![]() |
#182 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
|
![]() Cytuj:
Mi wyjebal czyste PA , wszedlem do jaskini gdzie expily 2 osoby, wzielem ich imiona z listu i rzocilem exivy, jedna osoba smigala na 1 polowce, druga byla offline , zaczlelem expic , po 5 minutach spotykam ta osobe co "offline" , na pytanie o jej list odpowiadam ze tak to ja go zmienilem poniewrz byla offline , wytlumaczylem sie zeby nie bylo ze jak holota wbijam sie , za chwile pisze vidente, ani "hi" ani nic tylko "leave" , mowie mu ze nie znim rozmawiam , wrocilem sie do wejscia, i zaczela sie "konwersacja" z vidente , po paru minutach druga osoba ktora epxila w jaskini dala mi znac ze wychodzi i moge wziac jego polowe , tak terz uczynilem mowiac o tym "tej pierwszej" ktorej wczniej "wbilem" sie , Vidente wiedzial o tym ze mnie tam dawno nie ma (na polowie jego protegowanej) , stad ze byli razem w cafejce (tak mi powiedzial) , ale co tam po paru minutach wpadli grupka osob , ja dluga sie nie zastanawiajac dalem sygnal na guild chacie o pomoc , i zaczelem opuszczac jaskinie , bez wiekszych trudnosci wydostalem sie z "trapa" , i dotarlem do ankrahmun gdzie spotkalem sie z moimi ludzmi , langan'y dobiegly po chwile bijac mnie w srodku ankh , ja sobie hopalem po piramidkach smiejac sie do rozpuku ( w rl) , wiekszosc langan'ow sie znudzila i poszla , zostal Vid rozmawiajacy z jedna sooba odemnie z gildi.. po tym jak doszli do dziwnego porozumienia , zawinelem sie do depo ,dalem loga bo burza byla turz turz, po czym 3 dni nie mialem neta, pozniej po 3 dniach dowiedzialem sie o jakims smiesznym paymencie za neiwiadomo co . Nie przjmuje sie tym wcale bo w godzinach wktorych ja gram Venezuele spia (chyba ze robia "pg" rofl). Widzialem na forum tibia.com ze Alex w temacie od paymentach wspomnial ze Langan nie moze sie wykupic , wesolo , ciekaw jestem jak po zakonczeniu wojny (jesli HWL naprawde zdominuje przeciwnikow) beda wygladac sneak attacki w wykonaniu venezuelczykow.. |
|
![]() |
![]() |
#183 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Preliator Noxis
Świat: Galana
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
|
![]() Ja czasami mam wrazenie ze HWL juz nie zalezy zeby tu grac, tylko zeby zabijac wrogow.... (po tej wyfranej bitwie w nocy, nastepnego dnia z Dominion praktycznie nikogo nie bylo, caly serwer opustoszaly, HWL moglo robic co im sie podobaa grali na Pandorii) A co do Dominion to wieszosc osob stamtad nie ma doswiadczenia w wojnach dlatego przegrywaja, jedyne co mnie smieszy to ze jak ktos z HWL(1 osoba sama on) biega ze skullem pod depo i przeciska sie pomiedzy kilkoma osobami z Dominion to oni nawet nie probuja jej zaatakowac bo boja sie mass loga niby
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
to bylo ad. tego sdeka w zaxuhe pod dachem w czasie bitwy na Edron a tak na serio to sharing ostry, wiekszosc hwl ma passy do siebie nawzajem a raczej do sorcow, dodajcie ich do vip i looknijcie kiedys jak ktos sie przelogowywuje z 1dnego na 2gi char o,0 |
|
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 07 2006
|
![]() Kolejna "polska 100" na Galanie Riki Tiger
BIG GRATZZ ![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() PS: jak tak dalej pojdzie to poraz kolejny polaka uda sie przegrac wojne ktora byla wygrana od poczatku ![]()
![]() |
#187 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Navoxiv
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Preliator Noxis
Poziom: 110
Skille: 97
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
I nawet Konda i Lovize w gildi nie pomoga ![]() Ostatnio edytowany przez Bartol1 - 04-07-2006 o 12:42. |
|
![]() |
![]() |
#188 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
![]() Ciekawy comment Hetnanoza (przy załozeniu, że parę dni temu padł podejrzanie od demona):
"~~~~Heroes never die~~~~ Ehhh... Retired Forever? Mhm Hail to loyal friends. Other are nothing... Hail Galana, Hail Dominion, Hail normal polish players (40% of Polacks), Hail Xerena, Hail all friends I have seen who's "true friend" when i had hacked..." Co Wy na to? |
![]() |
![]() |
#189 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lord Angel of Fires padl na dragon lordzie,a potem poszedl na poh bez blessow (tak wnioskuje po nastepnym jego deadzie) ,
przed chwilka widzialem jak pare osob niechcialo go wyposcic z swiatyni , walnol exori zabijajac noobka , albo go zchakowali , albo jedne z ownerow sie wkorwil (patrzac na dead y , to druga wersja jest na 99 % prawdziwa). Nie powiem zeby mnie to smucilo ,ciekaw tylko jestem co na to HWL ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
|
![]() LOL zjechal sie do 135 lvl
Jul 04 2006, 16:38:34 CET Died at Level 139 by a demon skeleton Jul 04 2006, 16:34:39 CET Died at Level 142 by a demon skeleton Jul 04 2006, 16:30:47 CET Died at Level 146 by a giant spider Jul 04 2006, 16:24:30 CET Died at Level 147 by a dragon lord i najlepsze to opis Comment: hu*owo ... Ostatnio edytowany przez Szaryy - 04-07-2006 o 17:24. |
![]() |
![]() |
#191 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
|
![]() Zapowiada się spora roszada w czołówce.
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Łdz
Stan: Niegrający
Imię: Dead Cerber
Profesja: Elite Knight
|
![]() Lord angel~ został shakowany, sporo osób trapowało go w temple by nie zabił sie znowu...
Podobno haker przestał rookować postać. Ps: 17:02 You advanced from Level 69 to Level 70. ![]() Ostatnio edytowany przez Dead Cerber - 04-07-2006 o 18:14. |
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lord Angel dostał hacka... najprawdopodobniej od polaka. A że całe Langan Team gra w cafejkach szanse na hacka reszty Langanu wzrastaja. Tylko w jaki sposób polak hacknął kogoś z Venezueli
![]()
#194 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#195 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość
|
![]() Cytuj:
Gz dla ciebie a lorda mi żal tyle się napracował by wbic lvl a teraz ma 132 ![]() |
|
![]() |
![]() |
#196 |
Użytkownik Forum
|
![]() HWL znowu zrobiło mass loga , padł Potempik.
|
![]() |
![]() |
#197 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
|
![]() eternal gra w kafejce i jakoś go nie hakują , a lord hakneli , sądządz po komentarzu "chujowo" to polak jednak potrafi hakować
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
|
![]() wyglada na to ze po ostaniej przegranej bitwie morale spadlo az tak bardzo, ze ludzie naprawde zaczynaja sie splacac, kolejne osoby pytaly HWL o payment.
potempik silny zabity arkilez doalczyl do HWL bo van~ go zabil za nic raa napisal na forum ze poniewarz ma jzu delete warning zamierza sie skasowac, no i tak tez zrobil O.o Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing sorry za post pod postem ale strona 21 mi nie wchodzi, nie moge ani przecztac postow z tej strony ani tez edytowac, dlatego tez pisze nastepnego.
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. Ostatnio edytowany przez Wald_Kerius - 18-09-2006 o 19:36. |
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Niegrający
Poziom: 1+
|
![]() Zaxuhe (119 rp) hacked oraz rowniez deleted o.0
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing Cos sie nie dobrego dzieje na tej galanie albo ludzie nie wytrzymuja nerwowo albo to jakies fala hakow , jak nie hack Lorda angela to hack Zaxuhe i deleted i deleted Raa( ten ostatni to chyba juz nie wytrzymal psychicznie) ![]() Co do paymentow to tacy sa polacy , pakuje sie jak nie wiedza w co a potem placa. |
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Zamość
|
![]() Po ostatnich wydażeniach HWL zaczelo expic na poh blisko temple
![]() |
![]() |