|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Jasło
![]() |
![]() Jak w temacie. Mieliscie name lock'a ? Ile trwała odpowiedz CipSoftu, lub akceptacja nowego nicku ?
/Szukałem, nie ma takiego tematu./
We all fall down like toy soldiers Bit by bit, torn apart, we never win But the battle wages on for toy soldiers" Ostatnio edytowany przez Lazixv - 25-05-2006 o 15:39. Powód: literówka |
![]() |
|
![]() |
#2 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Cytuj:
Tym to mnie powaliłeś. "Szukałem Was a Wy przyszliście do mnie" temat też sam ma przyjść? ^.- tyle razy wałkowane że aż żal ... szukaj plax??!/1/?!?1!!111
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Krod arix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Creation of God
Świat: Guardia
Poziom: ~35
Poziom mag.: 47
![]() |
![]() nie ma reguly. to zalezy od szybkosci dzialania gmow
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Ja miałem namelocka i po 2 dniach mogłem spowrotem grać. Ale nie zawsze trwa to tak krótko/długo, wszystko zależy od CipSoft ;p
|
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2004
Lokacja: Jasło
![]() |
![]() To widzę, że sobie poczekam bo inny koles z forum tibia.com pisze , ze 4 dni minęły odkąd dostał NL i nic. wtf?