![]() |
#161 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: W domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lemanov
Profesja: Knight
Świat: Julera
Poziom: 25
Skille: 57/56
Poziom mag.: 2
|
![]() Mi zostało w pamięci jak jeden koleś na rooku targował sięz Obim
![]() Koleś: hi Obi: Hello .......(nie pamiętam jak on się nazywał) Koleś: sell rope Obi: Do you want sell rope for 8gp ?? Koleś: 20gp plax i need gold Obi: Mayby next time. Koleś: NOOB dead on main Obi: Bye, bye ![]() Ostatnio edytowany przez Lemanov - 06-06-2006 o 16:24. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jest to temat "Najśmieszniejsza sytuacja NA ROOKU", co oznacza, ze mowimy tu o sytuacjach na Wyspie Nowych. Tak wiec nie mozesz miec do nikogo pretensji tylko do siebie -.- A żeby nie robic offtopa. Kiedys jednego znajomego chcialem naklonic, by zobaczyl jak wyglada tibia. Wkoncu sie zgodzil, i powiedzial, ze nick sobie zrobi taki jak zwykle. Ja nastepnego dnia loguje sie, patrze, a tutaj on sobie leci i mojego rata zabil. Wiec ja do niego przyjacielsko "Ty pedale ty ![]() ![]() A o moim noobostwie na rooku pisac nie bede, gdyz za duzo by tego bylo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Lokacja: Thais
Stan: Aktywny gracz
Imię: Druidek of *****
Profesja: Elder Druid
Gildia: Margera Family
Świat: Fortera
Poziom: 31
Skille: 13/22
Poziom mag.: 36
![]() |
![]() hehe zllewam z niektórych ludzi na rooczku ^^
n00b: Hi (ja): Hiho n00b: ej pl? (ja): nie soory br n00b: aha fajnie n00b: czemu nie wychodzisz na miana? Rozumiesz mnie? (ja): taK jestem z br i cie rozumie n00b: super to sluchaj mnie (ja): lól n00b: czemu jak weszlem do dziury to zrobilo sie ciemno? (ja):moze dedles? n00b: co to znaczy? (ja): Doznales zbawienia n00b:aha potem nagle pojawilem sie w swiatyni (ja):nomz ![]() n00b: nie rozumie ta gra jest glupia (ja):Trudno zrozumiec ;p n00b:jestes nub (ja): co? n00b: nub i wogole powiem gmowi zeby dal ci bana (ja): ok Czekam ale sie pospiesz ![]() n00b: czesc (ja): xD I co wy na to? commnet? Noob RoX :S ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Wa-wa
Profesja: Druid
Świat: Titania
Poziom: 27
Skille: 29\27
Poziom mag.: 69
|
![]() sprzedaje chain arma kolesiowi chcialem 70 gp a on sie klucil wkoncu doszlismy do porozumienia i ze sellne mu za 60gp a on mi na trade daje accept.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2006
Stan: Początkujący
Imię: Dark Isus
Gildia: Honored Baby Beans
Świat: Zanera
Poziom: 22
Skille: 14/14
Poziom mag.: 25
|
![]() Ja miałem taką sytuacje. Było to rok temu w wakacje. Zrobiłem se na zanerze kolesia na roku żeby "popekować" trucizną. Znalazłem koleś 1 lvl i polak (miał nick Depo Char i coś jeszcze nie pamiętam) i wypił truciznę i padł
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez pawel92pawel - 06-06-2006 o 20:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2005
|
![]() Płapka z trucizną dobre
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Siedzę sobie na rooku i gadam z kolegami i koleżankami (all rookstayers
![]()
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Imię: Aynahanir
Profesja: Sorcerer
Poziom: 39
Poziom mag.: 45
|
![]() ludzie, najłatwiej nooba nabrać świeczkami. wracałem z tej komnaty gdzie można expić na bugu, wolfie, trollu i spiderze, a gosciu zamknal sciane to szedlem od drugiej strony, a tak gosciu blokuje i mowi - daj cos to cie puszcze. ja nic nie chcialem mu dac to stalem, on tez az mi sie wypalila swieczka, zapalilem nowa i mowie do goscia - moze byc zapalka (nie czepiajcie sie pomylek w nazewnictwie)? on mowi tak i daje mu spalona on mnie puszcza i ide...
albo inaczej stal gosciu kolo sklepu obiego i krzyczal buy torch (...) to daje mu jak zawsze, spalona... albo tam na pietrze sklepu toma to mozna wejsc na cos jakby taras idac na ukos, to jakas baba stala i pilnowala skrzyn, ja jej mowie ze sprzedam mace za 5 gp, daje jej cluba ona mnie tam przepuszcza i okazjue sie ze pilnowala pustych skrzyn... wszelkie bledy ortograficzne i braki polskich liter sa specjalnie bo nie chce mi sie alta naciskac ciagle...
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Ziaba
Świat: Jamera
Poziom: 16
Poziom mag.: 16
|
![]() Ja postanowilam sobie kiedys poskillowac. Poszlam do training roomu, wypuscilam na siebie wszystkie potworki i zminimalizowalam Tibie. Jak zmaksymalizowalam ja to mialam juz 5 hp czy jakos tak
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 05 2006
|
![]() Ja miałem taką sytuację...
Na początku zaznaczam, że działo się to na świecie non-pvp. Gościu o nicku X (zapomniałem już jakim) zagaduje do mojego depo-chara na priv czy mam na sprzedaz mace. Po tym jak się ode mnie dowiedział, że nie mam, bardzo się chyba denerwowal ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Inferno
Stan: Rookstayer
Imię: Alric Avatara
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Poziom: 21
Skille: 22\25
|
![]() a ja miałem taką sytuacje że expie se na mino hell z kolegą rookstayerem i ciągle jakieś n00by nam kradły loota. W koncu trapneliśmy jednego tam gdzie jest piec i skrzynki, i z tamtąd widać mino maga. Ustawiliśmy skrzynki tak, że nie mógł nas przesunąć. I to był polak >.< Wcześniej go prosiliśmy żeby się wyniósł skoro sam nie umie ubić mino tylko kradnie loot, bo koleś nawet nie trafiał minosa! A on nas bluzga. No to jak juz go trapneliśmy to każemy mu płacić to go wypuścimy. A koleś dalej kozaczy i pisze: Mam przy sobie tyle i pokazuje na trade backpack. Miał tam różne śmieci i 400 gp. I potem mówi: Widzisz? Mam 400 gp i nie dam wam ani jednego! A potem znowu bluzgał... Czekaliśmy, poszedłem se afk a jak wruciłem to patrze a tu minoski się zrespiły i jeden mnie bił... No to popchnąłem kolesia, ziomek przybloczył wyjście a potem ustawiając odpowiednio skrzynki znowu trapnąłem kolesia, tym razem minos był z nim. A potem patrze a koleś bije minosa. Po minucie trafił go za 1hp. No to ja pytam czy płaci czy nie. On w brechte i bluzga że mamy dedy na main. A my rookstayerzy przecie... No to ja popchnąłem minosa i rzuciłem skrzynkę że się mino przeżucił na noobka i zaczął go jeździć. W końcu n00bwek zaczął to błagać to grozić aż w koncu padł. Jego ostatnie słowa brzmiały: macie hunta u ownage (najlepsza gildia z julery, już jej nie ma ale wtedy była i wiele noobków twierdziło że maja ich protekta) Potem jeszcze paru brazoli tak załatwiliśmy, że minosy ich zabiły. Bo czy to nie jest wkurzające jak koleś nie potrafi ubić potworka, i solo to by dednął a tak to kradnie loota? Jeden szczegulnie mnie rozbawił... Zeskakiwał za mną żebym ja mu "bloczył mino" i ciągle kradł loota. Mimo że gadałem do niego to on nic, napisał tylko "MAMON" wie ktoś co to znaczy? bo ja nie, szukałem w słownikach i pytałem ludzi ale nikt nie wie. No i w końcu się wkurzyłem zacząłem wskakiwać na góre jak koleś za mną zlazł i jak mino go zjechały do reda, bo go przybloczyłem to zaczął wiać. Ale jak sie okazało na gurze się zrespiły orki i jeden mino. Dobiły go... loot to były itemy które ukradł z mino pare pochodni i z 50gp
w końcu wpadłem na taki genialny pomysł że zapasowym charem zablokowałem wejście do mino hell żeby n00by nie wchodziły. A ten zioemk sobie expił, ja zostawiłem postać afk i zablokowałem ją skrzynkami że sie nie dało przejść. Potem się zebrała gromada n00bów i ja im powiedziałem że ktoś otworzył mino maga i nie chce by znowu jakieś nooby dedły. To oni że se poradzą i żebym nie zgrywał jakiegoś obrońcy rooka tylko ich puścił bo chcą dednąć od mino maga ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Imię: Kasiorzyca
Gildia: Disturbed forces of Rook
Świat: Trimera
Poziom: 30
Skille: 21/27
|
![]() Heh.. Może to nie jest bardzo śmieszne choć teraz ile razy sobie przypomne to chce mi sie śmiać...
Pewnego pięknego dnia postawiłam sobie moja postac kolo Akademii i poszlam po kawe... Przychodze a tu jakis 3 lvl rzuca mi wyzwiskami... Miałam mu od razu podarować ignora ale pomyslalam sobie, ze dowiem sie za co mi sie obrywa, wiec pytam czemu sie do mnie tak ladnie odzywa, a on na to ze nie zwracalam uwagi i pomyslal ze jak sie wkurze to mu odpowiem... No to pytam co chce, a on bezczelnie "free itens plx" Pierwszy raz zalowalam ze sie nie da zabijac :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: Piła
Imię: Tayyson
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 24
Skille: 62/60
Poziom mag.: 4
|
![]() To bylo juz jakis czas temu.Mialem wtedy pekera na mainie-mial rs'a i go zrookowalem.Gdy mial red skulla,pomyslalem sobie,ze bedzie on mojim rookstayerem.Po okolo 10 dni mialem 9 lvl,najlepsze eq rookowe i ta kdalej.Fajnie mi sie chodzilo z red skullem po rooku.Wyroznialem sie!Pewnego razu expiac na mino hell stanalem na afk i poszlem do wc.Wracam a tam tak:bialy napis-wiadomo jaki-obok mnie 2 kolesi-obok nich 2 minosy ktore mnie zabily!Z podjarania sie ze mam red skulla zapomnialem ,ze gdy sie ginie to sie wszystko straci.Ci,ktorzy mnie trapneli minosami mieli niezly loot.katana chain armor studded egs legion helmet leather bootki coper shield i takie tam...i ponad bag lifefluidow :/
Potem na rooku juz niegralem ![]() @Up:Trzeba było go tą kawą blać ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Guest
|
![]() pamientam jak na servie ISARA na rooku mialem PACC i jakis kolo bez PACC chcial przejsc przez ten most ktory jest dla PACC(nie pamientam jak sie nazywa) mial ten kolo 1 lvl i probowal i probowal az mu powiedzialem ze jak chce przejsc przez ten most musi mi zaufac i zrobic 4 zadania :
1 zadanie:musial mnie okrazyc 10 razy ![]() 2 zadanie:musial pujsc do ladiego i powiedziec HI potem I'm STUPID potem BYE ![]() 3 zadanie:wejść na ten kwadrat (który go teleportowal z powrotem na koniec mostu)40 razy ![]() 4 zadanie: stanac przed tym kwadratem iprzezucic swoje rzeczy na strone pacc ![]() Tak go wykiwałem był swietny UBAW ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2006
Stan: Początkujący
|
![]() Poszłem do Toma sprzedać mu kilka ratów.Przedemną stał jakiś gościu i chciał od niego kupować króliki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2005
Lokacja: Pustków City. Dębica Liczba postów: 3124
Imię: Jonec
Profesja: Elite Knight
Poziom: 90
|
![]() Najbardziej lubie kręcić wały "klonom"
Gościu mi tłumaczy jak.(ctrl +c+l+o+n+e) To ja klade 25 gp na półce w niby tedo. I zaczynam: rune antodote używam na sobie i w tym momencie na 25 gp klade 25 platynek ![]() Puźniej goście albo pytają się zachłannie jak to zrobilem,albo chcą 50 % od pokazania jak się klonuje ![]() xDD
![]() |
#177 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2006
Lokacja: Łódz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Re'Gathor
Gildia: zastanawiam sie ktora
Świat: Candia
Poziom: 41
Skille: --\--
Poziom mag.: 45
|
![]() pewine koles chodzil za mna na rooku i ciagle powtarzal :i killl you chyba ze dasz mi 100 gp wtedy cie oszczedze !!!Reszty chyba nie potrafil powiedziec po angilesku !!tym bardziej ze nie mam nicku polskiego ani po polsku w tibi nie rozmawiam(bardzo zadko) a ten gosciu za mna lazil i ciagle to pawtzral przez godzine w koncu sie wylogowalem!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Przekładałem koledze 100 gp na depo char. Podszedł do mnie pewien gracz i zadał mi pytanie:
22:06 Jakiś tam gracz: Br? 22:06 Ja: No, pl I nic. Potem dałem mu już to 100 gp (koledze), a on podchodzi do nas i w te słowa: 22:08 Nasz znajomy BR: noobs 22:08 Nasz znajomy BR: look on my level 22:09 You see Nasz znajomy BR (level 18). He has no vocation. 22:09 Nasz znajomy BR: Hahahh 11 lvl on rook NOOB! (do kolegi) Śmiać się czy płakać? @skryhull To nie jest śmieszna sytuacja tylko wykorzystywanie idiotyzmów innych ludzi do własnych celów. W skrócie - noobstwo (twoje). A tak poza tematem, twoja ksywa mi coś mówi. Wiesz może co? ![]()
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Ustroń
Stan: Rookstayer
Imię: Fretka Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Trimera
Poziom: 13