![]() |
#1061 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() ja znalazlem na ziemi martwego dragona ^^ a tak na serio to jakis duperele typu bag mace i tym podobne se lezaly pod trupkami raz znalazlem gs-a w dedzie
![]() Imo:Ten temat schodzi na psy już widze jak ludzie wywalaja do torebki swoj caly eq a jak sie logowales to nie bylo napisane welcome to test server albo witam na moim ots. Taa moze jeszcze w bagu znalezliscie blessed shielda g helmet mpa dsl g boots magic long sword sov sca g axe th falcon amu pharao sworda ano i jeszcze 10000.... bp uh,sd,explo,hmm,gfb i jeszcze gm-y dali wam 50000....lvl i skille ze macie apocalypse i stado demonow na 1 hita i sa to hity obszarowe. Jak macie pisac swoje marzenia to nie piszcie wogole bo nikomu tym nie imponujecie co najwyzej sami mozecie sie podniecac jaki to dobry eq wymysliliscie.
You have control over My Body & ivaded My Mind But there is something a Sayans always keeps.... YOU FALL TO THE GROUND WITH THE SUDDEN RUSH OF POWER. AS YOU LIFT YOUR HEAD, YOU FEEL THE BLOOD FLOWING THROUGH YOUR VEINS. YOUR FADES...YOUR WEAKNESS BECOMES STRENTH...YOUR PAIN BECOMES ENJOYMENT & YOUR DESTINY IS TO BE THE BEST! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1062 |
Guest
|
![]() Ja znalazłem tylko wiele wiele scale armoruw na dwarf guardah
![]() |
![]() |
![]() |
#1063 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2006
|
![]() Ja Znalazlem trupa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1064 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: W Domku
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Master Wojtaszek
Profesja: Druid
Gildia: Dragons Hell
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Skille: druid..
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() W tym temacie nie chodzi chyba co znaleźiście w dedzie tylko co znaleźliście na ziemi... trzymajcie sie tematu...
Ja znalazlem warrior helmet na ziemi ![]()
![]() |
#1065 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Setzer Gambler
Świat: Julera
|
![]() ja znalazlem 1.1k, wand of dragobreath(2. rozdzka dla sorca), 2 steel helmety,plate armor i cos tam jeazcze bylo.........w worku pod drzewem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1066 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
|
![]() Na północ od PoHu, w szczerym polu znalazłem pewnego ranka nowiutki crown armor. Do dziś nie umiem sobie wyjaśnic, kto i dlaczego go tam zostawił.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1068 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: Podziemia Edron
Stan: Aktywny gracz
Poziom: 73
Skille: 21\24
Poziom mag.: 61
![]() |
![]() Na roocku znalazłem 2 katany na katana quest(leżały przy skrzynce)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Keltera
Poziom: 87
Skille: LIPNE:P
![]() |
![]() ja znalazłam słownik ortograficzny...leżał na ziemi,tzn. na podłodze w moim pokoju.też się liczy?
@topic vamp shield
![]() |
#1070 |
Guest
|
![]() W tych czasach, zbytnio nikt nie zbira cooper shieldów i katan na mainie.. ale looz
![]() |
![]() |
![]() |
#1071 |
Guest
|
![]() Ja na rooku znalazlem sworda i mace
![]() ![]() a na mainie to ... battle axe i orcish axe ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1072 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() ja znalazlem w venore zielony bp zapelniony bpkami a w kadzym bpku kolejne. jestem drutem to mi sie bardzo przydaly
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2006
|
![]() Ja najcenniejszego co znalazłem to serpent sord na mainie
![]() i plate armor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1074 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2006
Lokacja: Chorzów
Imię: Harmoniusz
Świat: Secura
Poziom: 20
Skille: 20
Poziom mag.: 22
|
![]() Ja na mainie znalazłem różowy backpack wypchany po brzegi:kuszami, macami ,steel shieldami.
![]() ![]() Na rooku znalazłem katane ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1075 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 05 2006
|
![]() stoje sobie na rooku na rynku i patrze za drzwem lerzy 1 gp i bag wiec podchodze.biore 1 gp i otwieram bag .był pusty.przesolem bag a podnim byl kolejnyw nim 2 mace,2 swordy,2 plate shield i 2 small stony.
mace i swordy sprzedalem a plate shieldy czekaja na kupca ![]() Ostatnio edytowany przez crest - 27-06-2006 o 12:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1076 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Amera
![]() |
![]() Hehe ja znalazlem kiedys lootbaga w kazz koles po calym dniu expienia zostawil pod drzewem ja go wziolem nie pamietam iel za nieog dostalem ale sporo.. a kjeszcze raz zajebalem g-legs bo kolesia schakowlai i wyzucal..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Na Emeryturze
Imię: Andy Bucol
Profesja: Elite Knight
Świat: Titania
Poziom: 87
Skille: 85/82
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Nigdy sie nad tym nie zastanawialem... ostatnio znalazlem na dachu p set'a i spike sword'a i to chyba najcenniejsze co znalazlem na "ziemi"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1078 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: Piła
Imię: Tayyson
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 24
Skille: 62/60
Poziom mag.: 4
|
![]() To bylo moja stara postacia.w dp kazo kolo na dp(okolo 30lkvl) mialk-axe dragon hammera plate arma ispike sworda.Ja tak stoje pod nim i nic.On sie pyta "what" ,a ja nato "free items please?" a on " xD" i rzucil m ito wszystko na ziemie.Obok lezal parcel zuzyty to ja ze nie mialem capa all do parcela i na dp rzucilem no i potem do dp
![]() A jeszcze kiedys ta sama postacia kolo jakis (chyba mial wtedy 67rp) ukladal depot.na dp czsami kladl jakies fajne itemy i rozdawa ludzia(spike swordy i takie tam dlaniego miej warte rzeczy)...Ja potem tak go draznilem roznymi sposobami (glownie nobowatym fri itens ![]() ja stoje od niego 7 kratek dalej,a on:Ey.For you. i pod siebie polozyl b robbe.ja nato rozne bagi i takie tam rzeczy jakie pod reka mialem kladlem.On nie wyrobil sie z ich odsowaniem i podbieglem i wytrzaskalem z pod smieci w robbe i je do bp.On sie zemna klucil ze mnie zabije jak nie oddam a ja mu ciogle nato ze m idal i tak dalej..okazalo sie ze rzartowal -.-..powiedzialem ze nei oddam.Pozniej wyszlem z dp a on mnei z sd,no to ja mowie ze do wody wywale albo ze nie oddam i koniec.On zaproponowal ze mi ds fs'a za jego blue robe albo mnei zrookuje.Zgodzilem sie i fs..chociaz b robbe blo lepsze ale nie chcalem miec hunta. ![]() -krejzij- |
![]() |
![]() |
![]() |
#1080 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Gildia: Ocean Eleven
Świat: Secura
Poziom: 18
Skille: 14/20
Poziom mag.: 20
|
![]() A ja znalazlem hmmm..szczerze small ruby.jakis eee...."nieumiejetny" gracz wyrzucil na ziemie na amazon camp to podnioslem
![]() |
![]() |
![]() |