![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Azeris
Profesja: Elite Knight
Gildia: Family Guys
Świat: Kyra
Poziom: 131
Skille: 91/87
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
Co my naskakujemy na nich??? PRZECZYTAJ DOKŁADNIE WSZYSTKIE POSTY I DOPIERO PÓŹNIEJ NAPISZ (strzególnie post Valaisa) który ... chce nas pozabijać za to że zginoł jego kolega w rl. |
|
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2006
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Ty Tetro tez tak skonczysz. Widac ze Steri zyl tibia, dostal jakis problem w zyciu realnym i nie wytrzymal i sie powiesisz. Dorosniesz do tego tez sobie nie poradzisz przez ta gre. Ty jestes wielkim maniakiem i niedlugo tez sie powiesisz. Mam nadzieje ze reszta twoich ownerow sie nie bedzie na nas mscic
![]() Zobaczymy XEZBETH kto predzej padnie noobie jebany. ![]()
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2006
Imię: Ixandu
Gildia: Draconians
Świat: Saphira
Poziom: 59
Skille: 75/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Po pierwsze koles znowu siedzi od 8 rano do nocy ~ po drugie jak mozna byc takim idiota zeby sie powiesic ? Kurwa nie rozumiem takich , po trzeci I HOPE HE BURN IN HELL !
|
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() eee do tetra :
co zamierzasz robic jak dorosniesz ? i czemu sie kurwa nie odzywasz jak wszyscy po tobie pojechali ? |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() te cenzurki sa zajebiste
|
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() Niewiem, moze ten 2 owner co gra sam teraz to PA, bo tamten mial zryte zycie z tego co sie dowiedzialem :|
|
![]() |
![]() |
#28 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro Elblag , i ziomkow z kYry , Pablofom itp :* |
|
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Azeris
Gildia: Family Guys
Poziom: 131
Skille: 91/87
Poziom mag.: 7
|
![]() Jun 15 2006, 17:17:42 CET Died at Level 150 by a warlock
Warlock poexpił sobie na tetro. |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 12 2004
|
![]() Hum tak czytam wasze posty i z niektórych to mi się śmiać chce ""Czego głąbie piszesz jak nie wiesz, jak nie grasz na tym servie i nie wiesz jaki ma on klimat, do tych co graja nie mówie do was."" Hum powiem że ja Daniela znałem z innego serva "Mythera" on mnie namówił żebym tu grał z nim. Znaliśmy się dwa lata, czyli od dwóch lat gramy w tibie widzieliśmy juz wiele i pewnie jak by nie to to zobaczyliśmy wiecej. Teraz sam pozostałem z przyjaciółmi na polu wali bicia lvl. Tetro ma racje to były wyjebany przyjaciel dużo by opisywać. Padło pytanie ile miał ownerów Steri: odpowiem że jeden i czasem pomagał mu kolega z rl (nie podam imienia przyjaciele wiedzą). I do tych co nie umieją czytać przeczytaj temat bądz wypowiedzi graczy zanim coś napiszesz. Według mnie temat poświęcony pownien zostać Steremu mam kilka fotek z innego serva wieć jak ktoś zrobi odzielny temat to wkleje je. Tetro jestem z toba i całą familią UCZCIJMY PAMIĘĆ STERIEGO, ŻEBY JEGO WYŚIŁEK NIE POSZEDŁ NA MARNE.
P.S. piszcie dalej te smieszne posty, przynajmiej można się pośmiać z waszej inteligencji, która nie przekracza lub nie wzrasta powyżej 0 ![]() POZDRO ALL KYRA |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 03 2006
|
![]() @tetro~
jestes takim idiota, ze jak czytam twoje wypociny to az mnie cos w srodku skreca |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
czy ty do kurwy nedzy nie rozumiesz ze to jest forum o grze a nie o smierciach w rl?? i jak go tak lubile i szanowales to uczicj to w jakis normalny sposob a nie na jakims jebanym forum!! pomysl w samotnosci o nim, pojdz na cmentarz, zapal znicz a nie takie pierdoly bedziesz wymyslac. a tak wogole to goscia nie zaluje poniewaz popelnil samobojstwo wiec niech sie wali. |
|
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2006
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez SicMaggot - 15-06-2006 o 21:55. |
|
![]() |
![]() |
#35 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() Omg jezu...Nie kapuje was...
1.Może zaczniecie rozmawiać na temat Kyry?? Wasz temat przypomina mi... Cytuj:
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S Ostatnio edytowany przez Xzonixek - 15-06-2006 o 22:10. |
|
![]() |
![]() |
#36 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
nigdy nie uwazalaem i niebede uwazal ze smierc jest cyzms malo waznym. jest to straszliwa tragedia. ale nigdy, przenigdy nie bede sznowal ani zalowal osob ktore popelnily samobojstwo (no chyba ze byli chorzy psychicznie i nie odpowiadali za swoje czyny), poniewaz jest to jedna z najgorszych rzeczy jakie czlowiek moze zrobic(wg mnie) |
|
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Nie znam steriego ( dobrze ze nie poznałem ) i nie bede plakac przez jego smierc poniewaz na swiecie umiera codzinnie nie jedna osoba i gdybym miał opłakiwac każdą to by mi życia zabrakło ..
Dla mnie Steri byl totalnym idiotom który nie dosc ze zostal źle wychowany to jeszcze tibia pewnie do tego go doprowadzila. Popelnil on bardzo duzy grzech odbierając sobie życie ... Tetro ja Ciebie w ogóle nie rozumiem, staram sie rozgryzsc kim ty kurwa jestes. Steri pewnie w tibii radzil sobie swietnie bo z axa mógl zabic kazdego i mial za plecami samych high lvli ... przyszly problemy w RLu, to troche inaczej jak w tibii i sobie z nimi nie poradzil :/ to musial byc wrak człowieka
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha Ostatnio edytowany przez =Pekin= - 15-06-2006 o 22:38. |
![]() |
![]() |
#38 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Aryn Evil'Eye
|
![]() Cytuj:
Moze i Był Ciekawe jak by twój kumpel sie powiesil czy był bys tak samo radosny? Ty tez niezly noob i Pa Nie Ukrywaj sie :> |
|
![]() |
![]() |
#39 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: n0 n4m3 :)
Poziom: 99+
![]() |
![]() Cytuj:
Mimo to ruszylo mnie to, gdy dowiedzialem sie ze Steri umarl. Swego czasu mialem domek obok niego. Szkoda... |
|
![]() |
![]() |
#40 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Powiedz mi gdzie napisalem ze masz oplakiwac kazda osobe ktora umarla. A jezeli twierdzisz ze popelnil on duzy grzech to kim jestes zeby to wiedziec ?? Ostatnio edytowany przez SicMaggot - 15-06-2006 o 22:55. |
||
![]() |