![]() |
#1242 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() omg ale nudy na servie nic sie nie dzieje szkoda ze wojny nie ma
![]() aha zobaczcie moj profil ;D
#1243 |
Użytkownik Forum
|
![]() Postanowiłem wrócić do Moonchildren
![]() W Old School straszna nuda...guild chat praktycznie martwy a jak się już ktoś odezwie to po portugalsku ![]() Już zaczynam odliczać dni do końca premium account ![]() |
![]() |
![]() |
#1244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() A wiec jest nowa bardzo fajna gildia na silverze. Zalozycielem jest rastaman shine, sa w niej miedzy innymi Circa Shine, Shortys i Moradin Miedziobrody.
Zenho nawzajem sie wybijaja i mozna powiedziec ze cala pewnascia jest ich coraz mniej... |
![]() |
![]() |
#1245 |
Użytkownik Forum
|
![]() leader rastaman
vice moradin tiki ja wyswit albo circa
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#1246 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2006
|
![]() Wyswit poszedł do innej glidi, ja słyszałem że liderem ma być Moradin
|
![]() |
![]() |
#1247 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny gracz
Imię: Maiev Silverblade
Profesja: Elder Druid
Gildia: Lucid Dreamers
Świat: Silvera
Poziom: 32
Skille: Wand/23
Poziom mag.: 39
![]() |
![]() @up
Rastaman jest liderem i tak chyba zostanie ![]() |
![]() |
![]() |
#1248 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2006
Imię: Zytox
Świat: Kyra
Poziom: 25
Poziom mag.: 26
|
![]() Koncze z silvera mam nadzieje ze na zawsze
![]() |
![]() |
![]() |
#1250 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Imię: Sidyr Kyrus
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dawn of the New Era
Poziom: 26
Poziom mag.: 25
|
![]() Witam , jestem nowy na tym serwerze.
Mam dopiero 18 lvl a gram już 5 dni. Mam pytanie czy jest jakaś gilidia która by mnie przygarnęła? ![]() I czy są tu jakieś wojny? |
![]() |
![]() |
#1251 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Cytuj:
co do wojen, masz farta dziwnym trafem teraz zadnej nie ma (byly juz 3 czy 4) Moon cie przygarnie na 35 lvl-u
![]() |
#1252 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2006
Imię: Kacperka
Profesja: Knight
Gildia: Moonchildren
|
![]() Omg jak mnie tu dawno nie było
![]() |
![]() |
![]() |
#1253 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Hmmmmm
Stwierdzam ze troche czasu mnie nie bylo w tym temacie ![]() Slyszalem cos o planie powstania nowej guildi gdzie by byli wszyscy polcy 40lvl+ Jak dlamnie jest to dobry pomysl ![]() Ja mam taka propozycje aby z moon wywalic wszystkich ponizej 40lvl i zeby inni polacy 40lvl+ przyszedli do moon ![]() ![]() ![]() Nie chcialbym zeby moon upadlo ![]()
#1254 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Wyswit
Profesja: Elite Knight
Gildia: Da Hui Brotherhood
Poziom: 47
Skille: 77/73
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Ligus czlowieku, jak powstanie nowa gildia z samych polakow to bedzie taka jka moon - czyli 3/4 to nooby -.-
jakbys niezauwazyl nikt nie czuje respektu przed moon, wrecz przeciwnie .... Jesli bedize tak jak Rycerski mi mowil to moze bede za, czyli wy******* wiekszosci ![]() Rycek czy nie uwazasz ze nowa gildi to bedzie moon pod inna nazwa =/... Cale te polskie gildie nie maja przyszlosci- moim zdaniem, nie popieram br, wrecz przeciwnie , ale od czasu jak u nich siedze mam spokuj(niliczc wojen pomiedzy br -.^) i nie raz sie przekonalem ze potrafia mi pomoc.... robcie co chcecie, ja uwazam ze nic z tego nie bedzie POZDRO RETH SILIA =) niedlugo o tobie napisze -.^ Ostatnio edytowany przez wyswit - 29-05-2006 o 12:51. |
![]() |
![]() |
#1255 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Imię: Jeriax
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() @wyswit
Mysle ze nie masz racji. Mysle, ze Polacy sa w stanie zrobic silna gildie. Jednak jesli beda mieli takie podejscie jak Twoje (czytaj...: nikt sie mon nie boi) to dlugo jeszcze potrwa zanim taka gildia bedzie naprawde silna. Poprostu popatrz prawdzie w oczy (i statystykom)... Polacy nie maja szans w jakiejkolwiek wiekszej wojnie, bo za slabe maja lvl ![]() ![]() ![]() Ja nie lubie wojen, nie lubie PK-owania, dlatego nie bede pewnie jeszcze dlugo w polskiej gildii (jak i kilku innych polakow "poukrywanych" w roznych gildiach) bo polacy odrazu "machaja szabelka" jak wbija 40+ lvl ![]() ![]() ![]() Przyklad na nie dogadanie sie polakow? Prosze bardzo: Zunae - wymusza kase od polakow, a przeciez jakby go w kupie strapowac to bylby ded. Jednak ludzie placa... bo boja sie zemsty ![]() Pozdrawiam ps. Wyswit okazal sie zlodziejem...okradl dzis Fantoma.... kolejny "polak" ... duzo gada i okazuje sie gnida ![]() ...... Bez komentarza ...... ps. ponoc oddal.... ale i tak, zaufacie mu ?? ?? ??
____________ "...siła to ostateczność, do której uciekają się nieudolni..." Ostatnio edytowany przez Lenidas - 29-05-2006 o 16:52. |
![]() |
![]() |
#1256 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2005
Imię: Shortys Shine
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Biohazard
Poziom: 62
Skille: 17/24;)
Poziom mag.: 54
|
![]() @Lenidas
Wyswit oddał wszystko, dzwonił do mnie i mówił że jakiś qmpel chciał go wyhu**ac ![]() Oczywiście nic już niebedzie jak przed tym zdarzeniem ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Veg - 29-05-2006 o 17:36. |
![]() |
![]() |
#1257 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() wyswit ponoc byl zhakowany...
#1258 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Imię: Jeriax
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() I tak...boli... bo jak w takim przypadku komukolwiek zaufac ???
Pozdrawiam
#1259 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Niestety lenidas ma racje
![]() To nie wazne czy sie wyjasnilo czy nie, jest coraz gorzej najleopszym kumplom nie mozna juz ufac (Rekin-Lady), bo nigdy nie wiadomo o co chodzi... Mnie lenidas jzu przestal ufac i mnie do domku nie chce wpuscic, co sie dzieje z nasza silvera... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1260 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2006
Imię: Zytox
Świat: Kyra
Poziom: 25
Poziom mag.: 26
|
![]() Wyswit mi oddal all ale nadal nie wiem komu mam wierzyc :|
uslyszalem 2 wersje: 1. wersja moradina jest taka ze wisnia mnie okradl a potem oddal wszystko mowiac ze na jego postaci byl ktos inny (czyli ten kto kradl). 2. to wersja wyswita ktory utrzymuje ze to nie on tylko hacker kradl a moradin zaprzecza temu zeby go wkopac. chcialbym wierzyc Wyswitowi, poniewaz go lubie, jednak wersja Moradina jest wiarygodniejsza. nadal pozostaje pytanie : skoro to wyswit okradl a nie hacker to dlaczego mi oddal all ? |
![]() |