![]() |
#1601 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Ech, szkoda slow ![]() Pozdrawiam
|
![]() |
#1602 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
|
![]() @Dolor
Moze Ty nam to przedstawisz, przeciez w sprawach kapowania jestes jednym z prowadzacych ![]()
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY |
![]() |
![]() |
#1603 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() UP@
A ty w sprawach okradania ![]() Nie przedstawie tego niech to zrobi Rycek Holu zawsze chciałem znać twą prawdziwą płeć ![]() ![]() A zresztą nie mam ochoty wiedzieć bo może wyjść coś strasznego i nie będziemy spać po nocach ![]() Dziś moje urodzinki za życzenia dziękuje ![]() W tibie dzisiaj nie mam zamiaru grać bo ktoś mnie może jeszcze okraść ![]()
#1604 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
|
![]() N/C
Wszyscy jestescie twardzi dopiero kiedy odszedlem z silvery ![]() Czemu jestescie takimi ciotami, ktore wyrazaja swoje poglady o kims dopiero po jego odejsciu ?! @Dolor Jak gralem na silverze zadnego zlego slowa na mnie nie powiedziales, taki byles zdygany ![]() btw. spadam z tego forum, startą czasu jest wysluchiwanie naaba Dolora i spolki xD
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY Ostatnio edytowany przez Holu - 06-07-2006 o 09:40. |
![]() |
![]() |
#1605 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie ruszaj gówna to nie będzie smierdziało
![]() |
#1606 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jul 06 2006, 10:32:58 CET Killed at Level 70 by Nevvar and by Escheuso
Dziekuje Polacy ![]() Trap i ded ![]() Szkoda uchow bylo ![]() Fajnie tak bez slowa, przynajmniej jestescie teraz dumni z siebie ![]() ![]() Gratulacje Pozdrawiam
#1607 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Stan: Na emeryturze
|
![]() Leo Lenidas:
Jul 06 2006, 10:32:58 CET Killed at Level 70 by Nevvar and by Escheuso Arek Zoltan: Jul 06 2006, 10:17:15 CET Killed at Level 46 by Nervous Shine Tego już za wiele. zebrałem całą ekipe ~15 osób w dp ankh, ale kurwa nikt nie chciał dupy ruszyć, i swobodnie patrzyli jak mi magicznegu ujebywali ![]() Thanks "qmple", wiedziałem ze zawsze mozna na was liczyc >.<
#1608 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Frajerstwo i tyle... Ubić polaka... I to spokojnego gracza -.-"
#1609 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jul 06 2006, 11:00:23 CET Killed at Level 34 by Nervous Shine
No to ja tez padlem, chociaz nikomu nic nie zrobilem. to przesadzilo o tym, ze ide na new server. napewno niektorzy dostana jakies itemki na pozegnanie. bohy i crown heletm padl ale fart do loota tak z innej bajki Jak wyjdzie new server, amerykanski, to sie przenoszse na niego z pulpetem. Jesli chcialby ktosisc z nami i stworzyc tzw. "rodzinke" to msg tutaj. Razemsie zastanowimy nad koncowka nicku.
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw Ostatnio edytowany przez Narkoman - 06-07-2006 o 13:23. |
![]() |
![]() |
#1610 |
Użytkownik Forum
Stan: Na emeryturze
|
![]() 14:49 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Nevvar. He was killed by Michal Magiczny. XD NIe ma jak to pk Trzecia moja ofiara dzis ^.- Esche tez padnie ;] Aha, i gz dla fantoma, nie wiem czemu, ale mnie nie zabił jak razem pkowaliśmy ;d
#1611 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Gryfino
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mathias Tham
Profesja: Elder Druid
Świat: Silvera
Poziom: 25
Skille: --/--
Poziom mag.: 26
|
![]() Cze Silvera !!! ;]
|
![]() |
![]() |
#1612 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Imię: Royal Michael
Profesja: Paladin
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() 13:42 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Verdan. He was killed by Michael Rzotkiewka. hyhy ^^
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
![]() |
![]() |
#1613 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Opole
Imię: Ariel palek
Gildia: Blood Shaman King
Poziom: 34
Skille: 69
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() jak tylko dowale jakiś porządny level i skile tez pomogę sie mścić.
Śmierć leszczom którzy atakują Moich ziomków. dajcie tylko cynk ale to w środku wakacji bo teraz skile i level Ch***wy na obu charach wiec dajcie mnie troche czasu aby sie rozwinąć ale jak zabijać to prędzej palkiem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1614 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Lokacja: Gdańsk
Imię: Wiesniak ze straszyna
Poziom: 29
Skille: 66
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() to co zrobil nevvar i eucheso to totalne chamstwo czym wiecej dedów będą mieli tam lepiej
|
![]() |
![]() |
#1615 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie dziwie sie wam...
Jestescie kutasami, nie polakami,no coz... Trafiliscie frajera co wierzyl polakom... nawet sie nie uchalem bo nie wierzylem ze to zrobicie ![]() Mam nadzieje kutaski, ze kiedys "zrozumiecie" co to przyazn.... Oczywiscie jak bedziecie miec 11+ lat... Pozdrawiam
#1616 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lenidas nie przejmuj sie jednym dedem to jest przecie gra GRA rozumiem ze tyle sie meczyles aby wbic ten 70lvl i zaraz takie noobki cie zabily. Rozumiem ze tobie juz nie chodzi tu tak o deda jak o to ze im ufales a oni cie zdradzili.
Dzwine wpierw Duff nam pomagal a pozniej z tego co teraz slysze oskarzyl sebe koniecznego o kradziez jego loota :/
#1617 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2005
Imię: Marek Drut
Profesja: Druid
Poziom: 31
|
![]() z tego co mi wiadomo to któryś ownerow duffa go oskarzyl
|
![]() |
![]() |
#1618 |
Użytkownik Forum
|
![]() Padlem dzis 2 razy. 1 to znacie, a 2 to wygladal tak, ze id na statek w carlini nagle widze stoi esch, nervus~ i nevvar, podsumowujac masa sd i 6 fe. Padlem od nevvara, ktorego uwazalem za frienda, bylismy na huntach malutkich pokazal mi vampy, zrzucil cene z bohow ktore i tak dzis stracilem.
![]() Koledzy (w sumie to przyjaciele) namowili mnie, abym zostal i tak bedzie. Ale to chyba ost raz, nastepnym razem na 101% sie przeniose. jednym z powodow byl szantaz rycerskiego !! ![]() ![]() @mathias~ hello do tematu inego, jakby ktos nei wiedizal wszystko zaczelo sie od smierci arka zoltana ktory sie kozaczyl, lenidas poszedl go obronic, ale sam padl co do escheusa zostal zabity przez jami nyge czy jakos tak(najlepsz ed na silvera) druid'a da fist tez probowal zabic(jummi~), bo boi sie ze dogonia go w lvl i juz nie bdize the best.
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#1619 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Spoks, masz racje ded to ded, ale przykto, ze migalem sie od br a rodacy mnie zabili... No coz, banda s*****eli, nawet slowa nie powiedzieli... czemu mnie leja.... poprostu polska.... mendy.... i tyle..... Ech... mam nadzieje, e kiedys dorosna... Pozdrawiam
![]() |
#1620 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Szkoda, że nie potrafiliście się z nim dogadać. Odszedł z serwera w niemiłej atmosferze ale pomógł nam w potrzebie (w przeciwieństwie do np. Balina Thama -.-') Nie wiem czy Escheuso i Nevvar czytają to forum ale jak tak to mam do nich dwa zdania : Zawiodłem się na was. Myślałem, że jesteśmy przyjaciółmi ![]() PS: Dużym zaskoczeniem jest dla mnie to, że tylu Polaków potrafiło się zebrać przeciwko tym !#@$#@$$#!. PS 2: W sobotę rano wyjeżdżam na tydzień więc jakby ktoś miał do mnie sprawę to fast plx ;p @Rekin : wbijaj szybko level evul blokerze |
|
![]() |