![]() |
#581 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Ustron,
Stan: Aktywny gracz
Imię: Varior Lion
Profesja: Elite Knight
Gildia: Lotus
Świat: Rubera
Poziom: 75
Skille: 85/84
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ja juz sprawdzalem z tym 1 lvlem i nie da rady otworzyc tych drzwi ,ale jak chcecie to mozecie sprawdzic
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#582 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() my mamy zamiar sprawdzik jeszcze kilka rzeczy a co to wyprawy to żeby sie odróżniać to zróbcie sobie żółty outfit (bardzo jaskrawy to bedzie lepiej wszystko widac w minohelu )
![]() |
#583 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Uther a gdzie to robił będziesz? Na Celeście czy na Eternii? Chcę obalić kilka głupich mitów (takich jak ten z 0 exp)
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
|
![]() Na antice bedziemy sprawdzać.
![]() |
#585 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2006
|
![]() Dzisiaj nie moge iść z wami bo net co chwila mi się rozłącza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2006
Lokacja: Ustron,
Imię: Varior Lion
Profesja: Elite Knight
Gildia: Lotus
Świat: Rubera
Poziom: 75
Skille: 85/84
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Stonoga dawno sie juz nie wypowiadal
Olał nas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Rookero de'Master
Świat: Xerena
Poziom: 100
|
![]() Mam tego wolfa i jak cos to piszcie do mnie na antice moj nick "Aarogalas"
Czekam na rynku na antice (KOLOR ZUŁTY WAZNE !)
![]() Ostatnio edytowany przez Mega_RobalXXL - 30-06-2006 o 15:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tego wolfa ma praktycznie każdy. Gdybyśmy tylko wiedzili co z nim zrobić...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Mikołów
Imię: Jiral Dexa
Profesja: Sorcerer
Gildia: --BRAK--
Świat: Furora
Poziom: 15
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Wchodzę w to!
Robie postać na Antice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#590 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Cytuj:
Ja jestem Stonoga pisze na koncie kolegi bo jego niema. Cytuj:
![]()
Hasta lá vista, w toku apokalipsa strzał w stylu Giggsa, szybki aż w fotel wciska Ostry zakazany jak ekshibicjonista, który macha swoim fiutem do taktów partytury Ostatnio edytowany przez Tom The Tanner - 30-06-2006 o 16:05. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Użytkownik Forum
|
![]() Stonoga już wcześniej to powiedział, wystarczyło tylko poszukać...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Piekło
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wizard The Dark
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mounted Knights
Świat: Harmonia
Poziom: 49
Poziom mag.: 46
|
![]() wiece w sumie uczepiliscie sie tego wolfa proponuje pierw cos sprawdzic.
1) czy naprawde wymienie sie go na klucz. 2) czy to nie jest sobie taka poprostu ozdoba jak na mainlandzie tam tez takie sa z roznym oz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten wolf to nasz jedyny trop, więc na razie nie ma innego wyjścia. Jak chcesz to poszukaj innego
![]() Ostatnio edytowany przez Poborca_Podatkowy - 30-06-2006 o 16:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 05 2006
|
![]() Papik wrzucajjak najwiecej wywiadow z tymi ktorychktos ci poleci jak chociazby ten z Sunrise i pozniej bodajze jego kolega. Probuj podstepnymi pytaniami wyciagac od nich jak najwiecej, ty masz szczescie ze tobie odpisuja;p. Dawaj jak najwiecej wywiadow;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ten wolf to nasz jedyny trop, związany jest z orkami i ich bóstwem. Nie mamy innego więc co proponujesz?
(srry, nie wiem czemu pierwszy post tam się znalazł) Ostatnio edytowany przez Poborca_Podatkowy - 30-06-2006 o 16:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Użytkownik forum
|
![]() ja mam spike sworda ale nie powiem jak go zdobyc (qs)
@up Sunrise nie ma spike sworda wiec nie walcie bzdur, spike sworda mam JA ale nie powiem jak go zdobyc bo qs no chyba ze mi modek pozwoli (ewentualnie moge na pw - msg me fast PLAX) Ostatnio edytowany przez Red Kliff - 30-06-2006 o 16:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#597 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
BUHAHAHAHAHAHA! Pokaż mi złociutki SS na trade, jak nie możesz bo akurat expisz to znaczy że jesteś kolejnym dzieckiem chcącym się popisać. Wezmę sobie twoją odp do podpisu!BUAHHAHAHAH!
![]() |
![]() |
#598 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
|
![]() Cytuj:
Ale mógłbyś choć się nieco pokazać, przedstawić, napisać kim jesteś, ile grasz w Tibię, jaki masz poziom (Twojego Rookstayera) i tak dalej. Bo wiesz... tak to i ja potrafię napisać: "eee, wiecie, a ja mam cztery komputery w domu!". I co, myślisz, że wszyscy by mi zaraz uwierzyli? (choć akurat to prawda: mam cztery komputery w domu :-P :-D). Zawsze jednak, co na pewno nie byłoby żadnym quest spoilingiem, możesz podać jakąś pojedynczą wskazówkę: od czego zacząć szukać, jakieś nam nieznane jeszcze legendy towarzyszące temu questowi itd. Tylko wówczas Twoje stwierdzenie (choćby nie wiem jak było prawdziwe) będzie dla innych wiarygodne. :-) Pozdrowienia.
Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej. NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ekhm... przepraszam że na ciebie tak najechałem.
![]() ![]() ![]() PS: Mogę się już nieuśmiechać? EDIT: 600 post w temacie xD
Hasta lá vista, w toku apokalipsa strzał w stylu Giggsa, szybki aż w fotel wciska Ostry zakazany jak ekshibicjonista, który macha swoim fiutem do taktów partytury Ostatnio edytowany przez Tom The Tanner - 30-06-2006 o 16:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#600 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2005
Lokacja: wygodna
Imię: Paladyn on rook
Gildia: Ironbeards Clan
Świat: Aldora
Poziom: 50
|
![]() Cytuj:
Jak znam życie, pewnie "Tom the tanner"(stonoga), nie odpowie mi, gdyż jest to jego wymysł i takiej księgi nigdy nie było. Ps. Dla niezorientowanych, chodzi mi o post 481. |
|
![]() |
![]() |