|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Stan: Usunięty
Imię: Qwert stary
Profesja: Royal Paladin
Świat: Chimera
Poziom: 48
Skille: 75/45
Poziom mag.: 15
|
![]() LOl,Vil przejrzyj sobie wczesniejsze posty i zobacze ze wszyscy pisza (i ja sie z tym zgadzam) ze na of ok.60 lvla 80/80 skille mozna zaczac expic....Ja kurde tez bym na twoim lvlu nie zarabial na zerkach z takimi skillami i lvlem....Dlatego pierw pomysl o swoim lvlu.....Ja na 70 lvlu z zerkow mam zyski i z liderow....A moj kumpel na 40 lvlu z fuksem czasem mu sie zwraca...Pozatym na orkach jest szansa na mile itemy typu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dlaczego o expieniu na OFie wypowiadaja się osoby które nigdy tego nie robiły? Najlepiej było by gdyby wypowiedział sie na ten temat ktos 100+ zamieścił fimik i było by wszystko wyjasnione.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2005
Lokacja: Ankrahmun
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Patrix de'Vere
Profesja: Elite Knight
Gildia: Suicide Squad
Świat: Secura
Poziom: 86
Skille: 86/85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Moze powiem cos o swoich doświadczeniach z OF.
Expie tam na 62 lvlu z skillami 82/81. Zazwyczaj zabieram 5 bp uh i bp gfb + 4 parcele. Loot sie zwraca gdy sie robi lootbaga z halberd, chain armorow, battle axe i innych rzeczy ktore leca z potworkow na OF. Osobiscie sam po calym OFie nie biegam, staram sie bic same zerki i Warriory i niekiedy lidery (najczesniej z sword ringiem) Expa wbijam tam 20-30k/h zalezy ile jest ludzi. To tyle odemnie. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na Of trzeba troche wpakować kasy w runy (gfb,o uhach nie mówie bo to oczywiste)skrzynka jest jest miejsce gdzie nie ma resetu podłogi.Mam skille 87/84 i sov ale na razie nie planuje biegać po of,może po 90 lvlu się skuszę.Na orcach na edron tez jest ciekawie,sporo zerków i liderów,a jak sie komus nudzi to jest nawet gs
![]()
![]() |
#46 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Underground Warriors
Świat: Refugia
Poziom: 31
Skille: 62/60
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Exp... sam nie wiem. między moim a Twoim lvl jest ogromna róznica, nie mniej mi 13k expa na godzine wystarcza na moim levelu, a przy tym loot bardzo dobry. No i właściwie zero strat, jedynie food. Cytuj:
17:13 aaa: a juz mialem bohy kupowac :/ 17:14 bbb: nie radze 17:14 aaa: czemu? 17:14 bbb: nie widac ruznicy 17:14 aaa: o to nowosc 17:14 bbb: jak kupilem to myslalem ze sa zepsute --- Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Omg.13 k exp/h na 28 lvlu??Ja na nowym serwie na tiquandzie,bez uzywania uh robie 26 k exp/h loot moze nie duzy,ale trudno.A jesli chodzi o loot to mozna isc np.na mino na darashii.A lota na senji nie masz takiej samej wartosci....Moze masz wiecej oz,tylko ze halabardy,s.ringi,p.army sa warte 400 + gp...A ja tyle co ty moge zarobic bez robienia lootbaga zbierajac plate army,halberdy i ringi z fuksem malym
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
i sorry, ale nie porównuj, expienia na senji, a na tiquandzie. może na dworcach, bym więcej wyciągał, nie wiem- nie mam PACCa. A senja słózy mi i do expa [który mi w zupełności wystarcza] i do loota [który mi sie wręcz podoba].
17:13 aaa: a juz mialem bohy kupowac :/ 17:14 bbb: nie radze 17:14 aaa: czemu? 17:14 bbb: nie widac ruznicy 17:14 aaa: o to nowosc 17:14 bbb: jak kupilem to myslalem ze sa zepsute --- Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aff.Jak taki ,,miszcz" jestes to czemu masz tylko 41 lvl?Po 2 jak nie masz pacca skad masz wiedziec jakie loty wyciagam na mino tower?W 3-4 dni po 20 h?Sorry nie jestem maniakiem.
@Arcyme~ zbieralem bo to darmowa kasa.Lootbagi tez umiem o wiele szybciej robic.Chocby np.na tombie.Mozna tez na soldach.BO wole miec swoje 4 halberdy ktore mi zajma 350 + capa i dadza 1,6 k kasy niz bp twoich brass helmetow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
28 lev na larvach do zrobienia w mniej niz 30 godzin. W 3 dni po 20h da rade to zrobic nawet noob na trollach. Wasza dyskusja jest bezcelowa, wiadomo ze silniejszy moze wiecej i szybciej wiec po co sie klocic kto zrobi wiekszego loota w takim samym czasie ?
![]() |
![]() |
#52 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |