--> | --> |
|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2005
Świat: Askara
|
![]() Witam.
Mam pewien problem. A mianowicie, mam swoją główną postać i noochara na jednym koncie. Dziś, gdy wylogowałem się z main chara i wlogowałem na tego drugiego wszytko było wporządku. Aż do momentu kiedy wylogowałem noobchara. W statusie tego chara widnieje napis Online, ale nie jest on zalogowany w grze, nacisnąłem poprostu logout.Teraz nie moge się dostać na moją główną postać, ponieważ za każdym razem pojawia mi się napis, że nie moge się wlogować do gry podczas gdy jedna z moich postaci na tym koncie jest Online. Prosze was o pomoc. Z góry dziękuje |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() nie chce być czarnowizdem ale to chyba hack :> uzywasz jakiegos swinstwa?
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sample This Academy
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
![]() |
![]() mialem tak kilka razy juz w swojej karierze
![]() po prostu zaloguj sie na twojego nob chara, poczekaj chwile wyloguj go i zaloguj sie znowu, badz to sa problemy z serwerem jakies. wwiec jakby co poczekaj chwile. chack bedzie jak ci bedzie pisac ze wpisujesz zle pasy ![]() edit 1=-> a i wyloguj sie i zamknij liste postaci, pozniej wpisz odnowa i zaloguj sie na glowna postac. |
![]() |
![]() |