|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2006
|
![]() Damu mam pytanko do ciebie
![]() ![]() Damu do nogi a ty lecisz jak potulny pies??:> jak wielki owczarek huhu. A jak dochodzi zawsze co do czego to taki maly pinczerek jestes ![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2005
Świat: Askara
|
![]() Omg, jak widze co tu piszecie to aż głowa boli. To jego sprawa, czy woli być z Polakami, czy w HRP. Jego postać(byc może już zmarnowana), i on decyduje co z nią zrobi, a to że dołączył do tej zasranej HRP , trudno. Przejmujecie się tym, że ktoś tam "zdradził Polaków, pownieważ dołączył do wrogów", rotfl. TIBIA to tylko gra, a prejmujecie się tym jakby to była sprawa wagi państwowej. Poprostu zal.pl. I jak widze poziom inteligencji niektórych z was, nie wiem czy się śmiać czy płakać. Nc.
|
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
LOL? Czy ty wiesz oco tu łazi? <noobs> Jagby nasz damu dolonczył do hrp odrazu może by tak niebyło, ale jeżeli to cos pod koniec bitwy gdy widzi ze Fh pregrywa to dolancza do hrp ?? trapując naszych ?? ![]() Czy to było good zachowanie ? |
|
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moja wypowiedź jest oparta na waszych wsześniejszych. A co do tej domniemanej "zdrady", to jego wybór. Jeżeli władował w tą postać dużo czasu i pracy, i jeżeli nie chce jej stracić to całkowicie go rozumiem. Jeśli jednak ta postać mu mówiąc krótko "zwisa", to już jego sprawa. Ale z tego co widze, dla większości z was to jest bardzo ważne.
|
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]() Ja za nimi nigdzie nie laze,poprostu gdy idziemy kogos bic to idziemy razem...
A Dart na ciebie kolej jeszcze przyjdzie,nie martw sie... ![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik forum
|
![]() Ludzie pomyslmy rozsadnie dAMU ma te swoje 13 - 14 lat i my chcemy zeby on myslał..... =/ przecierz on ma rozum MRÓWKI i dlatego tak mysli. Dziecko które zostało odrzucone przez otoczenie to sie wyrzywa na Tibi.... ale dAMU pomysl co bedzie jak stracisz postac........ wtedy szara zaczywsitosc
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: WaWa
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Village People
Świat: Pythera
Poziom: 41
Poziom mag.: 48
|
![]() Cytuj:
Po przeczytaniu twoich postów wymiotowac sie chce. Sa bez sensu. Prawda jest taka, ze Damu zrobil to pod wplywem chwili. Bal sie. Mam nadzieje ze DAmu zrozumie co zrobi i zaplaci i znow zacznie grac. Wiadomo ze nei odzyska zaufania, ale z czasem zaufanie moze wroci. I teraz n3sTo napisze ze jestem taki sam jak Damu, zdrajca i bla bla bla. Jak masz pisac takie posty to daruj sobie. ;] |
|
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przynajmniej jest jedna mądra i logicznie myśląca osoba na tym forum.
|
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Ps: Paść se moge zwisa mi to ale uwierz mi ze solo sie zasapiesz tak jak ostatnio ![]() ![]() Ps2: Na tibia pl masz ze jestes w hrp zmień to |
|
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Gogogo Alb wygrywaj tą szóstkę ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#71 |
Guest
|
![]() 20:33 You see yourself. You are an elite knight. You are Want Blood of the Hail Rio Preto.
Teraz pasuje? |
![]() |
#72 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Zavisha
Profesja: Knight
Gildia: Chosen Ones
Świat: Aldora
Poziom: 113
Skille: 97/95
Poziom mag.: 7
|
![]() You recognize Damu Unix.He was killed by......
To mi by bardziej pasowało ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Guest
|
![]() Tego nigdy nie zobaczysz...
![]() |
![]() |
#74 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Damu a może mi powiesz jak zamierzacie wygrac war?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Heroes the Menek
Profesja: Elite Knight
Świat: Pythera
Poziom: 56
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Zal patrzec i czytac. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 06 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Zavisha
Profesja: Knight
Gildia: Chosen Ones
Świat: Aldora
Poziom: 113
Skille: 97/95
Poziom mag.: 7
|
![]() Damu ,masz racje sądząc po ilości zdobytego przez ciebie expa w ostatnim miesiacu (4,873) ,jest małe prawdopodobieństwo,że padniesz
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Guest
|
![]() W ostatnim miesiacu nabilem 11,725 expa
![]() A w tym czasie czesto mialem pz locka...wiec mieli duzo okazji zeby mnie ubic... |
![]() |
#78 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() 1) Biegasz z hrp 2) jest mało osob z alince i prawie cale hrp 3) gdy niema nikogo z alince i udajesz bosa walac wemnie exori rano. "D |
|
![]() |
![]() |
#79 |
Guest
|
![]() ...osoby z FH pz maja tez tylko w takich sytuacjach.
|
![]() |
#80 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
PS: Strasznie dużo tych buziek. Lubisz się wspierać obrazkami, zamiast wyłożyć "na stół" sensowną riposte. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Gravestone Fighter - 16-06-2006 o 23:50. |
|
![]() |