|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2005
|
![]() Kiedyś już pisałem w tym forum o moim problemie z blokowaniem sie adresu ip na 30 minut. Zadzwoniłem do mojego operatora i podyktował mi rozwiązanie, ale nie byłem na tyle inteligentny żeby zapytać sie jak to zrobić
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez AliEn125 - 07-06-2006 o 17:18. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Lubin
Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ruthless Hordes
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Jezeli jestes w jakiejs sieci lan, ktora ma 1 IP zawnetrzne, a ty sie laczysz przez brame(inny komputer/router) to zaznaczenie opcji pobieraj adres sieciowy przez DHCP nic nie da... IP zawnetrzne zawsze bedziesz mial takie same, jedyne wejscie to kupic Neostrade, a nie sie bawic w jakies kablówki/sieci osiedlowe.
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() Tak, ale Polska to biedny kraj i nie każdego stać na neo~
Ostatnia wizyta: 14-04-2006 o 10:15 ;o |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2005
|
![]() Tez tak mialem. Tzn. mialem ten zjenaby Ip blocked. ja zrobilem tak:
-Poszedlem do operatora sieci i zamówilem zewnetrzne Ip. Kosztuje to mnie 10zł wiecej w rachunku za neta ale moge grac spokojnie w tibie xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Cytuj:
A sposob na IP blocked? Poszukaj w google programow ktore Cie lacza przez losowe proxy. Wpisz w wyszukiwarke maskowanie IP i powinno znalezc. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2005
|
![]() Cytuj:
A jak zaznaczyc tą opcje ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Jeżeli koniecznie chcesz się zalogować a masz IP blocked na 30 minut, a zadne z wyżej wymienionych sposobów nie działają to spróbuj tego:
www.google.pl -> wpisujesz "servery proxy"-> znajdujesz jakis server -> w opcjach przeglądarki internetowej ustaw "łącz przez server proxy"-> wpisujesz "dane" servera-> Gotowe. Nie testowałem czy to działa w Tibi(wątpie jednak nie zaszkodzi spróbować), ale można tak omijać np. blokady na IP, wykorzystywać do oszustw w grach "przeglądarkowych"(naprzyklad do logowania się na 2 konta naraz). Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 09-06-2006 o 20:35. |
![]() |
![]() |