![]() |
#342 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja myślę że swordy są lapsze,patrząc pod kontem najlepszej broni(SoV) może i ma mniej ataku niz SCA ale jednak troche więcej obrony
![]() ![]()
![]() |
#343 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@ 95% użytkowników tego forum nigdy nie zrobi Annihilatora
![]() |
#344 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Jeśli już patrzysz na SoVa i SCA to porównaj jeszcze G-axe i MLS/Wrl-sword...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2005
|
![]() no to jest w miare logiczne ze sword ma najlepsza bron w grze, ale Wrl S i Mls sa eee... powiedzmy ze BARDZO rare;] kilka osób ma MLS ale jednak ma a o tym ze GA ktos ma to nie slyszalem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Trimera
Poziom: 32
Skille: 68/60
Poziom mag.: 5
|
![]() Moim zdaniem axe jest dla mnie najleprze chociarz dotyychczas uzywalem swordów ale zmienilem decyzje poniewaz axe maja wieksze atk i sa tansze i dlatego Axe forever
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2005
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
![]() ![]() |
![]() Jezeli olewacie skillowanie mlub poswiecacie mu tylko kilka godz wybieramy Axe.
Sword wybierac gdy chcemy stworzyc poteznego wojownika z wysokimi skillami
![]() |
#349 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() Cytuj:
70 - 35 = 35 a nie 25 ![]() "muj kolega jest knajtem to wali z axa, a ja jestem dróidem to wale z rurzdzki" ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#350 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Lokacja: New York
Świat: Mythera
Poziom: 37
Skille: 77/77
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja stanowczo popieram sworda np. fire axe( 38atk/16def 40oz.) i jest 1 reczna bronia ktora tylko mozna miec a np. pharao sword(41atk/23def 150 oz.) jest lepszy i tez mozna go miec, a wiec ci co maja sworda maja racje ze sword jest lepszy nie ma co SOV Rox
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#351 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 18-05-2006 o 14:37. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Osiril
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 32
![]() ![]() |
![]() Ludzie... To temat, w ktorym dzielimy sie swymi refleksjami na temat wyboru broni dla knighta, a nie ile mozna zarobic kasy w dzien niekoniecznie legalnie.
@Topic Ja wole... Why? Maja wiecej ataku, a ja bardziej cenie atak niz defa xD. |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Guest
|
![]() To zależy czy chcesz być lepszym blokerem, czy tak jakby pomocniczym knightem, który nawala potworki zamiast bloczyć. Jeśli chcesz być blokerem to wybierz swordy, a jesli pomocnikiem wybierz axy. Może nie ma dużej różnicy między SOV a SCA w defie i ataku, ale jednak dla blokera lepszy jest sword, a to kim chcesz być to już twój wybór. Ja chce być blokerem i dlatego wybrałem swordy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Ehh odwieczny problem knightow co wybrac axe czy sword odpowiadam ze axe poniewaz maja wiekszy atak niz swordy. Swordy maja wiecej obrony ktora przy wyzszym lvl im sie malo co przydaje. Przyklad: Z kumplem ktory ma 80/80 i 30lvl zrobilem duela wtedy tez mialem takie same skille i 30lvl. Mielismy obaj crown sety boohy crus helmet i kumpel mial gsa a ja mialem dl zaczelismy sie lac on zadawal mi mniejsze obrazenia niz ja mu on zadawal mi ok 40-70 a ja mu 43-81 dobrze to pamietam i wlasnie dlatego zrobilismy duela zeby sprawdzic co jest bardziej oplacalne ![]() ![]() PS: Duela wygralem ![]() PS2: Nie uzywalismy zadnych czarow ani run
![]() |
![]() |
#355 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 05 2006
|
![]() axe dlamie zawsze były lepsze od swordów czy klubów
|
![]() |
![]() |
![]() |
#356 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Świat: Thoria/Calmera
|
![]() Cytuj:
Za to jesli gramy mało to wybieramy cluby, a nie axe czy swordy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Włocławek
Imię: Malas Menilan
Gildia: Bractwo Feniksa
Świat: aurea
Poziom: 67
Skille: 83/79
Poziom mag.: 6
|
![]() Różnica miedzy Axe i Sword jest praktycznie żadna...
jeden punkt ataku czy obrony w jedną lub drugą strone nic nei zmienia... Osobiście wybrałem Sword'a nie dlatego że jest lepszy itd ale dlatego ze mi prawdziwy rycerz kojarzy się z mieczem a nie siekierą. a jeżeli chodzi o broń oburęczną to sword ma taką przewage ze zdobyc GS'a mozesz juz na 60 lvl na DL mimo że troche lepszą poczekasz dłużej. na starych światach pierwsze axy są droższe od swordów cena dwu ręcznych jest porównywalna a jezeli chodzi o sca i sov to róznica to około 100-300K na cenie w zasadzie swordy łatwiej zdobyc, serpent sword dość czesto wypada z draga wiec udajac się z kolega na hunt na dragach mozesz go zdobyc bez problemu ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
serpent dosc czesto wypada z draga, zanim komus wypadnie ( nie wspominajac o kupieniu ) normalny gracz dawno zarobi na 2-3 clericale albo barb axy ( ktore nawiasem mowiac sa nieco lepsze ) 45 lev ? -.-V
![]() |
![]() |
#359 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2005
Lokacja: Legnica
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 87
|
![]() Na nowym servie latwiej jest zdobyc axa niz sworda , barbarian axe mozna kupic na edron i ma on calkiem niezle staty jak na poczatek . Jednak pozniej moga byc problemy przy zdobycu DL , pozostaje wbic 70lvl i isc na questa albo huncic black knighta az takowa nie wyleci. Start ze sworda jest trudniejszy ale potem latwiej jest zdobyc bright sworda lub gsa.
Wybor zalezy od gracza albo bedzie mial latwiejszy start i problem pozniej ,albo pomeczy sie na poczatku i pozniej pojdzie z gorki. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@ a z czego jeszcze oprócz demona leci gs? bo nie pamietam ;s