Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 09-06-2006, 23:10   #1621
Lukaszes
Użytkownik forum

Lukaszes's Avatar

Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Toruń

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 33
Poziom mag.: 45
Lukaszes ma numer GG 776126
Domyślny

Lord jezeli chcesz w jakims stopniu pomoc Zaxuhe to nie marnuj unjustów na jakiegos druida. lepiej zajmij sie wyzszymi lvlami.oni zapewne sa wiekszym zagrozeniem niz 37 druid.
Lukaszes jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 09-06-2006, 23:56   #1622
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
Domyślny

I tak nie gram narazie ze wzgledu na studia, to po co maja się marnować. Pozatym poprawie kilku osobom humor I nie chce żadnego paymenta, kasy bo to nie o to chodzi
Lord Hybrid jest offline  
stary 10-06-2006, 00:03   #1623
Lukaszes
Użytkownik forum

Lukaszes's Avatar

Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Toruń

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 33
Poziom mag.: 45
Lukaszes ma numer GG 776126
Domyślny

hehe. to jezeli chcesz poprawic mi humor to moge podac Ci nick jednego nooba ktorego mozesz zabic. podac Ci??
Lukaszes jest offline  
stary 10-06-2006, 02:26   #1624
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

hybrid@ zachowujesz sie jak gowniarz w tym momencie. kazdy ma prawo do swojego zdania, kim tobi sie wydaje ze jestes? bogiem? dla mnie jestes tylko choragiewka, podoba mi sie ten przydomek, i nie przecen swoich mozliwosci bo sie mozesz pomylic.

a to ze zax to noob to prawda. jego dedy mowia same za siebie
(isc na dnjiny bez dwarven ringa?) a to ze co jakies 2 tygodnie widzimy jego topic na forum ze jest retired jest jeszcze lepsze. jak ci sie nie podoba czyjes zdanie to nie czytaj forum. bo po to ono jest, do wymiany opinii.

PS: nic na swiecie nie da ci prawa to mowienia ludziom kogo moga miec w gildii a koga maja wywalic, pathetic. jesli CoO ma w sobie cos z dawngo CoO to mam nadzieje ze solidnie cie wysmieja
stary 10-06-2006, 09:00   #1625
Atlas
Użytkownik Forum

Atlas's Avatar

Data dołączenia: 09 03 2004
Lokacja: Tajne

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Poziom: 30
Skille: 23/29
Poziom mag.: 47
Domyślny

No CoMMenT

Atlas de'Ath

Ostatnio edytowany przez Atlas - 10-06-2006 o 09:17.
Atlas jest offline  
stary 10-06-2006, 09:06   #1626
ProCZOP
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 01 2006

Domyślny

Zgadzam sie z Atlasem.

Hybrid chce teraz pokazać jaki jest mocny i zabije 35 druida. Rządzi. ..
stary 10-06-2006, 11:32   #1627
Xulinor
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Kazordoon

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kay'en
Poziom: 56
Poziom mag.: 51
Cool Xulinor

Odwalcie sie od Hyberda bedzie robol co mu sie podoba a nie.. to co wy uwazacie za sluszne. nie sobie zabija nawet 8 lvle postacie <lol> to byl Joke no ale dajcie mu siana nie robi co chce ja zabijam 27 knightem "xulinorem" 30 a nawet 40 lvl bo mi sie tak podoba a jak mu sie podba zabijacie 36 lvl to Lajcior. Pozdro dla Demiego i Catrsihi

Ostatnio edytowany przez Xulinor - 10-06-2006 o 11:34.
Xulinor jest offline  
stary 10-06-2006, 12:03   #1628
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
hybrid@ zachowujesz sie jak gowniarz w tym momencie. kazdy ma prawo do swojego zdania, kim tobi sie wydaje ze jestes? bogiem? dla mnie jestes tylko choragiewka, podoba mi sie ten przydomek, i nie przecen swoich mozliwosci bo sie mozesz pomylic.

a to ze zax to noob to prawda. jego dedy mowia same za siebie
(isc na dnjiny bez dwarven ringa?) a to ze co jakies 2 tygodnie widzimy jego topic na forum ze jest retired jest jeszcze lepsze. jak ci sie nie podoba czyjes zdanie to nie czytaj forum. bo po to ono jest, do wymiany opinii.

PS: nic na swiecie nie da ci prawa to mowienia ludziom kogo moga miec w gildii a koga maja wywalic, pathetic. jesli CoO ma w sobie cos z dawngo CoO to mam nadzieje ze solidnie cie wysmieja

Zaxuhe i inni mają coś czego Polaczki takie jak wy nigdy nie będa mieli - honor i szacunek. Dlaczego w oczach innych jesteście jednym wielkim zerem? Czasami aż wstyd patrzeć co piszą na forum lub GC o zachowaniach.... Sami sobie zapracowaliście na taki obraz właśnie takimi tekstami jak ten twój. Zaxuhe mimo że był sam to widząc, że oni klepią jego kumpla nie uciekł tylko mu pomógł? Czy to jest ded nooba ?? Zastanów sie co mówisz bo założe sie że ty byś zwiał prosto do pz i jeszcze sie poskarżył mamie........ Oczywiście nie mówie tu o wszystkich z Was.

Pozatym określasz mnie w ten sposób tylko na podstawie glupiej gierki? Człowieku ty sobie zrób przerwe od czasu do czasu bo rzeczywistość zaczynasz porównywać do gry -.-

Chciałem w poprzednich postach postawić stytuacje jasno żeby było wiadomo co i jak. Skoro wam sie to nie podoba i wolicie jak zawsze kłamać i kombinować to ok. Przedstawie sytuacje tak. Skoro Falea jest graczem a to nie server non-pvp to chyba moge sobie pkować nie?

Jeszcze do niedawna nawet w to sie nie bawiłem ale skoro o to wam chodzi to ok. Oficjalnie dołaczam do reszty PA jak Sir Zemus, Dray, Raverton etc. teraz dopiero poczuje sie tak jak chcecie.......

Możecie sobie teraz pisać co wam sie podoba i jeździć bo mnie to nie interesuje i wkońcu każdy może wyrazić swoja opinie tak samo jak każdy grajacy na pvp-servie może zabić. A w waszym przypadku nie macie prawa mówić czy można czy nie.

Nie mam zamiaru sie tutaj dłużej kłócić bo to nie jes miejsce na forum takie jak to.....i

A Ty zrozum różnice pomiedzy wymianą opinii a obrażaniu kogoś. Bo jest.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ProCZOP
Zgadzam sie z Atlasem.

Hybrid chce teraz pokazać jaki jest mocny i zabije 35 druida. Rządzi. ..
Użyjemy noob charów ok ?

Zawiodłem sie na Was.....

btw. Thanks Xenthor :***

Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 10-06-2006 o 12:15.
Lord Hybrid jest offline  
stary 10-06-2006, 12:13   #1629
Fixi
Użytkownik forum

Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Na emeryturze
Imię: _____
Profesja: Brak (Rookgaard)
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: -
Oczko Lol

Xulinor@ Dawno juz takiego noobka na tym Forum nie widzialem
Po 1:Naucz sie pisać
Po 2:Nie podlizuj sie tak Hybridowi
Po 3:H#%j mnie do obchodzi ze ubijasz swoim knightem jakieś 20 lvl -.-
Fixi jest offline  
stary 10-06-2006, 12:21   #1630
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fixi
Xulinor@ Dawno juz takiego noobka na tym Forum nie widzialem
Po 1:Naucz sie pisać
Po 2:Nie podlizuj sie tak Hybridowi
Po 3:H#%j mnie do obchodzi ze ubijasz swoim knightem jakieś 20 lvl -.-

Mówiąc do kogoś tak wykazujesz brak szacunek do niego.
Lord Hybrid jest offline  
stary 10-06-2006, 12:22   #1631
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Domyślny

taa hybrid pokaz im

p.s bede mial beke jak keekz Cie dorwie jak bedziesz ubijal tego druta ;p
sliver jest offline  
stary 10-06-2006, 12:34   #1632
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid
Zaxuhe i inni mają coś czego Polaczki takie jak wy nigdy nie będa mieli - honor i szacunek. Dlaczego w oczach innych jesteście jednym wielkim zerem? Czasami aż wstyd patrzeć co piszą na forum lub GC o zachowaniach.... Sami sobie zapracowaliście na taki obraz właśnie takimi tekstami jak ten twój. Zaxuhe mimo że był sam to widząc, że oni klepią jego kumpla nie uciekł tylko mu pomógł? Czy to jest ded nooba ?? Zastanów sie co mówisz bo założe sie że ty byś zwiał prosto do pz i jeszcze sie poskarżył mamie........ Oczywiście nie mówie tu o wszystkich z Was.

Pozatym określasz mnie w ten sposób tylko na podstawie glupiej gierki? Człowieku ty sobie zrób przerwe od czasu do czasu bo rzeczywistość zaczynasz porównywać do gry -.-

Chciałem w poprzednich postach postawić stytuacje jasno żeby było wiadomo co i jak. Skoro wam sie to nie podoba i wolicie jak zawsze kłamać i kombinować to ok. Przedstawie sytuacje tak. Skoro Falea jest graczem a to nie server non-pvp to chyba moge sobie pkować nie?

Jeszcze do niedawna nawet w to sie nie bawiłem ale skoro o to wam chodzi to ok. Oficjalnie dołaczam do reszty PA jak Sir Zemus, Dray, Raverton etc. teraz dopiero poczuje sie tak jak chcecie.......

Możecie sobie teraz pisać co wam sie podoba i jeździć bo mnie to nie interesuje i wkońcu każdy może wyrazić swoja opinie tak samo jak każdy grajacy na pvp-servie może zabić. A w waszym przypadku nie macie prawa mówić czy można czy nie.

Nie mam zamiaru sie tutaj dłużej kłócić bo to nie jes miejsce na forum takie jak to.....i

A Ty zrozum różnice pomiedzy wymianą opinii a obrażaniu kogoś. Bo jest.

Użyjemy noob charów ok ?

Zawiodłem sie na Was.....

btw. Thanks Xenthor :***

Taaak , Zax ma honor i szacunek , tak , no więc to że kupil chara i złamał jeden z przepisów gry ? co to k*rwa ma być , honor prostytutki czy jak ?

Szacunek ma ? może , ja na przykład po tym jak zobaczyłem jego film z wojny Pats-Unbreak stwierdziłem że to jest dz*wka a nie kolega.. on tam trzymał sie na tyłach bardziej niż by to sorcowi wypadało , nie robił praktycznie nic , a kiedy widział jak kilku patsów gonił Wojtixa i chyba Demiphanta nie pobiegł zanimi pomóc , tak samo blisko murów ankh , konda i paru innych gonili kogoś chyba jakiegos Venezuelczyka ,a twój Zax "ill die for my friend plax" sp*erdoliłw drugą strone.

On ma honor i szacunek hah.

Sini Sini.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline  
stary 10-06-2006, 12:41   #1633
Xulinor
Użytkownik forum

Lokacja: Kazordoon

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kay'en
Poziom: 56
Poziom mag.: 51
Cool Hybridowi nie sluchaj tych noobów

Fixi Sam jestes Noobem.. boisz sie nawet skulla walnąc !! ja przynajmniej sie nie boje tak jak ty.. <lol2> a co do Hybrerda to on jest spox i nie gadaj ze mu sie pdlizuje poprostu go lubie i uwazam ze ma prawo do zabijania 37 lvli. on bedzie robil to co bedzie chcial. a ja mu w tym przyznaje racje Pozdro Hybrid

Xulinor
Xulinor jest offline  
stary 10-06-2006, 12:56   #1634
Tarnos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Zambrów

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88
Taaak , Zax ma honor i szacunek , tak , no więc to że kupil chara i złamał jeden z przepisów gry ? co to k*rwa ma być , honor prostytutki czy jak ?

Szacunek ma ? może , ja na przykład po tym jak zobaczyłem jego film z wojny Pats-Unbreak stwierdziłem że to jest dz*wka a nie kolega.. on tam trzymał sie na tyłach bardziej niż by to sorcowi wypadało , nie robił praktycznie nic , a kiedy widział jak kilku patsów gonił Wojtixa i chyba Demiphanta nie pobiegł zanimi pomóc , tak samo blisko murów ankh , konda i paru innych gonili kogoś chyba jakiegos Venezuelczyka ,a twój Zax "ill die for my friend plax" sp*erdoliłw drugą strone.

Sini Sini.

mam takie pytanie znasz ty k***a wogole zaxa ? -.-

@edit: dzisiejszy banshee quest odwolany matka zaxa rodzila xD

Ostatnio edytowany przez Tarnos - 10-06-2006 o 12:59.
Tarnos jest offline  
stary 10-06-2006, 13:01   #1635
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Domyślny

nie nie znam Zaxa osobiście ale czy to zmienia coś ? to co napisałem to prawda , a przydomki jakich użyłem pasują do osoby gracza którego widzialłem na filmie.
Ajron 88 jest offline  
stary 10-06-2006, 13:03   #1636
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sliver
taa hybrid pokaz im

p.s bede mial beke jak keekz Cie dorwie jak bedziesz ubijal tego druta ;p

Trudno. Wkońcu kiedyś trzeba pierwszy raz paść na tym servie i poczuć jak to jest pojawić się w świątyni. A tak to od 33 lvlu na tych samych blessach

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88

Sini Sini.

1. Ty na wojnie byś już dawno zwiał do depo i dał loga.
2. Jak może pisać o szacunku i honorze ktoś kto nigdy go nie miał?
3. Uwielbiam patrzeć na zazdrość Twoją że ktoś ma lepiej

Xen rox

Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 10-06-2006 o 13:13.
Lord Hybrid jest offline  
stary 10-06-2006, 13:13   #1637
vego8
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: w domu

Imię: Artureczek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: brak
Poziom: 67
Poziom mag.: 18
Domyślny

wielki hybrid ktorego kazdy sie boji ja tez mocarny i niezniszczalny
vego8 jest offline  
stary 10-06-2006, 13:16   #1638
Dragon86
Użytkownik Forum

Dragon86's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu

Stan: Na emeryturze
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
Domyślny

@ Hybrid
Wiesz ja tez caly czas pracuje na szacunek innych, przestrzegam zasad tibijskich tych Cip Softu i tych stworzonych przez graczy
Mam swoje zasady i swoj honor a to ze cie ludzie na forum podpuszczaja i obrazaja to swiaczy tylko o tym ze nie dorosneli to tego by zachowywac sie tak jak powinien kazdy czyli z szacunkiem do innych graczy
a to ze inni uzadzaja PA i ciebie posadzaja o to, to nie twoja wina ale nie pokazuj im ze maja racje nie dawaj im tej satysfakcji pamietaj ze na szacunek pracuje sie dlugo a stracic mozna go w jednej chwili.
Ja ci nigdy zle nie zyczylem i mielismy te chwile ze czesto rozmawilalismy i lubilem ( lubiem ) cie nadal i szanuje
Dragon86 jest offline  
stary 10-06-2006, 13:25   #1639
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez vego8
wielki hybrid ktorego kazdy sie boji ja tez mocarny i niezniszczalny

A ty nie powinieneś być u Madzi ? Tylko na forum piszesz
Lord Hybrid jest offline  
stary 10-06-2006, 13:25   #1640
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid

1. Ty na wojnie byś już dawno zwiał do depo i dał loga.
2. Jak może pisać o szacunku i honorze ktoś kto nigdy go nie miał?
3. Uwielbiam patrzeć na zazdrość Twoją że ktoś ma lepiej

Xen rox
1. Nie zjednego pieca chleb jadłem , i nie zdziwił bym sie jakby sie okazało że więcej wojen mam na karku i więcej razy padałem w obronie kolegów i "słabszych" niż ty.
2. Jeśli idze o tą gre i honor.. wydaje mi sie że go mam , nie złamałem zasad tej gry , nie odmawiam pomocy gdy ktoś o nią prosi.. a co do szacunku to niewiem czy ktoś mnie szanuje na galanie.. ale nie interesuje mnie to warzne że mnie kochają.

3. Nie mam czego mu zazdrościć mam lub miałem wszystko to w tej grze co on ma , jedyne czego "jescze" nie osiągnełem to lv 119 , no ale postać kupić może każdy idiota , więc czego ja mu mam zazdrościć ?
Ajron 88 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania