Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 24-05-2006, 13:21   #1381
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Domyślny

Co do NEbuli to ostatnia wojna poszla o PAbusing ktory zostal juz naprawde bardzo naciagany (ITEMS! WEAPON! ARMOR! etc). Konda wtedy nie przegral wojny bo 3/4 phyrexians wrocilo na galane. konda logowal sie rzadko i to nie on byl tworca tej wojny ale Elstaro, Fuvezy i kilka innych osob. Rowniez widze jestes niepoinformowany.

Ostatnio edytowany przez szkodi - 24-05-2006 o 13:41.
szkodi jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-05-2006, 14:11   #1382
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

eee to nie forum o wojnach w nebuli itp. Wojna jak każda inna. Konda ma bana (sądze ,że gdy minie do Right~~ masowo zaczną przyłączać się postacie jedni bo myślą że po wojnie zostaną w najpotężniejszej gildii na serwie, inni którzy chcą trochę się podlizać no i ludzie którzy sądzą że wygrana HWL to po prostu większe zło swoją drogą ja też tak sądzę). Konda stara się wszystkich trzymać w ryzach i to będzie jego główną przyczyną upadku (delete konta, lub retired). Nie wiem moim zdaniem musiałbym mieć baaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo poważny powód żeby zabić postać gracza który walczył u mego boku praktycznie od samego początku i najpierw bym go wielokrotnie ostrzegał, napominał, powiedziałbym co go czeka jeśli nie spełni moich próśb. Konda tego nie zrobił, chyba władza za bardzo mu do głowy uderzyła. Zapomniał że w tej grze jest się silnym w grupie. Oczywiście będzie mniał wielu asslickerów u boku bo tak jest zawsze ale jego team z którym zdobył serwer powoli się rozpada. Teraz gdy wróci (brakuje mu 1 ban do delete accounta) będzie musiał wałczyć bardzo ostrożnie (żadnych ue ani e wave atak tylko na postacie ze skulem). To może być zmierzch "dynastii" old patriots gildi która rządziła Galaną przez kilkanaście miesięcy. Czy to dobrze?? Przyszłość pokaże. Plus to napewno to że już nie będzie "świętych krów" (chociaż langan team jest dość zgrany i moim zdaniem po przegranej right~~ oni mogą przejąć władzę lub "podzielić się" nią z HWL). Minusy to anarchia i więcej wojen więcej pk (któż wie pewnie i więcej PA)
jastr jest offline  
stary 24-05-2006, 14:24   #1383
szkodi
Użytkownik Forum

szkodi's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: London

Świat: Askara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
chyba władza za bardzo mu do głowy uderzyła. Zapomniał że w tej grze jest się silnym w grupie.
dokladnie o tym zapomnial i to dokladnie rzecz biorac bylo powodem odejscia kilku zawsze lojalnych ludzi.
szkodi jest offline  
stary 24-05-2006, 14:31   #1384
Pawio
Użytkownik Forum

Pawio's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość

Profesja: Elite Knight
Poziom: 44
Skille: 75+
Poziom mag.: 6
Pawio ma numer GG 1979984
Domyślny

Jeśli wygraja HWL galana bedzie o wiele gorsza niż była za pats ;/
Pawio jest offline  
stary 24-05-2006, 14:36   #1385
Komandos Strong
Użytkownik Forum

Komandos Strong's Avatar

Data dołączenia: 17 11 2004
Lokacja: Łódź

Imię: Saivuz
Profesja: Elder Druid
Świat: Arcania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pawio

Życie ....
stary 24-05-2006, 16:19   #1386
Arturo Soprano
Użytkownik Forum

Arturo Soprano's Avatar

Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Granollers/ Hiszpania

Stan: Niegrający
Świat: Morgana
Arturo Soprano ma numer GG 7249509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pawio
Pozyjemy zobaczymy
Arturo Soprano jest offline  
stary 24-05-2006, 16:30   #1387
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
Domyślny

@Szkodi

Nie lubie sie kłócić z ludźmi szczególnie na forum więc napisze jeszcze raz co i tak żeby była jasność. Pozatym to tylko gierka więc dajcie sobie luzu - może i ja troche wczoraj też przesadziłem. Byłem zarówno w Academy jak i potem Majestic (co w założeniu było allied do Ritgh~). Skopo, Raverton i pary innych o których jeszcze nie wiesz postanowiła pozostać razem - w tym ja również. Jak zapewne wiesz część z nas jak np. Skopo miała chwile w "How we livin". Ale po tym jak padł Zemus i po innych docierających msg o tym że oni sobie robią random ataki postanowiliśmy to co widzisz teraz. Nie mów że ja zmieniam gildie bo byliśmy w Academy (disbanded), Majestic (all opuściła by dostać invy) i tego sie TRZYMAMY. Zapytaj o innych jak Verdax, Jeffrey, Rumcio, Tom-rek........My bylismy allied i tego sie trzymamy

Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 24-05-2006 o 17:06.
Lord Hybrid jest offline  
stary 24-05-2006, 17:19   #1388
Qreew
Użytkownik Forum

Qreew's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja

Stan: Aktywny gracz
Imię: Qreew
Poziom: -
Poziom mag.: -
Domyślny

Ja troche odbiegne od tematu...
May 24 2006, 11:13:43 CET Qreew NameLock offensive name (pronounced 'kobieta lekkich obyczajów', exactly as written in her guild description. means 'bitch'. polish name.) Jestem pelen podziwu dla tutora ktory mnie zreportowal :|
Nie sadze zeby to byl dobry powod do Namelocka... :/, ale coz stało sie =]
Co do Majestic to sytuacja jest smieszna... jezeli czekaliscie na inv~.. to dlaczego teraz nie dolaczycie..? zaczynaliscie sie rozkrecac.. (prawie odczulem to na sobie), a teraz gdy naprawde trzeba walczyc tylko nieliczni wykazuja odwage i lojalnosc =]

Ostatnio edytowany przez Qreew - 24-05-2006 o 17:20.
Qreew jest offline  
stary 24-05-2006, 17:28   #1389
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qreew
Ja troche odbiegne od tematu...
May 24 2006, 11:13:43 CET Qreew NameLock offensive name (pronounced 'kobieta lekkich obyczajów', exactly as written in her guild description. means 'bitch'. polish name.) Jestem pelen podziwu dla tutora ktory mnie zreportowal :|
Nie sadze zeby to byl dobry powod do Namelocka... :/, ale coz stało sie =]
Co do Majestic to sytuacja jest smieszna... jezeli czekaliscie na inv~.. to dlaczego teraz nie dolaczycie..? zaczynaliscie sie rozkrecac.. (prawie odczulem to na sobie), a teraz gdy naprawde trzeba walczyc tylko nieliczni wykazuja odwage i lojalnosc =]
Bo vice przez kilka dni byli cały czas offline ???
Lord Hybrid jest offline  
stary 24-05-2006, 17:45   #1390
Qreew
Użytkownik Forum

Qreew's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja

Imię: Qreew
Poziom: -
Poziom mag.: -
Domyślny

No mozliwe ale teraz Lovize jest czesto on.. wiec w czym problem?
Qreew jest offline  
stary 24-05-2006, 17:49   #1391
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno

Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid
@Szkodi

Nie lubie sie kłócić z ludźmi szczególnie na forum więc napisze jeszcze raz co i tak żeby była jasność. Pozatym to tylko gierka więc dajcie sobie luzu - może i ja troche wczoraj też przesadziłem. Byłem zarówno w Academy jak i potem Majestic (co w założeniu było allied do Ritgh~). Skopo, Raverton i pary innych o których jeszcze nie wiesz postanowiła pozostać razem - w tym ja również. Jak zapewne wiesz część z nas jak np. Skopo miała chwile w "How we livin". Ale po tym jak padł Zemus i po innych docierających msg o tym że oni sobie robią random ataki postanowiliśmy to co widzisz teraz. Nie mów że ja zmieniam gildie bo byliśmy w Academy (disbanded), Majestic (all opuściła by dostać invy) i tego sie TRZYMAMY. Zapytaj o innych jak Verdax, Jeffrey, Rumcio, Tom-rek........My bylismy allied i tego sie trzymamy

Jeffrey nie dolaczy do Right~ jestem tego pewien, nie bedzie walczyl przeciwko mnie.... Prawdopodobnie zostanie neutralny co do tom-reka tez watpie zeby chcial dolaczyc do Right~ poniewaz jest to rl friend Jeffreya i chyba zostanie neutralny ale tego pewny nie jestem...

Ostatnio edytowany przez Miltoner - 24-05-2006 o 17:59.
Miltoner jest offline  
stary 24-05-2006, 18:01   #1392
Bilbag
Użytkownik forum

Bilbag's Avatar

Data dołączenia: 03 04 2005

Stan: Na emeryturze
Poziom: -1
Skille: 9/9
Poziom mag.: -1
Domyślny

Nie gram teraz na Galanie (wogle mam retired), ale patrzę, że Righteousness nie kwapi się do ataków . Jeśli macie jakieś wieści to piszcie
Bilbag jest offline  
stary 24-05-2006, 19:19   #1393
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miltoner
Jeffrey nie dolaczy do Right~ jestem tego pewien, nie bedzie walczyl przeciwko mnie.... Prawdopodobnie zostanie neutralny co do tom-reka tez watpie zeby chcial dolaczyc do Right~ poniewaz jest to rl friend Jeffreya i chyba zostanie neutralny ale tego pewny nie jestem...
Właśnie o tym mówie. Zamiast czepiać sie mnie, skopa itd. zapytaj o innych jak Verdax, Jeffrey, Rumcio, Tom-rek którzy najpierw czerpali korzysci z bycia w Academy (Majestic) a jak coś się zaczeło dziać to wybrali sielanke mając w przysłowiowej dupie reszte ziomków.......czym jest neutralna gildia po takim czymś.
Lord Hybrid jest offline  
stary 24-05-2006, 19:21   #1394
Reth Sill
Użytkownik forum

Data dołączenia: 24 05 2006

Profesja: Sorcerer
Pytanie Gildia PK

Może mi ktoś powiedzieć jakim cudem gildia pk Sir Imp Squad trzyma sie ciagle na galanie ?

Nikt ich nie bije ?
Reth Sill jest offline  
stary 24-05-2006, 20:35   #1395
Miltoner
Użytkownik Forum

Miltoner's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2006
Lokacja: Dunno

Profesja: Brak (Rookgaard)
Domyślny

No wiec wyszedlem z HWL... powod: za duzo kumpli zaczyna dochodzic do Right~ i nie mam zamiaru walczyc przeciwko im
Miltoner jest offline  
stary 24-05-2006, 21:05   #1396
Pawio
Użytkownik Forum

Pawio's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Reth Sill
Może mi ktoś powiedzieć jakim cudem gildia pk Sir Imp Squad trzyma sie ciagle na galanie ?

Nikt ich nie bije ?

hmm chodzi o Sir Imp squad?? jesli HWL wygra to będą jeszcze gorsi

Ostatnio edytowany przez Pawio - 24-05-2006 o 21:08.
Pawio jest offline  
stary 24-05-2006, 21:17   #1397
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miltoner
No wiec wyszedlem z HWL... powod: za duzo kumpli zaczyna dochodzic do Right~ i nie mam zamiaru walczyc przeciwko im
:******** love ya
Lord Hybrid jest offline  
stary 24-05-2006, 21:33   #1398
Pawio
Użytkownik Forum

Pawio's Avatar

Domyślny

Bravo lord hybrid! myśle że za tobą i Skopem podążą inni
Pawio jest offline  
stary 25-05-2006, 16:51   #1399
dressu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Poziom: 1+
Domyślny

nooo panowie panie obstawiamy wynik wojny? Oczywiscie nie trzeba , wiadomo kto wygra
cos sie zlego dzieje chyba w gildi hwl , duzo osob odeszlo, nie dlugo zostana sami kekz z impem i rivennem za to w gildii Kondy robi sie coraz lepsza sytuacja , coraz wiecej osob przychodzi ^^
Wlasnie wie ktos czemu Anurchy odeszla z hwl i przyszla do right~?

i jeszcze jedno gratulacje dla Polakow ktorzy sa lojalni i maja honor i ktorzy dolaczyli do Right~ mowie tu o Skopie , Ravertonie , Xandzie , Hybridzie Rembiku. Oni byli w gildii majestic i zostali do konca . O reszcie nawet sie nie bede wypowiadal..zal.pl

Hail Righteousness!!
dressu jest offline  
stary 25-05-2006, 17:04   #1400
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dressu
nooo panowie panie obstawiamy wynik wojny? Oczywiscie nie trzeba , wiadomo kto wygra
cos sie zlego dzieje chyba w gildi hwl , duzo osob odeszlo, nie dlugo zostana sami kekz z impem i rivennem za to w gildii Kondy robi sie coraz lepsza sytuacja , coraz wiecej osob przychodzi ^^
Wlasnie wie ktos czemu Anurchy odeszla z hwl i przyszla do right~?

i jeszcze jedno gratulacje dla Polakow ktorzy sa lojalni i maja honor i ktorzy dolaczyli do Right~ mowie tu o Skopie , Ravertonie , Xandzie , Hybridzie Rembiku. Oni byli w gildii majestic i zostali do konca . O reszcie nawet sie nie bede wypowiadal..zal.pl

Hail Righteousness!!
haha, oni sa lojalni? lol, doszli do tego kogo uwazaja za silniejszego zeby potem sie wkrecic. taki skopo cale zycie biega z ptd by konda, tak to jest jak sie lpaci za protekcje duza kase, a jak byly wojny to nagle ten comment mu znikal teraz wreszcie sie ludzie z nich zaczeli nabijac to zostali, tyle ze tak naprawde to nic nie robia. sa bo sa i tyle. co to za filozofia dojsc do silniejszego?

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania