![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Tomashooff Mazowiecki
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: Jedi Council
Świat: Guardia
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() Mam 130k na wydanie na eq dla sorka. I nie do końca wiem co kupić. Ceny się pozmieniały dlatego nie jestem pewien do końca. Na 100% kupie bohy, a z resztą mam nadzieję że mi podpowiecie...
Btw. Jestem na Guardii, 27 sorek. ![]()
Oto wznosze moje modly do Boga, Marii i Syna. Zniszczie tego skur*ysyna - mojego rodaka sasiada. Tego wroga, tego gada Zeby mu okradli garaz, zeby go zdradzala stara Zeby mu sie corka z czarnym i w ogole, zeby mial marnie. Zeby mu spalili sklep, zeby dostal cegla w leb. Zeby mial AIDSA i raka. Oto modlitwa Polaka. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dragonhearts
Świat: Candia
|
![]() Nie można było tego umieścić w temacie " Mam xx kasy co kupic? " ?
Topic: Kup sobie boh, b robe, hat of the mad/ crown helmet i jakiegoś shielda, część pieniędzy zainwestuj w mfy i runy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Poziom: 120
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 7
|
![]() Fajny eq dla sorca: Crown helmet , Blue robe, Pamy lub aol, Wand of inferno na 33lev?, Crown shield lub vshield, crown legs, boh
ale lepiej wydaj to na runy i wbij sobie lev a laz w psecie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Paulos Uni
Profesja: Elite Knight
Świat: Unitera
Poziom: 148
![]() |
![]() eq: Crown helmet, Blue robe, P legs, BoH, V-Shield lub C-Shield (w zależności od wymagań, rozdzki, p ammy
![]() Reszta oczywiście na runy i manasy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Tomashooff Mazowiecki
Gildia: Jedi Council
Świat: Guardia
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() thx za podpowiedz, ale na runy mam inna kase, 130k tylko na eq
![]()
Oto wznosze moje modly do Boga, Marii i Syna. Zniszczie tego skur*ysyna - mojego rodaka sasiada. Tego wroga, tego gada Zeby mu okradli garaz, zeby go zdradzala stara Zeby mu sie corka z czarnym i w ogole, zeby mial marnie. Zeby mu spalili sklep, zeby dostal cegla w leb. Zeby mial AIDSA i raka. Oto modlitwa Polaka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Warrior Helmet / Platinum Amulet / Blue Robe / Vampire Shield, bądź Demon Shield, nie wiem jakie ceny / Wand (najlepiej Wand of Inferno ofkorz) / Knight Legs, bądź Crown Legs jeśli wolisz, w praktyce nie ma różnicy / Boots of Haste (obowiązkowo).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2005
Lokacja: Oświęcim
Stan: Aktywny gracz
Imię: secret -.-
Profesja: Knight
Świat: Pandoria
Skille: 56/57
|
![]() @ripper N/c k legs dla sorcka ... sorce mają bardzo mało hp, dlatego najlepiej bylo by kupić c legs. Jak masz kupować k legs to lepiej zostaw sobie plate -.-
@ileś tam up lol ? warrior helmet tesh jest do bani dla sorca, hat of the mad lepszy albo crown helmet ![]() Wg. mnie to tak :bohy,b robe,crown helmet/hat of the mad, crown legs,vampire/demon shield(lepiej ominąc meduze bo dużo waży) no i wand ofkorz Mam nadzieje, że ci pomogłem |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Crown Helmet, B robe, p legs, bohs, od guardian shielda po vampirke, jakiś wandzik, platinum ammulet, Lekkie, w maire przyzwoite i ładnie wyglądające uzbrojenie.
Cytuj:
![]() http://mroziak.blogspot.com/ Pierwszy uzytkownik ktory reportuje wlasne posty. <Tompior> ale najlepsze z kont evana <Tompior> Rothes_pompowacz_arbuzuw Ostatnio edytowany przez Frapper - 23-05-2006 o 22:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2005
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Kyra
Poziom: 45
Poziom mag.: 47
|
![]() P-set, kup duzo hmmow, mfow, kup paca (sprzedaj kase na allegro albo kup w tibii, zreszta zadna roznica) i idz na necro z dsami wylootowac bohy.
Bedziesz potem szedl na jakis hydra hunt to se cos tam wylootujesz najwyzej dla ozdoby ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: In Your Brain...
Stan: Aktywny gracz
Imię: Nervusisko of honera
Gildia: Feel The Hardcore
Świat: Honera
Poziom: 34
Skille: -/23
Poziom mag.: 37
|
![]() Kup sobie bohy (ok. 50k), b robe (może jakieś 30k xD), vampire shielda i może uciułasz na p ammy
![]() Ostatnio edytowany przez Palooh - 28-05-2006 o 12:15. |
![]() |
![]() |