| 
 | |||||||
| Notki | 
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  03-06-2006, 15:53 | #1 | 
| Guest Posty: n/a |  Elder Beholders. Czy ktos juz byl na nich ?? Moze jakas taktyka dla knighta ?? Wybieram sie tam 1 raz i raczej troche sie boje. Nie wiem czy na 74lvl dam rade. Chcialbym wiedziec ile mozliwie uh idzie na jednego. Jak duzo jest ich w 1 respie. Czy mocno ryja hp. Jak czesty jest z nich loot. Z gory dzienks za odpowiedzi. | 
|   | 
|  | 
|  03-06-2006, 16:03 | #2 | 
| Użytkownik Forum |   Otóż ja w etj chwili skiluje w helgate razem z kumplem. On co jakiś czas...bierze w łape d -landce (46lvl 78/78 skile) i myka na elderka :0 najgrzej kiedy rzywołuje te gówienka  ale nie powinienes meic zadnych problemów...pozatym w hg są miejscówki z pojedynczym respem  (jesli chcesz mzoesz na poczatku uzywac ringa wzmacniajacego  jesli nie ejstes pewien swoich umiejetnosci  
				__________________ -> regulamin | 
|   |   | 
|  03-06-2006, 16:09 | #3 | 
| Użytkownik Forum |   Elder Beholdery to potwory, da których nie da sie expić! Jak jesteś knightem, zanim do nich podbiegniesz, on cię sparaliżuje z 5 razy, do tego przywołuje pełno tych gówien typu crypt shambler itp.Atakuje nawet do 100hp, lott z niego to beholder helmet 7defa. Występuje on oczywiście w Hellgate  
				__________________   | 
|   |   | 
|  03-06-2006, 16:31 | #4 | 
| Guest Posty: n/a |   To gdzie wystepuje to wiem .. Tyle ze wczesniej nie mialem odwagi zajsc tam (zreszta musze i tak wydac kase na klucz to HG). | 
|   | 
|  03-06-2006, 16:37 | #5 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 18 08 2005 Lokacja: Łódź Wiek: 34 Wpisy bloga: 2 Posty: 2,213 Stan: Na Emeryturze Profesja: Royal Paladin Świat: Iridia Poziom: 205 |   Expic sie nie da ale huncic tak. Bloker praktycze nie blokuje tylko stoji w miejscu  i sie uha, zaraz za nim stoji Sorcerer/Druid/Pal, i wali na odleglosc, jezeli pall to bolty i explo jezeli sorc/druid to tylko explo. Sadze ze chcesz na nie isc tylko po beho helmet, ale on nie czesto sie zdaza i jest to zwykle waste   | 
|   |   |