|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem, że takich tematów było już sporo. Ale dzisiaj w podpisie jednego z userów naszego wspaniałego forum zobaczyłem pewien usebar. Kliknąłem, poczytałem i natrafiłem na usebary. Jeden to logo naszej strony z napisem tibii nie. Tutaj macie ten usebar wklejony z oryginalnego linku, a właściwie kodu który został podany na owej stronie:
![]() Zastanawiam się: czy to aby nie jest przesada. To plagiat loga z naszego forum/strony. Czy aby wykorzystywanie cudzej pracy, i to w sposób szczególnie nie sprzyjający autorom strony jest zgodny z prawem. Czy telewizja atakująca tibię to nie jest antyreklama? Piszcie co o tym sądzicie. PS Byłbym zapomniał link do tej strony http://tibii-stop.prv.pl/ oraz do usebara http://tibii-stop.prv.pl/wspieram.html poszukajcie usebara nr 3
[HACKED] by Winzard Ostatnio edytowany przez slawekmag - 10-06-2006 o 16:58. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Herr Jeager
Profesja: Elder Druid
Gildia: Almost
Świat: Nerana
Poziom: 64
Skille: 14/23
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Ano plagiat to to jest
Chyba ze admini się zgodzili na wykorzystanie tego logo ;D Btw Cytuj:
![]() My tylko współtworzymy forum (pisząc tematy itp) <Wiem,czepiam się>
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Bogatynia
Imię: Magiczna Kinia
Profesja: Elder Druid
Gildia: Nosferatu of Celesta
Świat: Celesta
Poziom: 120
Skille: nvm
Poziom mag.: 70
|
![]() Wroce z baletow to tez se taki ustawie. Bye ; *
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ludzie sa znudzenie to robia z siebie debili... ich prawo, jedni zakłądaja strony o tibii, a inni rpzeciwko nim... jak dla mnie yto debilizm, bo chyba nikt nie zrezygnuje z gry z pwoodu strony... wrecz rpzeciwnie...
![]() |
#5 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Xawier: twój baner w syngie tez jest "plagiatem", masz zgodę na wykorzystywanie loga z Tibii?
A bannery z logo Coca-Coli, LG, Noki itd to co? Same "plagiaty"... n/c mi banner nie przeszkadza, nawet się ciesze, że jest ładny z "naszym' logo a nie jakieś "coś" zrobione w 30sec w paincie...
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() oh jejku straszne wręcz okropne, ktoś dopisał do loga strony tibi nie, naprawde przerażające [; prawda jest taka że nikt niekogo nie zmusza do gry w tibie więc tworzenie jakiś stron protestacyjnych jest nieco głupawe, ponieważ kto nie chce grać w tibie i nie mieć z nią nic wspólnego po prostu w nią nie gra, to nie jest wycinanie lasów amazońskich albo zabijanie słoni żeby sie trzeba było temu sprzeciwiać, strony takie zakładają sflustrowani gracze którym nie wyszło w tibi. Nie ma się czym podniecać a poza tym już ten temat był kiedyś poruszany. Łamanie praw autorskich, owszem jeśli tylko tibia.pl zapewniła sobie wyłącznośc na stosowanie tego loga, jeśli tak to osoba wykorzystująca nagłówek strony tibia.pl łamie prawo
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
|
![]() Dzyzys, czyli papierosy pisząc na swoim opakowaniu "Palenie tytoniu powoduje raka i choroby serca" robią sobie antyreklamę i powinny się pozwac do sądu czyż nie? :S A tak na serio to nie skomentuje tego tematu na serio bo sie nie da :S.