|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: 30cm od Monitora
Imię: Zaforin Dret
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Zomo
Świat: Refugia
Poziom: 32
Skille: 66/33
Poziom mag.: 13
|
![]() Witam. Zastanawiam się nad kupnem odtwarzacza MP 4 dlatego mam kilka pytań:
1.Na co powininem zwrócić uwagę przy zakupie. 2.Srednia cena. 3.Fajne to wogóle jest ? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() POlecam ci mp3 128-256mb, nie wiem po co się kozaczyć tym
![]() ![]()
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja polecam 512 ewentualnie 256. No i zwróć też uwagę na firmę i made in "Azbekirstan"
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
|
![]() ja mam 256;
dyktafon, notatki, obrazki, filmiki, muzyka, dyktafon, radio, sluchawki cena to kolo 300zl chyba |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() iPod Video 30Gb (jeśli masz kasę, bo kosztuje 299$). Nie bedziesz szpanował, słuchał na szkolnych wycieczkach, a nie na ulicy to będzie na pewno długo służyć
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() A jak z jakością filmów i teledysków?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() @up: A to takie trudne podzielić sobie te 30gb przez średnią wielkość teledysku? (35-50mb)
@edit: eee... dobra nie doczytałem. Trudno się mówi. =P Ostatnio edytowany przez Ryłek - 26-05-2006 o 00:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I co miała wprowadzić ta twoja "wypowiedzić" do tego tematu? Chodziło mi o to w jakiej jakości są filmy tzn. czy są odtwarzane płynnie, czy w takim małym wyświetlaczu można coś zoabczyć.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Świat: Berylia
![]() |
![]() W sumie zakładasz tu ten temat, jakbyś się spodziewał, że odpowie ci tłum specjalistów... Na wp.pl masz fachowy dział MP3, z opisami wielu przenosnych odtwarzaczy.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: Radzionków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ale po jakiego grzyba ci filmy albo obrazki? Obrazki masz na komputerze, filmy z resztą też, pewnie tylko dla szpanu. Kup mp3 przynajmniej nie będziesz żałował jak Ci porwią.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Najlepsze MP i MP4 sa firmy creative ja sam mam MuVO TX Fm gdzieś od roku i jestem bardzo zadowolony. Po co ci do sluchania teledyski ? Sa one tylko dla picu i bajeru do komputera..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Nikt ważny
|
![]() Na chwilę obecną kupowanie jakiegokolwik odtwarzacza o pojemności mniejszej niż 512MB to lekko mówiąc, marnotrawienie pieniędzy.
Jak masz zamiar zdecydować się na odtwarzacz zasięgając opinii w necie, to sprawdź na komputerswiat.pl albo stronce jakiegos innego czasopisma. Tam powinieneś znaleść testy porównywawcze, w których będą wyszczególnione nawet te parametry, których przeznaczenia nie znasz ![]() Chcesz najlepszy- weź zwycięzcę testu Chcesz w miare dobry cenowo- weź zwycięzcę "cena-jakość" Dobrze jest sprawdzictesty na kilku stronach bo nigdy ni wiadomo, czy jakaś firma gazety nie przekupiła ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Azazel
Profesja: Paladin
Świat: ETERNIA
Poziom: 105
![]() |
![]() Osobiście proponuje MP3-1Gb za jakieś 200zł z radiem i możliwością nagrywania w sieci MediaMark.Nie jest to może extra klasy sprzęt ale za tą cene i tak jest niezły,a MP4 to only szpanek mały przed laskami i kumplami
![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Lokacja: piFpaF || Alchemicki dom cudów ||
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Osobiscie polecam jajka na sniadanie i mocna kawe a potem pomyslunek nad waznym pytaniem...
Szpan czy nie? Tak - mp4 Nie - mp3 Proste... Cala filozofia. Poza tym oczy sie psuja gdy ogladasz film na ekranie 1,2cala...
![]() |
#16 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Wg mnie o wiele lepiej jest kupić sprzęt o pojemności 512 za 300 zł niż sprzęt o pojemności 1024 za 300 zł
![]() I wystrzegaj się No-name. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Po wypowiedziach nie których można dojść do wniosku, że chciałbym to kupic tylko dla szpanu.....
Cytuj:
Mylisz się, oczekuję wypowiedzi noramlych ludzi którzy mi nie będą rzucać jakimiś trudnymi sformułowaniami. Ostatnio edytowany przez Kolidos - 26-05-2006 o 09:17. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2004
Lokacja: Bełchatów/"...W państwie pełnym nienawiści..."
Świat: Kyra
|
![]()
Nad czaszkami groźby, być złym czy dobrym? Zero pytań, wątpisz ? Strach tonie w liczbach One odbite w źrenicach, a świat upadły w mitach Zamiast powstać w krytykach czynów, kreuje co dnia lepszych skurwysynów Od siebie minimum by z dumą się nie rozstać 2005 Realia Made in Polska |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera