| 
 | |||||||
| Notki | 
| Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. | 
|  | 
|  | Opcje tematu | 
|  | #241 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 06 2006 Lokacja: Tam gdzie trzeba. Posty: 479 Stan: Aktywny Gracz Imię: Mage Secur Profesja: Elder Druid Gildia: Suicide Squad Świat: Secura Poziom: ~70 Skille: 20~/26~ Poziom mag.: 57   | Gratz Luk <Elder Druidzie>   teraz jak pacc to bedzie szybciej sie expilo szybciej soule z promocją co nie??    no i Mufi tez gratz bo jak mozna nie gratulowac HOTA qwestu    
				__________________ ~[CHAR]Mage Secur[/CHAR].   Cytuj: 
 Member of [GUILD]Suicide Squad[/GUILD]. | |
|  |   | 
|  | 
|  | #242 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 07 10 2005 Lokacja: Milowka Wiek: 46 Posty: 50 Stan: Aktywny gracz Imię: Wieslaw Kakol Profesja: Elder Druid Gildia: Brotherhood of the Rising Sun Świat: Secura Poziom: 127 Skille: 22/27 Poziom mag.: 70   | hiho gratz Mufi widze ze szalejesz po Faraonach   pozdrawiam wieslaw | 
|  |   | 
|  | #243 | 
| Amor Patriae Nostra Lex Data dołączenia: 06 08 2005 Lokacja: Jaworzno Wiek: 34 Posty: 1,086 Stan: Na Emeryturze Profesja: Elite Knight Gildia: Almighty Friends Świat: Secura Poziom: 289 Poziom mag.: 10 | Skoro mam paca to trzeba korzystać   I szybka cliany ;P  Jutro mam zamiar wbic 33mlvl i może jak sie uda to 28lvl  Pozdro P.S. Malu dzięki za pomoc  P.S 2 Arthur Tteż wielkie dzięki za porady  | 
|  |   | 
|  | #244 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 03 2006 Lokacja: Żychlin Rlz Posty: 143 Profesja: Elite Knight Świat: Secura Poziom: 76+ Skille: 84/81 Poziom mag.: 7 | @Edwardo GyZy! Mysle sobie ahh, zrobilem 40 magic poexpie sobie troche potestuje visy itd. Ale jednak z expa nici a zreszta sami zobaczycie -,-'  
				__________________ Finiszuję, ha, Polska ma to na stronach Korona dla Esendee Mylffona!~ Kto wygrał beef? Tede, Pezet czy Onar? Wygrał hip-hop jak mawiał Hirek Wrona | 
|  |   | 
|  | #245 | 
| Amor Patriae Nostra Lex Data dołączenia: 06 08 2005 Lokacja: Jaworzno Wiek: 34 Posty: 1,086 Stan: Na Emeryturze Profesja: Elite Knight Gildia: Almighty Friends Świat: Secura Poziom: 289 Poziom mag.: 10 | Ładne pingi   A teraz zaś o odemnie  i przy okazji  Dziś chce wbić 28+lvl to może wrzuce Pozdro Edit : dodano nowe fotki  3 munutki na scarabkach i niespodzianka   jest pacc trza korzystać  P  Pozdro Ostatnio edytowany przez Edwardo - 01-07-2006 o 21:50. | 
|  |   | 
|  | #246 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 03 2006 Lokacja: Żychlin Rlz Posty: 143 Profesja: Elite Knight Świat: Secura Poziom: 76+ Skille: 84/81 Poziom mag.: 7 | @Edi  Graty. Teraz pora na porcje ss'ow odemnie. Net sie poprawil po pingach 1k~ i wziolem sie za exp   A oto jego wyniki \/ Hit z hmm'a 69 (Best 73)  Maly hardzik   Best z vis   Duszek Plx    No i lvl   Dzieki Arca  Comment Plax?  
				__________________ Finiszuję, ha, Polska ma to na stronach Korona dla Esendee Mylffona!~ Kto wygrał beef? Tede, Pezet czy Onar? Wygrał hip-hop jak mawiał Hirek Wrona Ostatnio edytowany przez Spioszek - 03-07-2006 o 12:22. | 
|  |   | 
|  | #247 | 
| Amor Patriae Nostra Lex Data dołączenia: 06 08 2005 Lokacja: Jaworzno Wiek: 34 Posty: 1,086 Stan: Na Emeryturze Profesja: Elite Knight Gildia: Almighty Friends Świat: Secura Poziom: 289 Poziom mag.: 10 | Spioszek chyba tylko my jesteśmy w tej gildi    Gz lvla i shielda z ghosta   Teraz cośik ode mnie  Kolejny lvlik   I musi być oczywiśćie mlvl   Zawsze mówiłem że wyskilowany Druid to maszyna do zabijania    Pozdro Happy ~ | 
|  |   | 
|  | #248 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 06 2006 Lokacja: Tam gdzie trzeba. Posty: 479 Stan: Aktywny Gracz Imię: Mage Secur Profesja: Elder Druid Gildia: Suicide Squad Świat: Secura Poziom: ~70 Skille: 20~/26~ Poziom mag.: 57   | Gratz Edwardo jedziesz z levelem i magic levelem P.S Skad tyle kaski na te itemki...B robe, c legs, v shield, promocja(20k) Wszystka kasa z uhow zarobiona?  
|  |   | 
|  | #249 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 04 2005 Posty: 67 Stan: Aktywny Gracz Imię: Arthur Master Profesja: Master Sorcerer Gildia: Brotherhood of the Rising Sun Świat: Secura Poziom: 139 Poziom mag.: 75 | Gratz SSow Szczesliwy Luk   na jednym sie załapałem podczas Koncetracji. 
				__________________ Annihilator Service Quest by Arthur Master -----> http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=72653 Annihilator Service Quest by Arthur Master -----> http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1191594 Screeny Brotherhood Of The Rising Sun --> http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=47118 Arthur Master You are a master sorcerer. You are THE BEST Imperator of the Brotherhood of the Rising Sun (Red Dragon) | 
|  |   | 
|  | #250 | 
| Amor Patriae Nostra Lex Data dołączenia: 06 08 2005 Lokacja: Jaworzno Wiek: 34 Posty: 1,086 Stan: Na Emeryturze Profesja: Elite Knight Gildia: Almighty Friends Świat: Secura Poziom: 289 Poziom mag.: 10 | Dzięki za kommenty   i dalej jedziemy  Więc poszliśmy zgraną wieloosobową ekipą na elf fortec questa  nie robiłem ssków po drodze bo skupiałem się żeby nie zabłądzić   drugiego bp tez wziołem tylko sska gdzieś wcięło  I down  było lajtowo  I gdy wracałem na Dara ..  Poszedł bym na dół ale nie maiłem run  a z visa bym dużo nie narobił   i najnowszy mlvl  P.S Arthur teraz tez bys sie załapał tylko poszłeś jak mi bakowało 25 many do uha  POzdro | 
|  |   | 
|  | #251 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 06 2006 Lokacja: Tam gdzie trzeba. Posty: 479 Stan: Aktywny Gracz Imię: Mage Secur Profesja: Elder Druid Gildia: Suicide Squad Świat: Secura Poziom: ~70 Skille: 20~/26~ Poziom mag.: 57   | Gratz Edwardo, jedziesz z tym levelem i magic levelem   Widze ze tylko ty wklejasz teraz screeny i Spioszek..... ;/ I mam jeszcze pytanie mam 11 lvl i na czym mam expic? roty? 
 Member of [GUILD]Suicide Squad[/GUILD]. Ostatnio edytowany przez $eCuR - 05-07-2006 o 00:41. | |
|  |   | 
|  | #252 | 
| Użytkownik Forum | Ehh Verita...nie takich was pamiętam. Źle się z wami dzieje oj źle.  Pozdrawiam, Old Friend Sarek: ( 
				__________________  http://mroziak.blogspot.com/ Pierwszy uzytkownik ktory reportuje wlasne posty. <Tompior> ale najlepsze z kont evana <Tompior> Rothes_pompowacz_arbuzuw | 
|  |   | 
|  | #253 | 
| Użytkownik Forum | Pozdro dla Uniewinnionego, którego znam z RL   
				__________________ 20:14 Charonsi: zostane zolnierzem Screeny Gildii Pretoria na Harmonii - koment plx | 
|  |   | 
|  | #254 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 03 2006 Lokacja: Żychlin Rlz Posty: 143 Profesja: Elite Knight Świat: Secura Poziom: 76+ Skille: 84/81 Poziom mag.: 7 | Witam! Graty 4 all. Dlugo mnie teraz nie bede bo jakis nóp wziol moje gg podal sie za modka dodalem go do listy i widzial moje ip (ip calej sieci) i pinguje po 1k~ Chce mi wposcic exploita (dla niewtajemniczoncych cos takiego jak sassler) wiec troche sie zejdzie zanim admin wywali tego shita ale powiem jedno "Są ludzie i parapety ale być klamką to jest zaszczyt" Wiec panie "7055060" Chcwd. Milo jest sie posmiac z nopkow ;p 
				__________________ Finiszuję, ha, Polska ma to na stronach Korona dla Esendee Mylffona!~ Kto wygrał beef? Tede, Pezet czy Onar? Wygrał hip-hop jak mawiał Hirek Wrona | 
|  |   | 
|  | #255 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 19 07 2005 Lokacja: Jaworzno Wiek: 34 Posty: 293 Profesja: Master Sorcerer Poziom: 101   | Rzadko tu zaglądam ale jeśli już zajrzałem to coś wkleje ;p : Na początek nasz dzielny bohater zostawił nam modną pochodnię w kształcie miecza...*  ...następnie mordując zastępy ztuningowanych szkieletów wpadł best hit...*  ...podczas gdy zabawa z nowymi kolegami sie rozkręcała...*  ...zorientowałem się że nie są zbyt przyjacielsko nastawieni...*  ...ale nie tylko mi było czerwono  ...*  loot : Fire Sword, Might Ring, Bp of gold, *-jeżeli komuś nie podoba się moje beznadziejne opowiadanie niech go nie komentuje  . 
				__________________ boom! | 
|  |   | 
|  | #256 | 
| Amor Patriae Nostra Lex Data dołączenia: 06 08 2005 Lokacja: Jaworzno Wiek: 34 Posty: 1,086 Stan: Na Emeryturze Profesja: Elite Knight Gildia: Almighty Friends Świat: Secura Poziom: 289 Poziom mag.: 10 | Nom Johny nieraz nie było zielono   Chociarz nawed w miare loot jak straciłem 2bp mf a zyskałem 12k expa  P.S Ten red mufiego to przeze mnie bo zaponiałem go "sio"  Ale przezył!!  traciłem tylko mane na "sio" dla Johnegi i Mufiego  Edit: dałem foto Przy okazji  Ostatnio edytowany przez Edwardo - 05-07-2006 o 21:31. | 
|  |   | 
|  | #257 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 06 2006 Lokacja: Tam gdzie trzeba. Posty: 479 Stan: Aktywny Gracz Imię: Mage Secur Profesja: Elder Druid Gildia: Suicide Squad Świat: Secura Poziom: ~70 Skille: 20~/26~ Poziom mag.: 57   | Johny wkleil wkoncu jakąś fotkę ;] i tak gratz Happy Luk gratz questu 
|  |   | 
|  | #258 | 
| Amor Patriae Nostra Lex Data dołączenia: 06 08 2005 Lokacja: Jaworzno Wiek: 34 Posty: 1,086 Stan: Na Emeryturze Profesja: Elite Knight Gildia: Almighty Friends Świat: Secura Poziom: 289 Poziom mag.: 10 | Witam wszystkich   Zaś zapodaje swoje fotki  Po wczorajszym Hero Huncie musiałem dobić mlvl a więc:  I odrazu też shield mi wskoczył   Zachęcam też innych członków gildi do wrzucania swoich ss'ów  Pozdro Happy ~ | 
|  |   | 
|  | #259 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 03 06 2005 Lokacja: Sosnowiec Wiek: 35 Posty: 111 Imię: Mufi Kalinowa Profesja: Elite Knight Gildia: Bagatela Świat: Secura Poziom: 105 Poziom mag.: 7 | Dawno mnie tutaj nie bylo ale wydawalo mi sie ze nie ma po co wstawiac po jednym zdjeciu wiec postanowilem zebrac wieksza ilosc (az 3 ^^)  Gz dla wszysztkich  Paradox   Noi lvl  
				__________________ "Padam aby powstać, wstaje aby walczyć, walczy by wygrywać" "Jak powiedział Liroy sztuką jest żyć, a prawdziwym arcydzielem żyć i nie zejść na psy" "Co nie uśmierci to podwójnie wzmocni mnie" "Pytasz kto ja jestem? Mów mi Polak Większy. Jaki znak mój? Dwie zacisniete pięści. Siła i Bóg, prawda i ból zawarte w treści."   | 
|  |   | 
|  | #260 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 01 04 2006 Posty: 56 Stan: Niegrający Imię: Vercetti The'Knight Profesja: Elite Knight Gildia: Brotherhood of the Rising Sun Świat: Secura Poziom: 90 Poziom mag.: 7 | gratz Mufi : ) tez musze sie wybrac na paradoxa : o 
				__________________  | 
|  |   |