|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zaczynam mój fake story " Mecz towarzyski "
specjalnie nie dawałem narazie "ktoś says:" i " nazwy kogoś " i " paska hp " żeby to tak od tibii troche odbiegało ;D Komentujcie PLZZ AHA i powiedzcie czy mam robić dalsze części czy dać sobie spokuj !
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() "wow" ale mecz
paint rox zero akcji 2/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() OMG to jest teraz taki jakby PROLOG
taki obraz przed meczem i sie pytam czy robić mecz czy nie -.-
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Narazie trochę za mało, żeby cokolwiek powiedzieć, ale zapowiada się dobrze. Nie wiem, czy już był taki fejk (żadnego nie wiedziałem), ale cholernie mi się podoba pomysł ze zrobieniem meczu tibijskiego. Popraw tylko to pole karne, bo za wąskie jest. No i trójkąty przy narożnikach są jakieś takie wilekie strasznie (czy mnie się zdaje, czy to w ogóle łuki powinny być). Fajnie by było gdybyś dodał jeszcze chorągiewki przy narożnikach. Poza tym sporo innych błędów na tym boisku, ale nie rzucają się one w oczy aż tak jak te, które wymieniłem. No i szkoda, że zawodnicy bez numerów na koszulkach...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
|
![]() A gdzie bramki? Dlaczego zawodników w drużynie jest trzech, a w zasadach jest napisane, że ma być pięciu? Zrób jakieś trybuny, drzwi do tej szatni, jakaś tablica z wynikiem, wymyśl coś, a nie samo boisko...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Taaaa PAINT ROX -.-
Outfity wklejone z tibi 0o Bramki gdzie ??? Nicki BYś dał bez paska żyć chociaż narożniki są zaokrąglone koło na środku boiska krzywe -.- POWIEM TYLE: IDŹ I NIE WRACAJ!!!!!!
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() u AHA te wasze wymagania
nie no to ja se to odpuszcze bo ja nie mam zadnego takiego programu a i grafiką się nie bawię !! MODY PROSZĘ USUNĄĆ TEN TOPIC
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 05 2006
Lokacja: z Nieba
Imię: Galf de'jaw
Profesja: Druid
Gildia: Titan Squad
Świat: Luminera
Poziom: 51
Poziom mag.: 51
|
![]() Beznadzieja, usuncie to ... 1/10 =]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() A myslalem ze bedzie fajne straaaaaszny fake(?) te outfity mnie załamuja wiesz co to jest Tibia.spr i GIMP ? Jesli nie to hociarz skorzystaj z poradnikow ocena? hmmmmm 3/10 za dobre checi poczekajmy na 2 czesc ....
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Carlin
Imię: Sorcerer fire glut
Profesja: Sorcerer
Gildia: White Dragon
Świat: Guardia
Poziom: 42
Skille: --/23
Poziom mag.: 47
|
![]() 1000 x 2374
![]()
[GUILD]White Dragon[/GUILD] Gildia ![]() [CHAR]Sorcerer fire glut[/CHAR] Główna postać 42 [CHAR]Druid fire glut[/CHAR] 28 Lvl [CHAR]Paladyn fire glut[/CHAR] 13 Lvl [CHAR]Rookstayer fire glut[/CHAR] 13 Lvl Ostatnio edytowany przez Fire glutek - 06-07-2006 o 17:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Hmm chciałbym żebyś zrobił 1-szą część (bo to chyba jest prolog, no nie?), dopiero w tedy wstawię ci ocenkę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 28-04-2011 o 17:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() mówiłem że nie będzie 1 części bo te wasze wymagania z 1 strony -.- a nie mam programu ( only paint
![]() myślałem że wam sie troche tak ... ![]() ale pomysł miałem ( nice ) i prosze kogoś o zrobienie meczu tibijskiego znaczy o podanie gg to ja bede mówił co i jak a ten ktoś to będzie PROFESJONALNIE robił ![]()