![]() |
#1361 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Profesja: Elite Knight
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
|
![]() Szkodi w jaki sposób byłeś bezpośrednią przyczyną tego przewrotu;p
|
![]() |
|
![]() |
#1362 |
Użytkownik Forum
|
![]() imp odszedl bo doszedl do hlw ale toxo odszedl poniewaz po 2 stronach ma friendow,kazdy kto odszedl z right~ swoj osobisty powod,tyle ze jedni szlachetny,a inii nie ;d
|
![]() |
![]() |
#1363 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() jedna z przyczyn. aktualnie nie chce tego ujawniac ;]
|
![]() |
![]() |
#1364 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Hybrid
Gildia: ---
Świat: Galana
Poziom: 111
Skille: 98/96
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#1365 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ktorys z ownerso Sir Zemusia padl od Vallianto z mojej gildi ;S
May 23 2006, 17:04:17 CET Killed at Level 96 by Vallianto 22:31 You see Sir Zemus (Level 95). He is an elite knight. He is Member of the Righteousness. Ostatnio edytowany przez Kenseji - 23-05-2006 o 23:18. |
![]() |
![]() |
#1366 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() @Lord Hybrid
Szkodi ma jakies wartosci ktorymi sie kieruje podejmujac decyzje, a ty jedynie myslisz o tym jak sie ustawic zeby bylo ci dobrze.
This is ten percent luck, twenty percent skill Fifteen percent concentrated power of will Five percent pleasure, fifty percent pain And a hundred percent reason to remember the name! Ostatnio edytowany przez Fabolous - 23-05-2006 o 23:22. |
![]() |
![]() |
#1367 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1368 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ok ale powiedz mi jak sie to robi ty jestes w tym dobry :/
![]() |
#1369 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Co do protekcji to mam Ci pzypomniec jak wiekszosc z was strasznie lizala tylek glownemu Right kilka dni temu chociazby? Nawet tym o dziesiat lvli nizszych ![]() Swoja droga to jezeli tak grasz to na gc akademii kilka godzin przed banem kondy i atakiem na lady jah itd chlopcy doszli do wniosku ze sobie popkujemy. ktos spytal sie jaki jest powod - brak powodu, przeciez jestesmy right~. Ktore gniazdko sobie teraz ugnieciesz? Mysle ze bedziesz sie krecil zeby bylo tylko cieplutko ![]() Corlica i Stypa moglem zrozumiec bo oni jednak mieli powod do odjscia ale trzymaja sie swojej jednej wersji, ty masz ich juz nascie. Ile gildii przezyles w ciagu oostatnich 2 miesiecy Hybrid? Tak, jestem rasista. Nie nawidze 85% polakow. |
|
![]() |
![]() |
#1370 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1371 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie mam gildii od kilku godzin tzn. momentu gdy padł Sir Zemus za free ![]() W dodatku moje zmiany gildii idą tak samo jak skopa który był leaderm majestic więc nie mów mi że nie jesteśmy razem podobnie jak raverton ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1372 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ja tylko pzredstawiam swoja opinie po to chyba jest forum, Raz zachowalbys sie jak mezczyzna i wybral jedna ze stron to nikt by do ciebie nic nie mial.
![]() |
#1373 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() co do galany to taktyka right bedize prosta i taka jak zawsze. dobrze zdaja sobi sprawe ze HWL nie ma tak dobrego zgrania. Beda wycinac po kolei, az ktos bedzie placil. Chyba ze Viktor dojdzie do wnisosku ze nic juz nie wskora i odejdzie. Zreszta niedlugo przenosi sie do Niemiec i neta ni bedzie mial przez dluzszy czas. |
|
![]() |
![]() |
#1374 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1375 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2005
Lokacja: Borek Wlkp.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Genehuk
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legacy of Havok
Świat: Dolera
|
![]() @Hybrid faktycznie cos czesto ostatnio zmieniasz gildie, nie mam nic do ciebie ale wez sie wkoncu zastanow po ktorej stronie jestes -.^
@Szkodi widze ze jestes tu jednym z niewielu ktory gada z sensem, co sadzisz jak bedzie na Galanie jak HWL wygra ta wojne? btw. Przestancie sie klucic bo zamkna ten temat ;]
#1376 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Pamietajmy ze wojna to nie kwestia sily, ale zgrania. Poza tym wazna jest propaganda. Uwzglednic tez trzeba ze wojny czesto nie maja swoich praw. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez szkodi - 23-05-2006 o 23:59. |
||
![]() |
![]() |
#1377 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() omg Galana to syf .... bez kitu. Tutaj nie wiadomo kto kogo lubi.... Nie przepada za Konda ale ciekawe jestem jak by jego zabraklo kto by ich wszystkich trzymal za jaja ..... wtedy sie dopiero syf zrobi..
|
![]() |
![]() |
#1378 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() nie ma co zgadywac jak ebdzie jak ktos wygra... nikt nieszcze nie wygral, a konda nie jest latwym przeciwnikiem. i jak bylo juz powiedizane sneake attacki moga trwac cala wiecznosc
![]() inna sprawa, fakt faktem lojalnosc dla bardzo duzej czesci polakow(ale i nie tylko) to pojecie obce ![]() szkodi co do tych neutralnych, kieyds sie w koncu odezwa pewnie, tylko po ktorej stronie? niektorzy mowia ze mozna by wybrac mniejsze zlo, tyle ze to pojecie bardzo subiektywne. zreszta co tu sie dziwic? jak patrze na te jak to nazwales "wahadelka" to tak naprawde na kim tu mozna polegac? na malutkiej grupe + tych ktorych ewentualnie znasz z rl.
#1379 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1380 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2004
Stan: Początkujący
Imię: Juroqu
Gildia: Shadows world
Świat: Nebula
Poziom: 103
Poziom mag.: 6
|
![]() kiedys rozmawialem na GC na Nebuli z gosciem z Galany (gral w Patriots). Fajny w miare gosc, szkoda ze nacjonalista, pol-nazista a char zrobil co sie nazywa: "Eastern europeans should die". Niewazne.
Tak sobie o 3-4 w nocy gadamy gdy goscie jezda po calej Nebuli pkujac kazdego lvl 30+ (tzw. "nocny raid" jak to Szkodi powiedzial) i zeszlismy na Galane. GaduGadu, doszlo do wojny. Zapytalem kulturalnie o powod wojny, a gostek mi mowi, ze byli znudzeni i stukneli kogos z przeciwnej gildii, a potem jeszcze paru. Zeby nie bylo, gostek pochodzil z "Patriots", Konda to jego b.bliski znajomy (Konda gral tez na Nebuli z nim, poki nie przegral wojny z Phyrexians okolo 7-8 miesiecy temu). Wniosek? Wojna, nie wiem ktora juz, rozpoczela sie bo niektorzy ludzie w Patriots byli znudzeni. Have fun. Na szczescie nie gram na Galanie razem z ludzmi pokroju Konda... btw. macie jakies problemy z nazizmem/nacjonalizmem na Galanie? Na Nebuli ciagle byly z tym problemy...