![]() |
#482 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzisiaj miałem nową przygodę:
Wracam sobie z expu z dwarfów cały happy(pełno exp zarobiłem) i chciałem wrócić i znowu iść na exp. Wracam wracam a tu nagle gość nick: Sir kaszan idzie z orkiem berserkerem, i zaczyna we mnie z fire balli nawalać. Ja uciekam nie zdążyłem napisać exura gran i dedłem. Pach! magic lvl spadłem o 1! Pach bp nie ma! Pach! Butki wypadły( ![]() ![]() 2xdown@: LoL. Nie jestem newbie-.- ![]() Ostatnio edytowany przez Poprostu Pitbul - 18-06-2006 o 21:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kuba Ratus
Profesja: Sorcerer
Świat: Honera
Skille: Zmienne
|
![]() Ja prosze ja was miałem hacka ale gram dalej. Jakiś koleś zaprasza mnie do gildii i muwi ni zaloguj się na takiej i takiej stronie. Wchodze Patrze Wygląda całkiem jak tibia.com więc na pewno bezpiecznie. Zalogowalem sie. Za pare minut chcę się logować do tibii a tu mi wyskakuje "Your account number or password is not correct". Normalnie myślałem że mnie krew zaleje!
![]() Ale stworzyłem nowe konto i gram ![]() ![]() ![]() No i oczywiście jeszcze jeden charek i wszystko od początku. Ale teraz przynajmniej nie mam problemów z PK ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Szczuroman no bez pzresady ! koles daje ci strone z koncówką prv.pl i ty sie tam logujesz? to nawet nie chodzi ze jestes newbie tylko ze tzreba myslec troszeczke
@topic ja dawno temu mialem taka akcje ( przed update ) zrobilem w te bodajze 2godziny bp hmmow, nie moglem go spzredac wiec pomyslaem ze sobie poexpie (jakis 16-18 lvl mailem) no to poszedlem epxic do outlaw campu & okolice, zszedl caly bp hmmow , ja zadowolony wracam do miasta ze duzo expa wbilem, kasy troche mi sie zwrocilo, atu przy wyjsciu z OC dopadl mnie pk ktory wmówil sobie ze go chcialem zabic (argumentowal to tym ze jak go mijalem gdy mial red hp to na mnie byly takie chmurki - exhasuted, za malo many itp, on myslal ze chce go dobic a nie wylaczylem blokady) Bylem tak wqr**ny ze chcialem walic piesciami w sciane (newbie jeszcze ![]()
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 14-06-2006 o 01:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Guest
|
![]() Mnie na przykład się odechciewa grać po każdym dedzie, ale wracam do Tibii dzień później... Bo przecież nie można bez niej wytrzmać dłużej jak 24h no nie ?
![]() Ps.lol? Ps 2.lol2? Ps 3 __________________________________________________ _______________ uahhahahahhahahahahahahhahahaha faza... no nie powiecie że nie (jak ktoś powie to ma deda <żartuję ![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Świat: non-pvp
Poziom: 33
Skille: 70/55
Poziom mag.: 15
|
![]() mi sie odechcialo grac jak bilem skila 4 h i wyszedlem na powierzchnie i tam inwazja orkow. Idesobie a tu na caly ekran takie teleporty i pojawily sie orki i dead. Posypalem sie z bohow.chyba 3/4 mojego majatku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2006
Imię: Shaman Doi
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 23
|
![]() Włąśnie przedchwilą sobie spokojnie expie no ghulach a tu nagle lag i co patrze i jestem w świątyni bo kochany DS mnie dojechał.FUCK BAGPACK gfb pozedł ię pieprzyć !!FUCCCK
|
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 03 2006
|
![]() Aż oczy bolą jak newbie pisze : ojezu padłem na lagu bo mnie biły 4 ghoule plx bp plx dajcie coś....
Ja moim elder druidem mając giga lagi wybrałem sie na exp i jednego dnia zaliczyłem 2 dedny i na następnych 2 dniach 1 po kolei. Oto co mi wypadło : 10 bp mf , 3 bp uh , royal helmet , demon shield , crown armor , tempest rod , hat of the mad , 3 bp hmm , bp explo , bp sd i jakoś życ musze =/ NO COMMENT. |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2006
![]() |
![]() JAk niektuzy tu pisza swoje winy i jescze muwia ze sa nie wini to mnie krew zalwa (ja osobiscie nie zabijalem n00bow nawet z skullem!!!ja moja postacia(schakowana obecnie) zabilem tylko chyba z 3 4 n00bow moze 5
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @tobic:? mi najbardziej sie zalamuje jak padam kilka razy i cos trace cenego(dlamnie ![]() ![]() PS. wy sie tal dolujecie jak dednecie i co dedniecie minie max pare dni i bendzie jak pszetem a pszyjaciul ani zeczy zroka (ja napweno stracilem moje jabko z roka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#491 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2006
|
![]() Cytuj:
A jak ktoś w tibii pisze "hoć" zamiast "chodź" to mi sie grac odechciewa, zenada! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2006
Lokacja: Susz
Stan: Na emeryturze
Imię: swift
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() 2 up..Miałes hacka ale hacka ma sie tylko i wyłącznie z własnej winy... tak wiec wiesz...
![]()
![]() |
#493 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Rookgard
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Eomer of rohanu
Profesja: Rookstayer
Gildia: nie ma:(
Świat: Inferna
Poziom: 12
Skille: 18/20:P
|
![]() ja max załamke miałem gdy sobie gram i myśle o tak sobie kogoś zabije ok mialem fajne eq c arm k legs w helmet itp. dobra patrze jakis 21level biegnie ja skulla rach ciach z sd(jestem drutem) padl patrze serpent myśle fajnie bende miał dla knighta(mojego kumpla) co z rooka wychodzi dobra ide w zaciszne miejsce siedze i czekam na gle sie ruszyłem ale nie moge prubuje nic nic komp sie zawiesił
![]() ![]() ![]() ![]() przypomniałem sobie jeszcze 2 sytułacje 1. gram sobie w tibie siedze na soldach miałem wlączony telewizor i spojrzałem zajefajna scenka na moje nnieszczęście trzymłem cały czas strzałke w bok oglondam skończyła sie patrze jestem poziom nizej i goni mnie guard mam red hp po chwili biały dobrze znany napis wkurzony na siebie wyłaczyłem telewizor i kompa poszłem grać w noge 2.to było na 19levelu (chyba) mogłem se summonować elf scouta to ide se na cycki(na tej górze gdzie som gobo) razem z kumplem knightem 8 level dobra zabijamy pare przychodzi jakiś 78RP i mówi walnij hita a ja nie bo mnie zbijesz jak bende miał skulla potem on czache wali mnie z 50 ok walnełem poszedł dalej po jakiś 15 minutach znowu on ja tak samo on też ok po pułtorej godzinie na cycach i gobo i berch(żeby zarcie było ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez lethorn - 19-06-2006 o 15:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Imię: Macio Dark Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 19
Poziom mag.: 26
|
![]() @Topic
Po dedach oczywiscie ![]() Ale glownie mi sie odechciewa przez Bardzo znana akcje ktora nazywa sie "Słabe łacze = Ogrommnnneee Lagi" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Świnoujście
Imię: Toleq
Świat: Nova
Poziom: 17
Poziom mag.: 34
![]() |
![]() Ja raz sobie drutem uchy robię przed depo 2 min. przed resem a tu mi ładnie kick no i oczywiście nie moge się zalogować
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Białystok
Imię: Vietcong Soldier
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 34
Skille: 78/78
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja raz miałem tak. Łaże sobie po POHu a tu patrze 3 typów z czachami. Levele 25+ (pallki i sorce). Ja byłem knightem na 20 lvlu. niestety ale zobaczyli mnie no to ja w nogi. Ci mnie gonia. Dostalem z combo ze 150 ale co tam. Mialem IHy. Uciekalem do Carlin. Droga dluga ale mozecie wierzyc lub nie PRZEZYLEM! No i teraz sedno sprawy. Czyli kwintesencja glupoty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Guest
|
![]() Dzisiaj poszedłem z kumplem walczyć z orkami (różnymi) na północ od Thais. Tam łażą jeźdźcy, berserkery itp. Poszedłem zobaczyć, czy nic nie idzie. Nadbiegł berserker, walnął mnie i na dole znany napis.
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Voit - 23-06-2006 o 22:21. |
![]() |
![]() |
#498 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Profesja: Elite Knight
Poziom: 52
![]() |
![]() Historia kumpla:
Expi na dragach i dl'ach wtedy jeszcze 121rp , wpada 3x sorcow ue , ue , ue i pada : ( wtedy rs wypada mu all 20bp uh, 10bp mf, 10bp sd.... bohy i etc ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 01 2006
Lokacja: Bogatynia
Imię: Kempol Druid
Profesja: Elder Druid
Świat: Elera
Poziom: 26
Skille: 14/15
Poziom mag.: 30
![]() |
![]() Ja miałem 30 level i tak Byłem na afku podszedł 52 level Ek i mnie ubil (POLAK) dobra wkurzyłem sie i tak po 2 dniach wbiłem 30 level ale oczywiście mój młodszy brat włączył Emule u mojego taty na lampku a ja na scarabach I BUM poszlo sie all ***** :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Imię: Dobrzejszy
Gildia: ';..;'
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() to bylo ponad tydzien temu, chodze sobie korytarzami pod pustynia ,zzrobilem panpipe quest(bylme z kumplem 30 lvl knight) a tu wpada dwóch 40ek i zaczyna nas lac, oczywiscie obaj ded ( to dopiero poczatek) , ja w sumie nie bylem az taki zly bo wkoncu mozna miec pecha arz na jakis czas no wiec poszlem odrobilem skilla w 3 godziny (wow zrobilem nawewt 70% do przodu) i ide odrabiac lvl - ATU KICK NA SOLDACH i 3 godziny skilowanai i 2k na speary poszly sie ekhm... daleko.... ja juz wqrwiony na nastepny dzien ide odorbilem juz w 1.5h skilka tylko do 70 (tyle mialem przed oboma dedami) i ide na guardy robic lvl (przed dedami mialem 31 a teraz jak poszlem mialem juz 29 -.-) , po 5 min na guardach znowu kick... i znowu 1k na speary w bloto i 1.5h trenowania.... doslownie parwei plakalem co nie czesto mi sie zdaza, nie jestem (juz) naabem co robi 1 lvl w 3 dni wiec sie zazwyczaj nie martwie, ALE TO? rozumiem 1 ded - zdarza sie, 2- no coz pecha mialem, ALE 3 w przeciagu 5 dni??!?! co do profilu - ustawilem go 2 tygodnie temu i wciaz jest akutalny -.-
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |