![]() |
#181 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: osw
Stan: Na emeryturze
Imię: Morel Firesun
Profesja: Knight
Gildia: Draconians
Świat: Saphira
Poziom: 78
|
![]() Xen nie boj sie , ja Cie znajde ;]]]]
@Sugi: No a teraz jeszcze facc to juz wogole, a ty duzy lef jush ;/ Omoj szwedzi mnie nie kofaja i nie moge grac, jeyu. Dlaczego Ty mozesz a ja nie ? ![]() Mam nadzieje ze wkoncu kogos na Ciebie naśle ;;;; Ostatnio edytowany przez Morelowe Słonko - 27-06-2006 o 13:11. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mighty Sugide
Poziom: 72
Skille: 88/87
Poziom mag.: 6
|
![]() O ja , ty masz wiekszy lef niz ja bo az 78 :< , i ogolnie mastah Morelowe Słonko jestes , a szwedzi Cie nie kosiają co ja na to poradze :< , mnie Tytos i Nazgrel kochaja ;;; "wanna block hydras , wanna ?" , "no plx" , ale ja ich nie koffam :< , o ja nie nasylaj na mnie nikogo oki , no bo wiesz , zdedam i co bedzie :< , znienawidze Cie :< , a takto mam Twoje foto i z Tibi i z rl i sie modle bo mam je nad lozkiem , nom wiesz spox elo bóg Morelowe Słońce :<
Your's Sugide. Take Care. Ostatnio edytowany przez Sugide - 27-06-2006 o 15:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() ![]() ![]() ![]() Widze,ze Draco rozbite na amen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2006
Imię: Ixandu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Draconians
Poziom: 59
Skille: 75/75
|
![]() Saphira to wasted server , kto tam gra ? 0 starych znajomych , nawet no pain odchodzi , z wyjatkiem Lootarkungena ? xD to jest pedal i on sie boi zwastowac swojego chara , no i chyba yoshi'san
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
|
![]() Vilshiona , Nazgrela....Unfrogivensów , Demoralize... troche osob tam jeszcze gra , ale tak jak mowisz wasted server ; D
![]() |
#187 |
Użytkownik Forum
|
![]() ojoj ale goryczy(rozgoryczenie?) w wypowiedziach Draco
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
|
![]() ojojoj zamknij ryj xD jaka gorycz toz to sama slodycz plynie z naszych ust! ;
sugide nupku pamietam jak kiedys czekales na red hp az ci zycie wzrosnie bo ci szkoda uha bylo by sie uhnac xD miales skula wtedy i zaluje ze ci nie ujebalem :< ale jak to sie mowi? xD "mondry polakuwa po szkodzie!" ;; hf & gl
![]() |
#189 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
...biedny chłopczyku ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Level - 30-06-2006 o 22:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2006
Imię: XxxxxxX
Profesja: Sorcerer
Poziom: 53
Skille: 20/26
Poziom mag.: 4x
|
![]() Szwedzi się bawią resztą i tyle..... Nie bądż zdziwiony jak Twój "pro" Cię udupi nawet jeśli mu zapłaciłeś 10k. Niby znam lootara (od mojego 13 lvl, jego 40lvl), lecz wiele razy wypiął się na mnie. Nigdy nie liczcie na Szwedów, bo sie przejedziecie równo.
Przykład z Gorfinem(niby kumplem)expilem sobie na scarabach, nagle pojawia sie GOrfin z jakims 13 lvlem. Pisał mi, że mam bp tego typa, bo padl(nawet nie wiedzialem, że ktoś padl)ja mu na to, że nie mam nic i nic nie wiem, a ten mnie poczestował Energy Wavem. Potem dopiero napisal, że to był "mistake" -.- Gofin uwierzył 15 lvl Szwedowi niż 50~ polaczkowi xd. Całe Draco(oprócz Chaosa Drake, bo to wulgarysta) jest spox. Yoshi'San to wyzyskiwacz, chociaż pomaga polaczkom ;p Oloriona nie znałem, więc sie nie wypowiadam... Lepiej podążajcie za tym "Szwed człowiekiem zmiennym jest" PACC sie kończy więc biba |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Siergiey
Nupku źle pamietasz , bo nigdy nie stoje na skullu i red hp , a pozatym STFU ![]()
![]() |
#192 |
Guest
|
![]() Np-Banda idiotów
Olorion-rządzisz nic w sobie niezmieniaj!! Sugide-idz skiluj lepiej:> Sebarivel-Normalnie bym powiedział "najwiekszy re***d na saphirze" ale tym co zrobił wczoraj zaskarbił sobie mój szacunek, nareszcie przeciwstawił sie NP Duble Ue. "17:59 You lose 628 hitpoints due to an attack by Auroth. 17:59 You lose 470 hitpoints due to an attack by Auroth." Możliwe że bedziemy świadkiem nowej wojny, mamy szanse na zwycięstwo tylko jeżeli połączymy siły "Apocalipsy+Draco vs Np" (serio sie ździwiłem reakcją Seby myślałem że to największy Assli~ na saphirze a tu BAH tak potraktować Baronka może nowy owner) |
![]() |
![]() |
#193 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@sugide wiec jestes new owner ;; bo stary to byl kretyn xD ps co nie zmienia faktu ze ty tez jestes ;d
http://forum.tibia.pl/showthread.php...018#post957018 Ostatnio edytowany przez Siergiey - 03-07-2006 o 15:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Stan: Początkujący
Imię: Fuj
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 27
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wniosłeś sie na swoje wyżyny intelektualne (o ile takowe istnieją) ![]() ..ateraz odpocznij, pewnie się zmęczyłeś ![]() Ostatnio edytowany przez Level - 04-07-2006 o 09:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
|
![]() pewnie (;
wiesz, ja zawsze staram sie dostosowac intelekt do osoby z ktora dyskutuje... wiec dziekuwa ziomq za potwierdzenie ze mi sie to udalo ;d maly prezencik dla ciebie fanie seneki: "Vitia nostra quia amamus, defendimus et malumus excusare illa quam excutere. Satis natura homini dedit roboris, si illo utamur, si vires nostras colligamus ac totas pro nobis, certe non contra nos concitemus. Nolle in causa est, non posse praetenditur."
![]() |
#198 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Level - 04-07-2006 o 10:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ehueheue no Seba jest zgięty ![]() Ale nie możesz zaprzeczyć, że jednak troszkę sie myliliśmy do niego, (może nie z wszystkim ![]() ![]() ![]() Asslic~=Nelpos i jego posty, ale to sie diametralnie zmieniło od kiedy padła jego żonka, zaczoł walczyć o swoje kierować sie honorem wojna z np to samobójstwo a jednak podjoł sie wyzwania, podejżewam iż planował to od początku tylko zbierał siły, ale chyba jest jeszcze za słaby. Licze na to iż Draczki dołączą sie\wspomgą jeżeli deklaracja powstanie. btw oczywiście to tylko przypuszczenia i może jeszcze szukać pokojowych rozwiazań ale przejście "Otto choas" do Apocalipsy chyba jest zapowiedzią wojny. |
|
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Tutor
Imię: Mastah the Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 60
![]() |
![]() Szwedzi sa nooby i tyle...Mysla ze maja blond wlosy na jajach i sa lepsi..;/
|
![]() |
![]() |