Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 07-07-2006, 18:19   #241
Harry Xin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2006

Pytanie Cóż...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dragon86
XD
radzilbym ci sprawdzic kiedy ostatni raz sie logowal
Lovize logowała się tydzień temu. Ale nie wiem co chcesz przez to powiedzieć.
Harry Xin jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 07-07-2006, 19:13   #242
Setza
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 06 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xairax_pl
Anevarix? Jesteś pewny że to on "planował"? HAHAHA
Nie wiem kim jesteś, ale musiało cię nie być wtedy na pohu skoro tego nie wiesz, a jeśli cię tam nie było to nie powinieneś o tym pisac -.-
Atak planował głównie Dzumior razem ze mna (po tym ataku zamierzałem dołaczyć do wojny) i Little Pibby.
Prosiliśmy o pomoc Anevarixa, ale ten (nie wiem nawet jak go nazwac...) powiedział nam że nam nie pomoże i że będzie im płacił.
Nie wiem za co te "kudosy" dla niego ale dobra...

Po tym co zrobił Anevarix nie mam zamiaru dalączać do wojny i niech mnie juz nikt o to nie prosi...

Kiedy ja tam bylem to Anevarix rzocal exive na niego i planowal trap , Pibby stal z boku i nic si enie odzywal.

Swoja droga, patrzcie gdzie biegacie z tymi GS'ami , calkowicie nie ptorafie tego pojac dlaczego wy znimi pod temple latacie, potem ludzie padaja jak sie przerzoci , i jescze bezczelnie nie chcieliscie oddac loot kiedy Sinid sie o to pytal.
Setza jest offline  
stary 07-07-2006, 19:22   #243
Satan666
Użytkownik Forum

Satan666's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Jaworzno

Stan: Na emeryturze
Imię: Tyb
Profesja: Elite Knight
Świat: Galana
Poziom: 56
Skille: 75+/75+
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Demiphant
pawlon jeżeli chcesz krytykować nas powiedz kim jesteś albo conajmniej swoje osiągnięcia,bo jeżeli nigdy nie byłeś w takiej sytuacji to lepiej nie oceniaj innych za to co robią.Większość HWL cheatuje,dzielą się kontami,a to bardzo ułatwia sprawe.Wyobraź sobie,że my byśmy tak się podzielili i 24/7 połowa największych od nas lvli byłaby gotowa.Niestety większość z nas ma wakacje i nie gra teraz.Poczekamy aż Lovize będzie odbanowany wtedy zaczniemy my im niszczyć przyjemność z gry naszymi masslogami.Co do kontroli nad gildią to jest to trochę trudne skoro połowa polaków niezna angielskiego,tak samo venezuela i potrzeba kogos do tłumaczenia.Nie radze sobie z kontrolą ich bo nie znam 4 języków.

Boże, wiedzialem, ze nie ktorzy Polacy to nooby ale zeby nie znac angielskiego chociaz podstaw tak zeby sie dogadac w tibi to szczyt, a wracajac za co Lovize dostal bana?
Satan666 jest offline  
stary 07-07-2006, 19:27   #244
Setza
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Satan666
Boże, wiedzialem, ze nie ktorzy Polacy to nooby ale zeby nie znac angielskiego chociaz podstaw tak zeby sie dogadac w tibi to szczyt, a wracajac za co Lovize dostal bana?

Nie chodzi o podstawy angielskiego , ja np. wladam tym jezykiem niezgorsza , aczkolwiek kiedy pierwszy raz wszedlem na ventrillo , na ventrillo ludzi z ktorymi gralem od pol roku.. mialem taka treme sie odezwac zeby nie zrobic z siebie idioty ze masakra.. do tego sie trzeba przyzwyczaic.. a potem to juz jak nałóg , guild chat pusty przez 3 godziny anaventril l o kolejna salwa smiechu w trakcie pkowania.
Setza jest offline  
stary 07-07-2006, 20:11   #245
Xairax_pl
Użytkownik Forum

Stan: Na Emeryturze
Imię: Xairax
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Teh Shizzle
Poziom: 83
Poziom mag.: 62
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Setza
Kiedy ja tam bylem to Anevarix rzocal exive na niego i planowal trap , Pibby stal z boku i nic si enie odzywal.

Swoja droga, patrzcie gdzie biegacie z tymi GS'ami , calkowicie nie ptorafie tego pojac dlaczego wy znimi pod temple latacie, potem ludzie padaja jak sie przerzoci , i jescze bezczelnie nie chcieliscie oddac loot kiedy Sinid sie o to pytal.
Taa rzucał exive, i co z tego?
Pibby pisal ze mna na privie. Wszystko było gotowe czekaliśmy tylko na Anevarixa, ktory z początku wykazywał inicjatywę... Jednak gdy juz biegliśmy juz po Huyiberta, Anevarix nie wyszedł ze świątyni -.-. Pytaliśmy sie go czemu nie idzie, a on powiedział że już go nie ma w wojnie i nie zamierza nikogo bić, bo bedzie płacił.

A z gsami po świątynią się biega jak jakiś niższy lv chce sobie pobić (tam może uciec po schodach) i tam są najlepsze drzewka do biegania z gsem w kółko i inne gsy sie nie zlurują w tamtym miejscu.
Nie wiem nic o rzadnym loocie Sinida.
Xairax_pl jest offline  
stary 07-07-2006, 20:39   #246
Demiphant
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 11 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demia
Świat: Kyra
Poziom: 107
Skille: 84/79
Poziom mag.: 7
Domyślny

Ciekawe co mam zrobić jak większość osób mnie nie rozumie jak mówie po angielsku i muszę czekać na kogoś kto im to przetłumaczy,w dodatku 2 hacki,ban lovize.Zarwałem kilka nocy,żeby robić coś z ich atakami ale co mam zrobić jak piszę walczymy o tej,a większość mówi,ze o tej to nie bo coś tam.HWL robi mass loga pisze gathering in gh albo gdzieś,a 70% daje loga więc na MSNie po Konda,Oena pisze i Vidente logną się oni i wraca cześć.Plus dodaj ludzi którzy mają przerwe teraz to masz wynik widoczny w sytuacji na galanie.
Demiphant jest offline  
stary 07-07-2006, 20:44   #247
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

up@
co Ty w ogole gadasz? wlasnie z Gsami kolo temple jest najgorzej, bo tam raz ze ludzie chodza, dwa: sa zwykle pajaki na polnoc ktore potrafia wejsc pod nogi + szkielety i ghule.

lovize ma bana za acc sharing(wpadl w tandetna polapke na priv chacie w obecnosi GMa).

demi@ ilez to bylo noscy keidy pkowli tylko i wylacznie we 2 camuh i gaostic? nie potrzeba 20 osob zeby ich zabic, wystarczyloby ze 4-6. a akurat te 4-6 osob to zawsze sie raczej bez problemu znajdzie. tylko trzeba chciec.
stary 07-07-2006, 21:40   #248
Pawio
Użytkownik Forum

Pawio's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Zamość

Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 44
Skille: 75+
Pawio ma numer GG 1979984
Domyślny

Cytuj:
Cos Ci sie nie podoba w mojej Price Liscie, napisalem ja tak jak chodza ceny na trade, wiec czego sie czepiasz??;>

Może Mayer zrobi lepsza?? bo mi bardzo ona pomogła thx
Pawio jest offline  
stary 07-07-2006, 22:47   #249
PolishDrinker
Użytkownik Forum

PolishDrinker's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon

demi@ ilez to bylo noscy keidy pkowli tylko i wylacznie we 2 camuh i gaostic? nie potrzeba 20 osob zeby ich zabic, wystarczyloby ze 4-6. a akurat te 4-6 osob to zawsze sie raczej bez problemu znajdzie. tylko trzeba chciec.
A myślisz, ze po co pkują we 2? Po to, że jak 4-6 osób zacznie ich bić i nawet zabije to ma pz i wtedy mass loga robi HWL i wiadomo co dalej.

Demi. Tak prawda, za dużo tutaj na Ciebie najeżdżają. Ale mają troche racji. Mimo wszystko to nie przeszkadza, zebyś pokazał jakim wartościowym i doświadczonym graczem jesteś. Pokaż, ze potrafisz przyznać się do błędu i zrób to. Zorganizujcie coś i pokażcie, że Dominion jeszcze się liczy w tej grze, tak jak ostatni udało wam się fraggnąć kilka osób z HWL. Ale trzeba chcieć. Wierzę szczerze, że chcesz. Bo w Dominion ostatnia nadzieja w uratowaniu Galany...
PolishDrinker jest offline  
stary 08-07-2006, 00:08   #250
Satan666
Użytkownik Forum

Satan666's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PolishDrinker
A myślisz, ze po co pkują we 2? Po to, że jak 4-6 osób zacznie ich bić i nawet zabije to ma pz i wtedy mass loga robi HWL i wiadomo co dalej.

Demi. Tak prawda, za dużo tutaj na Ciebie najeżdżają. Ale mają troche racji. Mimo wszystko to nie przeszkadza, zebyś pokazał jakim wartościowym i doświadczonym graczem jesteś. Pokaż, ze potrafisz przyznać się do błędu i zrób to. Zorganizujcie coś i pokażcie, że Dominion jeszcze się liczy w tej grze, tak jak ostatni udało wam się fraggnąć kilka osób z HWL. Ale trzeba chcieć. Wierzę szczerze, że chcesz. Bo w Dominion ostatnia nadzieja w uratowaniu Galany...

Polish hunted irl... Ja jestem za HWL, Demi 100lvl- and bye bye Galana
Satan666 jest offline  
stary 08-07-2006, 00:45   #251
Dragon86
Użytkownik Forum

Dragon86's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu

Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
Domyślny

Cytuj:
Polish hunted irl... Ja jestem za HWL, Demi 100lvl- and bye bye Galana
Wiesz zastanawiam sie o co ci chodzi, masz jakies problemy a nie masz powodow i sie zucasz. Do tego nie wszyscy polacy sa jednakowi jest wielu ktorzy sie ciesza szacunkiem i sa powazani, a na marginesie skoro nienawidzisz polakow to nienawidzisz samego siebie ^^.
Dragon86 jest offline  
stary 08-07-2006, 00:52   #252
Satan666
Użytkownik Forum

Satan666's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Wiesz zastanawiam sie o co ci chodzi, masz jakies problemy a nie masz powodow i sie zucasz. Do tego nie wszyscy polacy sa jednakowi jest wielu ktorzy sie ciesza szacunkiem i sa powazani, a na marginesie skoro nienawidzisz polakow to nienawidzisz samego siebie ^^.

Tomek, czy ja powiedzialem, ze nienawidze Polakow?? 60% to noobki tylko mowie, a Demi kiedys wyrzadzil mi krzywde i nie zapomne tego...
Satan666 jest offline  
stary 08-07-2006, 00:56   #253
Dragon86
Użytkownik Forum

Dragon86's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu

Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
Domyślny

Cytuj:
Tomek, czy ja powiedzialem, ze nienawidze Polakow?? 60% to noobki tylko mowie, a Demi kiedys wyrzadzil mi krzywde i nie zapomne tego...
Wiesz jak mialbym brac do siebie karzda krzywda wyrzadzona przez polakow to juz dawno bym nie gral w ta gre wiec czsami warto dac se troche luzu bo nie po to gramy razem by miec co chwila do siebie urazy ^^.
Ps. Napisalem ze nienawdzisz polakow poniewaz napislaes "polish hunted irl" a nie "Deimphant...or else"
Dragon86 jest offline  
stary 08-07-2006, 01:07   #254
Satan666
Użytkownik Forum

Satan666's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Wiesz jak mialbym brac do siebie karzda krzywda wyrzadzona przez polakow to juz dawno bym nie gral w ta gre wiec czsami warto dac se troche luzu bo nie po to gramy razem by miec co chwila do siebie urazy ^^.
Ps. Napisalem ze nienawdzisz polakow poniewaz napislaes "polish hunted irl" a nie "Deimphant...or else"

Mowilem do PolishDrinkera -.-
Satan666 jest offline  
stary 08-07-2006, 10:53   #255
Setza
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xairax_pl
Taa rzucał exive, i co z tego?
Pibby pisal ze mna na privie. Wszystko było gotowe czekaliśmy tylko na Anevarixa, ktory z początku wykazywał inicjatywę... Jednak gdy juz biegliśmy juz po Huyiberta, Anevarix nie wyszedł ze świątyni -.-. Pytaliśmy sie go czemu nie idzie, a on powiedział że już go nie ma w wojnie i nie zamierza nikogo bić, bo bedzie płacił.

A z gsami po świątynią się biega jak jakiś niższy lv chce sobie pobić (tam może uciec po schodach) i tam są najlepsze drzewka do biegania z gsem w kółko i inne gsy sie nie zlurują w tamtym miejscu.
Nie wiem nic o rzadnym loocie Sinida.
Loot byl Hard Edge'a , ale Sinid po niego przylazl bo Hard sie bal ze znowu jakis idiota bedzie z Gs'em pod temple latal , a tak btw. kolo swiatyni jst taki gąszcz potworow , ze bieganie tam z gsem to glopota.

anyway , wyjde z mala inicjatywa , jak bede miec niedlugo czas pojde tam jakims noob charem , bede stal pod temple , i jak zobacze kogos tam z gs'em , porzucam mu skrzyneczki albo m walle pod nogi , milej zabawy.

Ostatnio edytowany przez Setza - 08-07-2006 o 10:55.
Setza jest offline  
stary 08-07-2006, 13:06   #256
dressu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Stan: Niegrający
Poziom: 1+
Domyślny

Demi cos mi sie zdaje ze juz nic nie zdolacie zrobic , hwl ma przerazajaca przewage nad wami a wy nic nie mozecie zrobic , nawet polacy wychodza z gildii(chociaz wiadomo bylo od poczatku ze tak zrobia) a konda i inni w ogole nie graja. Do tego dochodza haki venezuelczykow , wszystko sie wam sypie :/
Musisz zaczac dzialac szybko bo potem bedzie za pozno , polacy odchodza bo nic sie nie dzieje w tej gildii

Co ty na to Demi na odejscie Rumcia , Jeffreya i innych (to sa najwieksi tchorze) , jak to traktujesz jako zdrade , bez honoru ?

aha btw. kto slyszal plotke ze Konda haknal Van hellsinghsa?
dressu jest offline  
stary 08-07-2006, 13:39   #257
Satan666
Użytkownik Forum

Satan666's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dressu
Demi cos mi sie zdaje ze juz nic nie zdolacie zrobic , hwl ma przerazajaca przewage nad wami a wy nic nie mozecie zrobic , nawet polacy wychodza z gildii(chociaz wiadomo bylo od poczatku ze tak zrobia) a konda i inni w ogole nie graja. Do tego dochodza haki venezuelczykow , wszystko sie wam sypie :/
Musisz zaczac dzialac szybko bo potem bedzie za pozno , polacy odchodza bo nic sie nie dzieje w tej gildii

Co ty na to Demi na odejscie Rumcia , Jeffreya i innych (to sa najwieksi tchorze) , jak to traktujesz jako zdrade , bez honoru ?

aha btw. kto slyszal plotke ze Konda haknal Van hellsinghsa?

Plotkarz, ehh wiadomo bylo ze Anevarix ztchórzy, jak bylem kiedys palkiem w d lair Venore, expilem z kolegami na dlach to przylazl i zaczal nas tloc, a jak zobaczyl ze Oen sie kreci to zwial, on jest mocny tylko do slabszych... a reszta n/c Raa nie wytrzymal juz psychicznie, Knightz of Zeuz ma za slabe pvp zeby z nimi walczyc, wystrzaszyl sie po 2-3 dedach i zaplacil, Blooc nie ma pacca i boi sie ze jak padnie straci 3 lvle..., Rumcio chce sobie spokojnie poexpic, ahh jego żenadne skile ja nawet nie wiem jak on mogl zrobic tego anni..., Konda i Oen nie graja, Lovize ma bana, wiec Demi jestes w kropce, ja bym jeszcze wyciagnal resztki honoru z siebie, zebral ekipe i wygral jakas walke bo to co na razie prezentujecie to żenada... takie jest moje stanowisko
Satan666 jest offline  
stary 08-07-2006, 14:01   #258
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

konda nie hacknal van hellsingha to bzdura jest. co wy w kazde plotki wierzycie?

a co do demiego to keidy w y w koncu zrozumiecie ze on nigdy nie byl takim "wojownikiem" za jakiego go macie? on juz dawno spisal ten serwer na straty i gra z bratem gdzie indziej. zreszta tak samo z nim bylo w prawie kazdej wojnie w ktorej bral udzial.
stary 08-07-2006, 14:28   #259
Satan666
Użytkownik Forum

Satan666's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
konda nie hacknal van hellsingha to bzdura jest. co wy w kazde plotki wierzycie?

a co do demiego to keidy w y w koncu zrozumiecie ze on nigdy nie byl takim "wojownikiem" za jakiego go macie? on juz dawno spisal ten serwer na straty i gra z bratem gdzie indziej. zreszta tak samo z nim bylo w prawie kazdej wojnie w ktorej bral udzial.

ja probuje z Demiego wykrzesac cos jeszcze, ale watpie zeby sie udalo..., Konda nie hacknal Vana, zgadzam sie to toalny absurd
Satan666 jest offline  
stary 08-07-2006, 15:26   #260
PolishDrinker
Użytkownik Forum

PolishDrinker's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2005

Domyślny

Cytuj:
Plotkarz, ehh wiadomo bylo ze Anevarix ztchórzy, jak bylem kiedys palkiem w d lair Venore, expilem z kolegami na dlach to przylazl i zaczal nas tloc, a jak zobaczyl ze Oen sie kreci to zwial, on jest mocny tylko do slabszych... a reszta n/c Raa nie wytrzymal juz psychicznie, Knightz of Zeuz ma za slabe pvp zeby z nimi walczyc, wystrzaszyl sie po 2-3 dedach i zaplacil, Blooc nie ma pacca i boi sie ze jak padnie straci 3 lvle..., Rumcio chce sobie spokojnie poexpic, ahh jego żenadne skile ja nawet nie wiem jak on mogl zrobic tego anni..., Konda i Oen nie graja, Lovize ma bana, wiec Demi jestes w kropce, ja bym jeszcze wyciagnal resztki honoru z siebie, zebral ekipe i wygral jakas walke bo to co na razie prezentujecie to żenada... takie jest moje stanowisko
Raa nie chciał grać, od dawna było wiadomo, że jest już znudzony tą grą.
Knight of Zeuz słabe pvp? No i nawet jeśli to co z tego, jak nawalają 10 osobami w niego i tylko sd za sd. Idzie paść łatwo.
Co do Rumcio. Jego sprawa jakie ma skille. Ma mu gra sprawiać przyjemność i mają mu wystarczać do gry. Skoro wbił taki lvl i zrobił ani wychodzi na to, że mu wystarczają.

Zoabczymy co będzie na servie za jakis kilka tygodni, może mniej. Ale obawiam się, ze to będzie PA server. A co do hunted irl. Ja jestem nie jestem za Dominion. Nie chcę tylko, żeby 1 gildia miała całkowitą władzę(chociaż bywało tak już). A tylko czlonkowie z Dominion mogą się sprzeciwstawić. Zostaw gre z daleka od spraw w rl. Bo wiesz dobrze, że i tak zawsze obrywasz

Jeszcze do Demiego. Moze byłoby rozwiązaniem pass leadership do jakiegoś lepszego taktyka, nawet Kondy:>
PolishDrinker jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania