|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2441 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pacc
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 50
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Wogule taki zje...ny temat połowa postów to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać i te poradniki beznadzieja są dla takich max. noob nie wiem poco wogule to niedługo ja z kolesiem napisze poradnik to zobaczcie!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2442 |
Zbanowany
|
![]() Gdzieś widziałem, że jakiś koleś napisał, że odrazu jak sie z rooka wyjdzie, skilowac, skilowac, skilowac
![]() 8-15 lvl - Kazo: dwarfy/roty, ew. dwarfy sold. 16-20 - Thais: Cyce 20+ - Carlin: Ghoul,Scorp,DS ![]() 40+ - Thais: Mino Guardy, Dragi solo 80+ - Edron: Demony, Hero, Behy, Necro itp. 150-200 - Edron: Orshabaale 200+ - Sadzic sie z PK i puszczac UE przed dp aż do bana ![]() Lord Tucio to moja 3 postać po takowym banie ![]() ![]() Knajt oczywiście xDD Ostatnio edytowany przez Lord Wardi - 22-06-2006 o 15:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2443 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Bangladesz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zatamon
Profesja: Knight
Gildia: Scarus Team
Świat: Kyra
Poziom: 54
Skille: 81/81
Poziom mag.: 5
|
![]() 254 strony...przepraszam, może było ale nie przeczytam wszystkiego
![]() Knight 31 lvl (facc) 76/75 eq: c-arm, c-helmet, plate legs, dragon shield, bs, gs, boh, scarf... gdzie polecacie expić ? jaki będzie exp na godzine ? ile UH będzie schodzić na każdą godzine ? przybliżony zarobek na każdą gdzine ?
![]() |
#2444 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Rybnik
Imię: Kurinio of Astera
Świat: Astera
Poziom: 13
Skille: 47/46
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() sIEMKA WAM
mam knighta na lvlu13 a skille mam 40/36 club i shielding na jakie potworki mam hodzic?? odpiszcie mi na emial [email protected] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2445 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Lokacja: Wawa
Stan: Niegrający
|
![]() Witam ! Chcialbym sie spytac na jakich mam potworach expic ? ![]() ![]() ![]() jakby co to prosze mi zaoferowac jakies inne potworki niz cyce , bo wlasnie na nich expie , ale nie dosc ze strasznie dlugo to i czesto jakies nooby tam chodza albo denerwujacy hlvl ![]() ![]()
![]() |
#2446 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Osiril
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 32
![]() ![]() |
![]() Knight 20 lvl.
Eq: Crown armor, knight legs, p-ammy, cruz helmet, boots, fire axe i vamp shield/Dragon lance. Skille: 65/65 PACC Dam sobie rade ze scarabami? Jesli nie to na co chodzic? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2447 |
Guest
|
![]() Heh ja na moim sorcu 11 lvl expie sobie na rotach trolach wolfach spiderach minosach cyklopach i na wielu wielu innych potworach
|
![]() |
![]() |
#2448 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() @żaq
rade sobie dasz, ale nie wiem czy będzie to opłacalne. możesz też odwiedzać tomby
![]() |
#2449 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Łódź
Imię: Osiril
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 32
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
W takim razie na jakich skillach to bedzie oplacalne? PS Teraz mam juz 66/66 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2450 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Tomashooff Mazowiecki
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: Jedi Council
Świat: Guardia
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() Mam 13 lvl. skille takie sobie - 41/40. Eq : c arm, p legs, p ammy, crus helm, vamp shield, f axe, croc boots. Mieszkam w Thais na celeście. Gdzie mam expic? Nie chce skillowac (moze na 20 lvlku poskilluje), tylko expic.
![]()
Oto wznosze moje modly do Boga, Marii i Syna. Zniszczie tego skur*ysyna - mojego rodaka sasiada. Tego wroga, tego gada Zeby mu okradli garaz, zeby go zdradzala stara Zeby mu sie corka z czarnym i w ogole, zeby mial marnie. Zeby mu spalili sklep, zeby dostal cegla w leb. Zeby mial AIDSA i raka. Oto modlitwa Polaka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2451 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: w domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Radzio de'Knight
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
z twoim lvl na cycach to hardcore, 2 cyce cie ztrapuja i dedasz na kilka strzalow ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2452 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Gdzie mógłbym poexpić knightem(oprócz dwarf soldierów):
Skills: 60/60 mlvl: 4 Eq: -steel helmet -knight armor -plate legs -medusa shield -fire sword -scarf -leather boots Mam pacc'a. Z góry dzięki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2453 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
Lokacja: Przeworsk
Imię: Adi przyjaciel
Świat: Pacera
Poziom: 132
|
![]() Cytuj:
odnośnie mnie gdzie moge expic 30 lv skille po 70 bije z bs tylko nie soldy i Dc już mi obrzydły od 20 levela i czy bic z bsa czy kupic lepiej gsa Ostatnio edytowany przez adrianeczeqq - 24-06-2006 o 16:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2454 |
Użytkownik Forum
|
![]() Łuk4sz polecam katdere weź bp Uh może sie przydac szyvki exp fajna kasa ,mozesz tez isc na mount sterumn
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2455 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2006
Lokacja: Gliwice, PL
Imię: Komisarz Aizen
Świat: Harmonia
|
![]() 30lvl , 71/71 w clubie, 5 mlvl.
eq: p-set, war hammer, warrior helmet. CHciałbym wiedzieć gdzie moge expić nie tracąc uh a dużo zarabiać ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#2456 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2457 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 12 2005
Lokacja: w domu
Imię: Radzio de'Knight
Świat: Calmera
Poziom: 25
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2458 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2005
Lokacja: A town near to us..
Imię: Voth
Świat: morgana
Poziom: 42
Skille: 73/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() 42 knight 73/72 c armor p legi crus helmet drag shield i k axe,
Dam rade na cycach (mount stermunt itp) bez straty uhow (ew wyrabiac na exurze) ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2459 |
Guest
|
![]() Gdzie expić Elder druidem 35lvl 40mlvl
Eq:Golden armor/Blue robe, Crown/plate legs, Royal/crown helmet, demon shield, tempest rod(energia), P ammy i bohy? Chodzi mi o miejscówki dla pacc lub jakieś ciekawe dla facc. Możecie też podać dokładniej miejsce bo np nie wiem na których tombach expic które piętro itp. Z GÓRY THX |
![]() |
![]() |
#2460 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
|
![]() @up
Według mnie dobrym miejscem są: 1. Tar pit tomb (ten przy tych smołach) na poziomie -2 2. Tomb w ruinach (na północ od tar pit) też -2 (tylko trzeba uważać bo respi się tam 1 vamp i 1 FE) 3. Mintwallin, jeżeli masz zrobionego postmana W każdej miejscówce polecam zrobić summony (2x Monk lub 2x DS w przypadku opcji numer 2). |
![]() |
![]() |