![]() |
#1381 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() Co do NEbuli to ostatnia wojna poszla o PAbusing ktory zostal juz naprawde bardzo naciagany (ITEMS! WEAPON! ARMOR! etc). Konda wtedy nie przegral wojny bo 3/4 phyrexians wrocilo na galane. konda logowal sie rzadko i to nie on byl tworca tej wojny ale Elstaro, Fuvezy i kilka innych osob. Rowniez widze jestes niepoinformowany.
Ostatnio edytowany przez szkodi - 24-05-2006 o 13:41. |
![]() |
|
![]() |
#1382 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() eee to nie forum o wojnach w nebuli itp. Wojna jak każda inna. Konda ma bana (sądze ,że gdy minie do Right~~ masowo zaczną przyłączać się postacie jedni bo myślą że po wojnie zostaną w najpotężniejszej gildii na serwie, inni którzy chcą trochę się podlizać no i ludzie którzy sądzą że wygrana HWL to po prostu większe zło swoją drogą ja też tak sądzę). Konda stara się wszystkich trzymać w ryzach i to będzie jego główną przyczyną upadku (delete konta, lub retired). Nie wiem moim zdaniem musiałbym mieć baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo poważny powód żeby zabić postać gracza który walczył u mego boku praktycznie od samego początku i najpierw bym go wielokrotnie ostrzegał, napominał, powiedziałbym co go czeka jeśli nie spełni moich próśb. Konda tego nie zrobił, chyba władza za bardzo mu do głowy uderzyła. Zapomniał że w tej grze jest się silnym w grupie. Oczywiście będzie mniał wielu asslickerów u boku bo tak jest zawsze ale jego team z którym zdobył serwer powoli się rozpada. Teraz gdy wróci (brakuje mu 1 ban do delete accounta) będzie musiał wałczyć bardzo ostrożnie (żadnych ue ani e wave atak tylko na postacie ze skulem). To może być zmierzch "dynastii" old patriots gildi która rządziła Galaną przez kilkanaście miesięcy. Czy to dobrze?? Przyszłość pokaże. Plus to napewno to że już nie będzie "świętych krów" (chociaż langan team jest dość zgrany i moim zdaniem po przegranej right~~ oni mogą przejąć władzę lub "podzielić się" nią z HWL). Minusy to anarchia i więcej wojen więcej pk (któż wie pewnie i więcej PA)
|
![]() |
![]() |
#1383 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1384 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość
Profesja: Elite Knight
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Jeśli wygraja HWL galana bedzie o wiele gorsza niż była za pats ;/
|
![]() |
![]() |
#1385 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Łódź
Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
Życie ....
![]() |
#1386 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Granollers/ Hiszpania
Stan: Niegrający
Świat: Morgana
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1387 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Hybrid
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
|
![]() @Szkodi
Nie lubie sie kłócić z ludźmi szczególnie na forum więc napisze jeszcze raz co i tak żeby była jasność. Pozatym to tylko gierka więc dajcie sobie luzu - może i ja troche wczoraj też przesadziłem. Byłem zarówno w Academy jak i potem Majestic (co w założeniu było allied do Ritgh~). Skopo, Raverton i pary innych o których jeszcze nie wiesz postanowiła pozostać razem - w tym ja również. Jak zapewne wiesz część z nas jak np. Skopo miała chwile w "How we livin". Ale po tym jak padł Zemus i po innych docierających msg o tym że oni sobie robią random ataki postanowiliśmy to co widzisz teraz. Nie mów że ja zmieniam gildie bo byliśmy w Academy (disbanded), Majestic (all opuściła by dostać invy) i tego sie TRZYMAMY. Zapytaj o innych jak Verdax, Jeffrey, Rumcio, Tom-rek........My bylismy allied i tego sie trzymamy ![]() Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 24-05-2006 o 17:06. |
![]() |
![]() |
#1388 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja
Stan: Aktywny gracz
Imię: Qreew
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: -
Poziom mag.: -
|
![]() Ja troche odbiegne od tematu...
May 24 2006, 11:13:43 CET Qreew NameLock offensive name (pronounced 'kobieta lekkich obyczajów', exactly as written in her guild description. means 'bitch'. polish name.) Jestem pelen podziwu dla tutora ktory mnie zreportowal :| Nie sadze zeby to byl dobry powod do Namelocka... :/, ale coz stało sie =] Co do Majestic to sytuacja jest smieszna... jezeli czekaliscie na inv~.. to dlaczego teraz nie dolaczycie..? zaczynaliscie sie rozkrecac.. (prawie odczulem to na sobie), a teraz gdy naprawde trzeba walczyc tylko nieliczni wykazuja odwage i lojalnosc =] Ostatnio edytowany przez Qreew - 24-05-2006 o 17:20. |
![]() |
![]() |
#1389 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1390 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja
Imię: Qreew
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: -
Poziom mag.: -
|
![]() No mozliwe ale teraz Lovize jest czesto on.. wiec w czym problem?
|
![]() |
![]() |
#1391 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Cytuj:
Jeffrey nie dolaczy do Right~ jestem tego pewien, nie bedzie walczyl przeciwko mnie.... Prawdopodobnie zostanie neutralny co do tom-reka tez watpie zeby chcial dolaczyc do Right~ poniewaz jest to rl friend Jeffreya i chyba zostanie neutralny ale tego pewny nie jestem... Ostatnio edytowany przez Miltoner - 24-05-2006 o 17:59. |
|
![]() |
![]() |
#1392 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Stan: Na emeryturze
Poziom: -1
Skille: 9/9
Poziom mag.: -1
|
![]() Nie gram teraz na Galanie (wogle mam retired), ale patrzę, że Righteousness nie kwapi się do ataków
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1393 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1394 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Profesja: Sorcerer
|
![]() Może mi ktoś powiedzieć jakim cudem gildia pk Sir Imp Squad trzyma sie ciagle na galanie ?
Nikt ich nie bije ? |
![]() |
![]() |
#1395 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() No wiec wyszedlem z HWL... powod: za duzo kumpli zaczyna dochodzic do Right~ i nie mam zamiaru walczyc przeciwko im
|
![]() |
![]() |
#1396 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
hmm chodzi o Sir Imp squad?? ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Pawio - 24-05-2006 o 21:08. |
|
![]() |
![]() |
#1397 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1398 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Bravo lord hybrid!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1399 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Poziom: 1+
|
![]() nooo panowie panie obstawiamy wynik wojny?
![]() ![]() cos sie zlego dzieje chyba w gildi hwl , duzo osob odeszlo, nie dlugo zostana sami kekz z impem i rivennem ![]() Wlasnie wie ktos czemu Anurchy odeszla z hwl i przyszla do right~? i jeszcze jedno gratulacje dla Polakow ktorzy sa lojalni i maja honor i ktorzy dolaczyli do Right~ mowie tu o Skopie , Ravertonie , Xandzie , Hybridzie Rembiku. Oni byli w gildii majestic i zostali do konca . O reszcie nawet sie nie bede wypowiadal..zal.pl Hail Righteousness!! |
![]() |
![]() |
#1400 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() Cytuj:
![]()