|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Druid fisz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Phoenix Brotherhood
Świat: Elysia
Poziom: 43
Skille: 20/24
Poziom mag.: 55
|
![]() Dnia 11.06.06 W Thais ok. godziny 18.10-18.20 zrespował się Grorlam !!! Prawdopodobnie przywołał go GM, ponieważ nie sądzę, żeby sam się tam zrespował. Wybijał on wszystkich po kolei, padło ok. 40 osób, w większości były to -20 lvle. W końcu 52 ek go zblokował i padł. Wypadły 2 small arhemysty. Jak ktoś nie wierzy, mój kolega zrobił skrina, a ja umieściłem go na moim photobuckecie: http://s43.photobucket.com/albums/e389/Fiszer/
albo niech sprawdzi kill statistics na Elysi ... Co o tym sądzicie? Czy GM se robił jaja? Czy specjalnie zrobił, żeby była jakaś plaga? Mi się zdaje, że to głupie było, bo bez przesady ale padło z 40 masek ... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
|
![]() Nie podniecaj się tak Fiszu. Jeśli to nawet był pomysł GMa to znakomity. Już nie trzeba będzie biegać niewiadomo gdzie zeby paść od bossa. A swoją drogą fajnie byłoby żeby raz na tydzień na każdym świecie był gdzieś najazd czegokolwiek. Ciągłe latanie od respa do respa może być nużące. Wyobraź sobie godzinny atak Orków na Thais. Resp za respem. Byłaby zabawa. Więcej wyobraźni, drodzy GMowie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Może i tak, ale nie zapominaj o tym, że takim małym levelkom, może troszke wyższym psuje się gra jak tak padają ciągle
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2006
|
![]() Grorlam respi się głeboko pod Thais. Ale w centrum miasta to go jeszcze nie widzialem.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Omg a pomysleliscie ze ktos go lurnol ?
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie da rady. On się respi w takim miejscu że raz idziesz w górę a raz w dół. Powodzenia w spychaniu potworów do dziur...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2006
Imię: Pawell Druidek
Świat: Harmonia
Poziom: 50
Poziom mag.: 47
|
![]() Up
Jasne , spakowali go do bp , wniesli po schodach i wypuscili w Thais -.- A tak na serio to nie wiem co o tym myslec ... Pozdro
Ja techniki różne znam i dlatego wygrywam. 9/8/2006 03:39 You advanced from Level 49 to Level 50. 9/8/2006 22:46 You advanced to magic level 47. ![]() 9/8/2006 16:37 You were downgraded from Level 50 to Level 48. 13/8/2006 14:05 You advanced from Level 49 to Level 50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Grorlam sie respi na rotach pod Greenshore, a lurnąć go nie mogli bo potwory znikaja po oddalenie się od respa ;> to musiał zrobić GM
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Oj, Fiszu... on sie nie respi pod Greenshore na rotach. To jest na oko poniżej wioski i dlatego wszyscy mówią, że to Greenshore. Jak będę online to ci może powem gdzie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Grorlama da się zlurować, więć jeżeli się nie znacie to nie pier_dolcie glupot.
http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=80533
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Stan: Niegrający
|
![]() System Anty-Luring NIedotyczy bossow wiec sie niezdziwcie gdy zobaczycie old Widowa pod db ;p
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzięki Midarth!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
btw. Na 100% ktos ogladnol filmik i zrobil to samo -.-' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() Ej Bakuo dziwne, że w filmiku w poście: http://tibia.pl/forum/showthread.php?t=80533
gośicu luruje Grorlama z jego respa w Thais Cave, do Thais i nawet trochę dalej, więc dziwne, że nie znikł do tej pory ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Czytaj ze zrozumieniem
Cytuj:
btw. 100 post ^^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Hah, szkoda, że mnie tam nie było ;] Jeszcze nie widziałem żadnego lepszego potworka w thais nie summowanego niż Minotaur Guard. Kiedyś na starej tibii jak można było potwory od respa daleko odciągać to było ich chyba z 10 w Thais. A takto to non stop są tylko najazdy ratów ;/ Fajnie jakby kiedyś zrobili najazd dragonów
![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() Bakuo... Ok. Może i ma większy zasięg ale w filmiku na tym poście: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=80491
Gościu lata se z Grorlamem nawet do środka Mount Sternium i nawet do Thais z nim wbiega :/ to co, może jakiś fart, że dalej można go było zaciągnąć ? PS. To był gościu z twojego świata, Ray Diation ![]() Ostatnio edytowany przez Fisz - 12-06-2006 o 19:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() Cóz... mi kiedys zdarzylo sie przezyc "najazd" MONSTRUALNEJ ilosci szczurow na miasteczko mieszczace sie na Rooku... fajnie bylo ale w piec minut sie skonczylo
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|