![]() |
#1221 |
Użytkownik forum
|
![]() i po co te nerwy???
Jezeli chodzi o przeciwnikow Wanted to pisanie tutaj to nawet nie chwytanie sie brzytwy bo forum w niczym nie pomaga, mozna tylko pobluzgac co i tak nic nie zmieni. Wanted jest juz teraz na tyle silne ze nic im nie jest w tanie zaszkodzic, nawet gdybyscie napisali tutaj cały epos. Prawem silniejszego jest ze robi co mu sie podoba(mowie rzecz jasna o grze). W zwiazku z tym Tegax, czy ktokolwiek inny moze sobie abusowac, albo pekowac do woli, bo Wy mu tego nie zabronicie ![]() A co do zwolennikow Wanted to mysle ze odpowiadanie na te "zaczepki" jest bezcelowe, no chyba ze brak wam utarczek slownych w tak zwanym RL. pozdro ~kan/kakburk |
![]() |
|
![]() |
#1222 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Płock
Imię: Ventar Sigon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Wanted
Świat: Azura
Poziom: 113
Skille: 96/95
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A co do czasów kiedy Szwedzi mieli okres przewagi na Azurze to wcale nie sadze czy bylo tak dobrze, ale pamietam ze kazdy chcial zeby wanted wrocilo. Teraz nie potrafie ocenic czy lepiej bylo kiedys czy teraz poniewaz sam jestem w Wanted. Więc nie mi tu oceniać ![]() @up "Jak juz sie dostaniesz miedzy wrony musisz krakac jak one"
We are the famous, We are the best, We are the Wanted and f*** the rest! ![]() Ostatnio edytowany przez Citek - 10-06-2006 o 08:50. |
|
![]() |
![]() |
#1223 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Raul de Azura
Profesja: Elder Druid
Gildia: Defenders of Fangorn
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#1224 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Imię: Sir broniu
Profesja: Sorcerer
Gildia: ~!!~Nosferatu od Celesta~~!~~
Świat: Celesta
Poziom: 49
Skille: -/-
Poziom mag.: 49
|
![]() Huhua Witam pana Corsa enta ktory wg. mnie nie powinien udzielac sie na tym forum... wkoncu pan (srry na pana trzeba miec wyglad i pieniadze <lol>) jakos dziwnym trafem znalazl sie po stronie szwedow o ile jescze tam nie jestes -.- moze za bardzo nie wiem kto i z kim jest razem... ale czasem sie loguje i gadam z kumplami o takim LOLU jak ty 3maj sie naab
|
![]() |
![]() |
#1225 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() Cytuj:
@up jestes zalosny - sam piszesz ze nie wiesz co sie dzieje na serwerze ale swoje 3 grosze + bluzg musiales zamiescic - gz & gj @tegax - to nie ty gardzisz nim - to cale forum gardzi toba edit - kakburk is teh shit ![]() Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 10-06-2006 o 12:39. |
|
![]() |
![]() |
#1226 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2005
|
![]() Jun 10 2006, 13:38:36 CET Killed at Level 28 by Omega malvado
;S tak dalej panowie. -.- c h u j wszystkim power abuser`om w dupe |
![]() |
![]() |
#1227 |
Guest
|
![]() SZYDERA ! CORS NADAL WYPISUJE BZDURY , MOŻE TO GO DOWARTOŚCIUJE ^^. Słyszałem cors ze na RL jesteś zamkniętym w sobie małym corsikiem , a na forum odkrywasz swoje drugie JAAAA.
|
![]() |
#1228 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Poziom: 111
![]() |
![]() oj teraz to mi pojechales, zaraz sie rozplacze
tylko pojazdu po moich rodzicach brakuje - to by juz wogle bylo 100% w twoim stylu |
![]() |
![]() |
#1229 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Veers
Profesja: Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Poziom: 56
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Tegax, jak ktoś może uwierzyć, że masz więcej, niz 10 lat, jeśli piszesz "poszłem"?
![]() @Citek Widzisz, tu właśnie wychodzi różnica poziomu między DoF a Wanted- my mamy jednego, dwóch członków, którym ktoś kiedykolwiek zarzucił PA, wy macie jednego, dwóch, którzy MOŻE tego nie robią.
#1230 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2006
|
![]() Tegax ciekawe co Ty zrobisz jak wtrakcie twojego "zarabiania" wpadnie po ciebie z 4,5 sorcow na 50-70lvl i poleci w ciebie "szlaczek" sd.... myslisz ze tak trudno sie zebrac?;> trzeba wiedziec kiedy masz duzo itemkow w bp ^^
![]() bym zapomniał........ szykuj bohy :s Ostatnio edytowany przez Twoj Nocny Koszmar - 10-06-2006 o 17:42. |
![]() |
![]() |
#1231 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#1232 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Świat: azura
![]() |
![]() W tym problem,że dedniesz tegaxa,to on zaraz sie rozpisze do Wanted,że go za nic ktoś zabił.Ale napewno trochu ludziom w Wanted sie nie podoba to co Tegax robi,więc ten się smieje kto się smieje ostatni.
#1233 | |||
Zbanowany
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Świebodzin
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Fiszbin - 10-06-2006 o 19:41. |
|||
![]() |
![]() |
#1234 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Początkujący
Imię: Piter Ziom'al
Świat: Calmera
Poziom: 60
Skille: 90/91
|
![]() Tegax musi sie gdzies wyzyc po kazdym dniu =(
nie dość, że gubi sie w swoich zeznaniach to jeszcze jezdzi po kazdym na prawo i lewo, nie wroze mu dlugiej kariery. |
![]() |
![]() |
#1235 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2006
|
![]() Tegax , pamietasz jak mowiles ze sie z reguły usuwa zrodło problemu ? Problem w tym ze ty stanowisz problem a wiec trzeba cie usunac...
![]() |
![]() |
![]() |
#1236 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Stan: Tutor
|
![]() Czytam to forum, wszystko ladnie pieknie a tu .... (tegax). Przeproś wszystkich, których obraziłeś i wyjdz...
![]() |
![]() |
![]() |
#1237 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
zgodze sie z Tobą.. jak szewdzi mieli kontrole nad azura nie dało sie grac- sam padłem ofiara pa przez Tana i Nez~~ i tylko czekałem az wanted wroci- wrocili na swieta i było spokojnie juz. Całe wanted nie robi PA ale nieliczni robią. ---------------------------------------------------------------------------- Co do Tegaxa to nieznam go dobrze, moze gadałem znim ze 2x.Nie widzialem zeby robił PA ani na tibi nie slyszałem ale jezeli tyle osob o tym pisze to musi byc cos w tym... ---------------------------------------------------------------------------- PA np. robi Adam Zielee ktory mysli ze mu wszystko wolno bo zna Dalipiego... wiem to bo 2x na moich noob charach spotkałem sie znim , nie padł nie dlatego ze zna Dalipiego tylko dlategoze Besih porposiła mnie zebym go zostawił... (widze ze padłes... nalezalo Ci sie ale to nie ja....z tego typa co cie dednol miesiac temu mi k legi spadly ;p) ----------------------------------------------------------------------------- a to jakis typ co ma cos do mnie i sie boi pokazac twarzy: 17:18 Armo Smas: wspierales zlego czlowieka 17:19 Armo Smas: drazharma byles w wanted akademy teraz tym smiesznym knigtem garsz 17:20 Armo Smas: mam 2 postulaty pierwsze nie w*******aj sie w forum tibia.pl a drugie uson konto mioduch czekam tydzien • • • • 23:59 Doktorek Archie: stary dostales postulaty 00:00 Doktorek Archie: masz sie nie udzielac na tibia.pl 00:00 Doktorek Archie: i masz zlikwidowac 00:00 Doktorek Archie: mioducha 00:00 Doktorek Archie: nie ma prawa byc takiego chara 00:00 Doktorek Archie: wiesz za co 00:03 Mioduch: powiedz kim jestes to pogadamy a teraz s*******aj ------------------------------------------------------------------------ Ostatnio edytowany przez Mioduch - 10-06-2006 o 23:24. |
|
![]() |
![]() |
#1238 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Świat: azura
![]() |
![]() Mioduch ale przekształcasz oj Mioduch,Mioduch.Widzę,że juz masz zle sny;p
Po pierwsze jak juz pokazujesz rozmowe to bys cala poakzal a te ostatnie 00:03 Mioduch: powiedz kim jestes to pogadamy a teraz s*******aj,wyssane z palca.Rozmowa byla inna.Ty pierwszy napisales do doktorka ze ma ci oddac jakies 5k ![]() @down To jak nie wiesz to sie nie wpe..... . To nie bedziesz miec problemow
Nigdy nie mów nigdy Ostatnio edytowany przez Mrok - 11-06-2006 o 00:02. |
![]() |
![]() |
#1239 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak ja to widze , kazdy moze miec inne zdanie , co nie ?;p
to moj kumpel do niego napisał ja niewiedzaqłem oco w tym chodzi:s tyle z tej rozmowy mam ;p Ostatnio edytowany przez Mioduch - 11-06-2006 o 00:01. |
![]() |
![]() |
#1240 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2006
|
![]() Tegax nie kozacz tak, bo ty nawet z ue byś nie trafil-.-
__________________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |