![]() |
#642 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() huraaaaaaaaaaaaaaaaaa mafus wrucił huraaaaaaaaaaa
ok mam dla ciebie zlecenie jak sie nudzisz i masz czas zapodaj jakis avek oraz sign tematyka wladcy pierscieni najlepiej figurkowe dam ci nawet troche materialu ![]() z tego najlepiej zrob sign
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#643 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
Profesja: Brak (Rookgaard)
|
![]() Cytuj:
![]() *sorka, że ci ludzie są w jednym kolorze ale musialem się zmieścić w 20KB ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() avki nie bardzo cos bardziej bitewnego by sie przydalo albo oko sourona a sig to nie zmieniaj koloru ale zrob zeby byl dlugi a napis lord of the ring tak w prawym dolnym rogu wstaw jak bys mogl
ps avki juz sam probowalem z tego obrazka zrobic o na sig dawalem i brzydko wychodzą dlatego pls nie biez z tego obrazka na avki
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Świat: teh real one
![]() |
![]() Chcialbym uroczyscie oswiadczyc ze dolaczam do grona avk and sig maker'ow
![]() A oto niektore z moich prac : 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#647 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() PLX |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() W końcu jakiś napływ nowych prac. Ja też bym poprosił o sygnaturke nie na to forum jednak muszę sie jeszcze zastanowić jaką (coś z muzyki, bo to forum o muzyce). Napisze nowego posta i dam znać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nie napisze kolejnego posta tylko zedytuje tego bo inaczej sie smietnik zrobi
ej mafuss jak tam idzie ci robota ??
![]() |
![]() |
![]() |
#650 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
|
![]() Mafus zrobilbys dla mniej jakiegos fajnego avartka ;D z npiasem Żuczek?? by bylo spoko =] pozdro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ja cie nie poganiam tylko sie pytam jak idzie robota czy dobze czy zle i wogole
![]() |
![]() |
![]() |
#654 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
efekt: ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#655 | |
Krzyżak
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() wedlug mnie av jest swietny ale sig to chodzi o to zeby z tego obrazka zrobic sig no wiesz waga i napis lord of the ring
![]() |
![]() |
![]() |
#657 | |
Zbanowany
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
|
![]() thx ;D nawet spoko zuczus thx ;* I mam pytanie jak wy robicie te avarty? jakims programikiem? Moze ja sie tym zajme xD albo przynajmniej chcialbym sprobowac ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Zbanowany