![]() |
#102 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: Burns Newman
Profesja: Royal Paladin
Świat: Inferna
Poziom: 60
Skille: 82
Poziom mag.: 16
|
![]() Nooby. Ten sms wliczając VAT kosztuje 7 zł i 32 grosze. 10 sms'ów i macie ponad 73zł, czyli prawie PACC na 3 miesiące. Szanse na wygrane są małe, zwłaszcza, że można wysyłać kilka sms'ów. A znalazło się na pewno parę debili, którzy nawet nie spojrzeli na cenę sms'a, tylko od razu wysłali z 10. Rozumiem jeszcze wysłać 1 sms'a... ale wysyłanie większej ilości sms'ów się po prostu nie kalkuluje.
Cytuj:
Mam nadzieję, że Tibia.pl obniży cenę sms'a. Może wtedy i ja się zdecyduję ![]() |
|
![]() |
![]() |
#103 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#104 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2006
|
![]() wydaje mi sie ze ten konkurs zainteresuje bardzo wielu posiadaczy komórek.
Duzo osób gra w tibie i nigdzie nie dzwoni ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Imię: Burns Newman
Świat: Inferna
Skille: 82
Poziom mag.: 16
|
![]() Cytuj:
Jeśli ma takie szczęście niech zagra w lotka. ![]() Można by sobie gdybać, ale rzeczywistość jest trochę inna. |
|
![]() |
![]() |
#106 |
Użytkownik forum
|
![]() czytalem ale troche tego nie kapuje??
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 09 2005
Lokacja: Forum
|
![]() Cytuj:
Wiec wysylaja smsy aby wygrac pacca... |
|
![]() |
![]() |
#108 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2006
Lokacja: W Miejscowości
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord Galiah
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 12
Skille: 18 Sh.
|
![]() Yo. Wysłałem SMS-a, dostałem KOD wszystko ladnie pięknie odpowiedzialem na pytanie. Znałem odpowiedź bo dużo o tym czytalem więc raczej się nie pomylilem. To uzpelnilem wszystko (tylko bez telefonu) i kiklem "WYŚLIJ". Wyskoczyl komumikat "Nie można wyświetlić strony". Czy to zgloszenie doszło czy nie. Próbowałem 2 raz wysłać ale pisało że "Nieprawidłowy Kod". Proszę o szybką odpowiedź.
|
![]() |
![]() |
#109 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Pierwsza mysl: o.O Komercja!! :O
Ale pozniej przegladam sobie komentarze i mysle. Hmmm.. 40% z 6zl to 2,4zl czyli 3,6 idzie na pacca za jedna osobe (bez vat ![]() Prawdopodobienstwo wygrania tez nie jest duze bo duzo osob wysyla ale z drugiej strony cena raczej nie moze sie zmienic aczkolwiek mysle ze daloby rade zrobic cene takich smsow 5zl + vat (wynosilo by to jakos 6zl 10 groszy czyli 2zl na tibia.pl a 3 na pacca a ilosc chetnych zwiekszyla by sie ![]() ![]() Hosting strony ktora mogla by utrzymac taka ilosc odwiedzajacych troche kosztuje pozatym (NIE ZAPOMINAJMY) Usluga takich smsow tez kosztuje (CHYBA WLICZONE JEST W VAT). Mysle ze jedna osoba nie wysle wiecej niz jednego sms'a (z reguly) ale z drugiej strony jak wysle sie dajmy na to 4 smsy to i tak sie zwroci jesli wygramy pacca (wieksze prawdopodobienstwo). A i tez mozna zamiast wysylac sms'a na jakis horoskop czy gre na komorke wyslac raz w miechu smsa i kiedys sie trafi ![]() Burns - jak juz mowilem vat idzie na nie na tibia.pl tylko na oplate za usluge wysylania takich smsow ![]() A i jak ktos dostaje powiedzmy od rodzicow 50 zl miesiecznie na karte (przyklad) a nie korzysta tak duzo i na koniec miesiaca zostaje mu kasa to czemu nie sprobowac sczescia ![]() Dobra koncze bo sie rozgadalem ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Nozuman - 19-06-2006 o 15:39. |
![]() |
![]() |
#110 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Proponował bym żebyś o moją kase się nie martwił. Wyśle tyle sms'ów ile będe chciał a tobie gówno do tego a pozatym nie jestem jeszcze taki głupi żeby wysłać 30 sms'ów bo tyle trzeba by było na 6 miesięcy PACCa. |
|
![]() |
![]() |
#111 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Lokacja: N/c...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Harleck
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 42
Skille: **/23
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Wysłałem :-)
Wiem że nie wygram, bo ja nigdy nie mam farta. A pozatym, kto by zwracał na 17 lvl nooba... Przynajmniej trochę wspiorę Tibia.pl Poszły 2 eski, bo za pierwszym razem było pytanie kto zamieszkuje kazorordoon i z pospiechu zaznaczyłem nie prawidłową odpowiedź ![]()
Ostatnio edytowany przez Mysterious Flash - 19-06-2006 o 17:02. |
![]() |
![]() |
#112 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2006
Lokacja: Thais
Imię: Thomas Falcon
Profesja: Paladin
Gildia: Wolny strzelec ;p
Świat: Guardia
Poziom: 72
Poziom mag.: 18
|
![]() Pomysł spoko ale 6zł+VAT... ech...w końcu trzeba jakoś na tego PACCa uzbierać...
![]() <gicior> |
![]() |
![]() |
#113 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#114 |
Guest
|
![]() Nigdy nie wysle sms'a za 6 zl gdzie szanse na wygrana sa jak trafienie 4 w duzego lotka ...
Wg mnie to pomysl jak najbardziej trefny. |
![]() |
#115 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
A z kąd wiesz, może to szczęście dopisze akurat tobie. |
|
![]() |
![]() |
#116 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Pomysl moze byc, dobrze przemyslane: rodzice daja dziecia kase na komorke a ze kochaja tibie to wysla sms'a i mysla ze wygraja
![]() po 2. Za drogo... Nawet sms ze zgloszeniem sie do programu " grasz czy nie grasz" kosztuje mniej bo chyba 5zl po 3. Wiecie co z 6zl mozna na komie zrobic? ![]() ![]() po 4. Mysle ze koszty poniesione na zakup pacca (130zl??) zwroca sie kilku krotnie... |
![]() |
![]() |
#117 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
gdyby bylo taniej np. 2,44 lub 1,22zł to wiecej osob by wyslalo !!!! ![]() ja tez bym wtedy wysłał, a tak - nie wysylam bo szkoda kasy !!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#118 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2005
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Donalt Musk
Gildia: Dark Imperium
Świat: Candia
Skille: 80/65
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Ehh wysztko okey gdyby nie fakt że :
Wpisałem mój numer telefonu : (0)123-456-789 I wszystko inne było dobrze wypełnione wysłałem i napisane było że pole nr telefonu było źle wypełnione !! Potem zostawiłem te pole w spokoju ale gdy chiałem juz ponownie kodu którego użyłem wyżej ^ napisane było że jest nieprawidłowy !! STRACIŁEM 6zł + Vat Za to że źle (lol?) wypełniłem rubryke z telefonem !! Prosze to usunąć !!
![]() |
![]() |
#119 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2006
Lokacja: Boleslawiec
Imię: Lithen
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Poziom: 52
Skille: 20/24
Poziom mag.: 54
|
![]() Cytuj:
Niestety, kiedy wpisuje ponownie swoj kod, program nalega aby wysłał SMS jeszcze raz .... moj kod jest jakby nie aktywny :/ (Problem moj jest na 8 stronie - tak mówie jak byś Nie widzieał o co mi chodzi ![]() Da sie coś zrobić ??? HELP!! |
|
![]() |
![]() |
#120 |
Guest
|
![]() Moim zdaniem to zawalisty konkurs i wzielem w nim udzial i innym tez tak radze po pierwsze wspomagamy tibie.pl a po drugie mozna wygrac pacc'a.
![]() |