|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Guest
|
![]() Ja mam Palka na 9lvl i skile 65/41 i wlasnie wsytalrtowalem z nabjaniem lvli....mam facc i Dobze sie expi na cycach albo dwarfty w kazoo.....Lepiej Poskilluj jeszcze troche bo z distem 40 bedizesz zadawal male hity i zadko trafial.....nie ma co zale zeby szybko nabic lvl trzeba miec dobry dist bo tak to ci kasy na strzaly i bolty zabraknie...... Pozdro
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Knight
Świat: Thoria/Calmera
|
![]() @sool
Właśnie chodzę na gobliny, exp idzie do bani, ale kamyki lecą super ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2005
Imię: Tyraael Deathbringer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Champions of Olymp
Świat: Galana
Poziom: 91
Skille: 87/82
Poziom mag.: 6
|
![]() Co do paladyna (nie mam z nim duzego doswiadczenia) moge powiedziec ze mialem na 26 lev skille 77/60 i 15,5 mlev. Roznice w expieniu da sie naprawde odczuc w porownaniu do mniej "wyskilowanych" palkow. Expilem glownie w tombach (ten z 1 necro pod ropą- na vampach, dsach, mumiach, cs itp) oraz w tym samym tombie za scarab coinem (ale nie radze isc tam nikomu, kto nie umie bardzo dobrze grac gdyz o przypadkowego deada bardzo latwo- zaliczylem takowego gdy obtoczyly mnie 2 vampy i crypt shambler :> ). A co do expa to w zaleznosci od respawnu robilem 30-35k/h wiec nie malo jak na tym lev
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
|
![]() Na początku chciałbym się przywitać bo to mój pierwszy post.
![]() A teraz kilka pytań do zaawansowanych graczy: 1. Jakie są wasze opinie co do skillowania powyżej 50 dist warto/nie warto 2. Gdzie najlepiej skillić na 50/37? Próbowałem zbierać kamyki z goblinów i lać z kopalniach koło Kazoo ale zbieranie godzine kamyków które wyrzucam w 30min raczej mija się z celem. Noszenie spearów z Carlin czy z AB raczej też bo nie wezme ich za dużo a więcej będe łaził niż skillił. Kolegi sorca nie mam a nie chce sie zniżać do poziomu crackerów(mc). 3. Czy dobrym rozwiązaniem dla pala jest bicie rotów na Fibuli do 20lvl(strzały zwracają się z lekką nadwyżką)? 4. Jest dla FACC jakiś w miare normalny resp ghouli(nie jakieś 4 na krzyż) poza tym na PoHu obok Necrohouse(jeśli raz na dwa dni nie spotkasz po drodze GSa to jest fajnie ![]() 5. Czy jest jakieś dobre miejsce do expienia od 25-30lvl poza Guardami(tu już może być dla PACC)? Bo nie widze że mi sie tam bolty będą zwracać-powiecie doskonałe lootbagi tylko na takim lvlu spotkam jakiegoś 40lvlowca i po lootbagu ![]() To będzie na tyle Btw. mógłby ktoś napisać jakiś poradnik dla pala bo te które są są ostro zakurzone edynie Vaxxi jest w miare swieży ale i tak z tego co czytałem już troche się zmieniło. ![]() Mam nadzieję że nie ma za dużo błędów ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
To będzie na tyle.
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Miałem zamiar doskillić do 70 dista ale bez sorca sie nie obejdzie z powodów wyżej podanych. Może jednak sie znajdzie ktoś kto ma jakąś tajemniczą taktykę na trening, a może Cipsoft w Sierpniowym Update jakoś wpsomoże Paladyna bo ostatnio ostro go skrzywdzili. A co do tych lootbagów to po drodze raczej nie ma się co martwić ale generalnie chodzi mi o samo depo bo tam jest pełno sępów czekających tylko na lootbagi, a nie mam zabardzo znajmości na servie żeby komuś dokopać
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: daleko...
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord von Shadow
Gildia: Angels of Silence
Świat: Isara
Poziom: 45
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Ja mam troche inne pytanie chodź nawiązuje do tematu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm jakby to powiedzieć... nie mam PACCA? Planuje zakup po wakcjach bo w większość czasu przez wakacje mnie nie będzie, ale to nie jest pewne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Gildia: Thumbs up
|
![]() Pozwólcie ,że ja wam teraz coś doradze otóż jeśli jest to nowy server tojak jeżeli będziecie już na mainie to udajcie się po czary i idzcie na trole na edron noi teraz musicie sobie zadać pytanie- czy chcecie być jednym z lepszyh leveli na servie czy nie moim zdaniem i tak powinniście przestać trenic na 40~ dist i iść jak ktoś wyżej powiedział iść na tomb koło gsa lub na roty do 16 levelu na tym shicie noi wtedy coś w stylu dwarfów soldierów,minotaur archerów. Od 28 levelu dwarfy guardy guardy i jeszce raz guardy xd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Knight
Świat: Thoria/Calmera
|
![]() No to gdzie moge expić na 13lvl i skilami 41?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
sądze że trole będą dobre ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ponawiam poszukiwania jakiegoś pala który skillił po updacie z łamiącymi się brońmi i prosze o jakieś wskazówki jak i gdzie skillił nie wliczając monka.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2005
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Początkujący
Imię: Vonius
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 35
Poziom mag.: 43
|
![]() UP
To znalazłeś. To ja. Na początek wbiłem 20 dist. na cave ratach (mała dziura niedaleko thais). Od 20 do 35 chodziłem na waspy! W przeciwieństwie do trolli nie uciekają. AHa kupiłem na początek 100 spearów od gracza. Od 35-45 laziłem na roty, minosy (padały szybko ale cóż kto mówił że będzie łatwo). Od 45 chodzę na cyce. Dobijam jakies 50-55 ide na soldki/cyce. ALE! Na samym początku nabiłem 50 shielda. przydało mi sie bardzo. Brałem nozyk w lape i skille. Gdy zaczełem robic dista miałem 33 sworda i 50 shielda. Tak optymalnie. Tera na cycach mało obrywam bo mam spoko shield. Mam nadzieje że jako tako pomogłem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() wbrew wszystkim warto jest robic najpeirw skill tak do 70 bo potem jak juz masz dosc duzy lvl to po prostu nie chce sie juz
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Barthez the Traucer
Gildia: Sinestesia
Świat: Astera
Poziom: 223
Skille: 106/102
Poziom mag.: 9
|
![]() Skliowanie jest ogolnie nudne, ale najlepiej jest skilowac z przerwami czyli skilowanie--->expienie--->skilowanie--->expienie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyli wbić te 50 shielda kupić jakiś lepszy shield i iść np. do Mount Sternum i skillić. To jeszcze miałoby jakiś sens bo jest to niedaleko od miasta. Flashman skillenie na ratach czy waspach jest dla mnie masakrą, a 45 dista można spokojnie wbić na trollach, a to że uciekają nie stanowi problemu bo zazwyczaj jeden strzał z odległości jednej czy dwóch kratek wykańcza go
![]() A co z drugą częścią mojego posta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @Lord~
Oprócz run "podstawowych", liny, łopaty, boltów i tarczy wypada zaopatrzyć się w następujące rzeczy: - runy Destroy Field - runy Magic Wall - runy Fire Bomb - Time Ring - Energy Ring |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() Jeszcze zanim zrobili uptade ze spearami to ja robiłem sobie palladynów do pekowania na hibernie w 1 dzien 55 dista 12+ lvl i pk
![]() ![]()