|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 88/82
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Myslisz ze koles z levelem 100+ nie moze byc noobem ? |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() Podobno Brian Dark ma hunta i sprzedal chara. Skoro tak to dlaczego wbil level i gra nadal i jeszcze nie padl ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: Nowa Sól
Profesja: Paladin
Poziom: 25+
Skille: 60+
![]() |
![]() Jak idefix zabil posy knighta to bdb, nalezalo sie PA na 31 lvl -_-
A co do Santosa on mi mowil, ze kolo ojechal go na 30 k i jak go zwyzywal dostal hunta ... I ze juz tu nie gra
16:57 Rahuelle [21]: ej ludzie moji drodzy powieccie mi jedno po ile chodzi >>>>>wand of plague <<< jak tos wiem nie wali do mnie ;D: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() Batarel Di'Vinci
May 26 2006, 14:34:51 CET Killed at Level 66 by Curtiis and by Christon Dark. Hmm poczatek PA nadchodzi od nowa czy byl powod ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2005
|
![]() To co dzieje się teraz na Aksarze, jest chyba już lekkim przegięciem. Rexis hunci za nic, wymuszają pieniądze, zabijają bez powodu nawet wyższe lvle. Sytuacja zaczyna być lekko drastyczna. Tylko kto ma się temu przeciwstawić :/.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A kto wie co z furksem czy to nowy owner czy co:O
Kozaczy niezle, bawi sie z 10 lvl w pkowanie, wymusza kase hunci za nic a w Rexis nie jest, mam nadzieje ze w koncu z nim cos zrobia -_-
16:57 Rahuelle [21]: ej ludzie moji drodzy powieccie mi jedno po ile chodzi >>>>>wand of plague <<< jak tos wiem nie wali do mnie ;D: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Furks sprzedal chara teraz gra jakis palant i strasznie kozaczy zamiast expic. Nie rozumiem takich ludzi wydaja kase na chara zeby sobie szybko biegac i kozaczyc
![]() Ostatnio edytowany przez Anvortis - 31-05-2006 o 23:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh walic ta askare nie gram tam bo same PA expie sobie nie odzywajac sie nawet a tu wpada christon dark i zunri i mnie ubija ! lol nie moglem sie niczym narazic ani nic bo nie gralem 2 miesiace. PA jak nic Rexis to pa i tyle wieksze od eclipse.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2004
Imię: Agrin Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 122
![]() |
![]() Cytuj:
Hahahaha = * Skittl Każdy Może Być Pa Możesz Ty Moge i Ja ? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2004
Imię: Agrin Palladyn
Poziom: 122
![]() |
![]() Cytuj:
zrób wiekszy lvl oprocz 17 tez bedziesz robil Pa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
ja jakoś nie odczułem PA na tym serwie chodź swój lvl mam ![]() Pare razy może ktoś po piwku kogos ubił ale ogólnie PA nie widze ![]() no chyba, że ktoś sobie na to zasłuzył, i potem dziwi sie czemu hunt ogólnie askara rox ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatni dedzik byl bez powodu i to zostalo udowodnione na forum padlem bo poszedlem do kopalni poszukac lopaty (ROTFL) a Xiofez ubil Szyde'rca tak wiec szyde'rca wpadl z kolegami szukac ludzi ktorzy pomagali w jego zabiciu. No i niestety wracajac ucieszony ze w koncu mam swoja upragniona lopate i moge isc zrobic lot-baga na minosy obok i dobic 5% do lvl zobaczylem Christona (boje sie go) wiec zmienilem lokalizacje na katedre no i tam padlem po 4 sd'kach ![]() Szyde'rca mial mi wyslac rzeczy ktore mi spadly ale cos nie widze ich do teraz. Moze ktos kto go zna przekaze mu zeby nastepnym razem zrobil ss'a i bedzie mniej zachodzu i zbednych fragow. ![]() Zeby doczekac na askarze 100 lvl to trzeba miec znajomosci. Hmm ostatnio ktos pisal ze paru h lvl z Rexis porobili sobie noob-chary i ubijaja ludzi. Ostatnio edytowany przez Anvortis - 05-06-2006 o 08:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Im sie chyba niezle nudzi
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam na Askarze rycka 30 lev, jak się nie szuka kłopotów to się ich nie znajdzie, padłem raz bo się dałem w głupią bijatyke sprowokować, a tak poza tym to pełny luzik, kilka razy noobki pod dp chciały mnie oklepać ale jak im nawet 'bloody' nie wchodzily to sobie dały spokój a mi się nie chciało reagowac na zaczepki dzieciaków, może inna sprawa że w grze -oprócz gadania z kumplami z rl - nie używam polskiego tylko angielski ogranicza agresję wobec mnie, ogólnie lubię Askare i fajnie mi się tu gra
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() teraz tak mowisz zobaczysz jak kiedys (nie zycze) padniesz za nic bo PA wteczas zmienisz zdanie. Ja tez nie mialem nic do nikogo nawet jak stal ze skullem nizszy lvl to nie atakowalem go.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Panostr The Undead - bro Sobi palladyn - misiek ;p Exceldrass Mindal Pucek Pader Skittl Del Fifik Hassan Sass Agrin Palladyn Revan mac -RL ![]() Miklax - RL ![]() Dziwisz sie ? z takimi kumplami nie masz prawa odczuc pa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Imię: Skittl Del Fifik
Gildia: Rexis
|
![]() No naprawde "PA". Gaziox jakby robil pa to by poczul konsekwencje tego, ale ze on jest spoko ziom i nic nie robi to czego ma sie bac ? Nie byl nigdy pa , bo on jest wporzo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum