--> | --> |
|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Przeglądając zagraniczne fora, trafiłem na film WMV przedstawiający fragi gildii Endless Shine, podczas wojny na Novej (ES vs WE). Zachęcony bardzo pozytywnymi komentarzami, pobrałem film i powiem, że to jeden z najlepszych filmów w całej historii tibijskich "WueMfałek". Film ma około 88 mb, ale daję słowo, że po tym jak go obejrzycie, przyznacie, że naprawdę było warto sćiągać. Filmik jest autorstwa Kenta K. (w żadnym wypadku mój - prosze nie pisać "Gratz stary - wypas filmik xddd"). Nie chce sobie przywłaszczać należnych autorowi filmu pochwał (jeśli ktoś chce, podam ew. link na forum i tam go pochwalicie). Poprostu - oglądajcie i komentujcie !
Enjoy! http://rapidshare.de/files/18669802/...lling.avi.html @Edit Tutaj macie obiecany rehost na megaupload: http://www.megaupload.com/?d=K484Z9YO Ostatnio edytowany przez Alor Arkar - 20-06-2006 o 13:13. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Baron von Persevon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Saphira
Poziom: 65
Poziom mag.: 55
|
![]() Ten film widzialem juz dawno ale film naprawde dobry jest warto sciagnac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Zanim umieściłem filmik na forum sprawdzałem, czy ktoś już tego nie zrobił wcześniej, ale naszczęście nic nie znalazłem. Btw w temacie na forum, na ktorym znalzłem ten filmik widziałem też komentarze polskich graczy, więc filmik jest znany w szerszych kręg(l)ach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Da da daa... dajcie rehosta.
42 minutowy limit :s @down: Dzieki ![]() Ostatnio edytowany przez Upierz - 19-06-2006 o 13:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Spoko, potem sie postaram wrzucić na megaupload i niepowinno być juz problemów.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 01 2005
Lokacja: Darłowo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Aaaarghh... a jednak. A nie znalazłem dlatego, że w wyszukiwarce wpisywałem "Endless Shine" a tam ani słowa o 'ES' nie ma... A najgorsze jest to, że sam ostatnio wysyłałem report do moda, bo ktoś drugi raz zhostował pewien znany filmik (Sergio Demonslayer) <lol>
Ostatnio edytowany przez Alor Arkar - 19-06-2006 o 14:01. |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Cieszyn
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
![]() @Film Najprawdopodobniej jest to najpiękniejszy film jaki kiedykolwiek widziałem ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Szalony Edzio
Profesja: Knight
Świat: Guardia
|
![]() Fajne combo (^^)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Dla zainteresowanych: wywaliłem filmik na megaupload - link w 1 poście
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() filmik jest zajebisty ale to megaupload mnie wkurza ciągle jakiś pieprzony napis że jestem z Polski i nie moge nic ściągnąć a jakbym był z Trynidadu np to też by tak było ?!?!
![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() Obejrzałem już. Efekty zajebiste, płynność i muzyka też.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Świat: Galana
|
![]() Bardzo ladny film ladne fragi no i przednia muzyka(2 kawalek ownuje w szczegulnosci)jeden z lepszych filmow jaki widzialem.Ale to i tak nie to co Stalker's life na infernie.
![]() Ostatnio edytowany przez Jason-X - 21-06-2006 o 12:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2006
|
![]() OMG! Pierwszy raz w zyciu widze takie zajefajne cos GZ dla tworcy...Mi sie bardzo podoba 1000/10 hehe
EXEVO GRAN MAS VIS booom BOOOM BOOOM boooooom BOOMMMM BOOOOOOOOOOM BOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMM BOOMMMMMMM BOOOOOOOOOOM hahahahaahah PO PROSTU SUPER!!!!! Ostatnio edytowany przez Rei Draco - 29-06-2006 o 01:32. |
![]() |
![]() |