|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
|
![]() No no takie przypaly licza kazdy frag nawet ten co mnie Toksi piznal bo niewiedzial o wojnie all mnie gonili... chociaz sam creatorex przepraszal za to to on i tak musi uznac to jako frag huh... CR nieprzynosil bym wstydu gdybym wiecej spal ;]
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2006
|
![]() Wiec flo'ra powiec mi czemu pekujecie kazdego i gildie straszycie??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2006
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Gabax Tribunal
Profesja: Elder Druid
Gildia: Hell of Gate
Świat: Danubia
Poziom: 44+
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() To jest śmieszne, co wy tu piszecie kłócicie się jak dzieci jak jesteście tacy odważni to się ujawnijcie a nie działacie pod xywkami chyba każdy wie, o kogo chodzi jakoś Flo’ra odważył się ujawnić…
A po za tym, co kogo interesuje, kto za czoł jak się nie jest nawet w tej gildii k… lepiej zacznijcie bić lv a nie posty na forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
|
![]() Ujawnie to ja ci sie w tibi tak ze pozalujesz osle jeden jestesmy razem w gildi i mi nie mow o bicu lvla
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik forum
|
![]() Hym... moim zdaniem to ten temat powinien zostac zamkniety, poniewaz wojna juz dawno sie skonczyla.
tak btw. to mam male pytanie do siey~ dlaczego tak kozaczysz a swojego nicku jeszcze nieujawniles ... ![]() PS. polecam WMV z wojny zrobiony przez Zofs. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 11 2005
Lokacja: Zabrze
Imię: Serapis Seledian
Profesja: Elite Knight
Gildia: Perdition
Poziom: 72
Skille: 82/79
Poziom mag.: 7
|
![]() Co za ludzie, pisanie o tym ze PA i PK jest forma zabawy.... naprawde trzeba mieć pusto w głowie by coś takiego napisać
![]() ![]() ![]() A tak btw. Ostatnio coraz więcej wspomnianych baranów plącze się po danubi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik forum
|
![]() pierwsze top gan powinno pofrunac na 6 lvl chociaz to neimozliwe do wykonania heh. Ale moi kumple tempia kazdego pk a ja sam tez to robie tylko leje tych pk co maja conajmniej 40 lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Trudrie Saripud
Profesja: Elder Druid
Gildia: Niema
Poziom: 25+
Skille: ;p
Poziom mag.: 30
|
![]() NIE WIADOMO O CO POSZLO?buhahaha ,ciekawe czy liderzy gildi wiedza o co sie bija?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() imho, to wy lepiej zebyscie sie wzieli za czytanie ksiazek, a nie wypuszczanie na forum i granie w tibie.. rujnuje to chyba wasze zycie, flo'ra ty to lepiej poucz sie troche bo cos wydaje mi sie ze kisisz sie w 4 klasie osmy raz...
ah, bym zapomnial, moze zaproponujecie sobie jakies wjazdy na rl ? btw, nie moglem sie powstrzymac zeby odswierzyc troche ten temat.
;x Ostatnio edytowany przez Teleri - 15-07-2006 o 19:43. |
![]() |
![]() |