|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2005
Świat: Askara
|
![]() Witam was. Pisze, ponieważ nie wiem co oznacza ten ban, a mianowicie Banished: until Jun 09 2006, 10:54:01 CET because of off-topic public statement (posting trade related statement in hc after warnings). Za co to jest? Prosze o szybką odpowiedź.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Słownik w ruch, para buch.
Ogłaszałeś swoje oferty handlu na help channel, co jest niedozwolone. Po kilku ostrzeżeniach dalej to robiłeś i w konsekwencji dostałeś zasłużonego bana.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: ÓĆ
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 30
Skille: 19/25:P
Poziom mag.: 33
|
![]() Za to ze na Help channel pisales rzeczy ktore powinny sie znalesc na trade.
Pomimo ostrzeżeń. Ucz sie angielskiego ffs. EDIT: Dwimenor był szybszy ![]() Ostatnio edytowany przez LaM4 - 02-06-2006 o 14:36. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2005
Świat: Askara
|
![]() Ok, widze żę uprzejmością nie gardzicie :/. Ale mimo to dzięki za odp.
PS: Jestem w szkole, i nie mam słownika na lekcji Inform, a że chodzę do 5 klasy podstawówki to chyba nie dziwne, że nie wiem co to znaczy. Ostatnio edytowany przez Gravestone Fighter - 02-06-2006 o 14:43. |
![]() |
![]() |
#5 |
Amor Patriae Nostra Lex
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 289
Poziom mag.: 10
|
![]() @up
Mówisz że chodzisz do 5 klasy a w twoich informacjach pisze że masz 16lat;/ co nie przeszłeś ??:> |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() Masz 16 lat (wedle podpisu) i chodzisz do 5 podstawowki? Zal.. Nastepnym razem kup sobie slownik i tlumacz to co do ciebie gm pisze (takie fajne czerwone literki na ekranie gwoli przypomnienia).
|
![]() |