![]() |
#1641 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
|
![]() @arek
Mówiłem wiele wrazy jak było. Nie wiem co mówił im, czy że ide ich zabić czy cos innego. Jesli powiedzial,ze tak mowilem to klamal. Poszedlem do nich jak zawsze do polakow bo lubie gadac z wszystkimi. Nie powiedzieli slowa, przesuneli mnie i zabili. Nawet sie nie bronilem bo do konca nie wiezylem ze mozna zabic kogos bez niczego. Od br bym sie spodziewal ale nie od goscia co 5 minut wczesniej proponowal w depo Thais mi abysmy razem zmienili swiat. Nie bylo zadnych pytan ani rozmow, zabili postac i tyle. Wczoraj wiekszosc polakow pokazala ze potrafi sie dogadac, ze mozliwa jednak jest przyjazn w grze i mozna byc uczciwym. Niestety nie wszyscy ale ogromna wiekszosc. I za to was szanuje. Postanowilem ze zakoncze gre. Nie chodzi o deda ale wlasnie o to ze ludzie (ta mniejsza czesc) sa falszywi i klamliwi. Fantom blokowal dzis Dawa wczoraj Rekina. Pewnie chcialby to ubilby ale bardzo mnie to rozczarowalo ![]() Naprawde swietnie sie bawilem z wami przez ten rok. Teraz pojde sobie na nonpvp i tam bede gral. Nie wiem czy spotkam tak fajnych ludzi jak tu ale mysle ze warto sprobowac. Jeszcze raz dziekuje wszystkim za wczoraj i ogolnie za swietna zabawe Pozdrawiam ps. Legolas, bedzie zalatwione, nie klamalem nigdy i nie kradlem wiec z tego tez sie wywiaze
![]() |
#1642 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() @Leo
ja i phoenix juz stworzylismy postacie na honerze... mam juz 6lvl phoenix 5 ![]() jutro wyjezdrzam,wracam w niedziele, wtedy powiem wam co postanowilem... z jednej strony najlepszy qmpel,nowa przygoda, z 2strony masa qmpli oraz dobra postac... nie wiem co postanowie...
#1643 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2006
Lokacja: wolne miasto Gdańsk!
Stan: Aktywny gracz
Imię: Master loczkin
Profesja: Knight
Gildia: ...
Świat: Silvera
Poziom: 47
Skille: 80/80
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Wszyscy pieprzycie jak pogrzani, ja rozumiem ze słoneczko ostro ostatnio przygrzało ale bez przegięć chłopcy.
Nie zmieniajcie serva, to jest tylko głupia ucieczka od tego, co spotkacie także tam. Stracicie mnóstwo czasu, nerwów i sił. Zastanówcie się, czy to ma sens?..czy to po to wybieraliście server Silvera zakładając sobie postacie zeby teraz jak dzieci rezygnować?...bo akurat jest nieszczęśliwy dzień, może dłuższy okres czasu...Po to zakładaliśmy wszyscy tutaj postacie, zeby walczyć o ten server, jesteśmy w mniejszości, słabsi...a jak było w 1939 roku?...polaków było 3 razy mniej, mieli 3 razy mniej, 10 razy gorszych "sprzętów", a mimo to potrafili się zjednoczyć i uwolnić się od Niemców...a co by było gdyby postąpili tak jak większość was chce teraz postąpić?, gdyby po prostu wyjechali z kraju?...nie byłoby Polski...A tacy ludzie jak szczególnie Leo itp. mogą nam baardzo pomóc w zjednoczeniu się i powalczeniu z teoretycznie silniejszymi oddziałami wroga ![]() pomyślcie... |
![]() |
![]() |
#1644 |
Użytkownik Forum
|
![]() ech, a myslisz, ze lepiej bedzie jak zostaniemu tutaj i beda nas ludzie pkowac, za nic?
np dzis siedzimy sobie w ankh. Wszyscy w 1 miejscu kolo 8 osob, przychodzi ... nervosu~ ... z 2 fe i zaczyna nas pkowac, na szczescie nikt nie padl. Gdyby nie rozsadek i opanowanie dawerga (grtz) i michaela~ (grtz) aby pk'er mial battle caly czas. A tu taki psikus, stoimy se na piramidach (pz jakby kto nie wiedzial) i wpada oxy ![]() ![]() ![]() ![]() Znajomosci dawerga sie na cos w koncu przydaly ![]() Loczkin zesmy rozmawiali i tak jak mowiles, nie zmienisz tego. Mozesz probowac ale watpie w to.
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#1645 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Opole
Imię: Ariel palek
Profesja: Paladin
Gildia: Blood Shaman King
Poziom: 34
Skille: 69
Poziom mag.: 12
![]() |
![]() Skoro nieuniknione stało się uniknionym to postanówmy wspólnie na jaki server sie wybrać Rekin i phoenix są na honerze co wy na to?? Taka mała rodzinka zaczynamy od początku i lecimy do końca z tego co ja widze to tylko kilkanaście osób by sie nadawało
|
![]() |
![]() |
#1646 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Moim zdaniem jak się przenosi na inny serwer to juz na ten nowy bo sa mniejsze roznice lvl, ale to tylko moja opinia. Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez adrius - 07-07-2006 o 21:12. |
|
![]() |
![]() |
#1647 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() smutna wiadomosc dla entuzjastow przeprowadzki...
uwierzcie mi nie chce sie zaczynac all od poczatku XD jak ja se mysle ze mam latac i zbierac speary by na p-seta zarobic...omg ![]() jak dostane hunta,trudno sprzedam postac i kupie na innym servie ![]() @Loczkin przekonujesz mnie coraz bardziej do zostania na silverze...zobaczymy co bedzie dalej ![]()
#1648 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Knurow
Stan: Na emeryturze
Świat: Czekam na Nowy
![]() |
![]() Witajcie, Novatix tutaj Pamieta ktos?
![]() ![]() Pozdro dla Rekina, Leo, Moradima, Kuby~ ![]() |
![]() |
![]() |
#1649 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Royal Michael
Poziom: 66
Skille: 92/66
Poziom mag.: 17
|
![]() Hummmm i pomyslec ze to all sie zaczelo od tego ze Arek Zoltan znow zaczal cwaniakowac i pa... Jak by te wszyskie Escheusa, Verdany, Nervouse Shiny itd zostaly gdzies zjechana przez nas i innych na jakies 20 lvle no to w sumie by sie chyba dalo jakos grac... Trzeba sie jeszcze bardzo bardzo zastanowic czy oplaca sie zmieniac serva i zaczynac wszystko od nowa... Ja bym raczej byl za tym zeby tu zostac.
A jak by juz przechodzic na innego serva no to slysze (od Luverna) ze Irida to fajny serv: -Niemiecki (znacznie mniej lagow) -Rzadza Polacy -Jest tylko 7 osob +100lvl -Nie ma wojen /\ /\ /\ /\ /\ To all mi Luvern mowil ![]() ![]() Jest jedna rzecz ktora mnie bardzo dziwi. Chodzi o to ze pierw te Escheusa i jego team chcieli ubic Fantoma a teraz Fantom jest po ich stronie i im pomaga...? ehhh NC.
"Gdy walczymy, możemy przegrać. Gdy nie walczymy, jesteśmy przegrani." Silvera WAR part #1 http://www.youtube.com/watch?v=QNDh0m7n9f0 Silvera WAR part #2 http://www.youtube.com/watch?v=-hJvilsCxKM |
![]() |
![]() |
#1650 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Jamaica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lei Rakoy
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
|
![]() @Rekin
mi tez sie nie chcialo zaczynac od nowa, ale jak juz wbije sie ten 20 lvl to sie zachciewa ![]() trudno grac na servie na ktorym codziennie myslisz o tym co by zrobic zeby nie padnac od br. dzisiaj mialem trapa (Dona Anivia, Diabo Capeta, Actyve, Joe Fitolandia, Ransoex, i jakis Newst~) ucieklem bez zadnych problemow z amazon campa do venore ze strata raptem 6 uhow. ![]() ![]() Wystarczy zebrac ekipe 10+ osob i ubic kilka 100 lvl, dalibysmy rade ![]() @Michael Czytaj mojego poprzedniego posta "nie jestem po niczyjej stronie"
22:50 Tigon Delis [28]: HO'LU NEVER DIE HE ALWAYS LIVE IN POLISH PLAYERS MEMORY Ostatnio edytowany przez Holu - 07-07-2006 o 21:41. |
![]() |
![]() |
#1651 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Knurow
Stan: Na emeryturze
Świat: Czekam na Nowy
![]() |
![]() Moje propozycje serverów to:
PvP: Furora, Askara NoN-PvP: Secura albo Harmonia Askara to nowy server wiec jest mało dużych leveli... pls o kontakt 1329493 Ostatnio edytowany przez Piotrek Satan - 07-07-2006 o 22:31. |
![]() |
![]() |
#1652 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja sie tam nie zabardzo znam na servach ale na jaki byście nie poszli ja zawsze bede z Wami oczywiście też można zostać i ja jestem za zostaniem ale jeżeli większość będzie chciała iść to pójde za nimi dla Przyjaciół moge się poświęcić i żyć w harmonii z nimi wszędzie
|
![]() |
![]() |
#1653 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Imię: Ricersky
Gildia: Tibia Guardians
Poziom: 14
Skille: 53/53
Poziom mag.: 3
|
![]() Przed chiwla gadalem z Satanem na gg i zastanawialismy sie nad wyborem furory.
Jets ktos za? Jesli tak to niech walnie posta
#1654 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 02 2006
Lokacja: wolne miasto Gdańsk!
Stan: Aktywny gracz
Imię: Master loczkin
Gildia: ...
Poziom: 47
Skille: 80/80
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() @Rekin
Brawa dla tego pana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1655 |
Użytkownik Forum
|
![]() wstanmy i bimy brawa, no super
mialo byc a nie ma. Tylko ze duzo osob jest za, po chwile przeciw, za, przeciw ..., za i przeciw. (praiwe jak ja ![]() ![]() Ja odchodze next neich napisza @ adruis no pamitam, thx ^^
Obywatel Polskiego kraju, ciągle na haju Z głodu nie konam, bo jestem Narkoman. 15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw |
![]() |
![]() |
#1656 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Imię: Ricersky
Gildia: Tibia Guardians
Poziom: 14
Skille: 53/53
Poziom mag.: 3
|
![]() Ja jestem za. A jeśli chodzi o serv. to furora. Tylko trza wykombinować rodzinke i JAZDA!
EDIT: Zrobiłem se na furorce chara Michael da Second...(może to pewna forma nie oddania hołdu fantomowi tylko przeciwnie XD)
Pl4y 4 Fun S.Z.K.O.Ł.A- Społeczny Zakład Karno-opiekuńczy Łączący Analfabetów Ostatnio edytowany przez Dragmax - 07-07-2006 o 23:17. |
![]() |
![]() |
#1657 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia
Imię: pulpet rozprowacz
Świat: silvera
Poziom: 70
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
|
![]() Na moje oko to trzeba isc albo na nowy serwer (beda rowne szanse abysmy np my byli hlvl) albo zostac tutaj(wkoncu mamy juz lvl 30+,,40+,50+a nawet 60+)!! po co mamy blakac sie po starych serwerach gdzie bedzie taksamo jak tutaj??,a nawet gorzej bo bedziemy mieli duzooo nizsze lvl
Ostatnio edytowany przez marcinekk - 07-07-2006 o 23:14. |
![]() |
![]() |
#1658 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mnie szczerze mówiąc jast to naprawde obojętne ponieważ:
1. Jeśli idzemy na nowy server trzeba się liczyć z tym że tylko Pacc albo juz od niedawna Facc mogą śmigać po servie i jak najszybciej trzeba level bić 2.Jeśli na jakimś mamy plecy albo tanie podstawowe eq to bardzo chętnie ![]() 3.Jeśli server jest zaludniony br to nie mamy tam czego szukać Podsumowanie: Trzeba poszukać jakiegoś serwa gdzie jest mało high-lev i nie jest zdominowany przez br oczywiście można też wybrać no-pvp (Astera-Usa za dużo high-leveli, Calmera za dużo hight-leveli ponad 200lev, Celesta to samo co wyżej tylko bez 200 leveli,Guardia-tutaj już nie ma tak wysokich leveli i mozna by cos zdziałeać) oczywiście są też pvp-enf (tutaj nikomu nie trzeba tłumaczyc co to oznacza i że nie mamy szans dlaczego pvp-enf odpadają i na samym końcu zostają nam pvp czyli m.in takie jak Fortera Danubia itp jak ktoś chce to moge sie pofatygować i napisać gdzie kto na jakim servie jest the best i jego level ale szczerze mówiąc to sami równie dobrze możecie sobie zobaczyć. Ja mogę zostać albo iść z wami. Prawda każy poświęcił czas na swoją postać na Silverze ale skoro każdy ma mieć hunta jak dobije 70 albo lepsze skile to ja prawde mówiąc mam to w dupie ale można popekować 4fun ![]() |
![]() |
![]() |
#1659 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2006
Lokacja: gdynia
Imię: pulpet rozprowacz
Świat: silvera
Poziom: 70
Skille: 80/77
Poziom mag.: 6
|
![]() @up
Co to za roznice czy na non-pvp sa lvl [pnad 200 czy nie ma przeciez i tak mozesz se expic i miec ich w dupie?? podrugie fajniejsza zabawa moim zdaniem jest na pvp a chyba po to w to gramy?? Ps na askarze najwyzszy lvl ma 130 lvl, a na 300 miejscu ma osoba na 56 lvl wiec o 8 czy 7 lvl wiecej niz u nas ![]() Ostatnio edytowany przez marcinekk - 07-07-2006 o 23:25. |
![]() |
![]() |
#1660 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2005
Imię: Seba Konieczny
Poziom: 103
|
![]() Ja jednak bylbym za pozostanim tu!!!!!!
Jesli chodzi o mnie to wbicie tego mojego 50 lvl nie bylo takie latwe <i am noob> Niechcialbym znow musiec to robic. Akurat w momencie kiedy wszytko sie juz zaczeło ukladałać nagle zaczeło sie psuć ;/ Mam nadzieje że jednak nie dojdzie do masowej zmiany serva i ktos tu pozostanie. Jeśli jednak okaże sie że wszycy odejdą to ja chyba tez bede musiał i dlatego odrazu mówie że nie chciał bym grac na furorze ... Juz wole tutaj być huntowany przez br niz tam przez Pl !!!!! |
![]() |