--> | --> |
|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Totalizator the Wizzard
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eyes of Darkness
Świat: Xantera
Poziom: 61
Poziom mag.: 54
|
![]() Na xanterze rozpoczyna się kolejna runda walk między Br i Vnz. Tym razem jednak po stronie vnz opowiedziała się spora część polskich high lvli. Jak wiadomo wszystko zaczęło się od deda Sir Baiamasa ubitego przez brazylijczyków z Twister. White Dragon Army składająca się z w większości z niebrazylijskich członków Cult of Rising Darkness, gildii która wygoniła wenezuleczyków z serwera w ostatniej wojnie, wyszła z sojuszu z Twister po dedzie lidera. Vnz natychmiast wypowiedzieli kolejną wojnę, zgarniając do ekipy polaków, którzy coraz bardziej mieli z Twister nie po drodze (hunty Adii Getesa i Vesper Drago). Z polsko-wenezuleskiego sojuszu powstała gildia Mythos Back. WDA jeszcze oficjanie nie walczy o ile Twister nie ponowi ataków.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2006
Lokacja: Dream
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
Btw, to Etrius Drago też był hunted. Etrius padł wcześniej niż Vesper. Etrius podobno padł za PA i insulting, ale to nie było prawdą. Vesper jako, że jest rl od Etriusa to też padł ... za free. Jak już wiadomo to Etrius prawdopodobnie wraca do gry, a Vesper to nie wiem ...
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Totalizator nie masz do końca prawdy. Shi'rus (ja) dostałem hunta od Piny za to że szybko lvl biłem i byłem dla niej zagrożeniem, a nie jak to on mówił za pomaganie Adiiemu itp. Ja z Adiim mamy wielu lojalnych kumpli którzy za nami poszli i będą walczyć przeciwko P.A i to głównie z powodu nas 2 Polska bierze udział w tym wszystkim
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2004
Lokacja: Ostrów Wielkopolski
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master-Sarevok
Profesja: Royal Paladin
Gildia: White Eagles
Poziom: 115
Skille: 96/81
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Hail Sarevok Hail Edwin lets fight forever You and Me
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Ełk
Imię: Vesper Drago
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ragazzi Dolci
Poziom: 104
Skille: 90/86
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Mnie zabili za p.a , ale strasznie dziwne że dzień wczesniej bylem z nimi na demon helmet qiuest a dzien pozniej przyszli i zabili mnie , w trapie jeszcze etrius turi'el krzyczal "DH NOW", strasznie dziwne... Ja do gry nie wiem czy wróce ale wiem że będę walczył o wolną xantere. Hail Mythos Back. Hail Free Xantera. Hail Vesper
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Update - Beccerita z WDA chciała pojedynkoać się z Treslo o śmierć Baraimasa. Treslo nie chce walczyć, natomiast wraz z Custelą bluzga na WDA na forum. WDA prawdopodobnie przystąpi do wojny, a po stronie Twister ma stanąć rl team Custeli, obecnie w gildii Thought and Progress.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() Hail Etrius D: !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Cytuj:
<3 ya Shi'rus xDDD zycze wam najlepszego chlopaki ![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja dzis slyszalem od Tomeksa ze Bece i sir Baraimas zaatakowali twisterow i nikt im nie pomogl i chca niby odejsc z serva.. lol nikt nas nie powiadomil o ataku etc. Watpie zeby WDA przystapilo do wojny, a jesli do takowej dojdzie to przegra z kretesem, tak twierdze po tym co ostatnio widze.. :/ Teraz bede sie jakos staral o unhunted na Sarevoka, bo przez czas "pokoju" moglbym sobie jeszcze poexpic..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() EoD ogłosiła alarm wojenny w związku z oczekiwanymi atakami Order & Progress i Mythos Back. Pina i część brazyliczyków przeniosła się do EoD.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() O&P założyło trapa na Edron. Nikt z EoD nie zginął.
:edit: ku mojemu zaskoczeniu WDA utrzymuje sojusz z EoD. Twister również pozostaje w sojuszu, pomniejszony o dowództwo (Pina i jego ekipa obecnie w EoD) i ekipe Custeli po przeciwnej stronie barykady w O&P. Ostatnio edytowany przez Totalizator the Wizzard - 21-06-2006 o 09:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kurde pogubilem sie.. to kto teraz jest dobry a kto zly.. Czemu Twister sie podzielilo i po czyjej stronie jest EoD.. Kto walczy o wolny serwer, a kto cxhce nadal na nim PA szerzyc?? Po czyjej stronie jest teraz moj kochany Jenova :* i Mythos Back? XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() na tę chwilę strony w konflikcie to
Mythos Back (polska + wenezuela), Order & Progress (Ekipa Custeli dawniej w Twister, to oni ubili Baraimasa) kontra Eyes of Darkness (cale dawne EoD (w tym ja) + pare osób z Twister) White Dragon Army (niepotwierdzone) Twister (Twister walczy z WDA i Mythos więc dopóki się nie zorientuję na pewno wygląda to tak jakby tworzyli trzecią frakcję) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Update, lecą pierwsze fragi:
Custela Irado: Jun 21 2006, 17:46:28 CET Killed at Level 128 by Sir baraimas and by Qup na razie brak info o fragach strony przeciwnej. Postaram się edytować temat w miare napływu informacji. Ostatnio edytowany przez Totalizator the Wizzard - 22-06-2006 o 22:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wczoraj odbyła sie potyczka w thais, grupa vnz makerów zaatakowała niskich lvli z twister i eod wykorzystując fakt że brazylijczycy oglądali mecz. były trupy po obu stonach lecz żaden frag - zadna z padlych postaci nie nalezala do własciwych gildii. Po sciągnieciu przez nas posiłków vnz wycofali się.
:edit: zainteresowanym podaję fragi Nasi: Shanoi Jun 22 2006, 22:08:17 CET Killed at Level 24 by Relentless Mage of Death Jun 22 2006, 22:10:01 CET Killed at Level 24 by Royal Saint Jun 22 2006, 22:11:25 CET Killed at Level 23 by Royal Saint Killed at Level 23 by Druid'Saint and by Relentless Mage of Death Jun 22 2006, 22:43:14 CET Killed at Level 22 by Druid'Saint Jun 22 2006, 22:45:51 CET Killed at Level 22 by Relentless Mage of Death Amazonchicados: Killed at Level 21 by Knight'Boo and by Relentless Mage of Death Oni: Royal Saint Jun 22 2006, 22:18:54 CET Killed at Level 34 by Tidusmage Ostatnio edytowany przez Totalizator the Wizzard - 23-06-2006 o 12:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() I polecialy fragi na Mythosach... padl Shi'rus z polaków. W międzyczasie EoD gania Order and Progress po gorach i dolinach, większość już bunkruje się w PZ i nie chodzi huntować.
Thread ma już 462 obejrzeń ale nikt nie komentuje... nao pol play xantera plx? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() poczekamy na mala
wiekszosc graczy z polski tylko czeka az wroci i co zrobi |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2005
|
![]() Z Tego co pamiętam to Malardian raczej będzie chciał zachować swoją neutralność .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: RuMiA
Imię: Nare Wunt
Profesja: Sorcerer
![]() |