![]() |
#1662 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork
|
![]() Cytuj:
Masz racje ale nie zrozumiales mnie do konca , oczywiscie nie chodzi o to żeby zachowywac sie jak algorytm , ale popatrz jak to jest , spotykasz kogos w tibi , co sie dzieje ? zwykle rozpoczyna sie konwersacja , rozmawiacie , bo wkoncu oboje jestescie ludzmi i tak sie zachowujecie , teras przychodzi nieprzyjemna sytuacja , powiecmy ta osoba ukradla cos komus i nazywasz go "zlodziejem" , on sie teras zastawia mowiac "ej to jest tylko gra" , i o to mi chodzi , dlaczego nazwales go zlodziejem ? bo tak sie nazywa ludzi ktorzy odbieraja innym ich rzeczy bez pytania (dziecinna definicja ale nieche mi sie szukac w slowniku teras ![]() 15:55 You see a sandstone pillar. <-- to jest cos czego nie nazwe "nielojalnym" "niehonorowym" czy "zlodziejem" bo on nie jest czlowiekiem. Troche zakrecone ale podjerzewam ze wiekszosc z was zrozumie o co mi chodzi. Acha , napisales jescze "niemieszajcie gry z prawdziwym zyciem" , "www.allegro.pl" , wpisz w wyszukiwarce haslo "tibia". smiech na sali. pzdr.
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 10-06-2006 o 16:52. |
|
![]() |
![]() |
#1663 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Hybrid
Profesja: Elite Knight
Gildia: ---
Świat: Galana
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
|
![]() @Pawlon
Oki. Czyli według ciebie postępuje źle że odpuszczam. GZ ![]() Nie będe już odpowiadał na twoje beznadziejne posty. |
![]() |
![]() |
#1664 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() O ile pamietam on w swoim poscie w ostry sposob wytknol ci bledy , nie twoje osiagnicia, tylko to jaka osoba jestes , a do tego nie trzeba byc hypa playa żeby widziec kto sie wozi jak dz*wka , a kto jest godny podziwu.
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 10-06-2006 o 17:34. |
|
![]() |
![]() |
#1665 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Imię: Harmi the Druid
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 100
![]() |
![]() Mimo, iz jestem z CoO to musze stanac w obronie Hybrida, tibia to jest gra RPG i kazdy ma prawo do odgrywanie "tego zlego", wiec teoretycznie moze takze huntowac tego druida na 37 lvlu - PA to tez jest sposob na odgrywanie bohatera i wcale nie swiadczy o tym czy ktos w rl ma honor i czy jest lojalny. To ze ktos kradnie w Tibii nie znaczy ze jest zlodziejem w rl, a tym bardziej morderca
![]() Problem jest nieco inny. Na tym forum kazdy moze sobie przypisac, iz jest wlascicielem kazdego chara. Z tego co mi wiadomo (sa to informacje z pierwszej reki), to Falea nie napisal tego. |
![]() |
![]() |
#1666 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dokładnie o tym mówiłem. Ja nigdy nie bawiłem sie w PA itp. A wielu z was odbiera innym przyjemność z gry (tak to tylko gra) i jedna z jej opcji jest możliwość zabicia kogoś - dlatego wybralem server pvp. Z tego co widze to teraz jak tylko sie kogoś walnie to juz wielkie PA, posty itd. LOL @Ajron 88 Ale skoro sądzicie, że jestem PA itd. podaj chociaż jeden temat z forum tibia.com o moim PA,PK albo chociaż jedna osobe którą zabiłem unjust~~. Bez problemów mogłbym sobie pkować i pomagać innym kumplom w PA, ale to ja zawsze byłem temu przeciwny -.- Mam wrażenie że nie wiesz o kim mówisz WIELKI LOLu Z PN Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 10-06-2006 o 18:18. |
|
![]() |
![]() |
#1667 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
|
![]() Cytuj:
hmmm a skad mozesz wiedziec co on osiagnol ? z tego co wiem jego nick nie jest nam znany wiec nie mozesz go wogule okreslic -.- z tego co tu widze to on raczej ma pojecie o temacie na ktory sie wypowiada... |
|
![]() |
![]() |
#1668 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Kazordoon
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kay'en
Profesja: Sorcerer
Poziom: 56
Poziom mag.: 51
|
![]() !Nastir!
Piękne Slowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Btw.: Pozdro dla Lorda Hybuerda Fixi i nastira ![]() ej nastir zagadaj z liderem czy by mnie nie przyja do gildii ![]() |
![]() |
![]() |
#1669 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
po pierwsze , gdzie ja napisalem ze jestes PA ? ze wpomagasz/proponujesz/naklaniasz czy co kolwiek innego zwiazanego z power abusingiem ? jedyny moj post ktory mogl zabrzmiac offensywnie wobec cie to ten "zadizwiasz mnie" , chociarz nie mial on takiego charakteru. Możesz pisac o PN jakbysmy byli nikim , ale pamietaj ze to Dominion jest cyrkiem pelnym klownow i pajaców a do Preliator Noxis brakuje zbyt wiele żeby wogóle miec śmiałość wymawiac ta nazwe. zaczynasz m nie bawic..
19:12 Seemes: does that mean your br? 19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR? Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 10-06-2006 o 19:03. |
|
![]() |
![]() |
#1670 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() hybrid@ nie wiesz kim jestem, ani czy w ogole co kolwiek osiagnalem, wiec oceniajac to "z lekka" sie osmieszasz. nie odpowiedziales takze na zaden z moich zarzutow, moze nie zauawzyles, ale w przeciwienstwie do towich wypowiedzi moje sa uargumentowane. i nienapisalem ze zle robisz odpuszczajac, tylko ze robisz to prawdopodobnie pod duzym naciskiem krytyki. a moze po prostu cie wtedy ponioslo, ale w takim wyapdku wypadaloby sie do tego przyznac i ewentualnie przeprosic a nie zgrywac wielkiego pana "laskawce". nikt tez nie nazwal cie tu pa. ktos tu pisal ze to tylko gra i honor czy lojalnosc nie maja z nia nic wspolnego. z tym sie nie zgodze, i owszem moze sobie zabijac kogos bo nie podoba mu sie nick, a ja moge uwazac ze jest to zalosne i mam do tego prawo. rzecz w tym ze kloci sie to z tym co wszem i w obec kolega hybrid usiluje tu glosic. Rzewnis@ masz racje wbij noz czlonkowi twojej gildii w plecy ![]() oczywioscie moze odgrywas swoja role, ale pomyslales tak jak ktos to juz napisal ze nie grasz w ta gre sam? pomyslales ze twoje lub jego dzialania moga zniszczyc czyjac wielomiesieczna prace, tylko dlatego ze on ma zly dzien? jesli tak pomyslales i mimo wszsytko jest to dla ciebie ok to jestes najzywklejszym egoista.
![]() |
#1671 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań
|
![]() No prosze... troche mnie tu nie było i już namefakery są... :<
Btw powrót do przeszłości. Ja też moge powiedzieć otwarcie ciesze się że Kelika padła, nawet sam teraz mam szanse jeszcze go dobić. To co on se pozwalał na tym servie to przegięcie. Pamiętam jak kiedyś chciał mi zabić kumpla bo on użył słowa "$%rwa". Ponieważ on "wie" że to słowo oznacza pewną kobietę. Ale to że może służyć jako przecinek to już nie wiedział. Wtedy nic nie mogłem mu zrobić bo z kumplami by przyszedł. Ale nvm... A teraz do geniuszy którzy tak często używają słowa "n00b". Naprawde życia już nie macie? : D Na ulicy też używacie tego słowa?!? To jest chyba najgłupsza z możliwych obelg >.< |
![]() |
![]() |
#1672 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Bdg
Imię: Nastir
Profesja: Knight
Gildia: Confederation
Poziom: 41
|
![]() tez nienawidze tego slowa
![]() |
![]() |
![]() |
#1673 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na emeryturze
Imię: _____
Profesja: Brak (Rookgaard)
Poziom: --
Skille: --
Poziom mag.: -
|
![]() Wyluzujcie to tylko gra
![]() Po zatym ten temat zostal stworzony do rozmawiania o wydarzeniach z galanay a nie o kluceniu sie kto co osiaglnol ![]() ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
#1674 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Złotoryja
Imię: Qreew
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: -
Poziom mag.: -
|
![]() Lord Wielki LOLu z Dominium dobrze pamietam czasy kiedy bylismy w FS, kiedy to planowales wielka ofensywe na Patriotow z zaxuhe i innymi. Nagle zmieniles zdanie i postanowiles ze bedziesz walczyl z Pats. Wedlug mnie to nie bylo wporzadku do Mytanta, ktoremu Patriots hunta za taka blachoste zalozyli, tyle razy nazywales go Bro etc... Jak to z Toba jest??
Ostatnio edytowany przez Qreew - 11-06-2006 o 01:26. |
![]() |
![]() |
#1675 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Może poprostu ignoruje Cie na tym forum i nie mam chęci na odpowiadanie na pytania g******? ![]() ![]() ![]() Btw. piszecie tutaj cały czas tylko o mnie. Co i innymi? Jesteś niepoinformowany czy może nie umiesz liczyć ile osób które teraz jest w Dominion było kiedyś przeciw patsom :> połowa ? Ników nie będe wymieniał bo to nie o to chodzi. Ale oni się róznią odemnie jednym drobnym szczegółem - mają głeboko w du*** to co tu piszecie bo dla nich jesteście zwykłymi........... więc sobie piszcie dalej, plotkujcie i oskrżajcie innych bo sami jesteście super świetni. Cytuj:
Dodatkowo pewnie zauważyliście, że to dzięki waszemu podniecaniu sie i zbednym komentarzom na tym forum upadło appendix i większość akcji Unbreak~~. Mentalność Polacków ROX Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 11-06-2006 o 03:55. |
|||
![]() |
![]() |
#1676 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
niezle ty koles jestes zapatrzony w siebie!!!! apendix upadlo, bo jakis duren(czytaj lord~~) skreslil je na starcie. zrobil posta wypowiadajacego wojne bez przygotowania i zgody reszty, rozpowiadal w kolo co zamierza zrobic tak ze kazdy noob pod dp o tym wiedzial, do tego pozapraszal ludzi do gildii(nawet tych ktorzy nie mieli o tym pojecia, nawet nie wiedzieli ze maja invita) a poniewaz kazdy wiedzial po co ta wojna invitnieci ludzi gineli zanim w ogole sie dowiedzieli ze maja invita. jak dobrze pamietam czyz tak nie bylo np z xulorinem? ze padl nawet nie wiedzac za co? bo mial invita??!! i przez kogo??!?! przez ciebie, przez to ze byles najmadrzejszy, i ze nie chciales nikogo sluchac. otworz oczy czlowieku, to walsnie takie akty glupoty jak ten wyzej wymieniony zaprowadzily nas do tego punktu tutaj! co ty myslisz ze zbawiasz swiat? lol!!!!!!!!!! i z mytantem qreew dobrze powiedzial. wystawiels go do wiatru, jak zreszta wielu innych co od czasow appendix do tej pory maja hunta! "dlatego doszedlem bedac na straconej pozycji..." muahahahahha, w obu wojnach przeciwnicy pats mieli duze szanse, ba, nawet mieli przewage(dlatego dochodziles) ale przez takich ludzi co tylko potrafia gadac i scieme walic nic z tego nie wyszlo. ~no respect~
![]() |
#1677 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Musiała ci mama wyłączyć komputer za złe oceny w czasie gdy powstawało appendix bo pie***** głupoty jakich jeszcze nie słyszałem.
![]() CO do huntów to powiedz kto ma hunta Polaków którzy byli w appendix jak jesteś takim mondralą?? potrafisz wymienić nicki ? Najlepiej jest zwalić wszystko na kogoś ale ja na siebie nie pozwole lolku ![]() @pawlon Bzdura 1. strona 18 co do "mojego" war declaration ![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Bzdura 3. DOtycząca ze ja wypapłałem o wszystkim. str.22 Cytuj:
I najlepsze na koniec ![]() Cytuj:
GZ WAM !!! I pawlon nie masz żadnych podstaw żeby to na mnie to wszystko zwalić. Potym jak sie dowiedziałęm co ty piszecie dopiero założyłem acc i zaczołem sie interesować tym forum ![]() Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 11-06-2006 o 04:17. |
||||
![]() |
![]() |
#1678 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ahhaha, co ty mi tu dajesz przyklad z "wojny" FS jak ja mowie o appendix? post xulorina byl wczesniej niz mial invita i nie padl. padl okolo 20 min po tym jak powstala gildia i dostal invita, on chyba wie najlepiej. napisales war declaration na galana forum(post skasowany bo za stary, a szkoda). jak tylko padlo pare osob z appendix, napisales war declaration, i jzu nie bylo odwrotu. podajesz przyklady ktorte nijak sie maja do tego co ja pisze, nie odwracaj kota ogonem. tak sie sklada ze wiem co mowie. PS: jakby egge~ stary(bo chyba sprzedal chara) czytal ten post, to by wiedzial co mam na mysli odnosnie robienia gildii, i war declaration bez zgody reszty. i nie wykpisz sie niczym, to co tutaj przeczytal szkodi i anarchist pomoglo im podjac decyzje, ale nie bylo to decydujace. a gildie stworzyles ty z twoim kolejnym wspanialym kolegom thorrinem~ koniec tematu z mojej strony, kazdy kto w tym siedzial wie jak bylo. niech "rzyja horongiewki" specjalnie dla ciebie hybrid wersja "po polsku" zeby twoi koledzy zrozumieli ![]()
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. Ostatnio edytowany przez pawlon - 11-06-2006 o 04:31. |
|
![]() |
![]() |
#1679 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na tym forum o wojnie pisaliście już 3 dni przed powstaniem appendix. O kupowaniu run, rozmowach z innymi gildiami itd. Bierz pod uwagę że Xulorin opuścił Patsów w których był przed wojną. A wszystkie posty które ty pisaliście jak nóbki pomogły im bardzo
![]() A jeżeli mówisz już o kolegach to zauważ, że wszyscy razem są zawsze po tej samej stronie. Więc to coś chyba znaczy. btw. śmieszne są posty osoby która nawet nie ruszyła palcem i potrafi tylkoo krytykować. GZ dla ciebie Pawlon. To był ostani mój post jaki był do ciebie lub w odpowiedzi na twoją kpinę. Od teraz pełny ignor na twoje śmieszne komentarze na tym forum. ![]() |
![]() |
![]() |
#1680 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
|
![]() Xulorin padł za planowanie wojny tak Szkodi powiedział Kondzie.Appendix w ostateczności miało powstać,żeby zrobić gildie której pats by nie ruszali nie chcieliśmy zaczynać wojny(o czym wcześniej myślelismy).W tej chwili wyciągneliśmy wszystkich polaków z war którzy chcieli,więc nie rozumiem ataków na Hybrida,z HWL wyciągną informacje,a potem wrócił gdzie miał być od początku tak samo i ja robiłem w wielu wojnach.Szkodi nazwałeś Lord chorągiewką zastanów się nad sobą przez ponad półroku mówiłeś nam jaki Konda jest dobry,a później mówisz,że byłeś jednym z głównych powodów do powstania przeciwko niemu.
|
![]() |