![]() |
#242 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
|
![]() Cytuj:
Kiedy ja tam bylem to Anevarix rzocal exive na niego i planowal trap , Pibby stal z boku i nic si enie odzywal. Swoja droga, patrzcie gdzie biegacie z tymi GS'ami , calkowicie nie ptorafie tego pojac dlaczego wy znimi pod temple latacie, potem ludzie padaja jak sie przerzoci , i jescze bezczelnie nie chcieliscie oddac loot kiedy Sinid sie o to pytal. |
|
![]() |
![]() |
#243 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Jaworzno
Stan: Na emeryturze
Imię: Tyb
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 56
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Boże, wiedzialem, ze nie ktorzy Polacy to nooby ale zeby nie znac angielskiego chociaz podstaw tak zeby sie dogadac w tibi to szczyt, a wracajac za co Lovize dostal bana? |
|
![]() |
![]() |
#244 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie chodzi o podstawy angielskiego , ja np. wladam tym jezykiem niezgorsza , aczkolwiek kiedy pierwszy raz wszedlem na ventrillo , na ventrillo ludzi z ktorymi gralem od pol roku.. mialem taka treme sie odezwac zeby nie zrobic z siebie idioty ze masakra.. do tego sie trzeba przyzwyczaic.. a potem to juz jak nałóg , guild chat pusty przez 3 godziny anaventril l o kolejna salwa smiechu w trakcie pkowania. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#245 | |
Użytkownik Forum
Stan: Na Emeryturze
Imię: Xairax
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Teh Shizzle
Poziom: 83
Poziom mag.: 62
|
![]() Cytuj:
Pibby pisal ze mna na privie. Wszystko było gotowe czekaliśmy tylko na Anevarixa, ktory z początku wykazywał inicjatywę... Jednak gdy juz biegliśmy juz po Huyiberta, Anevarix nie wyszedł ze świątyni -.-. Pytaliśmy sie go czemu nie idzie, a on powiedział że już go nie ma w wojnie i nie zamierza nikogo bić, bo bedzie płacił. A z gsami po świątynią się biega jak jakiś niższy lv chce sobie pobić (tam może uciec po schodach) i tam są najlepsze drzewka do biegania z gsem w kółko ![]() Nie wiem nic o rzadnym loocie Sinida. |
|
![]() |
![]() |
#246 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Gildia: Destroy Immature Enemies
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
|
![]() Ciekawe co mam zrobić jak większość osób mnie nie rozumie jak mówie po angielsku i muszę czekać na kogoś kto im to przetłumaczy,w dodatku 2 hacki,ban lovize.Zarwałem kilka nocy,żeby robić coś z ich atakami ale co mam zrobić jak piszę walczymy o tej,a większość mówi,ze o tej to nie bo coś tam.HWL robi mass loga pisze gathering in gh albo gdzieś,a 70% daje loga więc na MSNie po Konda,Oena pisze i Vidente logną się oni i wraca cześć.Plus dodaj ludzi którzy mają przerwe teraz to masz wynik widoczny w sytuacji na galanie.
|
![]() |
![]() |
#247 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() up@
co Ty w ogole gadasz? wlasnie z Gsami kolo temple jest najgorzej, bo tam raz ze ludzie chodza, dwa: sa zwykle pajaki na polnoc ktore potrafia wejsc pod nogi + szkielety i ghule. lovize ma bana za acc sharing(wpadl w tandetna polapke na priv chacie w obecnosi GMa). demi@ ilez to bylo noscy keidy pkowli tylko i wylacznie we 2 camuh i gaostic? nie potrzeba 20 osob zeby ich zabic, wystarczyloby ze 4-6. a akurat te 4-6 osob to zawsze sie raczej bez problemu znajdzie. tylko trzeba chciec.
#248 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość
Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 44
Skille: 75+
![]() |
![]() Cytuj:
Może Mayer zrobi lepsza?? bo mi bardzo ona pomogła ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#249 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
|
![]() Cytuj:
Demi. Tak prawda, za dużo tutaj na Ciebie najeżdżają. Ale mają troche racji. Mimo wszystko to nie przeszkadza, zebyś pokazał jakim wartościowym i doświadczonym graczem jesteś. Pokaż, ze potrafisz przyznać się do błędu i zrób to. Zorganizujcie coś i pokażcie, że Dominion jeszcze się liczy w tej grze, tak jak ostatni udało wam się fraggnąć kilka osób z HWL. Ale trzeba chcieć. Wierzę szczerze, że chcesz. Bo w Dominion ostatnia nadzieja w uratowaniu Galany... |
|
![]() |
![]() |
#250 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Polish hunted irl... Ja jestem za HWL, Demi 100lvl- and bye bye Galana |
|
![]() |
![]() |
#251 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu
Imię: Soul of the death Dragon
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#252 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tomek, czy ja powiedzialem, ze nienawidze Polakow?? 60% to noobki tylko mowie, a Demi kiedys wyrzadzil mi krzywde i nie zapomne tego... |
|
![]() |
![]() |
#253 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu
Imię: Soul of the death Dragon
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
|
![]() Cytuj:
![]() Ps. Napisalem ze nienawdzisz polakow poniewaz napislaes "polish hunted irl" a nie "Deimphant...or else" ![]() |
|
![]() |
![]() |
#254 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Mowilem do PolishDrinkera ![]() |
|
![]() |
![]() |
#255 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
anyway , wyjde z mala inicjatywa , jak bede miec niedlugo czas pojde tam jakims noob charem , bede stal pod temple , i jak zobacze kogos tam z gs'em , porzucam mu skrzyneczki albo m walle pod nogi , milej zabawy. Ostatnio edytowany przez Setza - 08-07-2006 o 10:55. |
|
![]() |
![]() |
#256 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Niegrający
Poziom: 1+
|
![]() Demi cos mi sie zdaje ze juz nic nie zdolacie zrobic , hwl ma przerazajaca przewage nad wami a wy nic nie mozecie zrobic , nawet polacy wychodza z gildii(chociaz wiadomo bylo od poczatku ze tak zrobia) a konda i inni w ogole nie graja. Do tego dochodza haki venezuelczykow , wszystko sie wam sypie :/
Musisz zaczac dzialac szybko bo potem bedzie za pozno , polacy odchodza bo nic sie nie dzieje w tej gildii Co ty na to Demi na odejscie Rumcia , Jeffreya i innych (to sa najwieksi tchorze) , jak to traktujesz jako zdrade , bez honoru ? aha btw. kto slyszal plotke ze Konda haknal Van hellsinghsa? |
![]() |
![]() |
#257 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Plotkarz, ehh wiadomo bylo ze Anevarix ztchórzy, jak bylem kiedys palkiem w d lair Venore, expilem z kolegami na dlach to przylazl i zaczal nas tloc, a jak zobaczyl ze Oen sie kreci to zwial, on jest mocny tylko do slabszych... a reszta n/c Raa nie wytrzymal juz psychicznie, Knightz of Zeuz ma za slabe pvp zeby z nimi walczyc, wystrzaszyl sie po 2-3 dedach i zaplacil, Blooc nie ma pacca i boi sie ze jak padnie straci 3 lvle..., Rumcio chce sobie spokojnie poexpic, ahh jego żenadne skile ja nawet nie wiem jak on mogl zrobic tego anni..., Konda i Oen nie graja, Lovize ma bana, wiec Demi jestes w kropce, ja bym jeszcze wyciagnal resztki honoru z siebie, zebral ekipe i wygral jakas walke bo to co na razie prezentujecie to żenada... takie jest moje stanowisko |
|
![]() |
![]() |
#258 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() konda nie hacknal van hellsingha to bzdura jest. co wy w kazde plotki wierzycie?
![]() a co do demiego to keidy w y w koncu zrozumiecie ze on nigdy nie byl takim "wojownikiem" za jakiego go macie? on juz dawno spisal ten serwer na straty i gra z bratem gdzie indziej. zreszta tak samo z nim bylo w prawie kazdej wojnie w ktorej bral udzial.
#259 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ja probuje z Demiego wykrzesac cos jeszcze, ale watpie zeby sie udalo..., Konda nie hacknal Vana, zgadzam sie to toalny absurd |
|
![]() |
![]() |
#260 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
|
![]() Cytuj:
Knight of Zeuz słabe pvp? No i nawet jeśli to co z tego, jak nawalają 10 osobami w niego i tylko sd za sd. Idzie paść łatwo. Co do Rumcio. Jego sprawa jakie ma skille. Ma mu gra sprawiać przyjemność i mają mu wystarczać do gry. Skoro wbił taki lvl i zrobił ani wychodzi na to, że mu wystarczają. Zoabczymy co będzie na servie za jakis kilka tygodni, może mniej. Ale obawiam się, ze to będzie PA server. A co do hunted irl. Ja jestem nie jestem za Dominion. Nie chcę tylko, żeby 1 gildia miała całkowitą władzę(chociaż bywało tak już). A tylko czlonkowie z Dominion mogą się sprzeciwstawić. Zostaw gre z daleka od spraw w rl. Bo wiesz dobrze, że i tak zawsze obrywasz ![]() Jeszcze do Demiego. Moze byłoby rozwiązaniem pass leadership do jakiegoś lepszego taktyka, nawet Kondy:> |
|
![]() |