Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Kyra

Notki

Kyra Wydarzenia ze świata Kyra

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 15-06-2006, 11:00   #21
Azeris
Użytkownik Forum

Azeris's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Kraków

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Azeris
Profesja: Elite Knight
Gildia: Family Guys
Świat: Kyra
Poziom: 131
Skille: 91/87
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pereo
przestancie sobie dokuczać nawzajem
strata przyjaciela to wielki szok dla niektórych a wy to wykorzystujecie to wkurzania sie nawzajem
Nie jest latwo sie pogodzic z jego smiercią dla fimilli a AIE powinno to zrozumiec i nie naskakiwac tak na nich

Let his soul will be free 4ever

Co my naskakujemy na nich??? PRZECZYTAJ DOKŁADNIE WSZYSTKIE POSTY I DOPIERO PÓŹNIEJ NAPISZ (strzególnie post Valaisa) który ... chce nas pozabijać za to że zginoł jego kolega w rl.
Azeris jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 15-06-2006, 12:20   #22
szwagiereczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 05 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pereo
przestancie sobie dokuczać nawzajem
strata przyjaciela to wielki szok dla niektórych a wy to wykorzystujecie to wkurzania sie nawzajem
Nie jest latwo sie pogodzic z jego smiercią dla fimilli a inni powinni to zrozumiec i nie naskakiwac tak na nich

Let his soul will be free 4ever
Przypominam, że on odszedł na własne życzenie
szwagiereczek jest offline  
stary 15-06-2006, 13:53   #23
Def
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 04 2006

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Ty Tetro tez tak skonczysz. Widac ze Steri zyl tibia, dostal jakis problem w zyciu realnym i nie wytrzymal i sie powiesisz. Dorosniesz do tego tez sobie nie poradzisz przez ta gre. Ty jestes wielkim maniakiem i niedlugo tez sie powiesisz. Mam nadzieje ze reszta twoich ownerow sie nie bedzie na nas mscic

Zobaczymy XEZBETH kto predzej padnie noobie jebany. tak czy tak sie na tobie odegram. hahaha
stary 15-06-2006, 14:26   #24
Fenza
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 03 2006

Imię: Ixandu
Gildia: Draconians
Świat: Saphira
Poziom: 59
Skille: 75/75
Poziom mag.: 6
Domyślny

Po pierwsze koles znowu siedzi od 8 rano do nocy ~ po drugie jak mozna byc takim idiota zeby sie powiesic ? Kurwa nie rozumiem takich , po trzeci I HOPE HE BURN IN HELL !
Fenza jest offline  
stary 15-06-2006, 17:40   #25
Pyro Aris
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
Pyro Aris ma numer GG 5842093
Domyślny

eee do tetra :

co zamierzasz robic jak dorosniesz ? i czemu sie kurwa nie odzywasz jak wszyscy po tobie pojechali ?
Pyro Aris jest offline  
stary 15-06-2006, 17:41   #26
Pyro Aris
Użytkownik Forum

Domyślny

te cenzurki sa zajebiste
Pyro Aris jest offline  
stary 15-06-2006, 17:44   #27
Łolek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2004

Domyślny

Niewiem, moze ten 2 owner co gra sam teraz to PA, bo tamten mial zryte zycie z tego co sie dowiedzialem :|
Łolek jest offline  
stary 15-06-2006, 18:13   #28
Legiren
Guest

Domyślny :(

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valais
Wlasnie sie dowiedzialem ze jeden owner od Steriego nie zyje ;/// zalamalem sie na maxa byl moim przyjacielem ..... powiesil sie z powodu problemow na rl tak slyszalem ;/////// (( i dla niego zrobie wszystko zeby pokonac AIE...

Tetro.....
OMG powiesil sie !? jeszcze nie dawno z nim gadalem omg czy to ten z Elblaga , Piotrek ?

Pozdro Elblag , i ziomkow z kYry , Pablofom itp :*

stary 15-06-2006, 18:44   #29
Azeris
Użytkownik Forum

Azeris's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Kraków

Imię: Azeris
Gildia: Family Guys
Poziom: 131
Skille: 91/87
Poziom mag.: 7
Domyślny

Jun 15 2006, 17:17:42 CET Died at Level 150 by a warlock
Warlock poexpił sobie na tetro.
Azeris jest offline  
stary 15-06-2006, 18:52   #30
Piotr
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 12 2004

LOL STERI pamięc o tobie nie zniknie tak szybko !!!!!!!!!

Hum tak czytam wasze posty i z niektórych to mi się śmiać chce ""Czego głąbie piszesz jak nie wiesz, jak nie grasz na tym servie i nie wiesz jaki ma on klimat, do tych co graja nie mówie do was."" Hum powiem że ja Daniela znałem z innego serva "Mythera" on mnie namówił żebym tu grał z nim. Znaliśmy się dwa lata, czyli od dwóch lat gramy w tibie widzieliśmy juz wiele i pewnie jak by nie to to zobaczyliśmy wiecej. Teraz sam pozostałem z przyjaciółmi na polu wali bicia lvl. Tetro ma racje to były wyjebany przyjaciel dużo by opisywać. Padło pytanie ile miał ownerów Steri: odpowiem że jeden i czasem pomagał mu kolega z rl (nie podam imienia przyjaciele wiedzą). I do tych co nie umieją czytać przeczytaj temat bądz wypowiedzi graczy zanim coś napiszesz. Według mnie temat poświęcony pownien zostać Steremu mam kilka fotek z innego serva wieć jak ktoś zrobi odzielny temat to wkleje je. Tetro jestem z toba i całą familią UCZCIJMY PAMIĘĆ STERIEGO, ŻEBY JEGO WYŚIŁEK NIE POSZEDŁ NA MARNE.

P.S. piszcie dalej te smieszne posty, przynajmiej można się pośmiać z waszej inteligencji, która nie przekracza lub nie wzrasta powyżej 0

POZDRO ALL KYRA
Piotr jest offline  
stary 15-06-2006, 20:49   #31
Malanis
Użytkownik forum

Data dołączenia: 08 03 2006

Domyślny

@tetro~

jestes takim idiota, ze jak czytam twoje wypociny to az mnie cos w srodku skreca
Malanis jest offline  
stary 15-06-2006, 21:12   #32
Karrith
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno

Profesja: Rookstayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotr
Hum tak czytam wasze posty i z niektórych to mi się śmiać chce ""Czego głąbie piszesz jak nie wiesz, jak nie grasz na tym servie i nie wiesz jaki ma on klimat, do tych co graja nie mówie do was."" Hum powiem że ja Daniela znałem z innego serva "Mythera" on mnie namówił żebym tu grał z nim. Znaliśmy się dwa lata, czyli od dwóch lat gramy w tibie widzieliśmy juz wiele i pewnie jak by nie to to zobaczyliśmy wiecej. Teraz sam pozostałem z przyjaciółmi na polu wali bicia lvl. Tetro ma racje to były wyuwielbiam jeść bananyany przyjaciel dużo by opisywać. Padło pytanie ile miał ownerów Steri: odpowiem że jeden i czasem pomagał mu kolega z rl (nie podam imienia przyjaciele wiedzą). I do tych co nie umieją czytać przeczytaj temat bądz wypowiedzi graczy zanim coś napiszesz. Według mnie temat poświęcony pownien zostać Steremu mam kilka fotek z innego serva wieć jak ktoś zrobi odzielny temat to wkleje je. Tetro jestem z toba i całą familią UCZCIJMY PAMIĘĆ STERIEGO, ŻEBY JEGO WYŚIŁEK NIE POSZEDŁ NA MARNE.

P.S. piszcie dalej te smieszne posty, przynajmiej można się pośmiać z waszej inteligencji, która nie przekracza lub nie wzrasta powyżej 0

POZDRO ALL KYRA
o kurwa...kolejny idiota..
czy ty do kurwy nedzy nie rozumiesz ze to jest forum o grze a nie o smierciach w rl?? i jak go tak lubile i szanowales to uczicj to w jakis normalny sposob a nie na jakims jebanym forum!! pomysl w samotnosci o nim, pojdz na cmentarz, zapal znicz a nie takie pierdoly bedziesz wymyslac.
a tak wogole to goscia nie zaluje poniewaz popelnil samobojstwo wiec niech sie wali.
Karrith jest offline  
stary 15-06-2006, 21:20   #33
Pyro Aris
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Karrith
o kobieta lekkich obyczajówa...kolejny idiota..
czy ty do kobieta lekkich obyczajówy nedzy nie rozumiesz ze to jest forum o grze a nie o smierciach w rl?? i jak go tak lubile i szanowales to uczicj to w jakis normalny sposob a nie na jakims uwielbiam jeść bananyanym forum!! pomysl w samotnosci o nim, pojdz na cmentarz, zapal znicz a nie takie rzodkiewka jest supery bedziesz wymyslac.
a tak wogole to goscia nie zaluje poniewaz popelnil samobojstwo wiec niech sie wali.
ej a tak wogole to ktos moze by powiedzial czemu tylko tetroo tym wiedzial ?
Pyro Aris jest offline  
stary 15-06-2006, 21:50   #34
SicMaggot
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 02 2006

Domyślny What a idiots!!!

Cytuj:
(..) tak wogole to goscia nie zaluje poniewaz popelnil samobojstwo wiec niech sie wali.
Tym postem pokazales ze jestes albo totalnym idiota ktory nic nie wie o zyciu, (czyli masz moze z 10-12 lat) albo po prostu dla ciebie smierc jakiegos czlowieka jest to zwykla codzienna malo wazna sprawa. I piszecie wszyscy ze Tetro powinien sie leczyc ze chce wygrac wojne dla niego ale moim zdaniem on po prostu chce to zrobic gdyz juz nic innego nie moze dla niego zrobic a byl to jego przyjaciel. A to wlasnie psychiatry potrzebuja ci co twierdza ze dobrze tak mu ze sie powiesil[*]Zal mi was ludzie........

Ostatnio edytowany przez SicMaggot - 15-06-2006 o 21:55.
SicMaggot jest offline  
stary 15-06-2006, 22:08   #35
Xzonixek
Użytkownik Forum

Xzonixek's Avatar

Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto

Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
Domyślny

Omg jezu...Nie kapuje was...
1.Może zaczniecie rozmawiać na temat Kyry??

Wasz temat przypomina mi...
Cytuj:
Jestem knightem i wale z axa, a moj kolega jest druidem i wali z różdzki
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach
18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu
18:31 Master of'Candia [250]: skillu*
18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz?

:S

Ostatnio edytowany przez Xzonixek - 15-06-2006 o 22:10.
Xzonixek jest offline  
stary 15-06-2006, 22:13   #36
Karrith
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno

Profesja: Rookstayer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SicMaggot
Tym postem pokazales ze jestes albo totalnym idiota ktory nic nie wie o zyciu, (czyli masz moze z 10-12 lat) albo po prostu dla ciebie smierc jakiegos czlowieka jest to zwykla codzienna malo wazna sprawa. I piszecie wszyscy ze Tetro powinien sie leczyc ze chce wygrac wojne dla niego ale moim zdaniem on po prostu chce to zrobic gdyz juz nic innego nie moze dla niego zrobic a byl to jego przyjaciel. A to wlasnie psychiatry potrzebuja ci co twierdza ze dobrze tak mu ze sie powiesil[*]Zal mi was ludzie........

nigdy nie uwazalaem i niebede uwazal ze smierc jest cyzms malo waznym. jest to straszliwa tragedia. ale nigdy, przenigdy nie bede sznowal ani zalowal osob ktore popelnily samobojstwo (no chyba ze byli chorzy psychicznie i nie odpowiadali za swoje czyny), poniewaz jest to jedna z najgorszych rzeczy jakie czlowiek moze zrobic(wg mnie)
Karrith jest offline  
stary 15-06-2006, 22:34   #37
=Pekin=
Użytkownik Forum

=Pekin='s Avatar

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
=Pekin= ma numer GG 7778722
Domyślny

Nie znam steriego ( dobrze ze nie poznałem ) i nie bede plakac przez jego smierc poniewaz na swiecie umiera codzinnie nie jedna osoba i gdybym miał opłakiwac każdą to by mi życia zabrakło ..
Dla mnie Steri byl totalnym idiotom który nie dosc ze zostal źle wychowany to jeszcze tibia pewnie do tego go doprowadzila. Popelnil on bardzo duzy grzech odbierając sobie życie ...

Tetro ja Ciebie w ogóle nie rozumiem, staram sie rozgryzsc kim ty kurwa jestes.

Steri pewnie w tibii radzil sobie swietnie bo z axa mógl zabic kazdego i mial za plecami samych high lvli ... przyszly problemy w RLu, to troche inaczej jak w tibii i sobie z nimi nie poradzil :/ to musial byc wrak człowieka

Screw you guys, Im going home.

Suck my balls Kyle.

Jak tu nie lubic Cartmana :>

http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss
Cartman- Screw you guys, Im going home.
Stan- But cartman we try..
Cartman-no, no, no Screw you guys > Home

Byhahahahahhahaaha

Ostatnio edytowany przez =Pekin= - 15-06-2006 o 22:38.
=Pekin= jest offline  
stary 15-06-2006, 22:39   #38
Aryn
Użytkownik forum

Data dołączenia: 05 05 2006

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Łolek
Steri w grze to byl (jest) wielki PA i noob.

Moze i Był Ciekawe jak by twój kumpel sie powiesil czy był bys tak samo radosny?

Ty tez niezly noob i Pa

Nie Ukrywaj sie :>
Aryn jest offline  
stary 15-06-2006, 22:46   #39
Kapix
Zbanowany

Kapix's Avatar

Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Imię: n0 n4m3 :)
Poziom: 99+
Kapix ma numer GG N.I.E.W.A.Ż.N.E.
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez =Pekin=
Nie znam steriego ( dobrze ze nie poznałem ) i nie bede plakac przez jego smierc poniewaz na swiecie umiera codzinnie nie jedna osoba i gdybym miał opłakiwac każdą to by mi życia zabrakło ..
Dla mnie Steri byl totalnym idiotom który nie dosc ze zostal źle wychowany to jeszcze tibia pewnie do tego go doprowadzila. Popelnil on bardzo duzy grzech odbierając sobie życie ...

Tetro ja Ciebie w ogóle nie rozumiem, staram sie rozgryzsc kim ty kobieta lekkich obyczajówa jestes.

Steri pewnie w tibii radzil sobie swietnie bo z axa mógl zabic kazdego i mial za plecami samych high lvli ... przyszly problemy w RLu, to troche inaczej jak w tibii i sobie z nimi nie poradzil :/ to musial byc wrak człowieka
Holy words~. Sam bym tego lepiej nie ujął.

Mimo to ruszylo mnie to, gdy dowiedzialem sie ze Steri umarl. Swego czasu mialem domek obok niego. Szkoda...
Kapix jest offline  
stary 15-06-2006, 22:50   #40
SicMaggot
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 02 2006

Domyślny

Cytuj:
nigdy nie uwazalaem i niebede uwazal ze smierc jest cyzms malo waznym. jest to straszliwa tragedia. ale nigdy, przenigdy nie bede sznowal ani zalowal osob ktore popelnily samobojstwo (no chyba ze byli chorzy psychicznie i nie odpowiadali za swoje czyny), poniewaz jest to jedna z najgorszych rzeczy jakie czlowiek moze zrobic(wg mnie)
No ja nie mowilem ze uwazasz ze to nie jest czyms malo waznym ale to pokazuje ze nie wiesz nic o zyciu chlopczyku

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez =Pekin=
Dla mnie Steri byl totalnym idiotom który nie dosc ze zostal źle wychowany to jeszcze tibia pewnie do tego go doprowadzila. Popelnil on bardzo duzy grzech odbierając sobie życie ... (...)

Powiedz mi gdzie napisalem ze masz oplakiwac kazda osobe ktora umarla. A jezeli twierdzisz ze popelnil on duzy grzech to kim jestes zeby to wiedziec ??

Ostatnio edytowany przez SicMaggot - 15-06-2006 o 22:55.
SicMaggot jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania