Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 23-05-2006, 23:05   #1361
Demiphant
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
Domyślny

Szkodi w jaki sposób byłeś bezpośrednią przyczyną tego przewrotu;p
Demiphant jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 23-05-2006, 23:08   #1362
Kenseji
Użytkownik Forum

Kenseji's Avatar

Data dołączenia: 14 05 2005

Imię: Kejisey
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Domyślny

imp odszedl bo doszedl do hlw ale toxo odszedl poniewaz po 2 stronach ma friendow,kazdy kto odszedl z right~ swoj osobisty powod,tyle ze jedni szlachetny,a inii nie ;d
Kenseji jest offline  
stary 23-05-2006, 23:08   #1363
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Świat: Askara
Domyślny

jedna z przyczyn. aktualnie nie chce tego ujawniac ;]
szkodi jest offline  
stary 23-05-2006, 23:14   #1364
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkodi
moja jest neutral.
hybrydzik i reszta pokazali nam dlaczego inne nacje w wiekszosci smieja sie z ludzi gratulujemy papierkowej lojalnosci. skopo przynajmniej iraverton zostali za co naleza sie im oklaski.
co do grudging to rozmawialem z nia i jak narazie nie che walczyc, ale.. zawsze jest ale
Ja ciągle jestem ze skopem, ravertonem razem wiec nie gadaj

Cytuj:
jezeli nie wiesz o niektorych sytuacjach to sie nie wypowiadaj. jakbys sie zglebil w temacie to wiedzialbys ze odszedlem z righteusness wczesniej od rivenna, toxo czy impa. bylo to 2-3 dni przed rozpoczeciem wojny. a musisz tez wiedziec ze moja osba byla rowniez bezposdrednio czynnikiem prowadzacym do wojny i przeciwstawieniu sie kondzie. enough? a pytanie co od rumcia bylo proste - jezeli przeszedl do demiego to swiadczy ze albo sie boi, albo sie splacil. to akurat jest oczywiste
Tak Ty zawsze byłeś prowodyrem wszystkiego, wszystko wiesz najlepiej i wogóle jesteś wspaniały pod każdym względem -.-......... Teraz już wiem dlaczego zawsze jeździli na tym forum po szkodim/Rahillim
Lord Hybrid jest offline  
stary 23-05-2006, 23:15   #1365
Kenseji
Użytkownik Forum

Kenseji's Avatar

Data dołączenia: 14 05 2005

Imię: Kejisey
Domyślny

Ktorys z ownerso Sir Zemusia padl od Vallianto z mojej gildi ;S

May 23 2006, 17:04:17 CET Killed at Level 96 by Vallianto

22:31 You see Sir Zemus (Level 95). He is an elite knight. He is Member of the Righteousness.

Ostatnio edytowany przez Kenseji - 23-05-2006 o 23:18.
Kenseji jest offline  
stary 23-05-2006, 23:19   #1366
Fabolous
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 01 2006

Stan: Na emeryturze
Domyślny

@Lord Hybrid

Szkodi ma jakies wartosci ktorymi sie kieruje podejmujac decyzje, a ty jedynie myslisz o tym jak sie ustawic zeby bylo ci dobrze.
And a hundred percent reason to remember the name!

Ostatnio edytowany przez Fabolous - 23-05-2006 o 23:22.
Fabolous jest offline  
stary 23-05-2006, 23:23   #1367
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fabolous
@Lord Hybrid

Szkodi ma jakies wartosci ktorymi sie kieruje podejmujac decyzje, a ty jedynie myslisz o tym jak sie ustawic zeby bylo ci dobrze.
liż mu dalej zadek to da ci protekcje
Lord Hybrid jest offline  
stary 23-05-2006, 23:28   #1368
Fabolous
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid

ok ale powiedz mi jak sie to robi ty jestes w tym dobry :/
Fabolous jest offline  
stary 23-05-2006, 23:29   #1369
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Domyślny

Cytuj:
o widze kolega znowu bez gildii. A mowiles ze nie masz nic wspolnego z wahadelkiem

Co do protekcji to mam Ci pzypomniec jak wiekszosc z was strasznie lizala tylek glownemu Right kilka dni temu chociazby? Nawet tym o dziesiat lvli nizszych

Swoja droga to jezeli tak grasz to na gc akademii kilka godzin przed banem kondy i atakiem na lady jah itd chlopcy doszli do wniosku ze sobie popkujemy. ktos spytal sie jaki jest powod - brak powodu, przeciez jestesmy right~. Ktore gniazdko sobie teraz ugnieciesz? Mysle ze bedziesz sie krecil zeby bylo tylko cieplutko Have Fun.

Corlica i Stypa moglem zrozumiec bo oni jednak mieli powod do odjscia ale trzymaja sie swojej jednej wersji, ty masz ich juz nascie. Ile gildii przezyles w ciagu oostatnich 2 miesiecy Hybrid? Tak, jestem rasista. Nie nawidze 85% polakow.
szkodi jest offline  
stary 23-05-2006, 23:30   #1370
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fabolous
ok ale powiedz mi jak sie to robi ty jestes w tym dobry :/
możemy tak po sobie jeździć aż wpadnie moderator i da bany tylko kto da szkodiemu ?
Lord Hybrid jest offline  
stary 23-05-2006, 23:33   #1371
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
o widze kolega znowu bez gildii. A mowiles ze nie masz nic wspolnego z wahadelkiem

Co do protekcji to mam Ci pzypomniec jak wiekszosc z was strasznie lizala tylek glownemu Right kilka dni temu chociazby? Nawet tym o dziesiat lvli nizszych

Swoja droga to jezeli tak grasz to na gc akademii kilka godzin przed banem kondy i atakiem na lady jah itd chlopcy doszli do wniosku ze sobie popkujemy. ktos spytal sie jaki jest powod - brak powodu, przeciez jestesmy right~. Ktore gniazdko sobie teraz ugnieciesz? Mysle ze bedziesz sie krecil zeby bylo tylko cieplutko Have Fun.

Corlica i Stypa moglem zrozumiec bo oni jednak mieli powod do odjscia ale trzymaja sie swojej jednej wersji, ty masz ich juz nascie. Ile gildii przezyles w ciagu oostatnich 2 miesiecy Hybrid? Tak, jestem rasista. Nie nawidze 85% polakow.

Nie mam gildii od kilku godzin tzn. momentu gdy padł Sir Zemus za free
W dodatku moje zmiany gildii idą tak samo jak skopa który był leaderm majestic więc nie mów mi że nie jesteśmy razem podobnie jak raverton
Lord Hybrid jest offline  
stary 23-05-2006, 23:33   #1372
Fabolous
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
możemy tak po sobie jeździć aż wpadnie moderator i da bany tylko kto da szkodiemu ?

Ja tylko pzredstawiam swoja opinie po to chyba jest forum,

Raz zachowalbys sie jak mezczyzna i wybral jedna ze stron to nikt by do ciebie nic nie mial.
Fabolous jest offline  
stary 23-05-2006, 23:37   #1373
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Domyślny

Cytuj:
czyzbys sugerowal ze znam kogos z tibia.pl i nie dostaje banow? smieszne tutaj pracuja obiektywni ludzie. inna spraw ajest to ze nie potrafisz racjonalnie i czysto odpowiedziec na moje zarzuty wiec unikasz tego tematu

co do galany to taktyka right bedize prosta i taka jak zawsze. dobrze zdaja sobi sprawe ze HWL nie ma tak dobrego zgrania. Beda wycinac po kolei, az ktos bedzie placil. Chyba ze Viktor dojdzie do wnisosku ze nic juz nie wskora i odejdzie. Zreszta niedlugo przenosi sie do Niemiec i neta ni bedzie mial przez dluzszy czas.
szkodi jest offline  
stary 23-05-2006, 23:40   #1374
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:

Academy została disbanded 2 dni przed banem kondy więc na GC Academi nic nie pisali podczas ataku na LAdy Jah Dodatkowo po banie kondy ludzie opuścili Majestic po to by dostać invy do Right~. niestety żaden z vice sie nie kwapił tego zrobić i na drugi dzień już większość była w neutral gildiach.
Lord Hybrid jest offline  
stary 23-05-2006, 23:40   #1375
Genehuk
Użytkownik Forum

Genehuk's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2005
Lokacja: Borek Wlkp.

Stan: Aktywny gracz
Imię: Genehuk
Profesja: Royal Paladin
Świat: Dolera
Domyślny

@Hybrid faktycznie cos czesto ostatnio zmieniasz gildie, nie mam nic do ciebie ale wez sie wkoncu zastanow po ktorej stronie jestes -.^
@Szkodi widze ze jestes tu jednym z niewielu ktory gada z sensem, co sadzisz jak bedzie na Galanie jak HWL wygra ta wojne?

btw. Przestancie sie klucic bo zamkna ten temat ;]
stary 23-05-2006, 23:51   #1376
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Genehuk
@Szkodi widze ze jestes tu jednym z niewielu ktory gada z sensem, co sadzisz jak bedzie na Galanie jak HWL wygra ta wojne?
czy mowie z sensem to jest kwestia gustu kazdego czytlnika. Co do mojej opinii... Jezeli HWL wygra to nastapi kolejna wojna o wladze. Wewnatrz gildii i wtedy moge spodziewac sie rozlamu szwedow, polakow czy innych tam bestyjek Tak jest zawsze i tak bedzie W HWL widze 3 prawdziwych liderow - jezeli sie srpreza i naucza swoich ludzi szacunku i sami go ukaza to gildia sie nie rozpadnie. Prawa jest taka ze PAbusing sie nie zmniejszy, co najwyzej zwiekszy. Wiadomo ze gdyby Right~ przegralo to pozbywa sie z serwera Kondy, Oena , Kardeara, Lady Jah czy innych PA pokroju Raa. Chociaz snake attacki beda ciagle i tego nie zmienicie. Nie wykluczam tez interwencji Furionow i Vnzli. Pamietajmy ze sytuacja zmienia sie z dnia na dzien i to czasami diametralnie. Zreszta ja oczekuje kiedy wreszcie odezwa sie wszyscy neutralni ktorym nalezy sie oskar za cierpliwosc. Inna sprawa to to ze gdyby sie przeciwstawili to... mogliby to wygrac. Tylko znajac charakter Polakow polowa z nich zaplacilaby przy pierwszej lepszej okazji.

Pamietajmy ze wojna to nie kwestia sily, ale zgrania. Poza tym wazna jest propaganda. Uwzglednic tez trzeba ze wojny czesto nie maja swoich praw.

Cytuj:
Academy została disbanded 2 dni przed banem kondy więc na GC Academi nic nie pisali podczas ataku na LAdy Jah
Zostala disbanded ale wasze Majetic jak zapewnil mnie lider i Demi byla odpowiednikiem akademii tylko pod inna nazwa. Rowniez tez dostalem msge od was z prosba o pomoc po smierci Rumcia bo przeciez bylem w Right~. Spoleczenstwa nie oklamiesz stary. Co najwyzej mozesz oklamac samego SIEBIE.

Ostatnio edytowany przez szkodi - 23-05-2006 o 23:59.
szkodi jest offline  
stary 24-05-2006, 00:02   #1377
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Domyślny

omg Galana to syf .... bez kitu. Tutaj nie wiadomo kto kogo lubi.... Nie przepada za Konda ale ciekawe jestem jak by jego zabraklo kto by ich wszystkich trzymal za jaja ..... wtedy sie dopiero syf zrobi..
sliver jest offline  
stary 24-05-2006, 00:25   #1378
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

nie ma co zgadywac jak ebdzie jak ktos wygra... nikt nieszcze nie wygral, a konda nie jest latwym przeciwnikiem. i jak bylo juz powiedizane sneake attacki moga trwac cala wiecznosc

inna sprawa, fakt faktem lojalnosc dla bardzo duzej czesci polakow(ale i nie tylko) to pojecie obce

szkodi co do tych neutralnych, kieyds sie w koncu odezwa pewnie, tylko po ktorej stronie? niektorzy mowia ze mozna by wybrac mniejsze zlo, tyle ze to pojecie bardzo subiektywne. zreszta co tu sie dziwic? jak patrze na te jak to nazwales "wahadelka" to tak naprawde na kim tu mozna polegac? na malutkiej grupe + tych ktorych ewentualnie znasz z rl.
stary 24-05-2006, 09:03   #1379
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
jak patrze na te jak to nazwales "wahadelka" to tak naprawde na kim tu mozna polegac? na malutkiej grupe + tych ktorych ewentualnie znasz z rl.
i tak jest. naprawde lojalni ludzie szczegolnie z Polski najczesciej odeszli juz z Galanay. Zostalo ich nastu, ale oni trzymaja sie daleko od wojen. Co do Hybrida to niech on nie bedzie zdzwiony jak Right bedzie go atakowac po wojnie za nielojalnosc i to samo zacznie robi HWL. Takie slizganie sie na "swoje lepsze" moze doprowadzic do sytuacji kiedy ktos stanie miedzy mlotem a kowadlem.
szkodi jest offline  
stary 24-05-2006, 09:05   #1380
jura
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 01 2004

Stan: Początkujący
Imię: Juroqu
Świat: Nebula
Poziom: 103
Poziom mag.: 6
Domyślny

kiedys rozmawialem na GC na Nebuli z gosciem z Galany (gral w Patriots). Fajny w miare gosc, szkoda ze nacjonalista, pol-nazista a char zrobil co sie nazywa: "Eastern europeans should die". Niewazne.
Tak sobie o 3-4 w nocy gadamy gdy goscie jezda po calej Nebuli pkujac kazdego lvl 30+ (tzw. "nocny raid" jak to Szkodi powiedzial) i zeszlismy na Galane. GaduGadu, doszlo do wojny. Zapytalem kulturalnie o powod wojny, a gostek mi mowi, ze byli znudzeni i stukneli kogos z przeciwnej gildii, a potem jeszcze paru.

Zeby nie bylo, gostek pochodzil z "Patriots", Konda to jego b.bliski znajomy (Konda gral tez na Nebuli z nim, poki nie przegral wojny z Phyrexians okolo 7-8 miesiecy temu).

Wniosek? Wojna, nie wiem ktora juz, rozpoczela sie bo niektorzy ludzie w Patriots byli znudzeni.

Have fun. Na szczescie nie gram na Galanie razem z ludzmi pokroju Konda...

btw. macie jakies problemy z nazizmem/nacjonalizmem na Galanie? Na Nebuli ciagle byly z tym problemy...
jura jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania