|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Olsztyn/Thais xd
![]() |
![]() Czy ktos mi pomoze hakneli mi konto ale e-mail nie czy mozxna odzyskac konto jak mam e mail !!!!!!prosze pomocy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Masz tematy w Artykulach, co zrobic gdy cie hackneli. A tak to wchodzisz na Tibia.com w log acc i tam w miejsce do odyzskiwania i dalej juz wpisujesz. Jak dobrze zrobisz dostajesz haslo nowe na mail. Sorry jezeli nie zrozumiale ale nie umiem tlumaczyc. w artkulach masz bardzo ladnie wszytsko opisane..
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oczywiście że można odzyskać konto za pomocą e-mailu. Wejdź na swój e-mail, zobaczysz (Z pewnością) nowe hasło do twojego konta. Tak mi się wydaje....
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Olsztyn/Thais xd
![]() |
![]() w jakich artykulach daj link
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2004
|
![]() Wchodzisz na http://www.tibia.com/service/?subtopic=lostaccount
Dajesz "I have forgotten my password." Wczesniej wisz swoj login, nastepnie bedziesz musial podac adres maila i dostaniesz pass. |
![]() |