|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#61 |
Użytkownik forum
|
![]() wg. mnie na tym polegają gry tego typu...
tibie stworzono też poto aby zabijać inne postacie z gry... jeżeli to ci nie pasuje to możesz sobie pograć w puzzle ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 88/82
Poziom mag.: 8
|
![]() Ciekaw jestem co bys ty mowil gdyby to Ciebie zabijali
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Shastia
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ancient Alliance
Poziom: 80
Poziom mag.: 63
|
![]() Cytuj:
Hannibal Bark: May 26 2006, 22:45:13 CET Killed at Level 29 by Kurosiwa chwilę później... Kurosiwa: May 26 2006, 22:49:44 CET Killed at Level 67 by Swift Know and by Zunri Fakt że była również taka sytuacja jak ta: Bryan Bark: Jun 05 2006, 00:51:07 CET Killed at Level 31 by Nudec and by Swift Know Jednak uważam to za niewystarczający dowód... Znalazłam również ciekawe zdjęcia na forum Rexis na których np Nudec ma otwarte okienko do rozmowy z Byran Bark-iem... Trochę dziwne... Tak więc proszę o jakoś odpowiedź... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Shastia
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ancient Alliance
Poziom: 80
Poziom mag.: 63
|
![]() Przepraszam 2 x ten sam post
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Shastka - 09-06-2006 o 20:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: Nowa Sól
Profesja: Paladin
Poziom: 25+
Skille: 60+
![]() |
![]() Anvortis masz chyba wybitnego pecha, albo chwalisz sie swoim eq i cie za to leja;p
Mi nikt jeszcze nie grozil nie liczac jakis 20 lvl noobow pk dzisiaj afk stalem zaczelo mnie bic 2 takich pallow na 10 hp sie uhnalem bo zareagowalem ;p ale zadnego PA ze strony h lvl nie doswiadczam na guardy mi sie tez nikt nie wbije ani na respa ![]()
16:57 Rahuelle [21]: ej ludzie moji drodzy powieccie mi jedno po ile chodzi >>>>>wand of plague <<< jak tos wiem nie wali do mnie ;D: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
|
![]() ...........................
Ostatnio edytowany przez nobz - 07-10-2012 o 22:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bone von'Breaker
Jun 11 2006, 00:00:22 CET Killed at Level 79 by Angel Thornes and by Bryan Bark LOL ale co tam na askarze nie ma PA to mi sie tylko tak wydaje. Jestem ciekaw co by sie stalo gdyby to bone teraz ubil angel thornes ? pewnie cale rexis by go scigalo..........N/C |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: Nowa Sól
Profesja: Paladin
Poziom: 25+
Skille: 60+
![]() |
![]() Na Askarze normalka jest ze ci przyjdzie 12 sork i zacznir bic summona do treningu
![]() A zajebiesz go zaraz kumpel.. I nic nie zrobisz;] Kozacza tez takie 50 lvl, jak cliche'osiris i jego banda z podworka 20lvl, lataja i kazdy kto sie sprzeciwi hunted ![]() Sam zalapalem, ale cliche nie umie grac i sie wogole nie boje -_- W kazdym razie selluje char i ide na refugie ![]()
16:57 Rahuelle [21]: ej ludzie moji drodzy powieccie mi jedno po ile chodzi >>>>>wand of plague <<< jak tos wiem nie wali do mnie ;D: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Stan: Niegrający
Świat: Wait for New
|
![]() Szczerze?
![]() Np. taki Deeyaj.. znam dwa noob chary: Memeja, Memaje, chodzi z gsem, skile 60+ i zabija wyzsze lvle, a jak ktos zabije któego z noob charów, to zaraz relog na DJ i zabija :/ uważam ze DJ to najwiekszy noob na świecie! Myśle ze Rexis długo panował nie będzie! To samo myśle też o DJ! A najlepszy ziom na świecie to Weliax Aslet!! Tak jak też wspominali tu poprzednicy, na tym swiecie nie opłaca sie zaczynać gry bez znajomości jakichś h-lvli. :/ Grałem na Askarze długo, byłem przez jakiś czas w TOP100, ale pewnego dnia szedł Skittl Del Fifik, nudziło mu sie, to mnie zabił a na pytanie "za co?" odpowiedział "aa zabiłeś mojego kolege" a jak zapytałem o nick , to odpowiedzi sie nie doczekałem. Później dostałem hacka na postać i tyle sobie pograłem! Nie opłaca się zaczynać na Askarze, bez znajomosci hihg- lvli!! Z drugiej strony moi rl kumple rządzą Novą (Slayer, Miller) , zaś czołowe lvle Eterni to tez moi kumple, ale tam jest rola zupelnie inna, nie oplaca sie zaczynac bo to stary świat, i już na Novie mamy 200+. Dlatego jak widać nieraz oplaca sie zaczyanc mając znajomosci h-lvl, ale nieraz Nie :/ Czekam na nowy świat! Na którym też chętnie założyłbym jakiś klan , jeśli ktoś jest chętny pisać ![]() Mimo wszystko pozdrawiam calą Askare z Rexisem i Deeyejem na czele! Ostatnio edytowany przez Michal90 - 28-06-2006 o 13:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
|
![]() wtedy kiedy jeszcze grałem na askarze mialem problemy jedynie z jednym człowiekiem a był nim Devil Deathless. Noob jakich mało ;d Skittl fajny ziom nie mialem mu nic do zarzucenia. Nie wyobrażam sobie zeby Polacy bardzo PA'owali. Tylko Quariony jakieś dziwne są ;P
pozdro dla: skittl del fifik mindal wiecej nicków nie pamietam bo juz nie gram dawno a jeszcze gornito byl ziom psiaku chyba ![]() yours@ Reelop Ostatnio edytowany przez Warmendes - 01-07-2006 o 17:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Guest
|
![]() Coma się rozpadła ! :/ Tylko nie wiem czemu ...! To była best guild ! Same h-lvle i to byli ludzie z klasą ... Pogadac się dało i w ogóle . Rexis tez jest good, Brian Dark to spoko ziomek, ale wole pisac po polsku niz po angielsku bo nie zawsze wszystko od razu zalapie .
![]() Największy noob to chyba Curtiis ... Ten najlepiej wie co to znaczy PA ! 2 tygodnie temu poprosil chyba Haraina o SOV/MMS do SS, po czym upozorował hacka ! No i pech chciał, że padłem - straciłem 2 lvle i golden armor . :/ Gadałem z nim później, ale on był zdania, że miał hacka ! Koleś po prostu zakosił SOV/MMS i nie chciał oddac - szybka forsa . :/ A wiadomo, że Harain czy ktoś tam nie będzie go huntował ... MEGANOOB |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2005
|
![]() Ja gralem na Askarze ogolnie od jej poczatku, bylem 7 w topie (61 lvl wtedy) wszystko ladnie sie ukladalo (chociaz bylo PA ze strony Eclipse, szczegolnie Sergei Petrenov), z Weliaxem itd. sie troche znalem, bo wkoncu czolowka h.lvl to trzeba bylo, a ze ja knightem bylem... No ale mniejsza o to ja mialem nick George Corleone. Moze widzial ktos filmik z banshee questa ? Wiec wsyzstko bylo good, questa zrobilismy, lecz... po quescie mieli zabic Torranoo czy jakos tak, ale ze on zwial, a ja nic nie podejrzewajac, a bylem juz troche zaspany (5h robilismy tego questa ponad a zaczelismy okolo 24) zrobili mi trapa m-walle itd. a kto? Gildia Eclipse, a co najgorsze POLAK Flakon Del Fifik. Ja na szczesci mialem aola wiec nic ze mnie nie spadlo
![]() ![]() Mowiac dalej o Eclipse z ich PA napotkalem sie wczesniej na okolo 20 - 25 lvlu (wtedy kiedy najwyzszy byl z 40 ![]() George Corleone! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Shokei (sold)
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 174
Poziom mag.: 74
|
![]() Od jakiegos tygodnia działa gildia Rexis Reloaded
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Shokei-
![]() |
#74 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pfff RR dostaje w dupe i raczej nic nie poradza na Rexisow ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 07 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Guest
|
![]() Witam mam zamiar kupic tu hara oplaca sie czy nie ?
|
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Kupić? NIGDY NIE OPŁACA SIĘ KUPOWAĆ! lol... zrób sobie chara :|
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2005
Lokacja: Olsztyn
Świat: Honera
![]() ![]() |
![]() Ktoś tam pisał, że stary owner Brian Darka nie jest PA?
Odpowiedź: Klika on na postać na pleyers online i jak ma powyżej 20 levela huntuje, a raczej huntował Skittl nie jesteś PA? A kto ubijał ludzi za nic pekując z Flakonem? DJ jest PA, ale DJ ma serce i potrafi zrozumieć, że jak ukradnie 100k to żęby chociaż oddać 10k na ręcę, żeby ktoś mógł zacząć od zera nie Deeyaj? Jedyna pożądna gildia na serverze to GROM i Unbreakable, sory jak nie doceniam czyjejś gidlii, ale Unbreakable nie PA'uje a jest dobrą gildią wysokich leveli, a GROM to moja gildia p;
![]() |
#79 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Imię: Hegemon
Poziom: 45
Skille: 69/67
Poziom mag.: 5
|
![]() Ten świat nie jest jeszcze stracony
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Lokacja: Nisko
Imię: Evuller
Skille: 70
|
![]() Postanowiłem odświerzyć ten temat, gdyż sytuacja na askarze zaczyna być ciekawa
![]() ![]() ![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
![]() |
![]() |