Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Silvera

Notki

Silvera Wydarzenia ze świata Silvera

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 19-06-2006, 11:27   #1421
poreda
Użytkownik Forum

poreda's Avatar

Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
Domyślny

@Leo
Rekin ma racje, mi tak samo nie chcialo sie zaczynac wszystkiego od poczatku na Obsidi. TU mialem pelno kumpli (Ale tez wrogow) i dobry eq, ten swiat znamy lepiej, gildie i wszystkich h lv, a tam kompletne zero...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-06-2006, 13:18   #1422
Nalogowiec
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 04 2006

Stan: Aktywny gracz
Imię: Zytox
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
Poziom: 25
Poziom mag.: 26
Domyślny

Film z naszego malego demon hunta ( Ja, Circa Shine, Shortys Shine, Dawergo Sewery)
http://rapidshare.de/files/23479611/Demons.rec.html
Nalogowiec jest offline  
stary 19-06-2006, 15:40   #1423
Veg
Użytkownik Forum

Veg's Avatar

Data dołączenia: 01 12 2005
Lokacja: Toruń

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Biohazard
Świat: Silvera
Poziom: 62
Skille: 17/24;)
Poziom mag.: 54
Domyślny

Tu macie ten sam filmik z mojej perspektywy (shootera)

1 Polski Team na Demonkach na Silverze

link : http://rapidshare.de/files/23490362/...antom.rec.html
Veg jest offline  
stary 19-06-2006, 17:17   #1424
Rekin Master
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły

Domyślny

Gratz wam, ps shortys, teraz mi mtak wpadlo do glowy ze ty to royal vegatable-dobrze mysle??<veg to twoj nick na forum a royal vegatable to rl qmpel rastamana,tak jak ty XD>
Rekin Master jest offline  
stary 19-06-2006, 17:41   #1425
Veg
Użytkownik Forum

Veg's Avatar

Domyślny

Główka pracuje

A Ty nadal grasz rekinem lord vaderem ?
Veg jest offline  
stary 19-06-2006, 17:47   #1426
Veg
Użytkownik Forum

Veg's Avatar

Domyślny

Główka pracuje

A Ty nadal grasz rekinem lord vaderem ?

Ostatnio edytowany przez Veg - 19-06-2006 o 17:51.
Veg jest offline  
stary 19-06-2006, 18:07   #1427
Rekin Master
Użytkownik Forum

Domyślny

tak lecz calkiem dluga przerwa i gram tak na 20% ale to sie wkrotce zmieni^^
stary 20-06-2006, 10:31   #1428
poreda
Użytkownik Forum

poreda's Avatar

Domyślny

Chcialem wszystkich pocieszyc ze osobe ktora my chcelismy dorwac dorwal haker... Dzisiaj Hinx zostala zrookowana do 12 levelu!
stary 20-06-2006, 11:50   #1429
Phoenix Sapphire
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 05 2006

Profesja: Druid
Świat: Honera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poreda
Chcialem wszystkich pocieszyc ze osobe ktora my chcelismy dorwac dorwal haker... Dzisiaj Hinx zostala zrookowana do 12 levelu!
nie chce sie czepiac słówek ale nie ma czegoś takiego jak "rookowanie do 12 lvl "

najważniejsze że level hinxa spada i teraz w czasie ss wynosi 7

@demon hunterów ;]
gratuluję chłopaki, mam nadzieję, że się wam podobało...jak w końcu zrobię ten 60 lvl i kilka questów to będę miał kasę, żeby się z wami tam wybrac
Phoenix Sapphire jest offline  
stary 20-06-2006, 12:20   #1430
poreda
Użytkownik Forum

poreda's Avatar

Domyślny

@up
Jest. Rookowanie czyli nagle zjechanie kogos z lev, niekoniecznie do rooka. Np z 80 na 10 albo z 100 do 15.
stary 20-06-2006, 14:39   #1431
Dolor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 07 2005

Domyślny

Hahahaha dzisiaj na g-czacie dzis na g-czacie wesola nowinaaaaaa ze hinx jest hacked ze hinx jest hacked i ja nie bede musial juz nosic tego walonego napisu ze jest moim protektorem hahaha jupieeeee!!!!!!!
stary 20-06-2006, 15:59   #1432
Rekin Master
Użytkownik Forum

Domyślny

aff ligusie jestes dziwny...wpierw sie cieszysz ze jest twoim protectem a teraz udejesz ze sie cieszysz z jej hacka...<wiem ze udajesz bo w glebi duszy jest ci smutno>
aaa i nie przeklinaj na mnie w riposcie<dobrze napisalem? >
stary 20-06-2006, 16:02   #1433
Lenidas
Użytkownik Forum

Lenidas's Avatar

Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dolor
Hahahaha dzisiaj na g-czacie dzis na g-czacie wesola nowinaaaaaa ze hinx jest hacked ze hinx jest hacked i ja nie bede musial juz nosic tego walonego napisu ze jest moim protektorem hahaha jupieeeee!!!!!!!
Ligus, sorry ale strasznie falszywy jestes, tak sie szczyciles ze jest Hinx Twoim protektorem a teraz sie brechtasz z niego (jej?). Co to ma znaczyc? Czy lizales mu dupe aby cie "protegowal" czy moze On sam Cie o to poprosil?
Hinx mnie ganial za klamstwa jakiejs "parowy", dobrze wiedzial ze nikogo nie okradlem, jednak mnie ganial... Gra, wiedzial ze nic zlego nie zrobilem wiec powinienem miec do niego zal... i mam... jednak nie zmieniam co chwile zdania jak Ty... Jak Hinx byl na TOPIE to wychwalales go, ze zabil Drozema (czy jak mu tam), ze nie bedzie juz huncil Twojej gildi... a teraz co? Nasmiewasz sie, ze go hakneli? Nie popieram frajerstwa co oszukuje, ale qwa badz konsekwentny w swoich wypowiedziach a nie jak "horagiewka"

Pozdrawiam
stary 20-06-2006, 16:27   #1434
Dolor
Użytkownik Forum

Domyślny

Jakie mialem zdanie na jej temat to zapytaj sie rycerskiego a z toba leo na ten temat nic nie rozmawialem tylko raz ci napisalem ze jest moim protektorem a ganiala cie przed tym jak zostala nim.
A ty rekin sie zamknij bo jak ja ci odpowiadam to ty zaraz piszesz domnie "pi**a" i inne i nie mow ze tak nie bylo -.-
A jakie mialem zdanie na jej temat to sie zapytajcie Ariela palka lub rycerskiego -.- bo z wami na ten temat akurat malo rozmawialem a ze drozema ubila to sie zwyczajnie cieszylem.
Przeanalizujcie moje wczesniejsze posty a ty Leo nie mow ze jestem frajerem bo sam sie boisz kogos zaatakowac i jak cie hinx lala to kilalla przyleciala zeby cie bronic a ty stales w dp czy w domku i sie bales wyjsc a pozniej zaraz wstapiles do gildi w ktorej ona byla -.- wiec nie mow kto tu jest frajer
stary 20-06-2006, 16:49   #1435
Lenidas
Użytkownik Forum

Lenidas's Avatar

Domyślny

"...uderz w stol a nozeyce sie odezwa..." Kolego (Ligusie) piszac "frajerstwo co klamie" mialem na mysli wlasie Hinx (czemu sie podniecasz, a nie czytasz dokladnie?). Jesli chodzi o gildie to rozmawialem z nia z Fantomem i Duffem a nie Hinx
Wiec najpierw popytaj (co bylo i jak) zanim zaczniesz wystawiac swoje oceny
W moim poscie nikogo nie atakowalem (hehe zwlaszcza Ciebie) poprostu wyrazilem swoje zadnie
Kilalla jest moim przyjacielem i szanuje ja za to, za przyszla mi pomoc, choc napisalem do niej jak bylem juz bezpieczny na piramidzie (hehe znow nie masz wiedzy, a sie wypowiadzasz na temat jakich zadarzen). Ciesze sie ze przyszla (z Hydr, bo tego pewnie tez nie wiesz, ze wracajac do miasta ja mijalem). Przykro mi ze nie masz przyjaciol co jak mowisz "przyleca" Cie ratowac. Ja mam i jestem z tego dumny.
W jednym masz racje, jestem slabiutki pvp, lecz przeciez z tym nigdy sie nie krylem i nie cwaniakowalem, ze jest inaczej
Twoje posty czytam dokladnie (i innych graczy tez, dlatego wlasnie napisalem swoje zdanie (na podstawie forum)

Pozdrawiam
stary 20-06-2006, 17:39   #1436
Rekin Master
Użytkownik Forum

Domyślny

drogi dolorku-to pi... bylo po twoim tekscie:czesc noobku/czesc idioto(nie pamietam) nie mam humoru a to byl taki maly zart<jak ty czesto je robisz/robiles>nie mialem och0otki gadac i pierwszy raz ci tak napisalem (ty mi tak codziennie na przywitanie)
pozdro od rekinka
stary 20-06-2006, 20:06   #1437
Dolor
Użytkownik Forum

Domyślny

A więc coś wam powiem na forum nie wyrażałem swoich poglądów prawdziwych na temat Hinx a wręcz wcale ich nie wyrażałem ponieważ "ściany maja uszy"
Lenidas@
Nie mów że nie wiem jak było z tym jak Kilalla przyleciała bo sam mi mówiłeś i albo byłeś zbyt podniecony tą akcja i mi z wrażenia źle napisałeś albo po prostu nie pamiętasz jak było.
Rekin@
Nie mów że ja ci codziennie pisze na przywitanie np. Cze pi**o albo cześć noobku ponieważ dzisiaj jak wychodziłem z Thais to stałeś niedaleko bramy i jak powiedziałem Ci "cze" to ty dałeś party po czym ci odpowiedziałem "nie mam czasu cieciu". Moim zdaniem nie był to powód aby od razu mnie wyzywać od pi*d itp.

Hmmm... a tak apropo pytaliście się już Rycerskiego Michała albo Ariela palka?

Pozdrawiam
stary 20-06-2006, 21:19   #1438
Lenidas
Użytkownik Forum

Lenidas's Avatar

Domyślny

Lenidas@
Nie mów że nie wiem jak było z tym jak Kilalla przyleciała bo sam mi mówiłeś i albo byłeś zbyt podniecony tą akcja i mi z wrażenia źle napisałeś albo po prostu nie pamiętasz jak było.

Przykro mi, ze nie potrafisz przyznac sie do bledow. Bylo dokladnie tak jak napisalem, czyli:
Kilalla przyszla mi pomoc, po tym jak napisalem do niej, a napisalem jak bylem na piramidzie (bezpieczny) bo wczesniej nie myslalem o tym gdyz ratowalem swoja dupe
Jak Kil przyszla z ekipa to ja doszedlem juz do depo i nie wylazilem (Ona czekala az Skull Kiler mnie zaatakuje, ale ja nie wyszedlem bo zbyt ja sznuje, aby ja narazac - hehe to tez ci mowilem ale to pominoles) i tak to sie odbylo. Nigdy nie mowilem, ze chcialem z Hinx walczyc ani nigdy nie twierdzilem, ze narazil bym przyjaciol aby umarli za mnie (dlatego odszedlem z ID Kilali, co tez ci mowilem ale ty to rowniez pominoles). Ty walczyles z Hinx i dwa razy (jak twierdzisz on uciekl po Twoich hitach) i za to cie szanuje... Jednak tylko za to a nie za Twoje falszywe teksty Czemu? Bo miales protektora u Hinx a potem sie cieszysz, ze mial hak, super koles jestes, skoro tak szanujesz swojego protektora (powiedz jak zdobyles ta protekcje)... Moze to i sa mocne slowa, ale sam sprowokowales ta dyskusje....
Jeszcze raz mowie (ostatbi), ze szanuje Twoja gre, Twoje skile i co tam jeszcze chcesz, ale prosze badz konsekwentny w swoich wypowiedziach (a jesli nie masz wiedzy na pewne tematy,np. mojego wejscia do jakiejs gildi) to poprostu sie nie wypowiadaj, bo falszujesz rzeczywitosc...

Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Lenidas - 20-06-2006 o 21:21.
Lenidas jest offline  
stary 20-06-2006, 21:50   #1439
Rekin Master
Użytkownik Forum

Domyślny

@Ligusie mowie ci to kolejny raz ze sie mnie cos pytales a ja napisalem"pizda" lecz nie bylo to skierowane do ciebie tylko tak z nudy sobie napisalem wiem ze to dziwne ale lubie takie cos pisac cos nie na temat
stary 21-06-2006, 08:13   #1440
Dolor
Użytkownik Forum

Domyślny

Leo@
Ja również cię szanuje za to że jest to twoja pierwsza postać i na tej pierwszej postaci nabiłeś taki lvl i za twoją mądrość w niektórych sprawach.
Ja powtórzyłem to co ty mi napisałeś a do błędów umiem się przyznać. Szkoda że w tej chwili niestety ty kłamiesz bo ja pamiętam dobrze co ty pisałeś i chyba rozumiem to że nie chcesz zniszczyć swej reputacji. Zresztą tym razem będę mądrzejszy i kończę tym postem tą sprawę bo wiadomo że każdy uwierzy tobie a nie mnie.
Jeśli chodzi o to zdarzenie z Hinx to wyglądało ono tak:
Za pierwszym jej atakiem spokojnie sobie skillowalem (jak zwykle ) po czym wpierw uderzyła mi w slima a ja mam zwyczaj że wpierw zaczynam bić a później patrzę na nick (przyzwyczajenia) dostała parę hitów i coś mi mówi że uciekła wtedy dlatego iż nie miała sd. Jej drugi atak był już bardziej zaplanowany lecz znów przyzwyczajenia wtedy miałem 3 bp uh) i zacząłem się z nią nawalać i myślałem już że padnę. Jak już miałem 6 uh napisała "stop" więc przestałem atakować i zacząłem uciekać do depo. Jak jeszcze nie mogłem wejść do depo to ona przyleciała wtedy nie wiedziałem co robić myślałem że padnę a ona po prostu stanęła pod dp i stała. Tutaj było wielkie moje zdziwienie że nie dokończyła dzieła. Gdy wszedłem do dp to ona za mną poszedłem na najwyższy poziom gdzie zacząłem z nią dialog. Powiem wam że jednak to nie prawda że taka Hinx nie umiała do końca angielskiego ponieważ czeba przyznać że coś tam umie.
A jak brałem ją na protektora to nie myślałem tylko o sobie (aha teraz już wiem co sobie myślicie -.-).
A tobie się nie chwaliłem Lenidasie że ona jest moim protektorem po prostu napisałem Ci jeden raz że jest moim protektorem. Twoje posty świadczą o twojej inteligencji (komplement) lecz chyba źle pojmujesz słowo "chwaliłem"
Więcej nie mam zamiaru pisać w tej sprawie.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania