![]() |
#261 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#262 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 08 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Cytuj:
![]() btw. ja na starym compie (400 Mhz) miałem lepsze ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
![]() |
![]() Witam
![]() GZ za udanego anihilatora i za wszystkie advensy. Ja zamieszcze sobie: Stary Adv: ![]() A tu ostatni adv: ![]() Tutaj Bk solo style =): ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pierwsze gz dla Kiroy'a bo sie nalezy : P
Drugie gz dla Apocalipsus'a za solo BK i za razem 2 pytania dla Ciebie - Czy straciles GArma, czy kupiles po solo BK? A knightowi soule co zabiera :|? Exori? Mozesz sie smiac ale nie wiem ; / Bo knightem nie gram : P
![]() |
#265 |
Użytkownik Forum
|
![]() mmm...knightowi souli nic nie zabiera - mozliwe ze wykupil promocje/wznowil pacc niedawno przed BK solo, a soule nie zdazyly jeszcze wzrosnac do maksimum
![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2005
![]() |
![]() Cytuj:
![]() I tak jak napisal Suv(Ptak~) kilka godzin przed bk kupilem pacca ... wiec soule po przez expienie automatycznie zaczely wzrastac do 200 a exori nie zabiera soulow... I napwno nie bede sie z ciebie smial ![]() A tak to pozdro dla Suva =* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Merkolu : P @edit down Tak tak wiemy jestes super pr0 evul szatan razy 999
Elvinuz. Ostatnio edytowany przez Misterio - 16-06-2006 o 16:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Zbanowany
Imię: Eternal Oblivon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nie mam :D
Świat: Pisiora
Poziom: 300
Skille: 1/1
Poziom mag.: -9
|
![]() Nic specjalnego , słabe ssy ale mogą być dawajcie lepsze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Gdańsk
Imię: Kiroy Wind
Poziom: 107
Skille: 90+/xx
Poziom mag.: 21
|
![]() Sorki, ale nie mam pojęcia czemu takie małe.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#271 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehh...jak narzekasz to zrob chara i sam wklejaj
![]() ![]() ![]() ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 17-06-2006 o 09:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tez nie mam czasu na granie bo jestem u rodzinki na wsi i dojezdzam do siebie codziennie 7km na spotkania do bierzmowania : P Ale nie dlugo wbije troche lvla bo wakacje : P, ale iwkrutce do roboty trzeba bedzie zarobic na jakies kino domowe zeby wkórwia* sasiadów xD
![]() Widze Suv nie mozesz sie zastanowic porzadnie którym charem grac ; ) Eq ladne sprzedajesz : P @edit no Ja j*bie nie moge zamiescic porzadnie zdjecia ; / @2edit No wrescie sie udalo ; D
Elvinuz. Ostatnio edytowany przez Misterio - 17-06-2006 o 14:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie ukrywajac, fartuch ze mnie ![]() edit: dzisiaj rano tez taki maly fart ![]() ![]() ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? Ostatnio edytowany przez Ptak~ - 18-06-2006 o 09:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Zbanowany
![]() |
![]() farciarz ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Użytkownik Forum
|
![]() a jak :d
oh, ah, nareszcie ![]() ![]() ![]() :F
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam jeszcz steel bootki i royal helmet zlootowany solo - jacys chetni ?
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#278 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Awolver
Gdzie sa ssy z poczatku Obisidii : P? @Kiroy Daj potem ssy z HoTA @down Miejmy nadzieje ; )
Elvinuz. Ostatnio edytowany przez Misterio - 19-06-2006 o 16:12. |
![]() |
![]() |