![]() |
#622 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 05 2006
Lokacja: Płock
Stan: Zbanowany
Profesja: Knight
Gildia: Narazie nie jestem w Gildi
Świat: Harmonia
Poziom: 18
Skille: 44/40
Poziom mag.: 4
|
![]() dzieki za podpowiedz ;] moze puzniej wzuce pare fotek z mojej posatci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fimmyr Zeron
Profesja: Sorcerer
Gildia: rock
Świat: Arcania
Poziom: 26
Skille: po co?
Poziom mag.: 25
|
![]() sobie pogralem assasinem musze przyznac ,ze jest calkiem niezly jezeli chodzi o obrazenia ,ale pancerz ma slaby i many ma nieporownywalnie mniej niz elementalista
moje kombo wynosilo ok. 90 hp
jezeli masz uwagi co do moich postow lub cie wkurzylem to wstaw notke Ostatnio edytowany przez Hydro - 03-07-2006 o 18:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Hydro
Assasin nie potrzebuje dużo energi, wystarczy coś koło 27-30, on nie ma, tak jak elementalist, czarów z kosztem energii po 15-25. Armor co prawda nie taki jak u warriora, ale on nie jest tankiem, najlepiej walczy 1 vs 1 lub 'hit and run' - 'comba' ma zabójcze. Na PvP mi się bardzo przyjemnie gra, na PvE usunełem go na 15 lvlu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 04 2006
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Na emeryturze
Imię: Jessica Olie
Świat: Refugia
Poziom: 23
Poziom mag.: 23
![]() |
![]() Witam. Mam zamiar kupić sobie tą gierkę, ale mam jedno zasadnicze pytanie... Od kolegi dowiedziałem się, że za granie w GW trzeba płacić... i nie wiem, czy to prawda. Więc moje pytanie brzmi:
Czy jeżeli kupię oryginalną wersję GW (np. w MediaMarkt), to będę mógł grać w GW odrazu, bez żadnych abonamentów itp? (żeby nie było, że za 6 miesięcy muszę płacić np. 100 zł za możliwość dalszej gry). Oczywiście chodzi mi o servery główne, a nie jakieś prywatne servery .... Proszę o jak najszybszą odpowiedź |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() nie trzeba placic abonamentu, ale w gw wyglada to tak, ze co pol roku wychodzi dodatek ktory kosztuje 100zl, a ten dodatek to tak jak pacc w tibi, mozna grac bez niego, ale gra z nim jest nieporownywalnie lepsza. Ale jesli chcesz, mozesz kupic sama podstawke za 100zl i cieszyc sie gra bez dalszego placenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() @UP : Bzdura. Dodatek wychodzi jak na razie co rok, a i tak gra bez niego wcale nie jest gorsza...Jest taka sama
![]()
![]() |
#628 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Porównując dodatek do podstawki to podstawka wypada dużo lepiej niż dodatek ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#629 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
podstawka 360 skilli duzy swiat dodatek 280 skilli sredni swiat wszystkie eventy (jak ten ostatnio w shing jea monaster) robione tylko na terenie dodatku. wiec podstawka vs. podstawka + dodatek 360skilli/640 skilli duzy swiat/bardzo duzy swiat brak eventow/dostep do wszystkich eventow to tak jak by powiedziec ze w Angli ludzie sa taK samo biedni/bogaci jak w Polsce.Sam gadasz bzdury. Ostatnio edytowany przez Scream - 04-07-2006 o 10:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
|
![]() w anglii ludzie wcale nie sa bogatsi =]
to kwestia rzadu i ukladow :< skoro mamy rozpizdziel, to tak zyjemy ; D |
![]() |
![]() |
![]() |
#631 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() up
Heh praktycznie większosc krajów UE jest bogatsza od nas ![]() Mam i podstawke i dodatek ale wole dodatek poniewaz wole bardziej klimat chiński ![]() i wogole fajnie jest ![]() Ja tam mam ekipe z 5 kolegami z klasy sobie razem gramy, huntujemy itp. ale jeden kolega psuje zabawe: NIE połączył dodatku z podstawką bo wg niego cytuje: "Napisali w instrukcji zeby zrobic nowe acc". Ogolnie GW wymiata i tyle ![]() Ostatnio edytowany przez Sashion - 04-07-2006 o 11:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#632 | ||||
Tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
280 skilli, w ktorych zawiera sie 30 powtorek + kilkanascie czarow-prawie kopii (lighting orb vs lighting hammer - prawie to samo, tyle ze hammer zawsze trafia, ma o wiele wiekszy recharge i zzera 10 many wiecej) + kilkanascie podobnych czarow. Jesli kupisz podstawke i grasz profesja bez dodatku, wcale wiele nie stracisz. Sredni swiat - piekna wyspa shing jea + OKROPNE pol canthy (slumsy + te cale miesciny...syf, z ktorego tylko kaineng ladnie wyglada) + ladne tereny luxonow i super kurzickow vs duzy swiat - piekny pre-ascalon, brzydki ascalon, piekny shiverpeak, ladna maguuma, piekna pustynia i sredni maly ring of fire. A dragon event nudzi sie po godzinie... Cytuj:
![]() |
![]() |
#633 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#634 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fimmyr Zeron
Gildia: rock
Świat: Arcania
Poziom: 26
Skille: po co?
Poziom mag.: 25
|
![]() a ja od siebie dodam,ze dzis warto przyjsc chociazby po to by zobaczyc ladne efekty fajerwerkow oraz chyba byla przed chwila bvitwa bo trfilem pare sek. przed koncem i zdobyc festival prize (mam juz 10) niewiem jak wy, ale ja zostawiam sobie jeden na pamiatke
jezeli masz uwagi co do moich postow lub cie wkurzylem to wstaw notke Ostatnio edytowany przez Hydro - 04-07-2006 o 12:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nekromanta i m&m
www.guildwars.com thx&bye @edit a i jeszcze www.google.pl -> czytanie ze zrozumieniem , to szczegolnie do m&m Ostatnio edytowany przez Scream - 04-07-2006 o 12:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#636 | |
Tibiaspy.com
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @m&m : slyszales kawal o wujku Staszku, mistrzu cietej riposty? ![]()
Nieaktywny. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 04-07-2006 o 20:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#637 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Adres oficjalnej strony GW także znam, chodź tam nie bywam, bo imho, nie ma tam nic ciekawego poza ladderem, kilkoma zrenderowanymi screenami z dodatku i informacjami o World Championship/Factions Championship/Playoff'y, w których i tak nie biorę udziału. @Nekromanta Może to 'deadly riposte' ^^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
Imię: Deneos
Profesja: Knight
Świat: Elysia
Poziom: 23
Skille: 53/54
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Wiem ze temat stary ale to jest świetna gra typowo druzynowa.Zapraszam do Media-Markt 84.99zl!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() Ja niestety nie gram, 5 dni i koniec, niestety...
Trafiłem na strasznie trudną misję... i tak mój komputer zdycha przy tej grze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 10 2005
![]() |
![]() W celu odświeżenia tematu, chciałym zaprezentować swoją nową postać...
20 lvl, P/W. Tak, to nowa profesja. Paragon(taki paladyn). ![]() |
![]() |
![]() |