|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Eh.. czasem wydaje mi sie, ze co drugi osobnik tego forum nie uzywa tego 'czegos'. Zauwazyliscie moze, ze Taifun robi dziennie 2-2.1 mln exp? Z manasami na wrl to jest na jego lv okolo 8h, a potem moze robic runy ( Jego psychika to juz inna sprawa). Jescze ktos tam zastanawial sie czy mu sie to zwrocilo, otoz tak; Srednio na 100 bp mf jest ~230k lootu w postaci skull sraffow, blue robe i golden armorow, nie liczac gp ( One stanawia 1-2 % lootu).Teraz pytanie skad ja to wiem? Z praktyki, a nie noobowatego gadania "kolega, dziewczyny, matki powiedzial mi, ze jego brata wujek tak mial".
Slownik: 'czegos'- mozg.
|
![]() |
#62 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Cytuj:
Jeszcze cos: Jak ktos ma zamiar przebic wszystkich PG to dam maly przyklad: typowy miesiac pracy=200h, Najlepszy PG w tym miesiacu=504h(!). Zamiast grac 500h moze lepiej pracowac sobie gdzies na budowie czy cos i zarobic pare tysiecy zlociszy? Jak macie za malo sily, nie znacie sie na niczym, wygladacie jak maciek z klanu albo macie kompleksy to nawet wtedy nie radze grac w ten syf(dla malo inteligentnych szympansow-MMORPG games). Lepiej sie(powiem to 1st raz w zyciu!) pouczyc i moze za kilka lat zdacie sobie sprawe ze postac rozwijana przez kilkanasicie tysiecy godzin jest niczym (kilka tys. dolarow). Jak koniecznie musicie byc w czyms najlepsi to lepiej zabrac sie za malo znanz sport.
![]() |
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: Baranowice
Świat: Elysia
![]() |
![]() @Sharowanie
Ja nie mogę ale wy głupoty piszecie z aż się czytać nie chce. Jaki idiota Sharuje jak gra od 10 do 15h dziennie? Na przykład ja gram od 10 do 15 czasami nawet 18h i to znaczy że Sharuje? Więc tak mówią tylko ci co w Tibi przez pół roku gry osiągnęli max 40lvl i boli ze jest ktoś kto n*******a expa jak szalony więc uwagi typy ze Sharuje jak dla mnie są żałosne. Sharował by w tedy jak by grał po 20-24h dziennie wtedy by to było oczywiste…. @Loot Nice loocik =] oby tak dalej! BTW Ciekawe po ile on wali z Exori Mort i Vis?
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: xD
|
![]() Teraz to i tak gra mało Nie jaK na początku serva po 20h online przez miesciace.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
A tak wogole to nie wiem co ty robisz przez te 15h jak masz tylko 50lvl(moze BOT bo zoastles zabity przez jakiegos 20lvla i drugi raz 30.
Po co mamy znecac sie okrutnie nad modkami? Sami sie wykoncza... ![]() Ostatnio edytowany przez Stożek - 06-07-2006 o 19:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Cytuj:
Jest to praktycznie legalne |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Początkujący
Imię: Piter Ziom'al
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 60
Skille: 90/91
|
![]() ahahahahah, nooby... posłuchajcie Bysia, jedyny mądrze gada
![]() przestańcie gadać o sharingu, jeśli sharuje to złapie bana, jeśli nie to ... (tutaj sami sobie odpowiedzcie) |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() pozatym skad jestes taki pewien ze nie sharuje z tego co widze nawet nie grasz na furorze [ja tez nie ale wnioskuje z predkosci z jaka expi] zaraz sie pojawi xxxx jego kolegow kumpli matek ojcow wujkow cioć skoro nie sharuje to niech ma na to jakies dowody bo takie glupie gadanie to do niczego nie prowadzi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2005
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Cytuj:
Mnie jego wyglad raczej nie smieszy,moze jestem dziwny?;/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#71 |
Zbanowany
![]() ![]() |
![]() hmm wiec policzmy
za miesiac roboty dostajemy tak okolo tysiac zl (no moze 600 zl zalezy od roboty) tutaj mamy takiego tajfuna ktory zalozmy ze sprzeda chara i dostanie za niego przykladowe 10 tys zl. zyje sobie taki tajfun zyje w dostatku i tu nagle sie okazuje ze po jakims 1.5 roku brakuje kasy i co? taki tajfun zamiast uczyc sie jakiego kolwiek zawodu gral i teraz moze zbierac puszki albo zlom wiec naprawde uwazam se bardziej oplaca sie pracowac bo z samej tibii nie da sie utrzymac w Polsce (z reszta w innych krajach pewnie tez nie) |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() @ Sir Emilo:
Nie rozumiem cie? Co ty masz do Maciusia, ktoremu piwko wypadło z ręki?? Jeżeli masz takie kompleksy, to może to jesteś ty? ![]() Gram 12-16h dziennie... Cały czas Tibia/Ots i myślisz że nie widze co się dzieje?? Mam tak poukładany grafik... 6-22 Tibia/Ots 22-3 Plaża/Miasto 3-6 Sen Co wy na to?? Wyglądam jak normalny człowiek i nikt się ze mnie nie śmieje ani nie wygaduje że tyle gram... Da się utrzymać z tibi... Przykład... Bijesz 100 level na non pvp najlepiej palkiem/sorcem i co robisz?? Hydry/Dragi/Necro (necro best) i siedzisz tam po 10h łapiesz te 8 par bohów i jedziesz dalej...(allegro)... Znam taką konkretną osobe ![]() Super Loot...
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S Ostatnio edytowany przez Xzonixek - 06-07-2006 o 23:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zbanowany
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
nic nie mam do maciusia ale od czasu incydentu z browarem Bartek jest on porównywany do wielu zeczy co do utrzymania - sa pojedyncze jednostki ktore sie wyspecjalizowaly w zarabianiu na grze jak z reszta w wiekszosci gier |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Imię: Krzysztof Kocienda
Gildia: Stara Guardia
Świat: Gułardjia
Poziom: 61
Skille: 17/23
Poziom mag.: 57
|
![]() O ile się nie myle, temat dotyczy Tajfuna lootu, a nie tego, czy szaruje czy nie...
Pozatym wszystkie tego typu tematy powinny być kasowane, zamykane, czy cokolwiek, bo przez takich ludzi jak wy którzy nie mogą znieść tego, że jakiś <cenzura> ekspi jak szalony, to forum staje się jednym wielkim śmietnikiem, w którym można znaleźć jedynie posty typu: "elo elo pienc dwa zero, grtz loot, plx free itanz plx", zamiast użyteczne informacje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: Baranowice
Świat: Elysia
![]() |
![]() Cytuj:
Trap i salwa SDs od 3 typa ciekawe czy ty byś z tego wyszedł. 30lvl Strapowili mojego kumpla wieć mu pomogłem. Gdy już stałem pod depo to miałem kicka. Tylko kumpel mi napisał że padłem więc jeśli i nawet bym zabił tego 30lvl to i tak bym nie pograł na Elysi bo to noobchar 106MS. A co do tych godzin to expie, robie magic level i tez rozmawiam z ziomkami. Bo Tibi nie traktuje tylko jako gry ale też miejsca w kórym mogę pogadać z ludzmi.
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2005
Lokacja: Gdynia
Imię: DEDMICZ OF HELLZ
Gildia: Polska Rzeczpospolita Ludowa
Świat: Obsidia
Poziom: 145
|
![]() Wy sie tutaj produkujecie, a Taifun ma was i wasze gadanie szeroko w dupie
![]() Co do Maciusia, to dziekujcie bogu ze wy tacy nie jestescie bo to troche nie na miejscu wysmiewac sie z czyjejs choroby. Co za naród, zamiast sie cieszyc ze ktos cos osiaga na Tibi to jeszcze na niego najezdzaja bez podstaw....ehhhh....szkoda gadac. @Topic Gz loota, ciekawe ile tam siedziales. Trzymaj poziom, moze wkrotce przegonisz Eternala. Goodluck. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2005
Lokacja: Kalisz
Imię: Piter Ziom'al
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 60
Skille: 90/91
|
![]() typowa polska zazdrość i chęć dokopania innym.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 18 04 2006
Lokacja: yy... zgierz? :S
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
@Sir Emilio ... widac, ze jestes dzieckiem neostrady ... (jakbys niewiedzial o co chodzi, to nie czepiaj sie "Maciusia" bo to choroba ) Cytuj:
Ostatnio edytowany przez ~o~o~ TeH MastaH ~o~o~ - 07-07-2006 o 10:05. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Sunrise Festival
Imię: -secret-
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana/Aldora
Poziom: 103
|
![]() Cytuj:
Skoro wg. was sharuje to wy dajcie dowody... Ja osobicie mam to w dupie. Jeszcze ktos tam bodajze na 3-4 stronie napisal ze taifun nie gral przez 2-3 miechow a wiesz dlaczego ? zrobil sobie 105 palka na aldorze ;] i zrobil go w jakis miesiac moze 2. On non stop, dzien w dzien siedzi przed kompem i gra w tibie, ja to teraz 2h przed tibia nie moge wyrobic(tymbardziej ze sa wakacje).
![]() |