|
|||||||
| Notki |
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
|
gratz ;p
a gdzie jest to miejsce ??
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Flora Flower
Profesja: Druid
Świat: Lunara
|
cholerenie slaby jestes!!!!!!!
Ja na 11lvl mam skile 36/30 a beholdera to na 10lvl z kuplem na 9lvl rozlowzylismy na lopadki fajny byl znigo loot ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
Cytuj:
@re topic : fajne zdjatka tylko potren troche bo takto sie nie oplaca na nie chodzic ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
Lokacja: Wrocek
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 92
Skille: 83/82
Poziom mag.: 6
|
@gietol Julera
To miejsce jest nad amazon camp jest tam pojedynczy resp beho ale bardzo dlugi wiec nie warto tam expic ![]()
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2004
|
@re Van_Waterflew
Po pierwsze: muwisz na Zlotka Mastera ze jest slaby (widoczny na screenie), a ty tez nie masz najlepszych skilli, Po drugie: Zlotek Master ma i tak wieksze skille od ciebie, wiec cie nie rozumiem, Po trzecie: On rozwalil beholdera sam, a ty z kolega. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ja palkiem bh solowalem na 12 lvlu. Mozna bylo by wczesniej ale skilli sie nie chcialo trenic
. Ale gratz solnac ryckiem bh jest zdeczka trudniej niz palkiem. |
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
8) ja sie dziwie skad masz ten stuf skile do bani lepiej se ostro potren boz tymi skilemi to daleko nie zajdziesz!muj knight ma na 7lvl 35/32 wiec niedlugo cie przescigne!na jakim swiecie grasz????????????
i na serio lepiej potrenuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 ![]() |
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
@mej
Trochę polewka z Ciebie skoro masz 7 lvl na mainie. Szkoda mi deadów takich jak ty bo albo hunter albo pk. I nie mów żeby trenił skille to jego sprawa (jeśli ktoś gra na Liberze i znał Whicked'a niech wie że po hacku na 8 lvl miał skille 78/78 bez wała!!!!)
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2004
|
Heh spoko spoko
Musze powiedziec ze masz bardzo fajny eq jak na tak maly lvl Btw. Jak juz ktos tam wczesniej zauwazyl... ... LUDZIE PRZESTANCIE SIE CHWALIC plz tee Waterflew co z tego ze rozwaliles BH na 10lvl? a moze ci sie cos pomylilo i solowales sie z BH na 5 co? Gosciu chcial wam pokazac ss'ki z malego solo i spoX, a wy odrazu: "ee ja jestem lepszy, ja pokonaleem na x lvl, bla bla bla" nooo! --- Misiek-lord of the Dragons 27 lvl WRESZCIE K*N*I*G*H*T SKillz: stilll suX cuz I'm dont train SECURA Mlvl: 4 oczywiscie [maybe someday will grow to 5 :rolleyes: ] |
|
|
|