![]() |
#141 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
#142 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Galana
|
![]() Moim skromnym zdaniem, chodzby mial niewyobrazalnie dobre pvp, to nie wiem co takiego by musial zrobic zeby uciec kondzie (ktory jest szybszy o 70% i walacego z sd, ktore zabiera Camuhowi 70-90% hp + burst) oraz reszcie agresorow zwlaszcza, ze mial white skulla.
A co do pvp Camuha na jednym z filmow dalo sie dostrzec jak nie trafil w kolesia z UE ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez sliver - 30-06-2006 o 19:43. |
![]() |
![]() |
#143 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wczoraj zobaczyłem w Veno jak Raa i Camuh sie "kłocili" chyba jednak Dominion będzie nie sie dawać. I może zaczną wkońcu zdobywać te fragi.
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Niegrający
Poziom: 1+
|
![]() Dzis w nocy okolo 1:00 HWL zrobilo masslog.Padl Soul Hunter of galana bo oczywiscie mial pz locked. fragi HWL 30:14 Dominion
|
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
|
![]() Mam nadzieje że teras HWL będzie głównie szukać okazji do zabicia Venezuelczyków , mam dosyć tych ludzi..
swoją drogą pamiętam jak stwierdzili że sa najlepszym teamem w pvp na galanie.. nie wierzyłem w to i oczywiście niedlugo później miałem szansę sie o tym przekonać... 5 vs 1 w scarab cave , nie potrafili mnie strapować w jaskini.. uhałem sie powoli bo pisałem na guild chat... mimo to przeżyłem (jestem low levelem) , Venezuela sux.. a Soul Hunterowi sie nalerzało za to że 2 dni temu lurował giant spider'y pod poh temple (o czym poinformowałem Demiphanta, ale niewiem czy zrobił coś z tym). |
![]() |
![]() |
#146 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#147 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#148 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość
|
![]() Cytuj:
Jak tak dalej pujdzie normalny człowiek sie by zdenerwował Dom~ z poczontku se trohe sprawe olali ale teraz jak widać to sie na nicj msci .I pomuslec gdyby Icarus mial swuj lvl fragw bylo by wiecej co by sprawilo ze nowe osoby by przeszly do HWL. |
|
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
|
![]() niedawno jak sie dowiedzialem byla bitwa. HWL totalnie zgromilo Dominion:
fragi: demiphant~ xalade~ raa knight of zeuz dzis padl tez: Robert the Demon zgonow ze strony HWL z tego co sie dowiedzialem brak.
#150 |
Użytkownik Forum
|
![]() O ch***ra ... jeżeli to była ta bitwa w venore. To HWL było całkiem nieźle zorganizowane... Czyżby nadchodziła nowa era rządów?? Jak to sie mówi "Pożyjemy zobaczymy". Jak myślicie gdyby HWL objeło rządy na Galanie to było by lepiej? Wkońcu niby walczą o "Wolnośći Pokój" ale wiem i myśle że inni też że ta walka o "Wolność" czasami niesie wiecej szkody niż pożytku.
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Poziom: 1+
|
![]() Onnodude
Jul 03 2006, 02:26:15 CET Killed at Level 65 by Roffu lol ten nup jest glupi jakis , nie ma nikogo online z dominion , a on biega sobie i hasa zamiast siedziec w dp ,az tu nagle go dorywaja keekz z roffem o_0 kamikadze plx |
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() No niezle niezle
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Btw. Rissiel wczoraj padl -,- |
|
![]() |
![]() |
#154 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Sunrise Festival
Imię: -secret-
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana/Aldora
Poziom: 103
|
![]() Cytuj:
Lepiej? ![]() ![]() ![]() ![]() Cytuj:
![]() |
#155 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
![]() Jastr nie zgadzam sie. Spojrz na PvP Kondy ![]() Ostatnio edytowany przez Azenus - 03-07-2006 o 11:04. |
|
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Łdz
Imię: Dead Cerber
Profesja: Elite Knight
|
![]() A ja mam pytanie...może ktoś ma filmik z open battle?
|
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
|
![]() polecam filmik w wykonaniu beggera inco, widac na nim swietnie jak konda nie potrafi strzelic z sd przy minimalnej predkosci celu lub momentami do nieruchomego celu
![]()
#159 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
|
![]() Widze ze duzo osob to pominelo , dzisaij rano okolo godziny 3:40 , Hwl drapnelo Grimheima , zabili go , po czym zauwarzylem ze ma bana za pkowanie , wiec wnioskuje ze w napadzie frustracji sam wbil sobie bana na nisko poziomowych graczach..
wpadl bardziej "noobersko" niz Onndude :rolleyes: p.s. Pawlon , jak mozesz wrzocic tutaj linka do filmiku od Begger , to bylo by extra , nie ma nic gorszego niz filmy nagrywane przez nisko levelowych sorcow , oni zawsze trzymaja sie daaaleeekoo zeby nie dostac comba, i nigdy nic nie widac na filmie. Aco jescze na temat bitwy , z filmika Roffu ktory obejrzalem 5 minut po walce.. stwierdzam ze tam jedyna roznica bylo to ze HWL trzymalo sie razem , zwrodzcie uwage ze jak oni gdzies biegli to kazdy ciagnol do gópy , jak byl za bardzo na przedzie , cofal sie do grópy , Dominion zaś bylo bardzo rozproszone , zauwarzcie że każdy ( o ile pamietam) frag byl zdobyty na graczyu ktory byl sam.. Lord Angel of Fires , szkoda ze go nie zabili , mial ogromne szczescie ze Bebe-Frajer wpadl i zaczol go uhac, tak byl prawie martwy , szkoda szkoda ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na emeryturze
Imię: Soul of the death Dragon
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
|
![]() Ogladajac ten filmik mozna jedna zecz z pewnoscia stwierdzic dominion brak organizacji kazdy biegal gdzies wiec padali jak muchy
![]() |
![]() |