|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 04 2006
Stan: Początkujący
Imię: Dark Isus
Profesja: Druid
Gildia: Honored Baby Beans
Świat: Zanera
Poziom: 22
Skille: 14/14
Poziom mag.: 25
|
![]() Ehhh.... Nie rozumie was ! Przecież w tym programie nie można wstawiać polskich liter więc ci co to krytykują chyba nigdy fake nie robili albo nie wstawiali tekstów za pomocą tego programu !!! A co do fake to ...
... mnie sie podobał ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ha ha XD. Nuuudne, lepsze moze najgorszy fake'owiec zrobić. Ortografia/uuu, 0. Fabuła/][_()][_? 5.
A, i na koniec rozmiar!!!! PS.ale się czepiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Rookgard
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Eomer of rohanu
Profesja: Rookstayer
Gildia: nie ma:(
Świat: Inferna
Poziom: 12
Skille: 18/20:P
|
![]() ciesze sie że chociaż niektórym sie podoba w trzeciej na pierszych screnach będzie troche błędów ale reszte najpierw przez worda walne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
![]() Siemka jestem kuzynem Lethorna i juz sie umowilismy ze bede w faku. Ja chce sie nazywac Achilles
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() a oto 3 długo oczekiwana albo nie
![]() 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() Ps. 1poszukuje osób do faka pisać ponizej albo na pw Ps. 2prosze o komenty ale wyrozumiałe to mój 1 fake Ostatnio edytowany przez lethorn - 05-07-2006 o 19:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Cytuj:
Błędy - - piksele - fabuła (okleeepane) -blend yortograwiczne (przepuść tekst przez Worda to ci pokaże 90% błędów) Plusy + +brak
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
|
![]() oooo sorki zapomniałem sorki co do pixeli to nie mam gimpa a nie wiem skąd ściągnoć wszystko w painicie rozciągałem mam tylko convetera i sprity
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Tomashooff Mazowiecki
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: Jedi Council
Świat: Guardia
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
|
![]() ![]()
Oto wznosze moje modly do Boga, Marii i Syna. Zniszczie tego skur*ysyna - mojego rodaka sasiada. Tego wroga, tego gada Zeby mu okradli garaz, zeby go zdradzala stara Zeby mu sie corka z czarnym i w ogole, zeby mial marnie. Zeby mu spalili sklep, zeby dostal cegla w leb. Zeby mial AIDSA i raka. Oto modlitwa Polaka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() CO to za SHit????
Minusy: -rozmiar -piksele -oklepana i nudna fabuła -niewymiarowe -"Ktos says: blablabla" (kazdy wie o co chodzi) -od kiedy magii uczy sie w klasztorach?? -krew żle wklejona (lub żle użyta) strzał już nie licze w pkt bo i ak masz złą ocenę Plusy: Żadnych nie dostrzegłem... Podsumując ocena wychodzi na -6 jostem zszokowany @fake'owcy Avenger??? A taki ktos na forum jest??? A ja to już Krissowi nie dorównuje???
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 05-07-2006 o 22:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() sorki zabłąd wksywceatywidziałemtylko jeden twój fake mi sie fabuła nie podobała więc wiesz wiesz a naprzykład w gothicu magi uczono sie w klasztorze dam mi linka do gimpa to zlikwiduje te błędy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zrypany fake
Fabula 3/10 Wykonanie 0/10 Ortografia 6/10 Razem 5/10 ;/ Rob dalej moze bedzie lepiej a link do GIMPA masz w poradniku Crowal'a
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok siciągam gimpa będzie teraz lepiej kiedyś czytałem te poradniki zrobiłem to jeszcze raz z pełnym oprogramowaniem będzie o wiele lepiej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Kluczbork
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ladnie :D
Profesja: Knight
Gildia: top secret
Świat: Isara
Poziom: 3??
Skille: 6?/6?
Poziom mag.: 4?
|
![]() i kurcze zmniejsz te obrazki!!!!!!!!! fabula jak zwykle oklepana wojny wojny super bohaterzy zadania zycia ... cos tam napewno jeszcze jest. Elf "chwyta za bron" ktorej niewidac a szkielety lucznicy maja ... moze byc dodal poprostu im jakies miecze moga byc nawet knife ale zeby byly! wiecej efektow bardziej sie przykladaj do wklejania ;-) ocena 3/10 (za udane wklejenie spritow i wklejenie na forum xd)
![]() |
#34 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Ehh...
1. JPG !!! (rób w PNG) 2. Czemu takie przybliżenie ?? 3. Niezbyt się wyśliłeś z outfitami (outfity elfów to normalne standardy potworków) 4. 4/10... |
![]() |
![]() |