|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#81 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: daleko...
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord von Shadow
Profesja: Elite Knight
Gildia: Angels of Silence
Świat: Isara
Poziom: 45
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
powiedz mi czy w wieku 12 lat umiałeś być dyplomatą czy raczej martwiłeś sie o swoje zabawki... -.- tak każdy umie napisać hi>sell mace>yes>bye chodzi o to że takie dziecko nie wie co to polityka itp. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 | ||
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
A pamietasz czasy Sauruna, Rycerza Apokalibsy, lelaba, itd.?? xD "Wow, on ma Dragon Hammera, ja cie, a ja nie mam..." ![]() Cytuj:
Polacy mogliby byc dobrzy, ale tego nie potrafią. Prawda jest taka, ze wiekszosc graczy w tibie to dzieci (ewentualnie młodzież), bo dorośli (przeważnie) nie mają wystarczającej ilości czasu, żeby dojść do high levela.
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: daleko...
Imię: Lord von Shadow
Gildia: Angels of Silence
Świat: Isara
![]() |
![]() ojjjj pamiętam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Profesja: Knight
![]() |
![]() Wy chociaż chodziliście na Questy a ja, ja nie siedziałem i skilowałem ile sie dało na rotach,minotaurach,frost trolach i bearach polar
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Chodzi o to że szwedzi potrafią obrać taktyke i mają w tym jakiś cel...
A polacy walą prosto na wojne oby tylko się lać, często bez celu dla zabawy (np. w gildiach) a potem płacą przez pół roku i żałują że chcieli się lać, jak mówie w tibii szwedów nielubie ale jedno mówie oni mają cel... |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Na chuj mi ? xD
Świat: Harmonia
Poziom: ^.^
![]() |
![]() Szwedzi zawsze wygrywają bo szwed myśli tak :
- Ok ich jest więcej ale jak sie zgramy i ich rozproszymy to wygramy. A polacy ciągle przegrywają bo każdy polak myśli tak : - Wale innych z teamu to ja mam być herosem a nie jakiś noob ubije każdego kto mi podlezie ![]() Dalej chyba wiadomo co sie dzieje polacy ubijają polaków i wtedy zmniejsza sie liczba naszych rodaków a potem zroganizowani szwedzi stawiają kropkę nad i ![]()
![]() |
#88 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 01 2006
![]() |
![]() Szwedzi wygrywają bitwy ,ale trzeba sie zebrać na jakimś serweże i ich rozwalić ,ale do tego są potrzebni ludzie myślący i nie nooby żeby w czasie bitwy nie zabijali swojich. Bo jak sie sami tłuczemy to Szwedzi już nie muszą sie bić z nami tylko czekać jak zostanie 1 i wtedy kilku szwedów idzie na 1 polaka i praktycznie nie ma szans.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Lokacja: HeLL
Imię: Radosny
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 27
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() -Dzieci(czyt. 11-14latkowie) w Szewcji nie mają prawa dotykać komputera. Widzieliscie kiedys szweda co ma 11lat i gra w tibie?;]
-Szwecki system edukacji jest oparty na NAUCE a nie na kuciu jak w Polsce. W szwecji tydzien lekcyjny 16 latka to 19godzin,w polsce 32godziny Szwedzi mają WIECEJ czasu, mają lepszy internet-.- nie to co w Polsce -radiowka-rozlączenia -sieciowka-gdzie jest 100 osob i LAg LAg LAg -NEOSTRADA-N/C -Chello-za***isty net(nie ma w bialymstoku(300tys. miasto)) -ogolnie ograniczenia techniczne;]
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Argonianin
Poziom mag.: 44
|
![]() Temat stary ale wciaz aktualny...
W zamierzchlych czasach gralem na Iridii...13 drut wowczas. Slyszalem od kolegii o wojnach w ktorej Polacy zabijali Szwedow [zabijali ? ![]() ![]() Po paru minutach kazalo sie ze bylem najwyzszym levelem posrod "polskiej armii" ![]() ![]() ![]() ![]() PS przezylem
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Argonianin
Poziom mag.: 44
|
![]() @edit
sorry za powtorzenie...jestem uzytkownikiem neostrady
Ostatnio edytowany przez Ezop - 02-07-2006 o 18:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Imię: Ethnes
Świat: Solera
Poziom: 122
Skille: 93/90
Poziom mag.: 7
|
![]() Raz na Nebuli podczas wojny ustawilismy sie ze szwedami na open battle m oni czekaja na nas my ruszamy z dp venore okolo 30 osob , idziemy dalej przy wyjsciu z venore juz tylko 20 chwile pozniej zostalo 15 i szwedzi nas rozbili , Polacy boja sie stracic swoje poziomy jakby nie wiedzieli ze jak przegraja to i tak je straca.
PS: Wojne i tak wygralismy i jako jedni z niewielu polaków wykopllismy ich z serva.
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Czerwieńsk
Imię: Wladczyni Mieczy
Poziom: 44
Skille: 75/74
|
![]() Tak gadacie tylko... Oni sa zgrani, nikt u nas nie moze sie zgrac itd. ze inni to nooby a wy super... a to wiekszosc wlasnie was niepotrafi sie zgrac i tylko sie kluci.
@Radosny~ Sam masz tylko 16 lat... Nie uwazaj sie za tak wielkiego. Z kad mozesz to wiedziec? Byles w Szwecji? Nie? Zmyslasz?... @Topic: Szwedzi maja dobrego neta, umieja sie zgrac, w przeciwienstwie do nas... Czasami zdaza sie, ze polska gildia wygrywa, ale tylko wtedy, gdy sa to dobrzy przyjaciele i znaja sie na grze oraz maja ustalona taktyke a nie "Idziemy prosto na nich i nawalamy w pierwszego lepszego"...
![]() |
#94 |
Użytkownik forum
|
![]() Wygrwyaja szwedzi poniewaz 88% polakow to nooby.
12% polakow to gracze ktorzy maja juz doswiadczenie. i potrafa sie jakos zgrac.A reszta to .... co nie powiesz to spie... Pozdro:* Ostatnio edytowany przez Asero Efus - 03-07-2006 o 16:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() 88% to nooby, a 16% doświadczeni gracze? Sorry, ale coś mi się tu nie zgadza - wyższa logika, ot co.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
|
![]() sa wyjatki tyle wam powiem np dancing shadows niejestesmy typowa polska gildia...nie boimy sie swe itp ale co ja wam tu bede pie.rdol.ic dobrze wiecie oco mi chodzi
swe wygrywa bo sa bardziej zgrani lojalni i nie boja sie o chary i maja jakis wiek i rozum nie to co polacy... dziecko 8 - 15 lat i sie kozaczy a jak dochodzi co to czego to leje tylko kilka lvli mniejszego i w grupie -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Użytkownik forum
|
![]() 88% plakow to gracze ktorzy dopiero zaczynaja posiadac coraz wieszka wiedze o tibi oraz jej skryte tejemnice.Sa parapety co nie wiedza co to rat!
Jak bedziesz w depo przyjrzy sie levela. I zrozumiesz to. ![]() 12% to gracze ktorzy garaja juz w hu.. czasu i maja dosc duze level oraz wiedze o tibi i jej zakatkach. Pozdro:* |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Rotfl, chodziło mi o 88% + 16% = (?) 100% ... n/c (wiem, zedytowałeś posta).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|