![]() |
#1341 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() @Up
Nie chodzilo mi o jakas Europe w dawnych czasach, lecz o to ze powinna byc nazwa zwiazana z Polska a to co napisalem to jedyne co przychodzilo mi do glowy. Jezeli bedzie jakas akcja to napiszcie na forum chetnie pomoge, im wiecej ppl tym lepiej A i jezeli mozecie invitnijcie mnie do tego Castla, bo tez chce walczyc ![]() |
![]() |
|
![]() |
#1342 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() A więc dzisiaj Hinx wypowiedziała mi hunta
![]() Lecz się z nią dogadałem i obiecała że nie będzie huntować Last Castle oraz mnie a ja mam nadzieje że dotrzyma obietnicy ![]() Wpierw ją podenerwowałem ![]() Najbardziej ją chyba zdenerwowało to że mówiłem po angielsku a ona mało co rozumiała Ale później się z nią dogadałem i jest looz ![]() Jak coś to Ligusek melduje się do boju ![]() Pozdro all ![]()
#1343 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny gracz
Imię: Maiev Silverblade
Profesja: Elder Druid
Gildia: Lucid Dreamers
Świat: Silvera
Poziom: 32
Skille: Wand/23
Poziom mag.: 39
![]() |
![]() Btw : Jak chcecie dokopać hinxowi to umówcie sie z ludzmi , ktorzy tez go chcą ubic ( a ich nie brakuje
![]() Co dalej bedzie z Last Castle to czas pokaże... Co jak co ale zycze wam jak najlepiej , może coś w końcu ruszy z miejsca... |
![]() |
![]() |
#1344 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehehe widze że Last Castle nabiera osób które zmieniają stosunek na pozytywny
![]() Jak dlamnie jak nasz lider powie "lać ją" ![]() ![]()
#1345 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja tez moge isc chociaz nie wiem co zrobi 25 rp
![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#1346 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli Polacy chcą walczyć to muszą stanąć ramie w ramie jak nasi przodkowie
![]() Ale szczeliłem zdanko ![]()
#1347 |
Użytkownik Forum
|
![]() No to mowie invite me...
Ja bede walczyl kiedy tylko jeszcze ktos bedzie chcial, czyli w kazdej chwili ![]() A i nie potrzebnie "wazelinowales" hinx, trzeba bylo powiedziec ze masz ja w du**e i tyle ![]() |
![]() |
![]() |
#1348 |
Użytkownik Forum
|
![]() nom jak jakis glowny strateg
![]() jakbyscie nie wiedzieli to 7 osob na raz oglad ten temat teraz ![]()
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#1349 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
#1350 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Co do strategów, to pomyślcie czym może się skończyć sprawa PA Hinx: Możemy ją całkowicie olać, mieć ją w czterech literach i nie zawracać soebie nią głowy. Co najważniejsze - NIE PŁACIĆ! Ona traktuje nas jak źródło dochodu, a my jej ten dochód zapewniamy. Jeśli nie, to ona nas ubija. I tak w nieskończoność. Jeśli nie będziemy jej płacić, odpuści nam, ew. na kilku fragach się skończy (najgorszy wariant, ale mało prawdopodobny) i będziemy mieli wszyscy upragniony spokój. Natomiast jeśli ubijemy Hinx, to myślicie że da nam spokój? Hyhy, zwali nam się na łeb kupa brazoli, a jeśli nawet jakimś cudem nie, to Hinx nadal będzie żuliła kase. Pomyślcie czasami ^.-.
Nazwa jak nazwa, Last Castle na początku się podobało i wg mnie nadal to dobra nazwa. A jakby jakaś gildia z 20lvlami nazwała się "Blood Bringers", albo "Old School" to czulibyście do niej respekt? No właśnie ![]() ![]()
#1351 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2006
|
![]() Sprzedałem Baala Cadaara, od wczoraj gra nim nowy player, jakby coś to nie ja
![]() up@ to jest ta sama gildia jak Moon, tylko inna nazwa, a ludzi Ci sami, jak w Moon byly nooby to tu tez bedą, a jak taki >35 lvl był w Moon to co za problem zrobić 5 lvl i dolączyć do Last Castele. ale w każdej glidii bedą noooby, nie da sie tego uniknać ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1352 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() 20:09 You advanced from Level 59 to Level 60.
YEAH BABE ^^ 60lvl ^^ 06.06.06 ^^
#1353 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wiesz co po twojej wypowiedzi stwierdziłem że jesteś wiekszym noobem niż tych których tak nazywasz. Nic straconego możesz jeszcze powrucić załapiesz deda i będziesz mieć wojne ![]() ![]() Pozdrawiam cię ![]()
![]() |
#1354 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
![]() |
![]() Cytuj:
Jeszcze nie zauwazylem zeby jakis gosc z last castle a na pewno nie moje ziomki ![]() ![]() 06.06.06 zapamietajcie ta datę bo jej nie bedzie wiecej ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1355 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2006
Imię: Zytox
Świat: Kyra
Poziom: 25
Poziom mag.: 26
|
![]() a Ty co sie tak zapierasz ze nie jestes nabem? :> juz zapomniales jak sie bales i przepraszales mnie za "falszywego raporta" , chociaz kazdy wie ze nie byl falszywy
![]() |
![]() |
![]() |
#1356 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2006
|
![]() widze, że umiecie świetnie czytać ze zrozumieniem
![]() "jak w Moon byly nooby to tu tez bedą" czy w tym zdaniu napisałem, że w Moon są nooby? nie, pisze, że jak jacyś byli, to przejdą do Last Castle, bo w jednej i drugiej glidi są te same osoby, co innego jakbym napisał: w Moon było pełno noobow i tu też przejdą zrobiąc z Last Castle noobowska gildie. Zreszta w każdej glidi jest przynajmniej 1 noob i tego nie da się uniknąć! A i nie nazywaj mnie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1357 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Imię: Sidyr Kyrus
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dawn of the New Era
Świat: Silvera
Poziom: 26
Poziom mag.: 25
|
![]() @Michałeq
Tu nie chodzi o to aby przeczekać albo zaliczyć kilka fragów. Tu chodzi o honor . Ludzie chcą się połączyć mając wspólnego wrgo - Hinx. W trapie można pokonać każdego , każdego. Wystarczy wszystko kontrolować i dopaść Hinx bez obstawki. Kiedyś grając na Celeście (podczas wojny) moim sorcem z kolegami urządzałem super na trapy. Wystarczy zgrany team i git. |
![]() |
![]() |
#1358 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jest coraz gorzej...
09:31 Leo Lenidas: 09:12 You lose 240 hitpoints due to an attack by Hinx. Jak tak dalej pojdzie all padna, zacznijmy cos robic... @Rycerski Invitnij Qweza i mojego rl frienda 30 MS. |
![]() |
![]() |
#1359 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Jak chcecie wiedziec jak to sie odbylo to na tibia.com jest temat
![]() Standartowo: br ![]() ![]() ![]() Ogolnie slabe PK-owanie, bo w czsie jego trwania nauczylem sie jak uciekac ![]() Gdyby nie SD-ki to mogliby mnie pocalowac w..... (a ja przeciez jestem totalny non pvp ze slabym defem) Zwialem na piramide z 26 HP ![]() ![]() ![]() ![]() Oczywiscie mam hunta, bo ponoc okradlem jakiegos nooba. Nie zaplace. Nawet jesli bede mial nie grac to nie zaplace ![]() Pozdrawiam
____________ "...siła to ostateczność, do której uciekają się nieudolni..." Ostatnio edytowany przez Lenidas - 07-06-2006 o 11:50. |
![]() |
![]() |
#1360 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2006
Imię: Zytox
Świat: Kyra
Poziom: 25
Poziom mag.: 26
|