Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 04-07-2006, 02:45   #181
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Na Emeryturze
Imię: Gran Deah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: HS
Świat: Galana
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

sorka duble~

Ostatnio edytowany przez thewojtek - 04-07-2006 o 02:46.
thewojtek jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-07-2006, 03:16   #182
Setza
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 06 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thewojtek
ehh sharuja, to trzeba im przyznac ale nie wszyscy
a HWL WSZYSCY uzywaja macro, aim-botow is it fair? o,0
zeby nie bylo nie popieram ani tego ani tego
ile zaplacili za wolnosc? raa i knight~?

@ktos tam o vidente

ehhh go poznalem jak mnie po d lair bodajze oprowadzal bo go poprosilem i znamy sie od ~5 miechow dosc dobrze... ehhh znajdz mi kogos kto na galanie jest mily dla wrogow -,- rotfl i nie sadze zeby zrobil takie PA, vidente to na rl ~30 letni ulozony koles, wlasciciel cafe z ktorej gra wiekszosc Langanu....
PA w wykonaniu Langan? to moze fortera bo tam kiedys gralo ich sporo....

"dla ziomów przyjacielem, dla wrogów skobieta lekkich obyczajów ysynem" czy jakos tak to bylo -,-

Mi wyjebal czyste PA , wszedlem do jaskini gdzie expily 2 osoby, wzielem ich imiona z listu i rzocilem exivy, jedna osoba smigala na 1 polowce, druga byla offline , zaczlelem expic , po 5 minutach spotykam ta osobe co "offline" , na pytanie o jej list odpowiadam ze tak to ja go zmienilem poniewrz byla offline , wytlumaczylem sie zeby nie bylo ze jak holota wbijam sie , za chwile pisze vidente, ani "hi" ani nic tylko "leave" , mowie mu ze nie znim rozmawiam , wrocilem sie do wejscia, i zaczela sie "konwersacja" z vidente , po paru minutach druga osoba ktora epxila w jaskini dala mi znac ze wychodzi i moge wziac jego polowe , tak terz uczynilem mowiac o tym "tej pierwszej" ktorej wczniej "wbilem" sie , Vidente wiedzial o tym ze mnie tam dawno nie ma (na polowie jego protegowanej) , stad ze byli razem w cafejce (tak mi powiedzial) , ale co tam po paru minutach wpadli grupka osob , ja dluga sie nie zastanawiajac dalem sygnal na guild chacie o pomoc , i zaczelem opuszczac jaskinie , bez wiekszych trudnosci wydostalem sie z "trapa" , i dotarlem do ankrahmun gdzie spotkalem sie z moimi ludzmi , langan'y dobiegly po chwile bijac mnie w srodku ankh , ja sobie hopalem po piramidkach smiejac sie do rozpuku ( w rl) , wiekszosc langan'ow sie znudzila i poszla , zostal Vid rozmawiajacy z jedna sooba odemnie z gildi.. po tym jak doszli do dziwnego porozumienia , zawinelem sie do depo ,dalem loga bo burza byla turz turz, po czym 3 dni nie mialem neta, pozniej po 3 dniach dowiedzialem sie o jakims smiesznym paymencie za neiwiadomo co . Nie przjmuje sie tym wcale bo w godzinach wktorych ja gram Venezuele spia (chyba ze robia "pg" rofl).

Widzialem na forum tibia.com ze Alex w temacie od paymentach wspomnial ze Langan nie moze sie wykupic , wesolo , ciekaw jestem jak po zakonczeniu wojny (jesli HWL naprawde zdominuje przeciwnikow) beda wygladac sneak attacki w wykonaniu venezuelczykow..
Setza jest offline  
stary 04-07-2006, 10:12   #183
Bartol1
Użytkownik Forum

Bartol1's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2006

Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
Domyślny

Ja czasami mam wrazenie ze HWL juz nie zalezy zeby tu grac, tylko zeby zabijac wrogow.... (po tej wyfranej bitwie w nocy, nastepnego dnia z Dominion praktycznie nikogo nie bylo, caly serwer opustoszaly, HWL moglo robic co im sie podobaa grali na Pandorii) A co do Dominion to wieszosc osob stamtad nie ma doswiadczenia w wojnach dlatego przegrywaja, jedyne co mnie smieszy to ze jak ktos z HWL(1 osoba sama on) biega ze skullem pod depo i przeciska sie pomiedzy kilkoma osobami z Dominion to oni nawet nie probuja jej zaatakowac bo boja sie mass loga niby ) Pozatym ja sie czasami zastanawiam kiedy HWL spi skoro robi mass logi miedzy 8-12 rano, po 23 oklolo 3 albo 5 w nocy Po poludniu graja na Pandorii
Bartol1 jest offline  
stary 04-07-2006, 11:21   #184
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Imię: Gran Deah
Gildia: HS
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bartol1
Ja czasami mam wrazenie ze HWL juz nie zalezy zeby tu grac, tylko zeby zabijac wrogow.... (po tej wyfranej bitwie w nocy, nastepnego dnia z Dominion praktycznie nikogo nie bylo, caly serwer opustoszaly, HWL moglo robic co im sie podobaa grali na Pandorii) A co do Dominion to wieszosc osob stamtad nie ma doswiadczenia w wojnach dlatego przegrywaja, jedyne co mnie smieszy to ze jak ktos z HWL(1 osoba sama on) biega ze skullem pod depo i przeciska sie pomiedzy kilkoma osobami z Dominion to oni nawet nie probuja jej zaatakowac bo boja sie mass loga niby ) Pozatym ja sie czasami zastanawiam kiedy HWL spi skoro robi mass logi miedzy 8-12 rano, po 23 oklolo 3 albo 5 w nocy Po poludniu graja na Pandorii
jak to keekz mi kiedys powiedzial "Keekz is like god, he can do all what he want to"
to bylo ad. tego sdeka w zaxuhe pod dachem w czasie bitwy na Edron

a tak na serio to sharing ostry, wiekszosc hwl ma passy do siebie nawzajem a raczej do sorcow, dodajcie ich do vip i looknijcie kiedys jak ktos sie przelogowywuje z 1dnego na 2gi char o,0
thewojtek jest offline  
stary 04-07-2006, 11:40   #185
sarm
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 07 2006

Domyślny

Kolejna "polska 100" na Galanie Riki Tiger
BIG GRATZZ
sarm jest offline  
stary 04-07-2006, 12:22   #186
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thewojtek
jak to keekz mi kiedys powiedzial "Keekz is like god, he can do all what he want to"
to bylo ad. tego sdeka w zaxuhe pod dachem w czasie bitwy na Edron

a tak na serio to sharing ostry, wiekszosc hwl ma passy do siebie nawzajem a raczej do sorcow, dodajcie ich do vip i looknijcie kiedys jak ktos sie przelogowywuje z 1dnego na 2gi char o,0
pewnie ze maja passy ale nie leveluja swoich charow na wzajem tak jak to jest w przyadku dominion. wiekszosc polskich 100+ to sharerzy + prawie cala ameryka poludniowa. to ze ktos ma passy do jakiegos sorca w czasie wojny nie powoduje ze jest on pg - jest to krok czysto taktyczny. natomiast w sytuacji dominion sprawa jest jasna

PS: jak tak dalej pojdzie to poraz kolejny polaka uda sie przegrac wojne ktora byla wygrana od poczatku
stary 04-07-2006, 12:41   #187
Bartol1
Użytkownik Forum

Bartol1's Avatar

Data dołączenia: 10 05 2006

Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
PS: jak tak dalej pojdzie to poraz kolejny polaka uda sie przegrac wojne ktora byla wygrana od poczatku

I nawet Konda i Lovize w gildi nie pomoga

Ostatnio edytowany przez Bartol1 - 04-07-2006 o 12:42.
Bartol1 jest offline  
stary 04-07-2006, 17:12   #188
Harry Xin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2006

Strzałka wow

Ciekawy comment Hetnanoza (przy załozeniu, że parę dni temu padł podejrzanie od demona):
"~~~~Heroes never die~~~~

Ehhh... Retired Forever?

Mhm Hail to loyal friends. Other are nothing...

Hail Galana, Hail Dominion, Hail normal polish players (40% of Polacks), Hail Xerena, Hail all friends

I have seen who's "true friend" when i had hacked..."
Co Wy na to?
Harry Xin jest offline  
stary 04-07-2006, 17:15   #189
Setza
Użytkownik Forum

Domyślny

Lord Angel of Fires padl na dragon lordzie,a potem poszedl na poh bez blessow (tak wnioskuje po nastepnym jego deadzie) ,

przed chwilka widzialem jak pare osob niechcialo go wyposcic z swiatyni , walnol exori zabijajac noobka ,

albo go zchakowali , albo jedne z ownerow sie wkorwil (patrzac na dead y , to druga wersja jest na 99 % prawdziwa).

Nie powiem zeby mnie to smucilo ,ciekaw tylko jestem co na to HWL
Setza jest offline  
stary 04-07-2006, 17:19   #190
Szaryy
Zbanowany

Szaryy's Avatar

Data dołączenia: 26 05 2006

Świat: Askara
Domyślny

LOL zjechal sie do 135 lvl

Jul 04 2006, 16:38:34 CET Died at Level 139 by a demon skeleton
Jul 04 2006, 16:34:39 CET Died at Level 142 by a demon skeleton
Jul 04 2006, 16:30:47 CET Died at Level 146 by a giant spider
Jul 04 2006, 16:24:30 CET Died at Level 147 by a dragon lord

i najlepsze to opis

Comment: hu*owo
...

Ostatnio edytowany przez Szaryy - 04-07-2006 o 17:24.
Szaryy jest offline  
stary 04-07-2006, 17:40   #191
Harry Xin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2006

Strzałka No no no...

Zapowiada się spora roszada w czołówce.
Harry Xin jest offline  
stary 04-07-2006, 18:10   #192
Dead Cerber
Użytkownik forum

Dead Cerber's Avatar

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Łdz

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Wyślij wiadomość przez ICQ do Dead Cerber Dead Cerber ma numer GG 9073770 Dead Cerber ma login Tlenu krysio666@tlen.pl
Domyślny

Lord angel~ został shakowany, sporo osób trapowało go w temple by nie zabił sie znowu...
Podobno haker przestał rookować postać.

Ps: 17:02 You advanced from Level 69 to Level 70.

Ostatnio edytowany przez Dead Cerber - 04-07-2006 o 18:14.
Dead Cerber jest offline  
stary 04-07-2006, 19:02   #193
ReLies
Użytkownik Forum

ReLies's Avatar

Data dołączenia: 02 02 2005

Imię: Relies
Profesja: Paladin
Gildia: New Ages
Świat: Homeland Galana
Poziom: 56
Skille: 79/50
Poziom mag.: 16
Domyślny

Lord Angel dostał hacka... najprawdopodobniej od polaka. A że całe Langan Team gra w cafejkach szanse na hacka reszty Langanu wzrastaja. Tylko w jaki sposób polak hacknął kogoś z Venezueli

Coś czego nie było, jest jeszcze raz!"
"Nie znam tutaj nikogo, lecz nienawidzą mnie!"
"Idąc z nikąd do nikąd wszystkiego boje się!"
ReLies jest offline  
stary 04-07-2006, 20:03   #194
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Harry Xin
Ciekawy comment Hetnanoza (przy załozeniu, że parę dni temu padł podejrzanie od demona):
"~~~~Heroes never die~~~~

Ehhh... Retired Forever?

Mhm Hail to loyal friends. Other are nothing...

Hail Galana, Hail Dominion, Hail normal polish players (40% of Polacks), Hail Xerena, Hail all friends

I have seen who's "true friend" when i had hacked..."
Co Wy na to?
Tylko tyle ze ma zalosny angielski...
Kurier jest offline  
stary 04-07-2006, 20:36   #195
Mlecziii
Użytkownik Forum

Mlecziii's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dead Cerber
Lord angel~ został shakowany, sporo osób trapowało go w temple by nie zabił sie znowu...
Podobno haker przestał rookować postać.

Ps: 17:02 You advanced from Level 69 to Level 70.

Gz dla ciebie a lorda mi żal tyle się napracował by wbic lvl a teraz ma 132 . Jedno mnie tylko ciekawi czy zechce mu sie grać dalej i odrabiać eq.
Mlecziii jest offline  
stary 04-07-2006, 21:38   #196
Setza
Użytkownik Forum

Domyślny

HWL znowu zrobiło mass loga , padł Potempik.
Setza jest offline  
stary 04-07-2006, 22:24   #197
Demin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 08 2005

Domyślny

eternal gra w kafejce i jakoś go nie hakują , a lord hakneli , sądządz po komentarzu "chujowo" to polak jednak potrafi hakować a co do wojny to nie myślicie ze juz powinna sie skończyc bo dominion i tak przegrało z kondą na czele ??
Demin jest offline  
stary 04-07-2006, 23:03   #198
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Domyślny

wyglada na to ze po ostaniej przegranej bitwie morale spadlo az tak bardzo, ze ludzie naprawde zaczynaja sie splacac, kolejne osoby pytaly HWL o payment.

potempik silny zabity
arkilez doalczyl do HWL bo van~ go zabil za nic

raa napisal na forum ze poniewarz ma jzu delete warning zamierza sie skasowac, no i tak tez zrobil O.o

Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing

sorry za post pod postem ale strona 21 mi nie wchodzi, nie moge ani przecztac postow z tej strony ani tez edytowac, dlatego tez pisze nastepnego.

Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 18-09-2006 o 19:36.
pawlon jest offline  
stary 05-07-2006, 11:45   #199
dressu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Stan: Niegrający
Poziom: 1+
Domyślny

Zaxuhe (119 rp) hacked oraz rowniez deleted o.0

Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing

Cos sie nie dobrego dzieje na tej galanie albo ludzie nie wytrzymuja nerwowo albo to jakies fala hakow , jak nie hack Lorda angela to hack Zaxuhe i deleted i deleted Raa( ten ostatni to chyba juz nie wytrzymal psychicznie)

Co do paymentow to tacy sa polacy , pakuje sie jak nie wiedza w co a potem placa.
dressu jest offline  
stary 05-07-2006, 13:53   #200
Mlecziii
Użytkownik Forum

Mlecziii's Avatar

Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość

Domyślny

Po ostatnich wydażeniach HWL zaczelo expic na poh blisko temple
Mlecziii jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 0, gości: 2)

Zasady postowania