Ades haja to nie thief, tylko ukradl tego shielda, ale powiedzial joke i oddal ![]() ten reppus to nie wiem czy korargol ale tak sadze bo on tam ma jakas dziewczyne Miska korargolka i 2 gosci ktorzy ja zabila padli od reppusa, po 2 ta miska ma tez na koncie char reppusia (na ktorym dzisiaj grala zreszta), po 3 reppus ma pacca i ma ukryte inne chary a korargol tez ma pacca xD po 4 zachowanie reppusa do znudzenia przypomina zachowanie korargola, wiec... btw master, teraz sie nie podlizuj bys pomogl i ze komus tam postawiles monka, bo frajersko z deczka to wyglada ![]() Ostatnio edytowany przez Ufocznik - 21-05-2006 o 17:25. |
|
![]() |